Lunessa 11. januar 2010 Prijavi Deli 11. januar 2010 Dober večer. Dolgo je že tega, kar sem bila vaša stalnica in ko sem pisala kak komentar na kakšno temo. Danes sem se slučajno znašla na vaši strani in sem vesela, da še živi. Vas je še veliko tam iz leta 2005? Lepo vas pozdravljam in vam želim še veliko uspeha. Naj Lunin net živi še naprej.LUNESSA Citiraj Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. januar 2010 Prijavi Deli 11. januar 2010 Dober večer. Dolgo je že tega, kar sem bila vaša stalnica in ko sem pisala kak komentar na kakšno temo. Danes sem se slučajno znašla na vaši strani in sem vesela, da še živi. Vas je še veliko tam iz leta 2005? Lepo vas pozdravljam in vam želim še veliko uspeha. Naj Lunin net živi še naprej.LUNESSA iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii no, pa nej še kdo reče, da se človek ne vrača na kraj swoje prwe ljubezni Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. januar 2010 Prijavi Deli 12. januar 2010 ostanejo samo zvesti člani, tisti, ki se še niso zaljubili in tisti, ki jim nesmisel pisanja na LNF NE zamenja pisanje na velik bolj smiselni FB kam jaz sodim?(pa še vložkov ne prodajam ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. januar 2010 Prijavi Deli 12. januar 2010 Jaz sem iz 2005 pa se te ne spomnim. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. januar 2010 Prijavi Deli 12. januar 2010 hvala Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomas de Torquemada 12. januar 2010 Prijavi Deli 12. januar 2010 kam jaz sodim?(pa še vložkov ne prodajam )sodi lahko le prevzvišeni ki je v nebesih visoko nad oblakih, ti pa sodiš (glede na plemenito temo)ob stopala mojega namestnika, toda le če ta položaj ni zasedel zvesti fila Brasileiro, štirinožec, ki preganja temnopolte sužnje, za katere je Sveti Filoktet dejal da imajo kožo temno kakor zlodeji in takšna je tudi njih duša. Citiraj Mens sana in Inquisitio hispanaGloria in excelsis Deo Glória in excélsis Deo Et in terra pax homínibus bonæ voluntátis. Laudámus te, benedícimus te, adorámus te, glorificámus te, Grátias ágimus tibi propter magnam glóriam tuam, Dómine Deus, Rex cœléstis, Deus Pater omnípotens. Dómine Fili Unigénite, Iesu Christe, Dómine Deus, Agnus Dei, Fílius Patris: Qui tollis peccáta mundi, miserére nobis; Qui tollis peccáta mundi, súscipe deprecatiónem nostram, Qui sedes ad déxteram Patris, miserére nobis. Quóniam tu solus Sanctus, tu solus Dóminus, tu solus Altíssimus, Iesu Christe, Cum Sancto Spíritu in glória Dei Patris. Amen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. januar 2010 Prijavi Deli 12. januar 2010 leta te dajejo mich, spomin peša Ti že veš, si mojih let... veš čez kaj grem Ali imam pa samo selektiven spomin... Kako naj se spomnim nekoga s 35 objav? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. januar 2010 Prijavi Deli 12. januar 2010 jaz se pa lunesse spomnim Samo ne vem več, po čem pa nisi Mickova punca? kakšen nick je že imela ona modelka?mah, spomin peša, ja...emšo nas drži za vrat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. januar 2010 Prijavi Deli 12. januar 2010 Tist je bla contesa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. januar 2010 Prijavi Deli 13. januar 2010 sodi lahko le prevzvišeni ki je v nebesih visoko nad oblakih, ti pa sodiš (glede na plemenito temo)ob stopala mojega namestnika, toda le če ta položaj ni zasedel zvesti fila Brasileiro, štirinožec, ki preganja temnopolte sužnje, za katere je Sveti Filoktet dejal da imajo kožo temno kakor zlodeji in takšna je tudi njih duša. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. januar 2010 Prijavi Deli 13. januar 2010 sodi lahko le prevzvišeni ki je v nebesih visoko nad oblakih, ti pa sodiš (glede na plemenito temo)ob stopala mojega namestnika, toda le če ta položaj ni zasedel zvesti fila Brasileiro, štirinožec, ki preganja temnopolte sužnje, za katere je Sveti Filoktet dejal da imajo kožo temno kakor zlodeji in takšna je tudi njih duša.vsaj ob kolena, prosim lepo.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.