Skoči na vsebino

Astrologija na slovenskem

ananta

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 3 months later...

Zdravo,

no, da dodam svoje mnenje. Ema je kot prvo po mojem mnenju zelo zelo dobra astrologinja in čisto nič odrezava in čudna. Ima ogromno znanja in jaz osebno grem k njej vsako leto, da mi naredi prognozo za naprej in sem vedno zelo zelo zadovoljna! Ni mi všeč, kako nekateri pljuvate po njej, saj je za mene ona najboljša astrologinja v slo, polek tega, pa lahko skoraj da z gotovostjo trdim, da ima največ znanja od vseh.

Lp

Deli na socialnih omrežjih

Moje malo mnenje je: vsak astrolog ni za vsakega človeka. Vsak astrolog ima svojo naravo, svoje predstave o življenu, svoje predsodke in ne more, ne glede na znanje, razlagati astrološke karte drugače, kot skozi svojo zavest. Če imamo sorodne predstave o življenju, potem nam astrologova razlaga bolj sede. Zato rabimo veliko različnih astrologov za različe ljudi, včasih pa tudi drugačne za razične življenjske izzive.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Moje malo mnenje je: vsak astrolog ni za vsakega človeka. Vsak astrolog ima svojo naravo, svoje predstave o življenu, svoje predsodke in ne more, ne glede na znanje, razlagati astrološke karte drugače, kot skozi svojo zavest. Če imamo sorodne predstave o življenju, potem nam astrologova razlaga bolj sede. Zato rabimo veliko različnih astrologov za različe ljudi, včasih pa tudi drugačne za razične življenjske izzive.

:palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...