Mitra 29. december 2009 Prijavi Deli 29. december 2009 Jaz sem šla na delavnice.Ne ravno na kristalčke in angelčke in kaj vem kaj še vse ponujajo, ampak na globjo varianto. Ni bilo poceni, ampak je bila želja velika po takem izobraževanju in želji sem nekoč morala ugoditi.Ni mi žav denarja, ne časa, nič kar sem v to vložila takrat. Lepo se sliši in fino, na seminarju super lavfa, vse znaš.............. doma je pa druga pesem. Tam si za vse sam in samo priročnik je tvoj vodnik. Mogoče forum, vendar večina postavlja enake ali zelo podobna vprašanja, kar se začetkov tiče.Želim povedati to, da napreduješ po nekem seminarju lahko edino tako, da doma potem dnevno treniraš in se piliš, tudi tam pod robom. Kogar pritegne ta seminar in je pripravljen plačati, naj gre. Naj pa ne pričakuje, da bo potem Boga za J...a držal ko bo imel certifikat. Tisti čas ko ta papirček dobi, je šele na začetku.Nekje pa je potrebno začeti. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 29. december 2009 Prijavi Deli 29. december 2009 Jaz sem šla na delavnice.Ne ravno na kristalčke in angelčke in kaj vem kaj še vse ponujajo, ampak na globjo varianto.Kaj pa je lahko še globja varianta kot angelčki? Predpostavljam da stik s svojim višjim Jazom. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. december 2009 Prijavi Deli 29. december 2009 Kaj pa je lahko še globja varianta kot angelčki? luč ugasnt pa se mal pocartat z angelčkom Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. december 2009 Prijavi Deli 30. december 2009 vidla sem v naslovu "Virtue",pa sem pogledala seveda....trenutno prebiram Doreenino knjižico o čakrah in je kr fajn,pa karte imam tudi...sam tole s sinom...ne vem no.najprej mi sploh njegov obraz ni všeč,tisti naučen biznis nasmeh s seminarjev o psihologiji prodaje za prst odprta usta,temu se reče holivudski nasmeh,ki pali v biznisu.dej nehi.ponavadi se ne motim,pri prvem pogledu .obrvi so ful sniky.druga stvar,ki me takoj zmoti je pa to,da piše zraven ,da je sin.so fucking what,no?!ona si je ustvarila neko pot,nekaj doživela in iz tega črpa.zanj,pa še nikoli nisem slišala,pa naj mu zdej pljunem 400 evrčkov,al kaj?ah,dej no....to je tko ,kot pr pevcih,sin od marleya-ki jih je več kot jih je tito mel...pa sin od tega pa onega.pismu me zmoti,da uporabljajo imena staršev.dej naj si svojo pot gradijo sami,ne pa na tak način.štekam ,da je od mizarja sin ,naprimer že od malega v delavnici in bo en dan mojster ,tko kot fotr.al pa tudi ne.ceh v bajti še ne pomeni,da so tudi potomci željni tega dela z enakim zanosom.mislim,da je tale sin Virtue bolj v zanosu do keša kot do angelov.po prodaji je vidu,da se na tem področju dobro prodajajo njene knjige,pa si je najbrž omislilbiznis.sam fant...med ceno knjige in seminarjem je juhuhuhu razlika.pa zdej v tej recesiji bi služil,ker ve da je folk v k.pa bo on z angeli za 400€ zdej pomagal. nema,ne dam centa.rajš v dobrodelne namene dam-če bi imela seveda.in bi bila sama altroke angel . Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 30. december 2009 Prijavi Deli 30. december 2009 Kaj pa je lahko še globja varianta kot angelčki? Predpostavljam da stik s svojim višjim Jazom. Angeli so omejena bitja.Kristalna krogla je omejna zadeva Jasnovidnost je omejna zadeva Ne more en angel tebi povrnit zdravja. Sam moraš narediti to. Stik z resničnim jazom in višjim jazom........ smo že kar blizu, kaj je globje od angelov ja. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 30. december 2009 Prijavi Deli 30. december 2009 Angeli so omejena bitja.Kristalna krogla je omejna zadeva Jasnovidnost je omejna zadeva Ne more en angel tebi povrnit zdravja. Sam moraš narediti to. Stik z resničnim jazom in višjim jazom........ smo že kar blizu, kaj je globje od angelov ja. Angeli se v bistvu razvijajo vzporedno z nami. Imajo pa full znanja o zdravljenju, ki ga lahko predajo človeštvu. Nadangeli so pa daleč nad vsemi in tudi stiki z njimi niso glih tako simpl kot trdijo razni človečki. Večina sporočil ki naj bi bila kao od nadangelov je pa v bistvu iz višjega astrala. Jasnovidnost pa ne bi glih rekel da je omejena. Spada pa pod ta pojem veliko zadevic. Seveda če misliš na jasnovidnost in tretje oko. Angel ti pa lahko povrne zdravje v okviru karme. Nadangeli pa lahko tudi izničijo del karme. Stik z višjim Jazom je stik z atmo- dušo in ta vodi do stika z Paramatmo- nadduša ali Bogec. A sem kaj falil? Kakšne pripombe? Kritike? Vse je dobrodošlo. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 30. december 2009 Prijavi Deli 30. december 2009 Vse si zadel.Nič pripomd.S tem, da so anglei omejena bitja, da je jasnovidnost omejena.......... mislim povedati to, da če angela pokličeš in ne dodaš jasno-vidnosti,- vednosti, -čutnosti............... ti ne more pomagat. Moraš vključti, angažirati še druge stvari. Samo angel gre lahko na "popek", pa če sam sebe ne angažiraš, ne bo nič. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 30. december 2009 Prijavi Deli 30. december 2009 Vse si zadel.Nič pripomd.S tem, da so anglei omejena bitja, da je jasnovidnost omejena.......... mislim povedati to, da če angela pokličeš in ne dodaš jasno-vidnosti,- vednosti, -čutnosti............... ti ne more pomagat. Moraš vključti, angažirati še druge stvari. Samo angel gre lahko na "popek", pa če sam sebe ne angažiraš, ne bo nič.Te pa lahko angelčki malo pocrkljajo. Kot človečki ko božajo živali. Zakaj bi pa angelčki vedno morali kaj delat namesto nas in podpirat našo lenobo? Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 30. december 2009 Prijavi Deli 30. december 2009 Te pa lahko angelčki malo pocrkljajo. Kot človečki ko božajo živali. Zakaj bi pa angelčki vedno morali kaj delat namesto nas in podpirat našo lenobo? :palec: Se danes že celi dan crkljam.Pridejo pa takoj, samo da jih pokličeš Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 30. december 2009 Prijavi Deli 30. december 2009 No po vseh teh modrostih Mitra ...upam da veš zdaj zakaj je tista soseda zelo zbolela- ..ko je šaman zdravil nekoga drugega....(.to iz druge teme) ...Imam svoje mnenje, ja.Vendar se na šamane ne spoznam in ne vem kam pošiljajo energijo, oz zakaj je do tega primera bolezni lahko prišlo.Imam svojo teorijo, vendar nisem ziher.Sebe imam zaščiteno, vem kaj delam, kam pošiljam energije.................. Edina varianta (laična), da se je dekle filalo z energijami, vendar na nepravi način oz z nepravimi. Višja kot je vibracija, višja je energija. Torej je bilo delke na zelo nizki vibraciji in je absurbirala slabe energije. Moje mišlenje Dobrodošli komentarji Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 30. december 2009 Prijavi Deli 30. december 2009 Se danes že celi dan crkljam.Pridejo pa takoj, samo da jih pokličeš So zelo ustrežljivi, prijazni in se zelo hitro odzovejo na naše naročilo, se nikoli ne utrudijo pa še napitnine ne računajo. Skratka boljša postrežba kot v naših lokalih. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. december 2009 Prijavi Deli 30. december 2009 vidla sem v naslovu "Virtue",pa sem pogledala seveda....trenutno prebiram Doreenino knjižico o čakrah in je kr fajn,pa karte imam tudi...sam tole s sinom...ne vem no.najprej mi sploh njegov obraz ni všeč,tisti naučen biznis nasmeh s seminarjev o psihologiji prodaje za prst odprta usta,temu se reče holivudski nasmeh,ki pali v biznisu.dej nehi.ponavadi se ne motim,pri prvem pogledu .obrvi so ful sniky.druga stvar,ki me takoj zmoti je pa to,da piše zraven ,da je sin.so fucking what,no?!ona si je ustvarila neko pot,nekaj doživela in iz tega črpa.zanj,pa še nikoli nisem slišala,pa naj mu zdej pljunem 400 evrčkov,al kaj?ah,dej no....to je tko ,kot pr pevcih,sin od marleya-ki jih je več kot jih je tito mel...pa sin od tega pa onega.pismu me zmoti,da uporabljajo imena staršev.dej naj si svojo pot gradijo sami,ne pa na tak način.štekam ,da je od mizarja sin ,naprimer že od malega v delavnici in bo en dan mojster ,tko kot fotr.al pa tudi ne.ceh v bajti še ne pomeni,da so tudi potomci željni tega dela z enakim zanosom.mislim,da je tale sin Virtue bolj v zanosu do keša kot do angelov.po prodaji je vidu,da se na tem področju dobro prodajajo njene knjige,pa si je najbrž omislilbiznis.sam fant...med ceno knjige in seminarjem je juhuhuhu razlika.pa zdej v tej recesiji bi služil,ker ve da je folk v k.pa bo on z angeli za 400€ zdej pomagal. nema,ne dam centa.rajš v dobrodelne namene dam-če bi imela seveda.in bi bila sama altroke angel . to si pa tolk dobr napisala, da je sam za podpisat Kakor je rekel kolega, če bi bla Doreen, pol bi blozanimiv, ker ona ma velik v sebi Sin bo moral pa še mal delat na sebi, da bo kaj iz njega Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 30. december 2009 Prijavi Deli 30. december 2009 Imam svoje mnenje, ja.Vendar se na šamane ne spoznam in ne vem kam pošiljajo energijo, oz zakaj je do tega primera bolezni lahko prišlo.Imam svojo teorijo, vendar nisem ziher.Sebe imam zaščiteno, vem kaj delam, kam pošiljam energije.................. Edina varianta (laična), da se je dekle filalo z energijami, vendar na nepravi način oz z nepravimi. Višja kot je vibracija, višja je energija. Torej je bilo delke na zelo nizki vibraciji in je absurbirala slabe energije. Moje mišlenje Dobrodošli komentarji Evo moj komentar. Če ne poznaš osebka in ne veš kako živi, s čim se ukvarja in kaj je prinesel iz preteklosti je težko kaj rečt. Torej vprašanje je če se je to dekle sploh ukvarjalo s kakšno energijsko vajo. Lahko je šaman res poslal energije tja, samo ne verjamem da je tolk neumen, lahko pa da je. Lahko je pa karmični vzrok, ker se določene zadeve niso morale urediti drugače, so se morali skozi bolezen. Lahko je pa vzrok čisto nekaj drugega. Tako da je brezveze to komentirat, ker so lahko samo predpostavke. Resnico lahko ve samo tist ki je vsaj približno na nivoju Jezusa. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 30. december 2009 Prijavi Deli 30. december 2009 Resnico lahko ve samo tist ki je vsaj približno na nivoju Jezusa.Nisem še tam. Bom nehala brskati za vzroki Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. december 2009 Prijavi Deli 31. december 2009 Odvisno kaj ane Jaz vem, ko pustim intuiciji, jo poslusam. Dejansko vem, pa cetudi se tice malenkosti.Sicer pa ja, ce je clovek razsvetljen verjetno Ve. Sicer pa pac ne toliko ane (ugibam). ...Resnico lahko ve samo tist ki je vsaj približno na nivoju Jezusa. Angeli so.... niso samo taksni kot jih predstavlja religija, temvec tudi taksni kot angel namere, strasti, avanture, lepote, kreativnosti, miru itn.... pa novoletni angel, in angel praznovanja.... pa tudi vsako leto ima svojega angela. Torej angel leat 2010. juhuhuuu Ja, morda tako kot z modro energijo... ko potrka ji odpremo vrata, ce pa ne, pa pac gre. gre mimo nas. So zelo ustrežljivi, prijazni in se zelo hitro odzovejo na naše naročilo, se nikoli ne utrudijo pa še napitnine ne računajo. Skratka boljša postrežba kot v naših lokalih. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.