tantra 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 Ljudje imajo z njim dobre izkušnje. ...V tole vlado, direktorate, ... je pa zaposlil marsikoga,ki sem ne sodi. Koalicijska kuhinja oz.cena, da koalicija ne razpade. Za Pahorjem zgleda so ševpliovneži, ki imajo "besedo". Vsak normalen bi VIP Pogačnika, ...odslovil. ... -( Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2010 24ur - Kdo je posredoval slike? Žerjav: v tej državi ničesar več ne razumem Ni edini. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 24ur - Kdo je posredoval slike?Žerjav: v tej državi ničesar več ne razumemNi edini.Skrivajo/ prikrivajo, probajo pospravljat pod preprogo pa vedno vse pride v javnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 Ljubljana, 09.02.2010;"Borut Pahor zamenjavi Pogačnika naj ne bi bil naklonjen, te namige smo dobili iz njegovega kabineta že petek dopoldne."http://www.pozareport.si/?Id=mediji&Vi...;novicaID=14635 Ljubljana, 08.02.2010;"Policija sprožila preiskavo; iščejo vire, ki so novinarjem povedali, kaj so našli na kraju Baričevičeve smrti" http://www.pozareport.si/?Id=direktno&...;novicaID=14628 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2010 Danes je težko kaj skriti.Mobiteli s kamerami, internet... x!x Vse pride nekoč, nekje, na dan.Vprašanje je le ali bo zdaj, v tem trenutku, pri nas, za odgovorne v omenjanem dogodku imelo kakšne posledice.Verjetno ne veliko, in tudi ne za glavne žive krivce, kakšna manjša glava bo mogoče padla.Pomebno je pa da se o tem govori, piše, objavlja na internetu.Vse, tudi umazane podrobnosti, tako bo mogoče prišel čas ko bo tudi naša politična in druga elita doumela pomen besede odgovornost.Če je to za koga mrhovinarstvo, je to njegov problem.Bolje biti mrhovinar kot se pa špilat noja in tiščat glavo v pesek. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 Skrivajo/ prikrivajo, probajo pospravljat pod preprogo pa vedno vse pride v javnost.ja, 'duh je usel iz steklenice'. Prevec je bilo ne samo vpletenih, pac pa tud na kraju dogodka, nemogoce da ne bi kaj prislo na dan. Ampak molk je v tem primeru najbolj zgovoren.Vsi so mrknili? Pa se: nedolzni skusa demantirat laznive obsodbe tako, da vse sile da v raziskavo in objavi izsledke. Vedno je mozno, da za to nima energije, da je 'nad tem' ipd., vendar se ne trudi prikriti resnice. Fotka mrtvega cloveka, zrtve nekega dogodka, je mrhovinarstvo, vendar dokazi pa se sicer izgubijo. Tako da.... zelo zelo zelo delikatna zadeva, v vseh smislih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 To ni človek. To je izmeček.Z dildotom je ta izmeček penetriral & mučil uboge pse. Zdaj pa politika rešuje tiste, ki so pripomogli k izigravanju zakonov. Da so psi bili dani nazaj vnove sodomizacije, ... Žrtve so psi, Meglič. Ne ta izmeček. -(Fotka mrtvega cloveka, zrtve nekega dogodka, je mrhovinarstvo, vendar dokazi pa se sicer izgubijo. Tako da.... zelo zelo zelo delikatna zadeva, v vseh smislih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 Če je to za koga mrhovinarstvo, je to njegov problem.saj sem napisala... morda sem 'bolj papeska od papeza', vendar... pac menim tako.V bistvu se mi celo ne zdi tolk narobe samo dejstvo, da se to pofotka (ceprav JE narobe, da se razumemo!, kajti uradna oseba lahko fotka samo za uradne namene, ne osebne!), ne zdi se mi prav, da se to razposlje po vsem netu (ce nekomu raziskovalna zilica ne pusti, da bi bil pasiven, no recimo; ampak da bi to predal v obravnavo, ne pa da sam ukrepa dalje)... Meni je to tudi zelo podobno iz tega aspekta, kot ce bi objavljali podrobne fotke invalida, nekoga nemocnega... pa se nekaj me bega. cisto tehnicno, celo podrobnosti.clovek ki bi utrpel tak napad, bi lezal zvit vase, bi si skusal obraniti trebuh, sprednjo stran telesa, glavo itd. ... tako da najbrz ne bi lepo lezal stegnjen.Tako da - ali pomeni da so ga premikali?(poleg tega pa naj bi ob prihodu bil se ziv in celo izdavljal besede... figura na fotki je povsem brez zivljenja, v popolnoma drugacnem polozaju kot bi bilo pricakovati) To ni človek. To je žival.ne vem, končno mnenje, *sodbo* bom oblikovala ob znanih vseh dejstvih (ce bodo ever), skusam vedno si pustiti pikico.Vedno je moznost, da ni/je res, kar se splasira. Osebno ne verjamem, da ni res, meni se je zdela fotka avtenticna (pa ze tudi brez nje je zame jassen primer in celo brez *podrobnosti*, intimnih), ampak vedno obstaja majhna moznost, da je ponujeno laz.Poleg tega pa ni eticno. Verjel ali ne (ko pravis da je to zival), tudi zivali ubite (recimo pobitega medveda) ne bi hotla gledat in bi najverjetneje bila proti, da se objavljajo nazorne fotke. Ne vem, pri sebi grem lahko samo do svojih meja, zaenkrat so tu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 Obleka strgana iz telesa bila ni. ..."Saška" se je slekla sama. ... Majica [zgornji kos oblačila] je prav lepo položena zraven. Nič raztrgana. ..."Saška" je z epilogom tele svoje "dildo, ..." scene "namočila" kup ljudi.ki takega dogajanja, niti v sanjah verjeten niso predvideli. ...Zdaj se proba prekrit/ "rešit", kar se pač da. ...Politika ljudem ne more ničesar prekrit na kratek, ali srednji & daljši rok.To bi se lahko aktivni v politiki, PR "experti", ... že naučili. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 mene bolj zanima, kaj je bilo s PSI, v bistvu. Zrtve (umrli) so: Baricevic, 3 psi.Za umrlega vemo, da so ga pokoncali psi, poleg Pozarja je pop tv dvakrat objavil, da NAJ BI bili psi (spolno) zlorabljani.Se pravi gre za dve vzporedni preiskavi: 1) vplivi, zveze in poznanstva (popolno zgazenje stroke in zdrave pameti), 2) vzrok napada (ce naj bi bili zlorabljeni, je to motiv oz. vzvod)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 4. psi so bili na začetku:"Zgodovina napadov2002: Baričevičevi psi raztrgajo psico mešanko v Špini pri Umagu,napadejo kraškega ovčarja na Rožniku in dva nemška ovčarja v Tivoliju. 2003: napad na psico in njenega lastnika v Rožni dolini. 2004: napad na pinča v Tivoliju, nemškega ovčarja v Mostecu. 2006: napad na Stanislava Megliča in pasjo inštruktorico Metko Zorc. Glavni incident pa se je zgodil marca 2006, ko so štirje psi lastnice in zdravnice Zore Roter napadli Stanislava Megliča in ga skoraj pokončali. Policisti so takrat enega ustrelili, preostale pa so nato poslali v zavetišče Gmajnice. Med prevzgojo so napadli tudi takrat 41-letno inštruktorico Meto Zore iz Trebnjega, ki pa jo je odnesla brez hujših poškodb." "Svojo psičko sem rešil šele tako, da sem jo vrgel čez ograjo ene od hiš ob cesti. Takrat sta oba bulmastifa obstala, psica se je vrnila k sprehajalcema, ki sta ta pasji napad le mirno opazovala.Sprehod so nato povsem normalno nadaljevali, kot da se sploh ni nič zgodilo," krvavo soočenje z bulmastifoma pokojnega Baričeviča opisuje Ljubljančan." "Napad je prijavil policiji in po celodnevnem raziskovanju, kdo je lastnik psov, pozvonil pri Baričevičevih. "Doživel sem hladen odziv partnerice pokojnega Zore Roter, češ da so psi kot njeni otroci in da so zavarovani. Brez vsakršnega opravičila in posmehljivo me je napotila na zavarovalnico, če imam odškodninski zahtevek. Eno leto sem moral dobesedno prosjačiti za povrnitev škode, da mi je zavarovalne police psov na Baričevičevi kliniki naposled izročila kar tajnica. Lastnika sta me obravnavala kot zadnjo smet," se še spominja Jenko, ki se z lastnikoma napadalnih bulmastifov celo na sodišču ni nikoli soočil. "Po mojih podatkih je postopek, ki je zoper Roterjevo tekel pred sodnikom za prekrške, zastaral, ker se nikoli ni odzivala na vabila sodišča." Source [komentarji nekateri za prebrat]: "Za Baričeviča sem bil smet"http://tinyurl.com/ybm4p3n Odvetnik Senica je dosegel vrnitev psov po svojih "kanalih."Trenutno se je umaknil na krajši oddih s Katarino. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 Thanks. "Roterjevi so bulmastifi med spravljanjem v prtljažnik avtomobila ušli izpod nadzora, se kot krdelo zapodili v Megliča in ga dlje časa grizli po vsem telesu. Zadali so mu 50 ran, zdravniki so ga zašili z več kot sto šivi. Poleg tega je po napadu nastala akutna okvara jeter in ledvic, najbolj je bila poškodovana desna roka; ostal je delni invalid in dela s skrajšanim delovnim časom. Meglič po odvetniku Jožefu Klavdiju Novaku zahteva 112 tisoč evrov odškodnine za vse poškodbe in trpljenje, še 40 tisoč evrov pa zaradi izgube dohodka in stroškov z zdravljenjem ter 460 evrov mesečne rente. Sojenje za odškodnino na ljubljanskem okrožnem sodišču še vedno ni končano, po besedah odvetnika Novaka bodo zdaj namesto od pokojnega Baričeviča terjali odškodnino od njegovih dedičev. Potem je bila žrtev napada krvoločnih psov tudi Metka Zorc, inštruktorica v pasjem zavetišču na Gmajnicah, kjer so skušali pse prevzgojiti. Tudi ona zahteva odškodnino, 18 tisoč evrov." http://tinyurl.com/yf75twx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 Slika je posneta z mobilnim telefonom.Se vidi, da ni "fotošopana". ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 Ma meni se zdi to **dopustno** (kolikor pac dopuscam) zaradi psov (ki so, ce so, utrpeli zlorabo), pa zaradi VSEH psov (se posebej bullmastifov in "nevarnih pasem") in njihovih lastnikov! Ne zelim(o) totalne diskriminacije (ali celo kriminilizacije, demonizacije...) psov in pasje- oz. zivalo- ljubcev. Ampak to (se?) NI preverjeno dejstvo, tako da to ne more bit predmet obravnave, v bistvu. Kot laik (na podrocju kinologije, pac psov) sklepam, da je morda vedno tudi majhna moznost, da psi napadejo (lastnika), tudi ce jih ta ne zlorablja... pac se jim utrga... kaj jaz vem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 ja, jaz mislim da ja. :|(ampak mnenje samo ne more in ne sme bit argument). Kot vedno pravim:ne pomislit samo, kaj ce bi to tebi ali tvojemu naredili, pac pa tudi, kaj ce bi tvoj naredil! Meni se zdi S.B. strasno nesrecno bitje, recimo, kar pa ne pomeni, da opravicujem njegova domnevna dejanja.Ampak vsak kriminalec, (spolni in drugacni) iztirjenec ima svojce, nikoli pa ne gre za nekoga nasega.Kar pa je nemogoce, kajti vedno gre za nekoga nasega. ne bi rada bila sesuvaska (ali celo sirila kake krive vere), ampak statistika je grozljiva!Ce ji je verjeti, je recimo na tem forumu (x!x) cca... hmm, vsaj 100 pedofilov, 100 zoofilov, 100 posiljevalcev, nadlegovalcev itd. itd. itd.Pretiravam, posplosujem, nimam podatkov (oz. iskreno: se mi ne da zdaj brskat za njimi, verjamem pa, da se ne motim, razen v cifrah) Ergo??Vsi *prvi mecemo kamen* (srecni, ker v nas se ni nobeden priletel). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 Izvid "zna biti": Psi niso bili zlorabljeni. ... -)Ali Izvidi obdukcije psov bodo znani v kratkemhttp://www.rtvslo.si/slovenija/izvidi-obdu...-kratkem/223197Pr. zna bit "uradno" utišan. O "dildu" so poročal: pozareport.si, 24ur.com. Slovenske Novice, slowwwenia.enaa.comhttp://slowwwenia.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=43759,... "Humoreska" se bo nadaljevala. ... Slikca, ki je prišla na net pokaže slečenega Baričeviča, oblačilo zraven je odloženo,ne raztrgano. Vidijo se še nekateri detajli. ... Ljudje niso zaupal "cepivu za gripo/ niso se masovno odzival na cepljenje.Tudi zdaj večine, ki je vidla slikco, ... prepričal ne bodo. "Gre se h kužkom v garažo. Se tam sleče. Je lastnik tam nag.Spodnje hlače ima pri gležnjih [slikca]. Neraztrgane. ..."Kdor je to videl, je videl, da Saška normalna persona ni.Mimogrede, ko se slikca poveča, se vidi vagina, spolnega uda ni.Slečen pri psih v garaži bit, meni to normalno ni. ... -( Vse skupaj znajo pomest pod preprogo, se pri tem sklicevat na "obdukcijski izvid",da se vpletene "potegne" ven iz "govna", ki so ga "ustvarili sami". ... -( Lepo, da se niso menjaval kadauri psov,vsaj treh novih psov ni bilo treba fentat. Je bolj sprejemljivo "prirejeno" obdukcijsko poročilo [v kolker bo],kot bi bila dodatna pasja trupla [kadavri]. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 napisala sem dooolg komentar na Strelkinega, pa sem ga pomotoma izbrisala ... in sem svasta modrovala, o tem kako je zalostno vse, za ljudi, za pse... in tako dalje... clovek, izgubljen v svojem iskanju identitete, uzitka,..., in pes oz. vse zivali, s predanostjo, nemocjo, odvisne od nas, ki smo se odlocili, da jih bomo posedovali :|| in jim revezem prenesli vse svoje energije teh divjih casov... pa te pasje oci, kaksne vse travme, krivica, ki se jim godi, kot tudi ostalim zivalim....clovek postane neverjetno zalosten....pa tudi, da pricakujem v roku cca 24h al vec (ampak v teh dneh) se morda presenetljive nove podatke oz. informacije, skratka, nekaj se bo *zgodilo/dogajalo*, **močnega**.Tud zarad sanj, ki sem jih imela, ne bom jih pisala, morda jih nekoc, tedaj mi boste pac moral verjet na besedo ... bili so pa trije psi, porcelanasti oz. take figure, ki jih ima folk na komodah, policah in to... dva sta bila velika in en majhen, dva bela in en crn...skratka... dam na svoje sanje... in mi je bilo nekako tudi *povedano* vse (res pa je seveda tudi, da mi je v sanje prislo to, ker se to dogaja... ampak vseeno, potem bi vedno sanjala vse kar se dogaja in ne bi mogla nikoli imet distance).... imam en tak... filing (ker je pa se tudi pluton v igri, sumim, da bo nekaj presenetljivega, kaksen neverjeten, pomemben zasuk ali totalen cut... ali pa po 2. strani kaj strasno obremenjujocega.. oz. da se bo kaj *razkrilo* ali kaj taksnega)...Skratka, skoraj nemogoce, da se ne bi v teh dneh nekaj res pestrega (se) dogajalo (kar je pac itak za sklepat, ampak hocem rect - tudi nebo spodbuja te energije). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 Osebno me ne bo presenetilo: Psi niso bili zlorabljeni [obdukcijski izvidi].Uradni obdukcijski "rezultat" bi omilil komu situacijo. Prepričal pa to ljudi ne bo,kot jih letos niso prepričali pozivi "strokovnjakov"na cepljenje proti novi gripi. -( Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 ne a si zelis da bi jst rad videl a bi rad videl? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
o.b. 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 Ja, dejmo počakat na preverjene informacije. Ker tole mi vse deluje na neko zaroto.SLovenija (če kdo še ni opazil) je majhna državica (ok večja kot Andora), skratka verjetnost, da koga poznaš/si v žlahti/žlahka pozna koga VIP/... ni zanemarljiva. Da ne bo izpadlo v stilu, tresla se je zemlja, rodila se je miš ... BTW, kolikšna je verjetnost, da človek gre "hopsat" bulmastifa, za katerga so dokazi, da rad grize pse in ljudi? Ne bi bilo bolj logično, da bi tak človek prej psa fajn zadrogiral, da bi ga lahko "nataknil" (tako ali drugače)? Citiraj If we don't know where we are going, we will probably end up somewhere else. ~L. J. Peter Fantasy is an exercise bicycle for the mind. It might not take you anywhere, but it tones up the muscles that can. Of course, I could be wrong. ~Terry Pratchett Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 v tem se vsekakor strinjava. zato se mi tudi zdi prav, da se o tej tematiki govori, ker imajo ljudje kaj povedat. In mislim, da bo se dosti tega prislo na "plano", kar se zivali tice oz. psov. Tako se lahko dviga zavest. Ne nujno. Ukrepali pa bomo itaq morali mi, ker pravijo, da je vlada itaq zadnja. Pravijo, da se zavest in pobuda najprej pricneta med ljudmi. Politka sledi. No, to sicer ni pravilo, toda ko so volitve, govorijo tisto kar ljudje zelijo slisat. Torej, ce ljudje zelijo slisat o vecjih placah, o drugacnem zdravstvu, solstvu, sociali, kulturi itn.... se pac o tem govori in oblublja. Ko bomo posamezniki znotraj celote bolj zreli, bomo morda odlocneje hoteli tisto kar hocemo. Problem nastane ker smo ljudje razdvojeni. V praksi navkjub morda istim zeljam, vsi ne vidimo istih nacinov, temvec drugacne nacine ob razlicnih potrebah. Pa smo tam. "Mislim, da bi se vsi morali nekoliko zamisliti predvsem nad stanjem v naši državi, Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 Glede na odnos lastnikov bulmastifov do žrtev njihovih napadov.Se vidi, da sta bila oba duševno oreng motena v glavo [arogantna psihopata].Recept: Dobit na "debato" takega osebka, ko nima psov pri sebi.Pse zastrupit [pokončat na drug način] ne bi bilo lepo,ker zaradi degeneriranih lastnikov niso nič krivi. ..."Svojo psičko sem rešil šele tako, da sem jo vrgel čez ograjo ene od hiš ob cesti. Takrat sta oba bulmastifa obstala, psica se je vrnila k sprehajalcema, ki sta ta pasji napad le mirno opazovala.Sprehod so nato povsem normalno nadaljevali, kot da se sploh ni nič zgodilo," krvavo soočenje z bulmastifoma pokojnega Baričeviča opisuje Ljubljančan." "Napad je prijavil policiji in po celodnevnem raziskovanju, kdo je lastnik psov, pozvonil pri Baričevičevih. "Doživel sem hladen odziv partnerice pokojnega Zore Roter, češ da so psi kot njeni otroci in da so zavarovani. Brez vsakršnega opravičila in posmehljivo me je napotila na zavarovalnico, če imam odškodninski zahtevek. Eno leto sem moral dobesedno prosjačiti za povrnitev škode, da mi je zavarovalne police psov na Baričevičevi kliniki naposled izročila kar tajnica. Lastnika sta me obravnavala kot zadnjo smet," se še spominja Jenko, ki se z lastnikoma napadalnih bulmastifov celo na sodišču ni nikoli soočil. "Po mojih podatkih je postopek, ki je zoper Roterjevo tekel pred sodnikom za prekrške, zastaral, ker se nikoli ni odzivala na vabila sodišča." Source [komentarji nekateri za prebrat]: "Za Baričeviča sem bil smet"http://tinyurl.com/ybm4p3n Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 ja, 'duh je usel iz steklenice'. Prevec je bilo ne samo vpletenih, pac pa tud na kraju dogodka, nemogoce da ne bi kaj prislo na dan. Ampak molk je v tem primeru najbolj zgovoren.Vsi so mrknili? Tvoj stavek bi malo popravila "duh jim je ušel iz steklenice"..... Kdo vse sedaj trpi tantalove muke , ker se boji za svoj "ugled", kariero ? http://www.pozareport.si/?Id=mediji&Vi...;novicaID=14656 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2010 zanimivo ... citat s FB Ja, res je težko razumet Pahorjevo "neomajno zaupanje in podporo"... Se strinjam z R. Žerjavom - jaz tud nič več ne razumem.. http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a080.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2010 Kot laik (na podrocju kinologije, pac psov) sklepam, da je morda vedno tudi majhna moznost, da psi napadejo (lastnika), tudi ce jih ta ne zlorablja... pac se jim utrga... kaj jaz vem... Pri pravilno vzgojenem in šolanem psu in pri pravilnem ravnanju oz odnosu do psa te možnosti ni.Glede na zgodovino je bila pa vzgoja teh psov daleč od pravilne, tudi če odštejemo zlorabljanje, če je sploh bila kakšna vzgoja.Obstaja sicer možnost da se psu "utrga", zaradi npr. bolezni, poškodbe ki mu povzroča bolečino, ampak to so izjemni primeri.V tem primeru tega ni bilo, psi so bili fizično zdravi, ostalo pa... Pa o tem smo že dovolj pisali, menda. In še enkrat - nevarnih pasem ni in prepoved vzreje oz. lastništva teh pasim bi bila diskriminacija(glej en link od Robide)V GB in Nemčiji so prepovedali nekaj "nevarnih pasem", število pasjih napadov se ni zmanjšalo.V Nemčiji zdaj razmišljajo o ukinitvi te prepovedi, kar je edino razumno, vtrajanje na prepovedi bi na dolgi rok pomenilo izginotje nekaterih pasem.Boljši bi bil nadzor nad šolanjem velikih pasem. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.