mako106 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 potem pa nimaš kaj delat v takem svetu(čarvniškem, če je že tema o tem) če nimaš razjanjeno in spucano pri sebi......predvsem delaš sranje sam sebia pol morem tebe razumet kot čarovnico...ki ima sama sebe rado in posledično vse druge Sej nimam namena ... verjetno delfinček tud nima nobenga namena...bit carpaccio Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 a pol morem tebe razumet kot čarovnico...ki ima sama sebe rado in posledično vse druge verjetno delfinček tud nima nobenga namena...bit carpaccio če bi živela v času inkvizicije, bi že zdavnaj bil od mene sam pepel kar se pa tiče drugega dela, pa delam na tem...če pa jih že ne morem imet rada, jih vsaj skušam sprejemat takšne kot so živi in pusti živeti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 potem pa nimaš kaj delat v takem svetu(čarvniškem, če je že tema o tem) če nimaš razjasnjeno in spucano pri sebi......predvsem delaš sranje sam sebi Jap, Klarus, točn tko. Problem je pa, ker večina tiši v ta svet glih zato, ker nima spucan pr seb, ta svet pa vid kt bližnjico, kako prit do tega brez truda. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 če bi živela v času inkvizicije, bi že zdavnaj bil od mene sam pepel kar se pa tiče drugega dela, pa delam na tem...če pa jih že ne morem imet rada, jih vsaj skušam sprejemat takšne kot so živi in pusti živeti se pravi če se mam sam rad...in vse ostale tud...in jih tud kot takšne sprejemam...da jih mam pač samo rad...in oni mene...no...mogoče edino ena izjema je tu...ki me nima rada....a pol sem jaz tud čarovnik....če se ukvarjam s svojo radostjo in radostjo drugih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Ne ... morš pa dobro delfinčke poznat...da tak dobro njihove namene razumeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Jap, Klarus, točn tko. Problem je pa, ker večina tiši v ta svet glih zato, ker nima spucan pr seb, ta svet pa vid kt bližnjico, kako prit do tega brez truda. brez truda se še čevelj ne obuje zato jih pač dobijo tako ali drugače po smrčku Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 ZNAT met sebe radal pa prebavit tiste dele sebe...za katere misliš da jih ne moreš imeti rad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 al pa prebavit tiste dele sebe...za katere misliš da jih ne moreš imeti rad Kva pa to pomen? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Kva pa to pomen? meni je to moja igra asociacij...kaj pa tebi to pomeni...pa ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 meni je to moja igra asociacij...kaj pa tebi to pomeni...pa ne vem Mako, sej te nisem vprašal, kaj pomen men. Gotov da ne veš, če ti pa nisem povedal. Me pa zares zanima, kva si mislu s "prebavit tiste dele sebe...za katere misliš da jih ne moreš imeti rad". Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Me pa zares zanima, kva si mislu s "prebavit tiste dele sebe...za katere misliš da jih ne moreš imeti rad". Po mojem je mislil bolj na to da se gre v svojo podzavest in da se je treba soočiti s stvarmi, ki se jih noče videti in se jih izogiba v velikem loku. Al pa kaj podobnega. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 včasih se v enih delih telesa nakopičijo take količine nerazčiščene energije...da nam še naša zavestnost ne dopušča da bi se imeli tam radi...da bi pa kaj začeli na podzavestnem nivoju razčiščevat...pa itak odpade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 včasih se v enih delih telesa nakopičijo take količine nerazčiščene energije...da nam še naša zavestnost ne dopušča da bi se imeli tam radi...da bi pa kaj začeli na podzavestnem nivoju razčiščevat...pa itak odpade Čakra- meridian- akupunkturna točka. Ponavadi se nerazščiščene energije pojavijo na točkah. Če pa vplivaš na čakro pa vplivaš s tem na vse kar je pod njo. Je pa treba ločit zavestni um, od podzavestnega. Oba namreč delujeta po čisto drugačnih zakonitostih. Čiščenje podzavestnih nivojev pa lahko poteka tudi tako da se ti tega sploh ne zavedaš. Vidiš pa samo rezultate- sreča, mirnost, prijaznost,....Ampak na ta način deluje bolj laja joga in bhakti joga. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 včasih se v enih delih telesa nakopičijo take količine nerazčiščene energije...da nam še naša zavestnost ne dopušča da bi se imeli tam radi...da bi pa kaj začeli na podzavestnem nivoju razčiščevat...pa itak odpade Se strinjam, včasih, v nekem trenutku. Kako pa potem prebaviti te dele, te nerazčiščenosti...kako prit do sebe in sprejet...tud te dele? Mislm, kako to počneš ti? Kako stopiš izza zidov, ki ti omogočajo, da se ne soočaš? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Se strinjam, včasih, v nekem trenutku. Kako pa potem prebaviti te dele, te nerazčiščenosti...kako prit do sebe in sprejet...tud te dele? Mislm, kako to počneš ti? Kako stopiš izza zidov, ki ti omogočajo, da se ne soočaš? kdo pa pravi da se ne soočam...samo bolj simpl vse skup jemljem...kar sem prežvekal...je fajn prebavit...al pa vsaj izplunit namen je važen...ne pa način Čakra- meridian- akupunkturna točka. Ponavadi se nerazščiščene energije pojavijo na točkah. Če pa vplivaš na čakro pa vplivaš s tem na vse kar je pod njo. Je pa treba ločit zavestni um, od podzavestnega. Oba namreč delujeta po čisto drugačnih zakonitostih. Čiščenje podzavestnih nivojev pa lahko poteka tudi tako da se ti tega sploh ne zavedaš. Vidiš pa samo rezultate- sreča, mirnost, prijaznost,....Ampak na ta način deluje bolj laja joga in bhakti joga. hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 EVO ŠE NEKAJ OD GORSKIH VIL. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
o.b. 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 No sicer, močno dvomim da sem postnil to v pravo kategorijo, ampak ker nimamo kategorije "IŠČEM" sem pač sem potstnil heheNo do zdaj si verjetno že pogruntal, če si zgrešil ali ne .... No pač, rad bi mogoče spoznal koga, ki se ukvarja z to magijo, ker sam ne poznam nobenega, si pa zelo želim, nazadnje ko sem se pogovarjal z kom takim ki še to praktiria, je blo ene 6 let nazaj hehe No tak da, če se kdo še, se mi naj kar javi Pa lep dan Bom poskušala bit resna za trenutek ali tri. (mogoče bo to spravilo temo na željene tirnice)Spoznati v kakšnem smislu oz s kakšnim namenom? (be more precise ;sej veš, akcija=reakcija)Si pomislil na to, da bi šel na kakšno tujo stran pogledat? Ker je magija per se širok pojem, te zanima kako posebno področje (herbalistika, uroki, sveče, prazniki, praxa,....)? (spet bodi jasen) Podvprašanje: ti je angleščina španska vas? Citiraj If we don't know where we are going, we will probably end up somewhere else. ~L. J. Peter Fantasy is an exercise bicycle for the mind. It might not take you anywhere, but it tones up the muscles that can. Of course, I could be wrong. ~Terry Pratchett Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.