Infatuation 23. junij 2011 Prijavi Deli 23. junij 2011 LiliMai, prosim kar sporoči ja, ker me zanima bolj celostna obravnava .. lahko napišeš tudi na osebno sporočilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 24. avgust 2011 Prijavi Deli 24. avgust 2011 Mene tudi zanima. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
benecanka 27. november 2011 Prijavi Deli 27. november 2011 Zdravo, no, da dodam svoje mnenje. Ema je kot prvo po mojem mnenju zelo zelo dobra astrologinja in čisto nič odrezava in čudna. Ima ogromno znanja in jaz osebno grem k njej vsako leto, da mi naredi prognozo za naprej in sem vedno zelo zelo zadovoljna! Ni mi všeč, kako nekateri pljuvate po njej, saj je za mene ona najboljša astrologinja v slo, polek tega, pa lahko skoraj da z gotovostjo trdim, da ima največ znanja od vseh. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 27. november 2011 Prijavi Deli 27. november 2011 Moje malo mnenje je: vsak astrolog ni za vsakega človeka. Vsak astrolog ima svojo naravo, svoje predstave o življenu, svoje predsodke in ne more, ne glede na znanje, razlagati astrološke karte drugače, kot skozi svojo zavest. Če imamo sorodne predstave o življenju, potem nam astrologova razlaga bolj sede. Zato rabimo veliko različnih astrologov za različe ljudi, včasih pa tudi drugačne za razične življenjske izzive. 2 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. november 2011 Prijavi Deli 28. november 2011 Moje malo mnenje je: vsak astrolog ni za vsakega človeka. Vsak astrolog ima svojo naravo, svoje predstave o življenu, svoje predsodke in ne more, ne glede na znanje, razlagati astrološke karte drugače, kot skozi svojo zavest. Če imamo sorodne predstave o življenju, potem nam astrologova razlaga bolj sede. Zato rabimo veliko različnih astrologov za različe ljudi, včasih pa tudi drugačne za razične življenjske izzive. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.