Skoči na vsebino

Witches wanted

Behemoth

Recommended Posts

No sicer, močno dvomim da sem postnil to v pravo kategorijo, ampak ker nimamo kategorije "IŠČEM" sem pač sem potstnil :D hehe

No pač, rad bi mogoče spoznal koga, ki se ukvarja z to magijo, ker sam ne poznam nobenega, si pa zelo želim, nazadnje ko sem se pogovarjal z kom takim ki še to praktiria, je blo ene 6 let nazaj :) hehe

No tak da, če se kdo še, se mi naj kar javi ;)

Pa lep dan ;)

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 92
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Še ena bebica, ki bi se rada igrala mađioničara. Belog ili crnog. x:Dx

Še eno budalo, ki bi rado bilo smešno :)

It aint working babe ;)

Še eno budalo, ki bi rado bilo smešno :)

It aint working babe ;)

Zdaj si pa užalil moj ego. :vragec: Imaš pa srečo da jaz nisem ego, pa tak lep črnomagijski urok ti je pripravil. Ja kaj morem, ego se je dost igral s črno magijo, zdaj se mora pa še malo z belo. x:Dx

Glupo vprašanje, glupi odgovor. Tako stvari delujejo na določenih nivojih. Če pa hočeš malo bolj resen odgovor pa postavi drugačno vprašanje. x:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Glupo vprašanje, glupi odgovor. Tako stvari delujejo na določenih nivojih. Če pa hočeš malo bolj resen odgovor pa postavi drugačno vprašanje. x:Dx

THERE ARE NO STUPID QUESTIONS, just stupid people with stupid commets.

THERE ARE NO STUPID QUESTIONS, just stupid people with stupid commets.

Čudno obnašanje za nekoga ki bi se rad igral maga. Tanka je linija med dark side in light side. xwizardx

Nič nisi omenil kakšna magija, kakšni pripomočki, kaj si že delal....in bistveno KAJ HOČEŠ S TEM DOSEŽT. :sorcerer:

Čudno obnašanje za nekoga ki bi se rad igral maga. Tanka je linija med dark side in light side. xwizardx

Nič nisi omenil kakšna magija, kakšni pripomočki, kaj si že delal....in bistveno KAJ HOČEŠ S TEM DOSEŽT. :sorcerer:

In zakaj morem jaz to tebi že razlagat?

Ma pizda ej, pol pa ni čudno da je 90% folka, ki še je melo kaj pameti spizdlo dol, če pa so sami taki bluzeranti gor.

džizs

kaj ti je že una baba rekla, ko si ji plačal :vragec: prvo odrasti...ko boš znal živeti..šele potem lahk čaraš :vragec:

oni sms sem ti poslal da me podpreš jebote, ne pa zato da me grajaš :D hahah

Aja, pa odrasel sem že davno, misliš rečt prizemljit :P

Pa glede na to da me že 3 leta poznaš, veš da trenutno nimam cajta se z prakso ukvarjat, ampak sam berem še o tem! ;)

sam zato, ker si končal šolo in si pol leta zaposlen in še ene par drugih zadevic, še ne pomeni, da sploh kaj veš o življenju....ta prava šola se ti šele začenja xcivx

ps. tulifon mam na tih :P

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

sam zato, ker si končal šolo in si pol leta zaposlen in še ene par drugih zadevic, še ne pomeni, da sploh kaj veš o življenju....ta prava šola se ti šele začenja xcivx

halo vi :vragec:

prosim, da mal paziš, kaj goworiš, ker pokroviteljstvo te vrste je dovoljeno predvsem in samo meni x^x x:px x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Pameten učitelj najprej spozna karakter učenca, da lahko predpostavlja s kakšnim namenom bo uporabljal znanje, ki mu ga bo posredoval. Ali bo delal škodljive ali dobre stvari. Če se dela škoda zaradi neznanja je še razumljivo in se oprosti, če pa zaradi osebne koristi......učitelj je tudi nekak karmično odgovoren za učenca.

Vsak mag sčasoma razvije jasnovidnost, zmožnost astralnega potovanja, ukazovanje elementarnim in nižje razvitim bitjem, spreminjanje materije, bilokacija.........vprašanje pa je kako te zadevce uporablja, s kakšnim namenom. In zaradi tega so bile tudi že magijske vojne in zato to znanje ni več dostopno množicam,ampak se učijo v magijskih šolah. Taprave šole niso na fizičnem nivoju. Druga stvar je da lahko mag izgubi nadzor nad svojimi ustvarjenimi bitji ali pa bitji ki si jih hoče podredit. Ta bitja ga znajo z lepimi stvarmi ali kako drugače zelo prinest okoli. In ko ta bitja dobijo nadzor nad njim, ode mag u večna lovišta. Patolog pa ugotovi samo srčni zastoj, vzroka pa ne, predpostavlja pa da je doživel srčno kap. Ampak o teh stvarcah sem že nakladal.

In prav zaradi obnašanja in pomanjkanja znanja bodi previden kaj boš delal, če se boš igral s temi stvarcami. Za moje pojme pa trenutno še nisi dober kandidat za maga. Govorim o pravi magiji in ne to kar se nekateri grejo, to je samo senca. Moj nasvet, najprej delaj malo na srcu pa se potem loti teh zadev. Govorim ti pa iz izkušenj, bil sem črni mag v Atlantidi in sem padel, sedaj pa delam popravce. Skratka grem po stezi belega maga. Že itak sem povedal too much, čas je za molk. xDDx

Govorim o pravi magiji in ne to kar se nekateri grejo, to je samo senca. Moj nasvet, najprej delaj malo na srcu pa se potem loti teh zadev. Govorim ti pa iz izkušenj, bil sem črni mag v Atlantidi in sem padel, sedaj pa delam popravce. Skratka grem po stezi belega maga. Že itak sem povedal too much, čas je za molk. xDDx

to kar se dogaja v tvoji glavi, pa kar haluciniraš nas ne zanima ravno, ampak ker delam v zdravstvu svetujem obisk psihiatra in to karseda čimprej.

Pameten učitelj najprej spozna karakter učenca, da lahko predpostavlja s kakšnim namenom bo uporabljal znanje, ki mu ga bo posredoval. Ali bo delal škodljive ali dobre stvari. Če se dela škoda zaradi neznanja je še razumljivo in se oprosti, če pa zaradi osebne koristi......učitelj je tudi nekak karmično odgovoren za učenca.

Vsak mag sčasoma razvije jasnovidnost, zmožnost astralnega potovanja, ukazovanje elementarnim in nižje razvitim bitjem, spreminjanje materije, bilokacija.........vprašanje pa je kako te zadevce uporablja, s kakšnim namenom. In zaradi tega so bile tudi že magijske vojne in zato to znanje ni več dostopno množicam,ampak se učijo v magijskih šolah. Taprave šole niso na fizičnem nivoju. Druga stvar je da lahko mag izgubi nadzor nad svojimi ustvarjenimi bitji ali pa bitji ki si jih hoče podredit. Ta bitja ga znajo z lepimi stvarmi ali kako drugače zelo prinest okoli. In ko ta bitja dobijo nadzor nad njim, ode mag u večna lovišta. Patolog pa ugotovi samo srčni zastoj, vzroka pa ne, predpostavlja pa da je doživel srčno kap. Ampak o teh stvarcah sem že nakladal.

In prav zaradi obnašanja in pomanjkanja znanja bodi previden kaj boš delal, če se boš igral s temi stvarcami. Za moje pojme pa trenutno še nisi dober kandidat za maga. Govorim o pravi magiji in ne to kar se nekateri grejo, to je samo senca. Moj nasvet, najprej delaj malo na srcu pa se potem loti teh zadev. Govorim ti pa iz izkušenj, bil sem črni mag v Atlantidi in sem padel, sedaj pa delam popravce. Skratka grem po stezi belega maga. Že itak sem povedal too much, čas je za molk. xDDx

pa še na dobri poti si :palec:

tamali, naslednič te bom za ušesa :vragec:

There is

One Mind,

One Truth,

a bejž???

jest pa menda eden glawnih kriwcou, da je atlantida šla u k...c. (po besedah enga podobnga sweznalca kt si ti x:px )

pomoje sem bil pa dobra dworna kurba. x:)x in tebe se spomnim, pa bom rajš tih, k ne maram preweč šinfat x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

halo vi :vragec:

prosim, da mal paziš, kaj goworiš, ker pokroviteljstvo te vrste je dovoljeno predvsem in samo meni x^x x:px x:Dx

tale tamali spada pod moje okrilje...in bom govorila tak kot bom hotla :vragec: x^x

There is

One Mind,

One Truth,

Sem delal v zdravstvu in sem imel tudi prakso na psihiatriji, poznam razmere bolje kot ti. Junkiji na Metelkovi so angelčki v primerjavi s tistimi zadetkoti tam. Tam so hujša zdravila kot pa je metadon in ostala sranja.

Da je šla pa Atlantida v k...c je bilo pa več krivcev, tudi celi narodi, jaz sem bil samo eden izmed njih. x:Dx

Sem delal v zdravstvu in sem imel tudi prakso na psihiatriji, poznam razmere bolje kot ti. Junkiji na Metelkovi so angelčki v primerjavi s tistimi zadetkoti tam. Tam so hujša zdravila kot pa je metadon in ostala sranja.

Da je šla pa Atlantida v k...c je bilo pa več krivcev, tudi celi narodi, jaz sem bil samo eden izmed njih. x:Dx

a jaz pa te nisem delal na psihiatriji?

Mislim džizs ej.

Mene?? Zakaj pa mene spet?

ti dobiš svojo porcijo ko se naslednič vidma x:Dx x;)x

če hočeš črne prepoznat, pač morš 1x prej bi en izmed njih...da veš kje so finte x;)x

There is

One Mind,

One Truth,

ti dobiš svojo porcijo ko se naslednič vidma x:Dx x;)x

eh pomiri se ženska, še mat mi da več svobode kot ti :D hahaha

glede na to da se že 3 leta oz. več poznama bi lahko vedla, da se znam sam sebe pod kontrolo vzet, do zaj sem se vedno :)

a jaz pa te nisem delal na psihiatriji?

Mislim džizs ej.

sej ni quotu tebe :P

eh pomiri se ženska, še mat mi da več svobode kot ti :D hahaha

glede na to da se že 3 leta oz. več poznama bi lahko vedla, da se znam sam sebe pod kontrolo vzet, do zaj sem se vedno :)

js pa sem se že navadla, de te je treba 200% nahrulit, da dojameš 20% x:Dx

ti raj na kake druge neumnosti študiti, za to bo že še prišel čas...še prehitr :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...