Matjaž Bogdan 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 Vabilo v društvo Ustanavljamo društvo, ki bo namenjeno duhovnemu, osebnostnem razvoju , medsebojni pomoči in usposabljanju samopomoči . Društvo se bo ukvarjalo z organiziranjem delavnic iz področja ezoterike, različnih tehnik, obenem pa si bodo člani medsebojno pomagali med seboj ... Potekal bo tudi brezplačni program, ki ga bom vodil sam ali s pomočjo članov. Ta program bo dolgoročnejši in bo obsegal znanja, nauke in prakse iz področja Indijske ezoterike-joga, tantra, Kitajske- taoistične prakse, Japonske, zahodne-hermetizem, različnih tehnik sproščanja, meditativne prakse, predstavitev različnih religij; imeli bomo tudi skupinske- vodene ali pa tudi ne -različne meditacije, izmenjava izkušenj in znanj...Organizirali bomo tudi tedenske poletne tabore (Bela krajina in hrib nad Izolo...), kjer bodo potekale različne delavnice, srečanja, seminarji iz različnih področij, ki nam pomagajo spoznavati sebe, okolje, življenje, naš namen in ki nam pomagajo do zdravja, rasti zavesti, sprejemanja, razumevanja, sočutja itd.... Imeli bomo tudi stalen, najet prostor, od katerega bo tudi odvisna članarina, ki bo mesečna -glede na višino najemnine. Tak prostor nam bo omogočal tudi časovno neomejeno druženje, medsebojna srečanja, terapije – pomoč med člani itd. Prostor bo predvidoma na področju Ljubljane ali bližnje okolice.. Organizirali bomo tudi različne delavnice zunanjih oseb, ki bodo posameznika stale bistveno manj, ker bodo organizirane na način plačila v določenem znesku, ne pa na osebo...Člani društva naj bi tudi pomagali osebam, ki niso člani društva, ker v bistvu gre za to, da danes vsako stvar moraš plačati in tukaj bi razvijali še malo srčne kulture, da bi vrednote, kot so dobrota, ljubezen, sočutje, sprejemanje, pomoč sočloveku brez cen v stilu 60-100e na 45 minut terapije – prišle do izraza in nam vsem pomagale. Vsakdo mora preživeti, to je vsekakor resnično eksistenčno pravilo, vendar naj bi tudi pomoč človeku, ki jo je potreben, bila dostopna vsakemu, ne glede koliko denarja ima. Mnogo ljudi potrebuje pomoč, pa je ne morejo dobiti, ker si jo pač materialno ne morejo privoščiti..To bi bil v grobem namen društva....Imeli bomo pa tudi seveda spletno stran ... Vabim vse, ki jih zanima vse to, kar sem opisal, da se pridružijo društvu. Predviden program in ugodnosti članstva 1-2x mesečno društveni zbor1x mesečno ( najmanj) celodnevno predavanje / vikend/ 1x tedensko programsko učenje določenih tehnik za pomoč sebi in drugim (delo z energijami)1x tedensko meditacije in različne vaje iz zgoraj omenjenih sistemovBrezplačne individualne in skupinske terapije ( po dogovoru)Po dogovoru 1x na teden- srečanja in prakticiranje različnih reiki tehnik in seveda tudi ostalih (thetahealing, taoistične vaje, tantra, joga, okultizem itd...)Brezplačne delavnice v okviru društva-interne( moje ali ostalih članov)Precej cenejše delavnice zunanjih predavateljev iz različnih področij30-50 % popust pri vseh mojih delavnicah zunaj društva (reiki, theta. mikkyo, avtogeni trening, kreativna vizualizacija, tibetanski okultizem...)Brezplačno usposabljanje terapevtov po programu Predvidena članarina bo cca 10 eur na mesec, kar ustreza najemu prostora (cena za m2), kar bo pogojeno z številom članov. Vsi, ki so zainteresirani, naj mi prosim javijo do konca tedna ( sobota oziroma nedelja), ker drug teden se najame prostor ( nekaj je že ogledanih možnosti ). Naslednji teden bo predvidoma tudi ustanovni zbor in društvo bo začelo delovati...Kasnejše prijave bodo malce težje, ker bo prostor omejen glede na število članov, kar pa se bo seveda spreminjalo in na podlagi tega bomo tudi menjali prostor...v kolikor bo članov več, kot pa bo kapaciteta prostora. Trenutno je možnost lokacije na Brezovici pri Lj, kjer je možen parking in tudi vozi mestni avtobusni prevoz -proga 6b. Prijave in informacije na tel 031/232-741 ali pa na mail matjaz@teate-reiki.com lepo bodite s soncem v duši in srcu Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 A nisi enkrat že dal podoben oglas??? Ma nema veze. Mal povej kje naj bi bil prostor, pa kakšen okviren programček za prvi mesec, pa mogoče celo uletim. Al je bolj taktika nobenih planov in se na licu mesta vidi kaj je najbolje- način intuicije. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 Tako je Bogdan če prvič ne rata, pa ponovi vajo. Upam, da bo sedaj več uspeha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Čuško 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 Kaj se lohk včlanijo tud začetniki? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 tut jest sem mislu, da društvo že lep čas deluje. sploh pa... ima še čas pa veliko užitkov v njem in z njim Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 29. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2010 Tako je Bogdan če prvič ne rata, pa ponovi vajo. Upam, da bo sedaj več uspeha. Očitno imaš malce omejeno inteligenco- vsaj dojemanja ...Kaj naj bi ratalo? Kaj naj ne bi ratalo ? Če bi konceptualno prebral, bi kaj dojal, tako žal nisi...Decembra pač nisem imel časa zadevo speljat dio konca in to je vse....Drug teden pa jo bom...in to je vse- ne glede na takšne komentarje...Zanima me kam boste laufali, ko vas bo / nekoč ali včeraj/ začelo stiskati v pleksusu? ....Alli boste še naprej duhoviteži in duhovneži v tej meri ? Bom pa pobrisal temo, da ne bo še kakšnih ostalih motila.... oziroma bom poprosil Marso...Se opravičujem za motenje. lepo bodite Matjaž Kaj se lohk včlanijo tud začetniki? Seveda... lepo bodi Matjaž A nisi enkrat že dal podoben oglas??? Ma nema veze. Mal povej kje naj bi bil prostor, pa kakšen okviren programček za prvi mesec, pa mogoče celo uletim. Al je bolj taktika nobenih planov in se na licu mesta vidi kaj je najbolje- način intuicije. Ker gre za malce demokracije, bom program predstavil članom, bomo pa skupaj ugotovili kaj in kako....Prostor bo pa na Brezovici ....zaenkrat lepo bodi Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 Ker gre za malce demokracije, bom program predstavil članom, bomo pa skupaj ugotovili kaj in kako....Prostor bo pa na Brezovici ....zaenkrat Brezovica---pa daleko ti je to brate. A nisi kao v prejšnjem vabilu omenjal prostor na Viču al je blo za Bežigradom, ma nema veze. Upam pa, da si tudi malo razmislil o tem kar ti je takrat omenil Tomazslo-o društvu in registraciji, pravilih,.....Nekatere njegove pripombe so bile kar pametne. Danes je pri nas tako čudna državna birokracija, da znajo zaradi nekih nepomembnih detajlov biti sitnosti. In koliko naj bi zaenkrat bilo kao članov? Mogoče se pa kao včlanim da bo +1. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 Očitno imaš malce omejeno inteligenco- vsaj dojemanja ...Kaj naj bi ratalo? Kaj naj ne bi ratalo ? Če bi konceptualno prebral, bi kaj dojal, tako žal nisi...Decembra pač nisem imel časa zadevo speljat dio konca in to je vse....Drug teden pa jo bom...in to je vse- ne glede na takšne komentarje...Zanima me kam boste laufali, ko vas bo / nekoč ali včeraj/ začelo stiskati v pleksusu? ....Alli boste še naprej duhoviteži in duhovneži v tej meri ? Bom pa pobrisal temo, da ne bo še kakšnih ostalih motila.... oziroma bom poprosil Marso...Se opravičujem za motenje. Mnogo sreče z prodajanjem megle. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 30. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2010 In koliko naj bi zaenkrat bilo kao članov? Mogoče se pa kao včlanim da bo +1. 36-zaenkrat- se spreminja dnevno. lepo bodi Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 2. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2010 No tako. Društvo je ustanovljeno ( v nedeljo je bil ustanovni zbor), trenutno ima 35 članov, prostor imamo najet za eno leto na Tržaški 513 b Brezovica pri Ljubljani. Če še koga zanima, se lahko včlani -trenutna članarina je 10 e -kolikor je najemnina prostora. Prostor je v redu, povsem na novo prebeljen, z ogrevanjem, klimo ,2 WC- ja, parkinga je dovolj , člani pa tudi cool itd... Tukaj je program za 1. mesec delovanja, ostali termini pa so namenjeni skupinskim druženjem, izmenjavi izkušenj, brezplačnim terapijam, pomoči na takšen in drugačen način itd.... Lepo bodite Matjaž MAREC 2010 2.tor-17h-20h- reiki vaje 1. (teate tehnike, aktivni reiki...)3.sre-17h-20h-predavanje- univerzalno o ezoteriki -vprašanja, odgovori in mnenja4.čet-17h-20h – reiki vaje-2 (teate tehnike, aktivni reiki...)5.pet 6.SOBOTA-TEČAJ AVTOGENI TRENING-delavnica sproščanja 7.NEDELJA-REIKI 2 9.tor-17h-20h- reiki vaje 1. (teate tehnike, aktivni reiki...)10.sre-17h-20h-predavanje- 1.čakra iz zahodnega, Indijskega in Taoističnega aspekta -psihofizične komponente11.čet-17h-20h – reiki vaje-2 (teate tehnike, aktivni reiki...) 13.SOBOTA14.NEDELJA-8h - KREATIVNA VIZUALIZACIJA - delavnica 16.tor-17h-20h- reiki vaje 1. (teate tehnike, aktivni reiki...)17.sre-17h-20h-predavanje- 2.čakra iz zahodnega, Indijskega in Taoističnega aspekta -psihofizične komponente18.čet-17h-20h – reiki vaje-2 (teate tehnike, aktivni reiki...)19.pet 20.SOBOTA21.NEDELJA-REIKI 1 -DELAVNICA/ I del/ 23.tor-17h-20h- reiki vaje 1. (teate tehnike, aktivni reiki...)24.sre-17h-20h-predavanje- hipnoterapija – predstavitev in smernice...25.čet-17h-20h – reiki vaje-2 (teate tehnike, aktivni reiki...) 27.SOBOTA28.NEDELJA-REIKI-1 -DELAVNICA/ II del/ 30.tor-17h-20h- reiki vaje 1. (teate tehnike, aktivni reiki...)31.sre-17h-20h-predavanje- pranajama – osnove... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. marec 2010 Prijavi Deli 3. marec 2010 Se pridruzujem mnenju! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 4. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2010 Hvala obema za lepe želje in dober namen. lepo bodite Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
d-omen 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 fajn ste tole ustvarl mogoče se pa pridružim nekega dneše z moje strani velik uspeha s društvom upam da se boste imelifajn peaceDomen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 27. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2010 Lepo pozdravljeni Naše društvo deluje, vsak teden ( ob sredah) imamo različna tematska predavanja od radiestezije, manter, zdravilnih zelišč, o prizemljevanju, masaže tuina, vodene in namenske pa različne ostale meditacije, o kristalih in uporabi v duhovne namene, o različnih načinih reševanja psiholoških in zdravstvenih problemov, medsebojnih terapijah, o verstvih, o raznih tehnikah doseganja napredka v smislu osebnostne rasti...Ob četrtkih pa imamo reiki vaje, spoznavamo različne tehnike iz moje knjige Aktivni reiki Usui do, teate, delamo terapije (različne načine) med seboj, delamo terapije gostom, itd... Seveda pa izvajamo tudi terapije izven teh terminov na članih, njihovih družinskih članih, prijateljih ter tudi vseh, ki potrebujejo pomoč. Ob vikendih pa imam v glavnem delavnice in različne tečaje.Če koga zanima, bomo imeli od 31.7 do 9.8. 2010 poletni tabor tik ob Krki v Bušeči vasi - Klunove toplice. To je v bližini Cerkelj pri Brežicah. Vabim vse, ki jih zanima vse zgoraj našteto, pa druženje, kopanje, taborjenje itd , naj se oglasijo tam doli v tem času. Ste prisrčno vabljeni. Spodaj sem podal povezavo zemljevida, kjer se nahajajo Klunove toplice (Moja povezava). Če pa bi imel kdo težave z lokacijo, naj pokliče na tel 031/232-741. Moja povezava Lepo bodite Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.