Skoči na vsebino

Witches wanted

Behemoth

Recommended Posts

potem pa nimaš kaj delat v takem svetu(čarvniškem, če je že tema o tem) če nimaš razjanjeno in spucano pri sebi......predvsem delaš sranje sam sebi

a pol morem tebe razumet kot čarovnico...ki ima sama sebe rado in posledično vse druge x:Dx

Sej nimam namena ... x;)x x:Dx

verjetno delfinček tud nima nobenga namena...bit carpaccio x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 92
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

a pol morem tebe razumet kot čarovnico...ki ima sama sebe rado in posledično vse druge x:Dx

verjetno delfinček tud nima nobenga namena...bit carpaccio x:Dx

če bi živela v času inkvizicije, bi že zdavnaj bil od mene sam pepel x:o)x

kar se pa tiče drugega dela, pa delam na tem...če pa jih že ne morem imet rada, jih vsaj skušam sprejemat takšne kot so :vio:

živi in pusti živeti x;)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

potem pa nimaš kaj delat v takem svetu(čarvniškem, če je že tema o tem) če nimaš razjasnjeno in spucano pri sebi......predvsem delaš sranje sam sebi

:palec: Jap, Klarus, točn tko.

Problem je pa, ker večina tiši v ta svet glih zato, ker nima spucan pr seb, ta svet pa vid kt bližnjico, kako prit do tega brez truda.

:vio:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

če bi živela v času inkvizicije, bi že zdavnaj bil od mene sam pepel x:o)x

kar se pa tiče drugega dela, pa delam na tem...če pa jih že ne morem imet rada, jih vsaj skušam sprejemat takšne kot so :vio:

živi in pusti živeti x;)x

se pravi če se mam sam rad...in vse ostale tud...in jih tud kot takšne sprejemam...da jih mam pač samo rad...in oni mene...no...mogoče edino ena izjema je tu...ki me nima rada....a pol sem jaz tud čarovnik....če se ukvarjam s svojo radostjo in radostjo drugih x:Dx

:palec: Jap, Klarus, točn tko.

Problem je pa, ker večina tiši v ta svet glih zato, ker nima spucan pr seb, ta svet pa vid kt bližnjico, kako prit do tega brez truda.

:vio:

brez truda se še čevelj ne obuje x:)x

zato jih pač dobijo tako ali drugače po smrčku

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

meni je to moja igra asociacij...kaj pa tebi to pomeni...pa ne vem x:Dx

Mako, sej te nisem vprašal, kaj pomen men. Gotov da ne veš, če ti pa nisem povedal.

Me pa zares zanima, kva si mislu s "prebavit tiste dele sebe...za katere misliš da jih ne moreš imeti rad".

x:)x

Me pa zares zanima, kva si mislu s "prebavit tiste dele sebe...za katere misliš da jih ne moreš imeti rad".

Po mojem je mislil bolj na to da se gre v svojo podzavest in da se je treba soočiti s stvarmi, ki se jih noče videti in se jih izogiba v velikem loku. Al pa kaj podobnega. x:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

včasih se v enih delih telesa nakopičijo take količine nerazčiščene energije...da nam še naša zavestnost ne dopušča da bi se imeli tam radi...da bi pa kaj začeli na podzavestnem nivoju razčiščevat...pa itak odpade x:Dx

včasih se v enih delih telesa nakopičijo take količine nerazčiščene energije...da nam še naša zavestnost ne dopušča da bi se imeli tam radi...da bi pa kaj začeli na podzavestnem nivoju razčiščevat...pa itak odpade x:Dx

Čakra- meridian- akupunkturna točka. Ponavadi se nerazščiščene energije pojavijo na točkah. Če pa vplivaš na čakro pa vplivaš s tem na vse kar je pod njo. Je pa treba ločit zavestni um, od podzavestnega. Oba namreč delujeta po čisto drugačnih zakonitostih. Čiščenje podzavestnih nivojev pa lahko poteka tudi tako da se ti tega sploh ne zavedaš. Vidiš pa samo rezultate- sreča, mirnost, prijaznost,....Ampak na ta način deluje bolj laja joga in bhakti joga. xDDx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Se strinjam, včasih, v nekem trenutku. Kako pa potem prebaviti te dele, te nerazčiščenosti...kako prit do sebe in sprejet...tud te dele?

Mislm, kako to počneš ti? Kako stopiš izza zidov, ki ti omogočajo, da se ne soočaš?

Se strinjam, včasih, v nekem trenutku. Kako pa potem prebaviti te dele, te nerazčiščenosti...kako prit do sebe in sprejet...tud te dele?

Mislm, kako to počneš ti? Kako stopiš izza zidov, ki ti omogočajo, da se ne soočaš?

kdo pa pravi da se ne soočam...samo bolj simpl vse skup jemljem...kar sem prežvekal...je fajn prebavit...al pa vsaj izplunit x:Dx namen je važen...ne pa način x:Dx

Čakra- meridian- akupunkturna točka. Ponavadi se nerazščiščene energije pojavijo na točkah. Če pa vplivaš na čakro pa vplivaš s tem na vse kar je pod njo. Je pa treba ločit zavestni um, od podzavestnega. Oba namreč delujeta po čisto drugačnih zakonitostih. Čiščenje podzavestnih nivojev pa lahko poteka tudi tako da se ti tega sploh ne zavedaš. Vidiš pa samo rezultate- sreča, mirnost, prijaznost,....Ampak na ta način deluje bolj laja joga in bhakti joga. xDDx

hvala x:Dx

• 2 weeks later...
No sicer, močno dvomim da sem postnil to v pravo kategorijo, ampak ker nimamo kategorije "IŠČEM" sem pač sem potstnil :D hehe

No do zdaj si verjetno že pogruntal, če si zgrešil ali ne .... x:o)x

No pač, rad bi mogoče spoznal koga, ki se ukvarja z to magijo, ker sam ne poznam nobenega, si pa zelo želim, nazadnje ko sem se pogovarjal z kom takim ki še to praktiria, je blo ene 6 let nazaj :) hehe

No tak da, če se kdo še, se mi naj kar javi ;)

Pa lep dan ;)

Bom poskušala bit resna za trenutek ali tri. x:o)x (mogoče bo to spravilo temo na željene tirnice)

Spoznati v kakšnem smislu oz s kakšnim namenom? (be more precise x;)x ;sej veš, akcija=reakcija)

Si pomislil na to, da bi šel na kakšno tujo stran pogledat?

Ker je magija per se širok pojem, te zanima kako posebno področje (herbalistika, uroki, sveče, prazniki, praxa,....)? (spet bodi jasen) Podvprašanje: ti je angleščina španska vas?

If we don't know where we are going, we will probably end up somewhere else. ~L. J. Peter

Fantasy is an exercise bicycle for the mind. It might not take you anywhere, but it tones up the muscles that can. Of course, I could be wrong.

~Terry Pratchett

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...