Brezo 19. januar 2010 Prijavi Deli 19. januar 2010 Tud povezujejo jo jih z zvezdo Sirius.... V naši kulturi pa jim ne pripisujejo nič kaj lepih lastnostitko no pa dejmo še nekaj pripopat .. pa še mal ...smo lih v taki temi...najprej vir inserta članka:Volk večni popotnik Zanimivo tole o volkcih. A veš tudi kaj o delfinčkih. Se mi zadnje čase malo motajo po glavi. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. januar 2010 Prijavi Deli 19. januar 2010 A veš tudi kaj o delfinčkih. Se mi zadnje čase malo motajo po glavi. Totem delfina uteleša moč diha, zvoka, harmonije, miline in inteligence. Njegova energija vsebuje igrivost, sočutje, ljubezen, iskrivo radovednost in pronicljivost. Skupaj s kiti spadajo med največje sesalce morja, čeprav še vedno obstajajo ljudje, ki mislijo, da gre pač le za velike ribe. Največji član družine delfinov je kit ubijalec, ki ponazarja vrednote potrpežljivosti in zvestobe. Šamani poudarjajo pomembnost dejstva, do so si delfini prav v morju, zibelki življenja, ustvarili svoj dom. Voda namreč simbolizira ustvarjalnost, plodnost, strast in celo seksualnost. Predstavlja element vedrine življenja, novih sil in razsežnosti. Totem delfina veliko prispeva k razvoju kreativnosti in odpira nove dimenzije rasti in spoznanj. Pomaga pa tudi pri težavah z dihanjem. Vrači obvladajo posebne tehnike t.i. “delfinjega diha”, ki jih ponesejo v svetove onkraj običajne resničnosti. Podobne zvrsti dihanja prikličejo nenavadna stanja zavesti, spodbujajo divjo strast do življenja in odpravljajo težave na področju spolnega življenja. Hkrati izjemno blagodejno delujejo na telo, um in duha. Stres in napetosti v telesu na primer lahko sprostimo s posnemanjem brizgajočega diha, ki ga delfini proizvedejo med skokom nad morsko gladino. Po mnenju šamanov povezovanje z energijo delfinov še zlasti koristi astmatikom, jetičnim in pljučnim bolnikom ter tistim, ki imajo težave s sinusi.Delfin je povezan s spolno in srčno čakro v telesu. Predstavlja uskladitev med rožnato energijo sočutja in ljubezni ter oranžno vibracijo spolnosti. Topi vzorce in travme na področju spolnih zlorab in povečuje samozavest na erotičnem področju. Nadzor nad dihom je ključ do moči delfinov. Njegovo dihanje odlikuje popolna usklajenost ritma vdiha in izdiha. Varovanci delfinovega totema se s temi igrivimi živalmi lagodno premikajo v skrivnostna kraljestva morja in duha ter odkrivajo prvinske korenine začetkov svojega obstoja. Lahko se povrnejo v davnino, ko so cvetele mistične civilizacije (na primer Atlantida), katerih ostanki zdaj razpadajo v neskončnih globinah morja. http://www.mavrica.net/uploaded/slike/totemske_zivali_delfin.jpgZvoki, s katerimi se delfini sporazumevajo med seboj, imajo prav poseben pomen, ki ga znanstveniki še niso do konca razkrili. Učinkujejo na komunikacijska središča v možganih in sprožajo ustvarjalne sile življenja. Zvok prihaja iz maternice popolne tišine in ustvarja vire spočetja novih stvari v življenju. Če ste si delfina izbrali za svoj totem, vam vrači priporočajo, da vsaj enkrat na teden prisluhnete njihovi govorici, če ne drugače, pa na kaseti ali zgoščenki. Ko se povezujemo z energijo delfinov, v sebi ozaveščamo umetnost usklajevanja zvoka in diha. Usklajujemo potopljenost v čustva, ki jih predstavlja morje in se tu in tam dvignemo nad površje, da zajamemo zrak zdravega, klenega razuma v pljuča. *Povezovanje z delfini ozavešča umetnost diha in zvoka v nas *Delfini svoje varovance učijo o uporabi notranjih zvokov, ki se kasneje prelijejo v uresničenje poslanstva na zunanji ravni obstoja. O svetosti diha in zvoka pričajo modrosti številnih starih civilizacij. V babilonski kozmologiji je boginja Tiamut prav z zvokom, podobnem delfinovemu pisku, priklicala v obstoj nove bogove. Zgodnjim kristjanom je ta žival predstavljala simbol odrešitve, antični Grki pa so ga imeli za sla bogov in blagoslovljeni dinamični simbol mogočnosti morja. Delfin vam lahko pokaže, kako z igrivostjo plavati skozi razburkane vode življenja, nato pa z dihom in zvokom iz njih izvabiti in uresničiti tisto, kar potrebujemo in si želimo. Ima velike možgane in nesluteno inteligenco. Zanje je značilno altruistično obnašanje. So nenavadno družabni in uživajo tudi v družbi ljudi, akoravno so jih le-ti žal premnogo pobili med zgodovino ribolova. Ako se vam podoba delfina pritakne v sanje, se zjutraj vprašajte, kaj vaše besede in misli skozi dan ustvarjajo za vas. Poleg tega premislite, ali se dovolj časa sproščeno gibljete na svežem zraku in uživate v naravi. Ali potlačite vase napetosti in težave? Zadržujete globoko v sebi ljubeča čustva do drugih in si jih ne upate izraziti? Ko se v vašem življenju prične pojavljati simbol delfina, nastopi čas, da vdihnete povsem novo življenje vase. Začnite hoditi ven, v družbo, igrajte se, raziskujte in globoko dihajte. Dih vam povrne izgubljeno energijo, vas zasidra v sedanjem trenutku, vas razširi in odpre. Nove pustolovščine že čakajo, da se z zaupanjem in ljubeznijo potopite vanje. Skočite ven iz morja težav, zajemite zrak in se osvobodite nepotrebnih navezanosti ter skrbi. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 19. januar 2010 Prijavi Deli 19. januar 2010 Tole o delfinčkih bom moral pa še parkrat bolj počasi prebrat in seveda tudi kaj mislit zraven. Thanks. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 No sicer, močno dvomim da sem postnil to v pravo kategorijo, ampak ker nimamo kategorije "IŠČEM" sem pač sem potstnil hehe No pač, rad bi mogoče spoznal koga, ki se ukvarja z to magijo, ker sam ne poznam nobenega, si pa zelo želim, nazadnje ko sem se pogovarjal z kom takim ki še to praktiria, je blo ene 6 let nazaj hehe No tak da, če se kdo še, se mi naj kar javi Pa lep dan Oj:):) Ma če malo boljše pogledaš, boš kmalu ugotovil, da je čarovništvo skoraj "naravno" stanje družbeno koristnim..... Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Jaz bi se najprej vprašala zakaj hočem to delat? Verjemi, da če nimaš kej lepih namenov se ti hitro zgodi, da če boš napredoval, da te bodo začeli v astralu napadati. Ne trpijo namreč konkurence. Pazi se naših črnih magov (tudi nekdanji politiki, zelo vplivni ljudje, očitno so uspeli mar ne?). Prepoznal jih boš po grdi sivi, rjavi temni avri. Takoj začutiš njihovo nemoralnost skozi avro. V najslabšem primeru si te podredijo in te začnejo izkoriščati. Sicer pa manipulirajo z ogromnimi množicami. Tako kot je napisal Brezo. Da si mlad in neizkušen se pa vidi po tem, kako iz užaljenosti napadaš Breza. Čeprav si zagnan in imaš moč. Hočeš nekaj konkretnega, sej vem kako je. Potem ti pa nekdo reče: ko je učenec pripravljen, učitelj pride in si zmeden (če seveda ne veš kaj to pomeni). Če pa veš kaj to pomeni je pa brez veze, ker potem nikoli sam pri sebi tega ne boš začutil in dojel (to moraš pač sam ugotovit, brez cegelca). Jaz sem sama prišla do tega, kaj to pomeni (po dolgih letih seveda), da ko je učenec pripravljen učitelj pride. Res je bilo tako. Samo potem pa je bil en pameten in je pisal (kaj to pomeni in se še režal zraven prav hinavsko), češ kolk je pameten in je meni pol vse dol padlo, ker so pač eni tolk nezreli k ne morejo dojeti teh finih in subtilnih energij. Pač enimi nič ni sveto. In verjamem, da ta človek tega ne bo dojel,.... ker ni point v vedeti kaj to pomeni ampak v tem, da se ti to dogaja. Škodo je pa naredil. Ogromno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Samo majhen komentarček- zame to sploh ni napad, ker se samo nasmehnem in ni nobenega učinka name. To velja za take človečke ki nimajo pojma o tem, pri tistih ki pa obvladajo zadeve so pa stvari drugačne. Ampak o tem ne bi govoril. Kar se pa današnjih politikov tiče so pa glede psihične moči večinoma na nivoju pigmejcev. Lahko pa povem recimo da je imel Hitler, Tito in recimo naš bivši predsednik Drnovšek drugo planetarno posvečenje, mati Tereza je imela 1,5. Castro ima pa celo tretje. Vseh skupaj je pa pet planetarnih posvečenj. To pač pomeni kakšen vpliv ima na množice in ne pomeni glih da se mora ukvarjat tudi z duhovnostjo. Najbolj znani duhovni človečki so pa valjda imel večje številke. Ampak to je spet čisto drugo tema, o še živih ljudeh se pa tudi ne daje veliko informacij iz višjih nivojev. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2010 Jaz bi se najprej vprašala zakaj hočem to delat? Verjemi, da če nimaš kej lepih namenov se ti hitro zgodi, da če boš napredoval, da te bodo začeli v astralu napadati. Ne trpijo namreč konkurence. Pazi se naših črnih magov (tudi nekdanji politiki, zelo vplivni ljudje, očitno so uspeli mar ne?). Prepoznal jih boš po grdi sivi, rjavi temni avri. Takoj začutiš njihovo nemoralnost skozi avro. V najslabšem primeru si te podredijo in te začnejo izkoriščati. Sicer pa manipulirajo z ogromnimi množicami. Tako kot je napisal Brezo. Da si mlad in neizkušen se pa vidi po tem, kako iz užaljenosti napadaš Breza. Čeprav si zagnan in imaš moč. Hočeš nekaj konkretnega, sej vem kako je. Potem ti pa nekdo reče: ko je učenec pripravljen, učitelj pride in si zmeden (če seveda ne veš kaj to pomeni). Če pa veš kaj to pomeni je pa brez veze, ker potem nikoli sam pri sebi tega ne boš začutil in dojel (to moraš pač sam ugotovit, brez cegelca). Jaz sem sama prišla do tega, kaj to pomeni (po dolgih letih seveda), da ko je učenec pripravljen učitelj pride. Res je bilo tako. Samo potem pa je bil en pameten in je pisal (kaj to pomeni in se še režal zraven prav hinavsko), češ kolk je pameten in je meni pol vse dol padlo, ker so pač eni tolk nezreli k ne morejo dojeti teh finih in subtilnih energij. Pač enimi nič ni sveto. In verjamem, da ta človek tega ne bo dojel,.... ker ni point v vedeti kaj to pomeni ampak v tem, da se ti to dogaja. Škodo je pa naredil. Ogromno.1. Nisem užaljen če mi nekdo da "pameten" nasvet, ker če bi blo tako, bi klarus vsak dan v tri pizde poslal.2. Ne užalijo me njegovi komentarji in ne napdam ga zato, gre mi enostavno na kurac, to je to.3. Nisem več neizkušen, neizkušen je tisti, ko prvič ofna kako "magick book", jaz pa sem že dovolj izkušen da vem kaj lahko, kaj pa ne.4.Čemu se morem izogibat, že vem, me je klarus ko sem še bil froc nafilala z vsemi informacijami.5. Ućitelja že mam, in to prekleto dobrega. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 1. Nisem užaljen če mi nekdo da "pameten" nasvet, ker če bi blo tako, bi klarus vsak dan v tri pizde poslal.2. Ne užalijo me njegovi komentarji in ne napdam ga zato, gre mi enostavno na kurac, to je to.3. Nisem več neizkušen, neizkušen je tisti, ko prvič ofna kako "magick book", jaz pa sem že dovolj izkušen da vem kaj lahko, kaj pa ne.4.Čemu se morem izogibat, že vem, me je klarus ko sem še bil froc nafilala z vsemi informacijami.5. Ućitelja že mam, in to prekleto dobrega. Ne me smejat. Toliko se hvališ, pa ne ločiš bebi magijskih igric od dječjih kaj šele odraslih. Spomni se pregovora kdor visoko leta, nizko pade. To leti na tvoje hvaljenje. Če imaš informacije, še ne pomeni da znaš, zatakne se v praksi. Zlasti če se boš igral po astralu, te bodo določena bitja lahko hitro sesula, če boš imel tako miselnost. Mogoče se pa še nisi srečal s takimi zadevcami. Negativna čustva znotraj tebe obrnejo proti tebi in ti lahko padeš. Za maga je zelo odločilno da ima spucano svojo podzavest. Dvomim da imaš dobrega učitelja, ker ta ti ne bi kazal stvari dokler ne narediš nekaj na srcu. To samo ti misliš da je dober. Če je pa črni mag, potem pa lahko drži. Ampak pravih črnih magov večinoma danes ni, se pa najde. Pravi mag ne potrebuje pripomočkov-sveč, geometrijskih likov, zelišč, predmetov od druge osebe....Dovolj je samo misel in beseda. In kje si ti??? Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Pravi mag ne potrebuje pripomočkov....Dovolj je samo misel in beseda. zbudi se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2010 zbudi se jp Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 jp Da še enkrat povem par stvari, ki jih marsikdo ne ve. Znanje o magiji je bilo široko dostopno v času Atlantide. Zaradi zlorabe določenih moči se je dogajal svašta. Vrhunec je pa doseglo z vojno med belimi in črnimi magi, v kateri so beli komaj zmagali. Prav zaradi tega se je postopoma nehalo govorit o tem znanju med širšo množico, ampak samo posvečencem. Kar pa še ni bilo zagotovilo da se ne bi to ponovilo. V tistih časih so obstajale misterijske šole tako kot imamo danes osnovne šole. Sčasoma so se pa te šole umaknile na notranje nivoje. Skratka res hudo znanje o magiji dobiš na eteričnem ali astralnem nivoju. Obstajajo tudi dobre knjigice ki danes krožijo med ljudmi in so zelo dobre, so pa še vedno pod nivojem tistega znanja ki ga lahko dobiš v misterijski šoli. V knjigicah se zatakne pri bistvenih detajlih, o silah ki jih je težko razumet, kaj šele spravit pod svoj vpliv. To je v knjigicah opisano zelo pomankljivo ali pa sploh ne. Glej jaz ti ne bom govoril kaj delaj in kaj ne. Dam ti lahko samo nasvet kot bi ti jo dal beli mag- čisto srce je najboljša obramba, zato je bolje delat na stvareh ki razširjajo srce in vse kar je povezano s tem. In kar te moti na meni ali pa drugemu človečku pomeni da nimaš to pošlihtan pri sebi. Dobro je kaj narest na temu področju, to je nivo podzavesti. Na astralu se boš srečal z bitji ki ti lahko zelo poudarijo ego, koliko si močan, kaj lahko vse delaš,se bojo kao pokoraval tebi,...Trenutek nepazljivosti in pokazal bodo pravi obraz, pokazal bodo da so dosti močnejši od tebe, poiskali so tvojo šibko točko in zaigrali nanjo in BUM. In v takem primeru jo v dobrem slučaju odneseš samo z izgubo energije in poškodovanimi čakrami. V najslabšem pa kot fizično smrt in celo ujetost med astralnimi nivoji. Energija ki jo tako radi kradejo taka bitja je povezana s tretjo čakro oz. energija v tistem področju. Tam se nahaja osebna moč in še drugi detajli o katerih ne bi govoril. Je pa ta čakra tudi full povezana z astralom in posledično tudi z nižjimi psihičnimi močmi. Povedal sem par detajlov ki jih pove tudi pravi učitelj. Opozorjen si bil, zdaj pa delaj kar hočeš. Nekaterih sil si ne moreš kar pokorit in delat z njimi ne da bi odprl srce. Lahko probaš, ampak te bodo nadvladal. In marsikdo se igra kao z magijo, pa niti osnov nima kako te zadeve potekajo. Ustvarjajo nered in kaos, potem mora pa nekdo pospravljat smeti za njimi. Še dobro da obstajajo full ljubeča bitja, ki opravijo to delo. Prayer for enlightment OM ASATOMA SADGAMAYATAMASOMA JYOTHIRGAMAYAMRITHYORMA AMRUTANGAMAYAOM SHANTI, SHANTI, SHANTI Lead us from darkness to lightFrom ignorance to truthAnd from death to eternityLet peace prevail everywhere Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Hjm ti maš bolj Atlantido naštudirano ..pa nam ti mal več povej . Hvala za naslov, drugače sem pa to od nje našel takoj, kakšnih 5 min. po tistem ko sem prečital to od Klarusa. Zgleda da imam dobre angelčke okoli sebe. Sem pa pred leti z Jeršetko parkrat bil skupaj pri nekem tipčku doma na meditaciji. Takrat je šele začela pisat knjigce o urokih. Mislim da so neki vilinski uroki al pa simboli. Par stvari o delfinčkih kot sem jih napisal na OS. Evo malo za javnost, ostale zadeve so pa osebne stvari o katerih ne bi govoril. Delfinčke sem videl 1x ali 2x celo v meditaciji. Povezava je bila pa Atlantida- kristali- delfinčki- zdravljenje. In kot "po naključju" sem prejšni dan prebral neko knjigico kjer so opisani delfinčki kao del prebivalcev Atlantide in da so full sodelovali z zemeljskim človečkom. So pa uporabljali te človečki kristale, neke lučke in zvoke za zdravljenje svojih ljudi. Skratka tist o knjigici mi je samo zapolnil neke luknje da sem nekak koščke vsaj smiselno povezal med sabo. Predpostavljam pa da ima to veze s silami ki sem jih v preteklosti zlorabil, zdaj sem se pa spet začel igrat z njimi. Da se vrnem še malo delfinčkom. Delfinčki so pač živeli z Atlantiđani nekak skupno kao v sožitju. Je pa sočasno z življenjem na kopnem, obstajalo tudi življenje v vodi. Skratka kao človečki z lastnostmi ribe. Potem ko so ga pa razni ljudje v v Atlantidi začeli srat z zlorabo kristalov in raznih energij, so se pa delfinčki in nekateri kopneni človečki začel oddaljevat od njih. Tisti človečki so kao odšli ali pobegnil v morje. Ma ne vem točno kaj je bilo. Skratka nekaj takega kot da bi prevzeli morsko telo ali oblekco in se odpravilo v globine in skušalo delovat na tiste nore atlantidske človečke na drugačen način. Nekak iz daljine in bolj na mentalu. Nekateri pač pravijo da delfinčki bolj delujejo na mentalnih nivojih in da so bolj uglašeni z duhovno hiearhijo Zemlje. No ja, tako približno sem jaz skapiral določene dogodke in povezal določene koščke skupaj, čeprav je še veliko stvari ko sploh ne vem kam bi jih dal. V bistvu mi je vseeno. Ko ni želja, informacije kar same pridejo in dogodki se kar sami odvijajo, v pozitivni smeri seveda. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Zbogom in hvala za ribe..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Ne, to so rekli delfini ko so se naveličal življenja (pustmo zdej zemljo) v vodi, in so pač šli.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Ma to je tista knjigica od Douglas Adamsa, ki je napisal tudi Štoparski vodnik po galaksiji. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 no evo men pa večerja po glavi laufa... delfinij carpaccio Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Ja, jaz sem enkrat samo en urok nekam skopirala al nekaj sem naredila z njim (z enga TUJEGA coprniškega portala), pa nisem čarala. In ne mine par dni, ko me pride čarovnica obiskat. To je res hudo. Prav na astral, seveda v sanjah. Sam pol je videla, da mam na mizi angelske karte, pa valda nikjer nobenga pentagrama, niti sveče, sam eni angelčki so bili naokol pa to, pa je šla. Pol sem si mislila, še dobro, da sem mela tam karte,... Sam videt kej tacga,.. mislim a ne, pa to se ustrašiš da res ni. Bila je res tista prava in filmov v črnem,.... Ampak jaz se tega ne grem, k vem, da je to preveč zame. Znane so namreč zgodbe, ko gre folk na astralno potovanje, pol pa se mu tam nekaj zgodi, al ga napade (npr. šok),.... in pol je tko kot je rekel Brezo na začetku, med prvimi posti. Čeprav jaz še nisem imela astralnega potovanja, da bi rekla, da sem šla zavestno. S tem se je nevarno ukvarjat. Jaz pač verjamem v Boga in posmrtno življenje in to je zame dovolj. Ker me med molitvijo navdajajo nenavadni občutki,.... da ne bom rekla še kaj več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Behemoth, veš eni so tudi lulali v posteljo...... sam tko, da veš v kaj se spuščaš. Kričali, da jih je bilo slišati čez 7 hribov. Enim ni šlo več brez psihiatrične pomoči. Ampak pri taki samozavesti, kot jo imaš, se to pač tebi ne more zgoditi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Ja, jaz sem enkrat samo en urok nekam skopirala al nekaj sem naredila z njim (z enga TUJEGA coprniškega portala), pa nisem čarala. In ne mine par dni, ko me pride čarovnica obiskat. To je res hudo. Prav na astral, seveda v sanjah. Sam pol je videla, da mam na mizi angelske karte, pa valda nikjer nobenga pentagrama, niti sveče, sam eni angelčki so bili naokol pa to, pa je šla. Pol sem si mislila, še dobro, da sem mela tam karte,... Sam videt kej tacga,.. mislim a ne, pa to se ustrašiš da res ni. Bila je res tista prava in filmov v črnem,.... Ampak jaz se tega ne grem, k vem, da je to preveč zame. Znane so namreč zgodbe, ko gre folk na astralno potovanje, pol pa se mu tam nekaj zgodi, al ga napade (npr. šok),.... in pol je tko kot je rekel Brezo na začetku, med prvimi posti. Čeprav jaz še nisem imela astralnega potovanja, da bi rekla, da sem šla zavestno. S tem se je nevarno ukvarjat. Jaz pač verjamem v Boga in posmrtno življenje in to je zame dovolj. Ker me med molitvijo navdajajo nenavadni občutki,.... da ne bom rekla še kaj več. hmm... saj ne rečem, strahovi in to... glede na dolgčas, sanjarjenje...potem pa skrbno gojeni stereotipi, pa sploh -problematika definicije...je čarovnik tisti, ki je gorel na grmadi, ali tisti, ki je zažigalali pa mogoče tisti, ki se je uspel izogniti očem...ali vsak ali nihče. hmm... saj ne rečem, strahovi in to... pa opozorila in vse,koliko se neko stanje ustvari v odnosu do nekega verovanja ali ideje...je vprašljivo.vsekakor pa sem se soočal z vsemi mogočimi prikaznimi, fantomi, nadvse strašljivega izgleda med drugim (celo huje kot v cenenih zombi filmih),pa moram reči, ko gledam nazaj,da je škoda, res škoda,da se ne bojim več... ker je bil to čas vznemirljiv, čas adrenalina...sedaj pa je vse to samo še risanka. ni tako velika umetnost nekaj pričarati, kot je umetnost nekaj odčarati.med drugim tudi lastna verovanja in ostale miselne vzorce, ki so zabetonirani v tvoje bitje... hja... mogoče si lahko potem, med drugim, rečeš -čarovnik, čarovnica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Ja stereotipi so. Vsekakor, ravno zato se nočem s tem ukvarjat. Preveč, preveč je bilo ustvarjenih teh negativnih energij, ki se tega lepijo. Ampak esenca duše obstaja tudi po življenju. In sedaj se je treba vprašat, kaj človek hoče. Hoče napredovat ali ne. Seveda od mladih na pričakujem, da se bodo sploh zavedali kaj hočem povedati, če pa se že bodo, pa ne bodo verjeli. Ker za tako znanje rabiš preštudirat veliko. Seveda nimam nič proti astralu. Gre se bolj zato, da se vsa naša dejanja "zapisujejo" in po smrti se duša sodi. V Tibetanski knjigi življenja in Egipčanski knjigi mrtvih, pa tudi v 10 zapovedih, boste pač našli stvari, ki jih je treba delati za pot navzgor. Hočem samo reči, da karkoli že delati, ne prekršite teh zakonov za pot navzgor. Ampak vsak pač odgovarja zase in svoja dejanja. Jaz pač lahko samo povem kar si mislim za v razmislek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 ni tako velika umetnost nekaj pričarati, kot je umetnost nekaj odčarati.med drugim tudi lastna verovanja in ostale miselne vzorce, ki so zabetonirani v tvoje bitje... Seveda nimam nič proti astralu. Gre se bolj zato, da se vsa naša dejanja "zapisujejo" in po smrti se duša sodi. V Tibetanski knjigi življenja in Egipčanski knjigi mrtvih, pa tudi v 10 zapovedih, boste pač našli stvari, ki jih je treba delati za pot navzgor. Hočem samo reči, da karkoli že delati, ne prekršite teh zakonov za pot navzgor. Ampak vsak pač odgovarja zase in svoja dejanja. Jaz pač lahko samo povem kar si mislim za v razmislek.lahka jih je deset al pa sto........ampak zakaj bi komplicirali.....enostavno se držimo tega, kar seješ to žanješ....oz če povzamem iz sv. pismaljubi svojega bližnjega kakor sam sebe.....in če se tega držiš, potem ne bo nč hudega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 lahka jih je deset al pa sto........ampak zakaj bi komplicirali.....enostavno se držimo tega, kar seješ to žanješ....oz če povzamem iz sv. pismaljubi svojega bližnjega kakor sam sebe.....in če se tega držiš, potem ne bo nč hudega Sej glih tle je problem. Met sebe rad. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 dober da ne znam italjansko ...da sploh ne vem zakaj, tuki delfine notri tlačiš niti se ne probaj naučit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 čemu potem tolko strahu ..če imate vse lepo definirano ...če se držite ne vem kakšnih načel ...vam potem vse laufa ...ste zaščiteni kot medvedi... In kaj sploh je biti čarovnik, čarovnica...?bodite mal bol konkretni ... Ljubi svoje ga bližnjega kot sam sebe ...jaz sem tak egoist. ....zato bom tud drugega zacopral , da bo imel tud mene tako rad ...kot imam sam sebe ... brez zamere ...sam veliko govorenja pa nič povedanega ...mogoč tud z moje strani. očitno ti tega stvaka še ne dojameš...po domače je to povedano ne deli drugim tega, kar nočeš da drugi delajo tebi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Sej glih tle je problem. Met sebe rad. potem pa nimaš kaj delat v takem svetu(čarvniškem, če je že tema o tem) če nimaš razjasnjeno in spucano pri sebi......predvsem delaš sranje sam sebi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.