klarus 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 Je ker sem lih prej reko da delam v zdravstvu pa da svetujem psihistrično pomoč delaš v zdravstvu...oz neguješ bolnike..oz bošsvetovanje še ni tvoje področje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2010 delaš v zdravstvu...oz neguješ bolnike..oz bošsvetovanje še ni tvoje področje če vidim kaj patološkega je to MOJA DOLŽNOST da ga napotim k zdravniku Zdravnik pa bo že dalje ga obdelal Stara, sem nedavno naredo strokovnega, saj pa te obvladam v nulo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 Ti si delal samo prakso, jaz sem pa večkrat bil tam pri mami, ki je delala s pacienti in to kot otrok, preden sem naredil šolo. Videl sem pa stvari, ki se tebi niti ne sanjajo in se nerado govori v javnosti. Se pa strinjam s tistim ki ti je rekel da odrasti, obnašaš se kot najstnik. Kaj bi bilo če bi ti dal pištolo. Po mojem bi se ustrelil po nesreči ali pa bi metek zalutao v koga drugega. Zato pa pravim da je bila vsaj ena dobra stvar glede vojske to da je naučila ponorele najstnike discipline, pospravljanja,pranja, šivanja..... in preživetja. Sem bil pa podoben tebi in poznam zadeve bolj kot si lahko predstavljaš. Jaz sem to pot prehodil in niščo brez padcev. Kdaj jo boš pa ti pa pitaj Boga. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2010 Ti si delal samo prakso, jaz sem pa večkrat bil tam pri mami, ki je delala s pacienti in to kot otrok, preden sem naredil šolo. Videl sem pa stvari, ki se tebi niti ne sanjajo in se nerado govori v javnosti. Se pa strinjam s tistim ki ti je rekel da odrasti, obnašaš se kot najstnik. Kaj bi bilo če bi ti dal pištolo. Po mojem bi se ustrelil po nesreči ali pa bi metek zalutao v koga drugega. Zato pa pravim da je bila vsaj ena dobra stvar glede vojske to da je naučila ponorele najstnike discipline, pospravljanja,pranja, šivanja..... in preživetja. Sem bil pa podoben tebi in poznam zadeve bolj kot si lahko predstavljaš. Jaz sem to pot prehodil in niščo brez padcev. Kdaj jo boš pa ti pa pitaj Boga. eh daj, nena se rabiš samopoveličevat,se zavedam da si star ko mati zemlja. Ampak o nekih izkušnjah še ne rabiš zaj pripovedovat. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 mladost je norost..čez vodo skače tam, kjer je most Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2010 mladost je norost..čez vodo skače tam, kjer je most ti me zastopiš ko me poznaš Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 eh daj, nena se rabiš samopoveličevat,se zavedam da si star ko mati zemlja. Ampak o nekih izkušnjah še ne rabiš zaj pripovedovat.Ti si dober primer zakaj gre naše zdravstvo v k...c. Še dobro da kakšna nuna neguje bolnika, če ne bi jih bilo še več na Žalah. Mogoče je pa to namen, ker imajo doktorji tam delnice. Banalno vprašanje- kaj sprašuješ o magiji, če je to skregan z vsem kar učijo na zdravstveni šoli. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 ti me zastopiš ko me poznaš seveda te zastopim....sam to še ne pomeni, da ti je treba delat napak, ki nas je večina dala skozi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2010 Če je kaki resni tu, z resnimi komentarji, naj svobodno piše, jaz itaq več nem komentiral kaj dosti tu, še posebej pa ne na idiotske komentarje. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 bebica Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2010 seveda te zastopim....sam to še ne pomeni, da ti je treba delat napak, ki nas je večina dala skozi Iz napak se učimo bebica pššš Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 Če je kaki resni tu, z resnimi komentarji, naj svobodno piše, jaz itaq več nem komentiral kaj dosti tu, še posebej pa ne na idiotske komentarje. Moj ego se je glih zagrel, ko je videl da ti je stopil na žilco in bi te najraje zjebal u živi mozag,ampak imaš srečo da jaz nisem ego, jaz sem atma. Sicer pa tvoje pisanje pove dosti o karakterju in kot sem rekel trenutno sploh še ni čas da zveš kaj o okultnih stvareh. Mogoče v naslednjem življenju ali pa v tem če boš imel srečo. Kot pravijo tapravi oz. beli magi--- energijski napad v mislih ali na kakšen drugačen način na nekoga drugega, je napad tudi na njegovo družino in s tem tudi na kreatorja, s tem pa posledično tudi nase. OM NARAYANA Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 Moj ego se je glih zagrel, ko je videl da ti je stopil na žilco in bi te najraje zjebal u živi mozag,ampak imaš srečo da jaz nisem ego, jaz sem atma. Sicer pa tvoje pisanje pove dosti o karakterju in kot sem rekel trenutno sploh še ni čas da zveš kaj o okultnih stvareh. Mogoče v naslednjem življenju ali pa v tem če boš imel srečo. Kot pravijo magi--- energijski napad v mislih ali na kakšen drugačen način na nekoga drugega, je napad tudi na njegovo družino in s tem tudi na kreatorja, s tem pa posledično tudi nase. OM NARAYANA tamali kr nekaj ve...sam več kot očitno hoče padit konkretno na nos...očitno ga bo treba pustit in mu potem dat roko, da se vstane... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2010 tamali kr nekaj ve...sam več kot očitno hoče padit konkretno na nos...očitno ga bo treba pustit in mu potem dat roko, da se vstane... Hvala, pa nebom, obljubim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 tamali kr nekaj ve...sam več kot očitno hoče padit konkretno na nos...očitno ga bo treba pustit in mu potem dat roko, da se vstane... Če bo padel samo na nos bo še dobro, problem bo če bi si slučajno polomil tudi kosti. Taki osebki imajo pač svoj peskovnik in se lahko tam igrajo. Ali če sem bolj natančen lahko pridejo do določenih astralnih nivojev naprej pa bolj teško. Astral je pač njihovo igrišče. Pa kje si dobila glih delfinčka. So se mi že parkrat pojavili v meditaciji. Nekaj v zvezi delfini-Atlantida-kristali-magija. No ja, ko bo čas bom že zvedel. Pozdravčke tebi in delfinčkom. OM SAI RAM Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. januar 2010 Prijavi Deli 18. januar 2010 uf kakšne debate ...pa coprniki na kupu treba poklicat unedva dvojčka... kramer & co.še mal pa bo grmada Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 18. januar 2010 Prijavi Deli 18. januar 2010 Kakšni coprniki neki. Moderni izrazi so bioenergetik, zeliščar, vrač, vedeževalec, jasnovidec,..... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 18. januar 2010 Prijavi Deli 18. januar 2010 evo me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 18. januar 2010 Prijavi Deli 18. januar 2010 ... bluzator, prevarant, šarlatan, ... YES Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. januar 2010 Prijavi Deli 18. januar 2010 uf kakšne debate ...pa coprniki na kupu treba poklicat unedva dvojčka... kramer & co. ne me basat??? dwojčka sta?kramer tak đek, sainfeld pa taka mona Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. januar 2010 Prijavi Deli 18. januar 2010 Ja a ne ...sam pravjo da nasprotja se privlačita ...tko da skupaj sta najboljši par čak čak... a sta dwojčka al ne? mislim zares... tam u uni kao smešni seriji... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. januar 2010 Prijavi Deli 18. januar 2010 Ja itak ne ....a ne veš tega... (govorim iz te serije ..lunin forum ) ćeprou sem res že gruntou, zakwa kramer unga paničnega sainfelda sploh še prenaša. ok. pol sm mislu... če sta lih dwojčka, da je to zato.zdej pa spet nč jasn. pa sej usen Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 18. januar 2010 Prijavi Deli 18. januar 2010 EVO VAM EN ČAROVNIŠKI KOMAD Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 18. januar 2010 Prijavi Deli 18. januar 2010 Da ubacim še malo indijanskih šamanov. Volkci pa zgledajo full simpatično. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. januar 2010 Prijavi Deli 18. januar 2010 Janko ti si v drugi nadaljevanki kot jaz ... Teb je očitno všeč Cosmo Kramer....No jaz pa govorim o Kramerju temu tu na Luninem forumu ...sej včasih ma človk občutek da so trojčki .....čist brez veze ...kapiši ? Inkvizicija ...kej bolj jasno... Drugač pa ...behi ne bomo smetili tvoje teme jes sm pa mislu, da si je nick nejm pri unih dwojčkih u sainfeldu sposodu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.