Skoči na vsebino

naravni antioksidanti za zdravje

szuri

Recommended Posts

Zanima me ali ima kdo kakšne izkušnje z naravnimi prehranskimi dodatki Pharmanex ? Jaz sem jeseni začela piti sok g3 in to zimo še nisem imela nobene viroze ali gripe, ki je pri meni večinoma zimska stalnica.

Poleg tega opažam, da imam več energije. Velikokrat sem bila v zimskih mesecih tako utrujena, da sem šla popoldan spat za kakšno uro. Popoldanskih spancev zdaj ni več, pa tudi zdi se mi, da rabim ponoči manj spanja.

A ima še kdo kakšne izkušnje z izdelki Pharmanex ?

Deli na socialnih omrežjih

Zivjo

Izkusenj s Pharmanexom nimam, uzivam pa nekatere druge dodatke prehrani.

Fajn zate. Ce ti dodatki pasejo, verjetno ne potrebujes potrditve drugih ljudi, ker pac ves, da to "sedejo".

In fajn, da nisi to zimo imela tezav. :palec:

Zanima me ali ima kdo kakšne izkušnje z naravnimi prehranskimi dodatki Pharmanex ? Jaz sem jeseni začela piti sok g3 in to zimo še nisem imela nobene viroze ali gripe, ki je pri meni večinoma zimska stalnica.

Poleg tega opažam, da imam več energije. Velikokrat sem bila v zimskih mesecih tako utrujena, da sem šla popoldan spat za kakšno uro. Popoldanskih spancev zdaj ni več, pa tudi zdi se mi, da rabim ponoči manj spanja.

A ima še kdo kakšne izkušnje z izdelki Pharmanex ?

Michelle:

Res je, večinoma antioksidante dobimo s hrano – s sadjem in zelenjavo. Vendar je kakovost sadja in zelenjave, ki ga dobimo v trgovini tudi vprašljiva (večinoma je vse obdelano s pesticidi, razen če je ekološko…). Poleg tega sadje in zelenjava sčasoma začneta izgubljati vitamine in minerale, ko ni več sveže.

Hrana, ki jo jemo, je dosti bolj revna, kot bi mislili.

Razen seveda, če sama prideluješ sadje in zelenjavo, na ekološki način, ga obereš pred uporabo (ne pa dneve ali tedne prej – kar velja za hrano v trgovinah) in si iz tega delaš sokove.

Jaz na primer nimam svojega vrta (pa tudi vprašanje kakšni so vrtovi v Ljubljani, ker so izpostavljeni nečistemu zraku..), zato se zatekam k prehranskim dodatkom, da se zaščitim pred prostimi radikali.

free:

Pharmanex je med drugim izdelal prvi biofotonski skener za skeniranje nivoja antioksidantov v telesu. Je edino podjetje na svetu, ki ima izključno licenco za uporabo tega skenerja. Pri njih si lahko izmeriš nivo antioksidantov v telesu in tako ugotoviš, če prehranski dodatki, ki jih uporabljaš, delujejo.

Sicer merjenje nivoja antioksidantov ni neka novost. Že pred skenerjem je bilo možno izmeriti nivo antioksidantov, vendar na invaziven način, torej samo z odvzemom tkiva ali krvi.

Novost je to, da skener izmeri nivo antioksidantov na neinvaziven način (ni potrebno dati krvi, odvzeti tkiva), tako da skenira kožo. Rezultat se pokaže v par minutah.

V Sloveniji je to sicer novost, zato sprašujem, če kdo pozna zadevo. Jaz sem do sedaj bila na enem skeniranju. Nameravam iti še na kakšnega… da vidimo ali je nivo antioksidantov v resnici kaj narastel x:)x )

Verjetno bo naslednji teden možno izmeriti nivo antioksidantov z biofotonskim skenerjem v Ljubljani! x:)x

fajn, sporoci, da se udelezimo, ce zelis (kdaj, kdo in kje izvaja).

Sicer pa si lahko merimo tudi pH, ki ja tudi delni pokazatelj zivosti organizma. Namrec ce je zakisan verjetno nima ravno veliko antioksidantov ne. Pa tudi ce je clovek dostikrat utrujen, lahko morda celorazumemo, da je neko ravnovesje poruseno, k ise lahko tice tudi antioksidantske moci ali zakisanosti organizma. Ne pa nujno seveda.

Verjetno bo naslednji teden možno izmeriti nivo antioksidantov z biofotonskim skenerjem v Ljubljani! x:)x

• 1 year later...

Wild Berry iz Aljaske je eden od edinstvenih vrst sadja prvotno iz Severne Amerike.Raste iz jugovzhodne Aljaske na severu Oregon. Raste v tundrah, v osrčju Aljaske. Jagodičja imajo zelo visoko hranilno vrednost in je zelo močan antioksidant. Aljaške borovnice so znane tudi kot čudež jagodičja, ali divje borovnice iz Aljaske, ki se uporabljajo v soku Kyani Sunrise in pomaga v boju proti mnogim boleznim. Vsebujejo več hranilnih snovi in anti-oksidantov, kot vsee druge vrste sadja ali zelenjave. In sicer je znan kot antioksidant, ki pomaga v boju proti prostim radikalom v našem telesu. Ti prosti radikali napadajo celice v našem telesu, povzročajo kaos v našem telesu kar povzroči, da se naše telo hitreje stara.

Kyan je podjetje, ki ponuja odlične izdelke za vzdrževanje zdravja v odličnem stanju.

To je Kyan razvili izdelek, imenovan Kyan Sunrise - visoka kakovost pijač, ki je najmočnejši antioksidant na svetu.

Wild Berry iz Aljaske raste na pobočju tundre in na gozdnih jasah. Te jagode rastejo v najtežjih klimatskih razmerah. Gozdne sadeže na Aljaski obirajo ročno mnoga avtohtona plamena, v tundri Aljaske posebej za Kyan. Jagode so dobavljeni v Kyani v najčistejši obliki.

Študije so ugotovile, da ima aljaška borovnica največ orac vrednosti med drugimi vrstami, ki so dostopne na trgu. Zadnje študije pa so tudi pokazale,da aljaška borovnica, lahko ustavi proces staranja in okrepiti proces Neurogeneza..

Berry žetve se začnejo avgusta in trajajo do konca septembra. Borovnice so zelo sladkega okusa in bogate z vitaminom C, niacinom, ogljikovih hidratov in prehranskih vlaknin.

Vsebujejo zelo veliko antioksidantov, mineralovi in vitaminov, ščitijo telo pred prostimi radikali, obnavljajo celice in pomagajo preprečevati bolezni, kot so: ravno Alzheimerjeva bolezen. Človeškemu telesu pripomore na več načinov:

• Zaščita z živčevjem
    • Pomaga pri premagovanju bolezni.
    • prispevati k preprečevanje in obvladovanje sladkorne bolezni.
    • Preprečuje degeneracijo živčnih celic.

Aljaška borovnica je sadje ki se ga sme konzumirati vsakodnevno saj je to najboljši vir antioksidantov in zdravilne lastnosti.

Iz prve roke - pri meni deluje :)

Zanima me ali ima kdo kakšne izkušnje z naravnimi prehranskimi dodatki xxxxxx?

A ima še kdo kakšne izkušnje z izdelki xxxxxx ?

Ja, jaz. Prehranski dodatki so škodljivi.

Da nisi ti zaljubljena? So isti simptomi.

Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi.

Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si

(popravljeno)

idelki so škodljivi v kolikor so v prahu ali sintetični.

Poišči popolnoma naravne, dobro se pozanimaj za vsak detalj predno karkoli kupiš,

(sestavine, način pridobivanja, vsak detajl je pomemben.....)

definitivno pa na trgu obstajajo taki ki so izredno učinkoviti.

lp

Popravljeno -> Petra.V.

(popravljeno)

Michelle:

Res je, večinoma antioksidante dobimo s hrano – s sadjem in zelenjavo. Vendar je kakovost sadja in zelenjave, ki ga dobimo v trgovini tudi vprašljiva (večinoma je vse obdelano s pesticidi, razen če je ekološko…). Poleg tega sadje in zelenjava sčasoma začneta izgubljati vitamine in minerale, ko ni več sveže.

Hrana, ki jo jemo, je dosti bolj revna, kot bi mislili.

Razen seveda, če sama prideluješ sadje in zelenjavo, na ekološki način, ga obereš pred uporabo (ne pa dneve ali tedne prej – kar velja za hrano v trgovinah) in si iz tega delaš sokove.

Jaz na primer nimam svojega vrta (pa tudi vprašanje kakšni so vrtovi v Ljubljani, ker so izpostavljeni nečistemu zraku..), zato se zatekam k prehranskim dodatkom, da se zaščitim pred prostimi radikali.

free:

Pharmanex je med drugim izdelal prvi biofotonski skener za skeniranje nivoja antioksidantov v telesu. Je edino podjetje na svetu, ki ima izključno licenco za uporabo tega skenerja. Pri njih si lahko izmeriš nivo antioksidantov v telesu in tako ugotoviš, če prehranski dodatki, ki jih uporabljaš, delujejo.

Sicer merjenje nivoja antioksidantov ni neka novost. Že pred skenerjem je bilo možno izmeriti nivo antioksidantov, vendar na invaziven način, torej samo z odvzemom tkiva ali krvi.

Novost je to, da skener izmeri nivo antioksidantov na neinvaziven način (ni potrebno dati krvi, odvzeti tkiva), tako da skenira kožo. Rezultat se pokaže v par minutah.

V Sloveniji je to sicer novost, zato sprašujem, če kdo pozna zadevo. Jaz sem do sedaj bila na enem skeniranju. Nameravam iti še na kakšnega… da vidimo ali je nivo antioksidantov v resnici kaj narastel x:)x )

nivo antioksidantov bo možno izmeriti na sejmu zdravja od 6.9.-9.9.2011 v Ljubljan, če koga zanima kaj več naj me kontaktira na private mail.

Popravljeno -> Petra.V.

Naravne oksidante dobim v hrani in nimam nobenih problemov.

verjamem da nimaš, vendar jih v hrani dobiš bistveno manj kot sicer.

V kolikor sama prideluješ to hranu super - v koliko jo kupuješ ..... no to je pa že veliko vprašanje koliko antioksidantov je v umetno pridelani hrani.

Vsekakor je potrebno pojesti enormno količino take hrane v primerjavi z določenimi - kvalititnimi antioksidanti, za enaki učinek.

verjamem da nimaš, vendar jih v hrani dobiš bistveno manj kot sicer.

V kolikor sama prideluješ to hranu super - v koliko jo kupuješ ..... no to je pa že veliko vprašanje koliko antioksidantov je v umetno pridelani hrani.

Vsekakor je potrebno pojesti enormno količino take hrane v primerjavi z določenimi - kvalititnimi antioksidanti, za enaki učinek.

Preveč antioksidantov dela raka in autoimunske bolezni.

Kdor ne dopolnjuje svoje znanje ali ne verjame, je pač sam kriv.

Po toči pa hodite potem zvonit :sori: .

Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi.

Preveč antioksidantov dela raka in autoimunske bolezni.

Kdor ne dopolnjuje svoje znanje ali ne verjame, je pač sam kriv.

Po toči pa hodite potem zvonit :sori: .

Se strinjam, da je prevelika količina antioksidantov lahko škodljiva. vendar sem prepričana da pametni ljudje upoštevajo navodila, in da če

iščejo alternative za izboljšanje svojega zdravja, da se potem nimajo namena uničevati. Vsekakor je izrednega pomena najprej dopolniti svoje zdravje.

Tudi negativizem, je izredno škodljiv za zdravje!!

Avtoimunske bolezni lahko povzroči tudi kakšen večji psihični stres ali šok.

In če se psiha dobro poštima/umiri, se tud takšne bolezni lahko zelo omilijo ali pozdravijo.

• 3 weeks later...

in smeh redi...:o|o:

Ti kar meči vse v en koš, kapica.

Ti tudi vsakmu pišeš spodaj: Bodi to kar si…

Je pa verjetno res, da so študirali vsi korenčkologijo. Jaz sem se to z avtoimunskimi boleznimi drugač učil.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...