free 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 Primer: Vinska cesta - vodi z mesta. Kakor češ - http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/scratchchin.gif Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. december 2009 Avtor Prijavi Deli 14. december 2009 aha, ze vem, pa ne povem. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 Pijemo mrzlo-ščijemo toplo. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 V morju vidm zamurca, voda mu sega do kolen... Ko je plima, se pa rima Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 V morju vidm zamurca, voda mu sega do kolen... nagraužno mastnga ma kot krwavico,zato ga u usta nesem z rokawico Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. december 2009 Prijavi Deli 15. december 2009 V morju vidm zamurca, voda mu sega do kolen... In v vodi pa namaka še vrh kurca,Debelega kot polen... (brez plime) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 15. december 2009 Prijavi Deli 15. december 2009 V hrvaškem je bil en podoben stih: Vidi malog gnjurcaVoda mu do... Vsako malo su ga recitirali na radiu prej nekje 10 let (ampak samo nekoliko meseci) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 15. december 2009 Prijavi Deli 15. december 2009 Tudi v Srbiji je B.Đorđević našel podobno rimo: Sedi Mara na kamičku, u potoku oprala je.....NOGEEEE (sram vas bilo )! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 15. december 2009 Prijavi Deli 15. december 2009 Madonca, u kakšne vode sem vas spelala x:Dx Kaj pa tole: Vsi napenjamo možgane,z željo da se rima kuježe se nam iz ušes kadi,rima pade en, dva, tri...a ko sex na misel kaneto postaja vedno huje....vse okol tega se vrti! Kaj pa rožice.. golobčki..in podobne nežne stvarce ?To očitno ni več temaza vse nas tle-stare jarce. Al se rima ko je plimaal sedi se na kamičkuvažno je da se le rima !Če pa ne, pa marš u ..... And here we go again Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 15. december 2009 Prijavi Deli 15. december 2009 Najt mi rimo ni problem, skor na vsako reč jo vem But in english - 've never tried'll burn my brains outto make it right ) Yeah, you're right, it's party timeand I hope not only mine lunatiki, na plan, na plan gremo z rimami na dan !Če brez sexa res ne gre,nej bo pa z njim - tud kul, a ne? Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. december 2009 Prijavi Deli 15. december 2009 free hoče, da si medsebojno nastavljamo rime... ne pa da repamo ko sikspekčefur Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 15. december 2009 Prijavi Deli 15. december 2009 Uh, šele zdele vidm - tolk časa sem že klele pa še niti 900 postov nisem naklofala... očitno še premal nakladam Je treba večkrat pa po malem, a nede? Sixspekčukur? He,he...No, pa dejmo rimat eno kačo: nadaljujte tole: Lunin forum hoče rimo..... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. december 2009 Prijavi Deli 15. december 2009 Uh, šele zdele vidm - tolk časa sem že klele pa še niti 900 postov nisem naklofala... očitno še premal nakladam Je treba večkrat pa po malem, a nede? Sixspekčukur? He,he...No, pa dejmo rimat eno kačo: nadaljujte tole: Lunin forum hoče rimo..... pa je u piz*di, ker je ob štimo. Le koga prosi za pomoč,... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 15. december 2009 Prijavi Deli 15. december 2009 Lunin forum hoče rimo.....pa je u piz*di, ker je ob štimo. Le koga prosi za pomočkriči v temno, tiho nočjaz hočem RIMO, jaz hočem RIMO !! in dobi jo še to zimo,pa naj bo še tako mimo.. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 16. december 2009 Prijavi Deli 16. december 2009 Lunin forum hoče rimo.....pa je u piz*di, ker je ob štimo. Le koga prosi za pomočkriči v temno, tiho nočjaz hočem RIMO,jaz hočem RIMO !! in dobi jo še to zimo,pa naj bo še tako mimo.. četudi vsakodnevno hitimo,za lunin si nekako čas izborimo.. naprej... predvsem pa vedno Freebrez pardona uleti.Sheca nas vse za te rimepol pa u neznanmo zginedaj napiš jo zdej še ti. Eno rimo ! Slišiš, Free? Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2009 Prijavi Deli 17. december 2009 x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. december 2009 Avtor Prijavi Deli 17. december 2009 Primer:Vinska cesta - vodi z mesta. Kakor češ - Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 17. december 2009 Prijavi Deli 17. december 2009 Primer: Vinska cesta - vodi z mesta. Kakor češ - http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/scratchchin.gif Mimo trt in zidanic,kjer je dobrodošel vsak,ki ga včasih cukne rad Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. december 2009 Prijavi Deli 17. december 2009 Primer: Vinska cesta - vodi z mesta. Kakor češ - http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/scratchchin.gif Kakor češ ... ne moreš obrniti usode, če še toliko veš **** zebe me ... (najdi rimo!) p.s. se gre igrica nekako tako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. december 2009 Prijavi Deli 17. december 2009 Zebe me , tresem se ...kot šiba na vodi To je bolj zdaj ..epski slog... in ne najdem poti, ki k svetlobi me vodi nekje mora biti ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. december 2009 Prijavi Deli 17. december 2009 temo, ki razjda dušo in telo ne , ni to moje slovo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. december 2009 Avtor Prijavi Deli 17. december 2009 ja, pa "kolesc" ti tut zgleda manjka iztocnica je češ!!!!!!!! pesmce pa pisemo v drugih temah. Mimo trt in zidanic,kjer je dobrodošel vsak,ki ga včasih cukne rad no ja... recimo da se rima veš na češ. ja. Kakor češ ... če še toliko veš zebe me ... (najdi rimo!) p.s. se gre igrica nekako tako --- haikuje tudi pisemo v drugi dve temi ane. pa pesmce tudi mislm pa kaj je z vami, se tako preprosto vam nastavim, pa zakomplicirate cist. kompjuter generacija itaq a ni simpl: kakor češ.. - ...če toliko veš. voda teče... - ...vedno reče. ali pa samo reče!teče - reče sonce sije - ona vodo pije. opoteka se svinja - iz mojega brinja. zivali so bitja - krt ma ze dovolj ritja. ne spostujes drugih - ? (in gle naprej nekdo drug da rimo, simpl)! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. december 2009 Prijavi Deli 17. december 2009 free .... ne skač v "luft" .... s(m)o pač različno razumeli kako si predstavljaš igrico ... kot vidiš ni nikomur dovolj samo rima .., če me vprašaš " kateri je največji slovenski pesnik" ... brez premisleka ... Kosovel x!x k sem glih take .... bolj žalostne volje ... se grem trudit naprej kaj je že blo nazadnje ne spoštuješ drugih ne pričakuj razumevanja bližnjih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. december 2009 Avtor Prijavi Deli 17. december 2009 eh, nima smisla. sm mislu da bo kreativno zabavno, pa je vse skupaj bolj "my own temporary trip fun" Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 23. december 2009 Prijavi Deli 23. december 2009 eh, nima smisla. sm mislu da bo kreativno zabavno, pa je vse skupaj bolj "my own temporary trip fun" ej ... men je bilo zabavno .... od samega začetka dobr ... nismo se ravno ujeli .... saj bo bolje a čmo iskti zabavne rime kje si lunca? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.