Boudika 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Vjerojatno i to spada u reakciju - diskretno traženje uzroka potištenosti. Ali u slučaju da je određeno dijete stalno na meti druge djece, moguće da se razlog potštenosti može odmah pogoditi, pogotovo ako je tokom dana dijete bilo veselo. Aja, potem pa že. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Se strinjam, Mako. Ampak. Odgovornost /jst pravim da dolžnost, pravzaprav poslanstvo/ staršev je, da dajo otoku to, kar je zanj dobro. Ne to, kar oni mislijo, da je dobro, pač pa, kar je za otroka dobro. Da so dobri starši. In izgovor "jebiga, tud men kt otroku tega niso dal", ne zdrži. Sicer je to žalostna resnica, se strinjam, ampak, dons so odrasli in če so se odločili sprejeti odgovornost biti starš, so popolnoma odgovorni tud zato, da naredijo vse kar je potrebno, da tak starši tud so. In, ja, starši so odgovorni v daleč največji meri za to, kakšni so otroci kot otroci in kasneje odrasli ljudje. Čist tko, za zraven. Večina staršev pravi "dal sem največ, kar sem mogel, ljubil sem te z vsem srcem in delal sem tako, kot sem bil prepričan da je najbolje".Res je, se strinjam in jim verjamem, a to jih vseeno ne odvezuje odgovornosti, če niso delovali tako, kot bi bilo za otroka dobro /da ne rečem najbolje/. Tole moram še dodat. Starši mamo srečo, ker otroci so otroci ne glede na starost /5 al 50/ in dokler smo starši živi, lahko postanemo starši... taki, kt nas otroci rabijo. Dobri starši. To ni zdej potuha, češ, jebiga, bom pa kdaj kasnej popravljal, ker, vsega se popravt ne da. Da se pa velik, tolk velik, da se zmerej splača postat dober starš.se strinjam butl ampak vsak ma svoje prav...kot ima po drugem narobe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 ampak vsak ma svoje prav...kot ima po drugem narobe Lepo napisan, samo, tud sanja se mi ne, kva si hotu s tem povedat. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Lepo napisan, samo, tud sanja se mi ne, kva si hotu s tem povedat. važno je kaj si ti misliš...ne kaj jaz povem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 mogoce ne-enostavno pazis cimbolj? Mene tudi zanima tole vprašanje v soskladju s starostjo mojega naraščaja. Sicer trenutno vlada zatišje ampak s prvimi močnejšimi sončnimi žarki se bomo nedobudni starši zapodili v parke in se tam srečali s potencialnimi **buliji** v peskovniku. Kako odreagirati pravilno da zaščitiš otroka in pa preprečiš konfliktne situacije z drugimi otroki in starši? Je še premajhna, da bi jo vpisala na tečaj karateja ali juda in pa kot si že rekla Boudika a jo bo to sploh veselilo? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 20. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2010 Je li škola kao odgojna ustanova zakazala http://www.jutarnji.hr/ucenici-maskirani-u...-crnca-/570513/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.