Cookie 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Zakaj? Z "eno na gobec" ni nujno mišljeno točno tako kot opisuje Tantra.Pri treniranju velikih psov je, ko se pes upre dominaciji, uporaba sile nujna.Fizične sile, ne grobosti.Če je ne uporabiš ti, jo bo pes, lahko bo to zate zadnjič.Trenirat psa ki tehta 40-50 kil ali več ni isto kot trenirat oz. vzgajat par kil težkega pinča. Robida je izšolala "na poslušnost" dva psa, oba dovolj velika in močna da lahko ubijeta človeka - briardko in beaucerona. Primitivizem bi lahko označili tudi odnos tistih lastnikov psov ki svoje ljubljenčke skušajo počlovečiti, vzgajati po človeško, in tudi po človeško si razlagajo njihove navade in reakcije.Žal to ne gre, pes razmišlja, čuti in reagira po pasje, po nagonih ki jih je podedoval od svojega prednika, volka, in kdor se tega ne zaveda, ni primeren za lastnika psa.glej, ne mislim ti razlagat zakaj je to primitivizem, ker ne boš zastopil - žal nikoli. Psa se s silo (še posebej pa ne z boksanjem, palico, lopato, brcanjem, mislm a ste vsi znorel ??!?) ne vzgaja. Okol tega NE mislm debatirat.Za vzgojo psa ne rabiš bit nasilen, ni se treba dret, ni treba za odpoklic dat psu verigo na zateg - kdor trdi drugače - nima pojma, kdor tako celo uči, tak ni kompetenten učitelj. Od mladih tac dalje je treba psa socializirat - se prav v praksi preizkusit večino življ.situacij (srečevanje z drugimi psi, živali, ljudi, otroki!!, avti, ...U got it). Pes NI lastnina, je spremljevalec, družinski član - zarad mene se lah tut član krdela imenuje, mojega krdela, da smo si na jasnem!V kolikor imaš pomanjkljivo znanje in izkušnje z vzgojo psa (in tudi pasmo psov-že v štartu "izbire" je treba razmišljat o celotnem življ.ciklu navad/potreb psa in tvojega krdela), je treba poiskati pomoč oz. pod nujno "šolat" psa - da drug drugemu skozi igro ustvarita vez, "ko se s pogledom vse zmenita". Taka vzgoja pa NE vključuje grobosti, temveč dosledno, vztrajno ponavljanje!In pa seveda na obljudenih krajih, strnjenih naseljih, pes na vrvici (flexi)! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 uprawičeno se smeješ, ker si worenk brcnil v temo. najbolj je pa žalostno, da podobne bedarije powedo tudi nekateri, ki se imajo za poznavalce.Ha ha ha, veliko psom se "trga", ko vidijo uniformo. ... Vsak kužek čuva svoj teritorij. Poštar, ... mu predstavlja vsiljivca, ki na njegovem teritoriju, nima kaj iskati. ... Na gospodarju pa je, da prepreči napade, ko gre za malo bolj hudega kužka. ... -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 enkrat je bla na tem forumu že debata okol pasje psihe...in ko sem vidu, da noben ni vedu niti tega, zakaj so včasih nekateri psi radi mal ugriznili poštarja... se ne spuščam več v debate z vami, ker ... loh se napenjate in pametujete kukr hočte....nimate pojma zdej ne wem... al se boste spet razburjal... al bo kdo razložu Pred časom je en strokovnjak na TV razlagal, da je to zato, ker poštar "vdre" brez vsakega opozorila in povabila na "njegov" teren.Bi se kar strinjala.Naš beauceron je v hiši, pa čist ponori k se poštar pripelje na dvorišče, sploh pa ko pozvoni.Vendar ker je Tedi-beauceron poslušen, ni problemov, ga lahko ukrotiva s poveljem. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 da nista vidva slučajno trgovska potnika...in prodajata ventile ? ...in bi vse lastnike psov rada prepričala, da ventili za vodo sodijo pod obvezno opremo.. Sem "trgovski potnik" po potrebi. ... -)Brez ventilov na členkih. ... -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 a si ji razložila da ga nosi za kazen?jst se s svojo Pesjanko pogovarjam in ona se "pogovarja" z mano. Gre za besedno in nebesedno komunikacijo - pa si misli kar si hočeš Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 ... zato, ker poštar "vdre" brez vsakega opozorila in povabila na "njegov" teren.Bi se kar strinjala.Točno tako. Tudi tako napisal zgoraj v dopolnjenem postu. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 glej, ne mislim ti razlagat zakaj je to primitivizem, ker ne boš zastopil - žal nikoli. Psa se s silo (še posebej pa ne z boksanjem, palico, lopato, brcanjem, mislm a ste vsi znorel ??!?) ne vzgaja. Okol tega NE mislm debatirat.Za vzgojo psa ne rabiš bit nasilen, ni se treba dret, ni treba za odpoklic dat psu verigo na zateg - kdor trdi drugače - nima pojma, kdor tako celo uči, tak ni kompetenten učitelj. Od mladih tac dalje je treba psa socializirat - se prav v praksi preizkusit večino življ.situacij (srečevanje z drugimi psi, živali, ljudi, otroki!!, avti, ...U got it). Pes NI lastnina, je spremljevalec, družinski član - zarad mene se lah tut član krdela imenuje, mojega krdela, da smo si na jasnem!V kolikor imaš pomanjkljivo znanje in izkušnje z vzgojo psa (in tudi pasmo psov-že v štartu "izbire" je treba razmišljat o celotnem življ.ciklu navad/potreb psa in tvojega krdela), je treba poiskati pomoč oz. pod nujno "šolat" psa - da drug drugemu skozi igro ustvarita vez, "ko se s pogledom vse zmenita". Taka vzgoja pa NE vključuje grobosti, temveč dosledno, vztrajno ponavljanje!In pa seveda na obljudenih krajih, strnjenih naseljih, pes na vrvici (flexi)!Kdo pa pravi da se pse šola s silo (pretepanjem, brcanjem......)Drugače pa, ali nisi malo prej nekaj pisala okrog tvojega pasjega prijatelja, da ti dela probleme....kure pa otroci...... Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Kužki so naši prijatelji,varujejo teritorij, lastnino, ... -) S kužki se ravna pravično, čimveč skuša doseči na prijazen način.V kolker/ kjer to gre. ... Dominira naj kužku gospodar.Gospodar je vodja tropa. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 In potem te policajček ustavi, ker se mu zdiš sumljiv. In ko pokažeš kaj imaš v žepih- kakšen bokser al pa ventil mu mirno odvrneš da ti pušča voda in da imaš to samo vzorec, da veš kaj kupit. Pa tudi če je ura polnoč. Če bi mu pa rekel, da imam to kao za zaščito proti psom, bi me pa sigurno odpeljal na pridržanje. Bokser spada že pod hladno orožje. Mogoče je pa bolje s sabo nosit kakšno kladivo in šraufencigarje. Se lahko vsaj izgovarjaš da greš avto popravljat. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Drugače pa, da se ne bi slučajno stepli glede tega kdo ima prav in kdo ne: ko si nabavimo psa, moramo it z njim v pasjo šolo. Pa ne zato da se pes kaj nauči, ampak da se mi naučimo ravnanja s psom.Da se naučimo, kako ga naučiti poslušnosti..... Z briardko sem dala skozi 2 tečaja, naredili sva izpit A.Beaucerona sem naučila vsega potrebnega z levo roko.Pa ne zato ker sem tako oh in sploh, ampak zato, ker mi je pasja šola dala potrebno znanje zato.Malo pa tudi zato, ker so beauceroni nasploh poznani kot zelo dojemljivi in pametni za šolanje. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Toliko okoli poslušnosti in socializacije..... ne razumem ali s tem namiguješ, da imam neposlušnega/nesocializiranega psa ali kaj?Al "misliš" da še nkol nisem bila v situaciji, ko bi kak tuj pes z blatnimi tacami skakal po meni od veselja, meni pa bi se mudilo Pred časom je en strokovnjak na TV razlagal, da je to zato, ker poštar "vdre" brez vsakega opozorila in povabila na "njegov" teren.Bi se kar strinjala.Naš beauceron je v hiši, pa čist ponori k se poštar pripelje na dvorišče, sploh pa ko pozvoni.Vendar ker je Tedi-beauceron poslušen, ni problemov, ga lahko ukrotiva s poveljem.se bom zadržala o mojih domnevah o vajini vzgoji (ker pač vajini predlogi okol brc, boksanja so primitivni :xx!: ) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Kužki so naši prijatelji,varujejo teritorij, lastnino, ... -) S kužki se ravna pravično, čimveč skuša doseči na prijazen način.V kolker/ kjer to gre. ... Dominira naj kužku gospodar.Gospodar je vodja tropa. ...Seveda...včasih se zgodi, da pes že vse zna, oziroma ve kaj sme in kaj ne sme,vendar se mu zdi, da bi bil on rad gospodar.Takrat je pa potrebno to dopovedati na malo bolj odločen, tudi mogoče grob način. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 In potem te policajček ustavi, ker se mu zdiš sumljiv. In ko pokažeš kaj imaš v žepih- kakšen bokser al pa ventil mu mirno odvrneš da ti pušča voda in da imaš to samo vzorec, da veš kaj kupit. Pa tudi če je ura polnoč. Če bi mu pa rekel, da imam to kao za zaščito proti psom, bi me pa sigurno odpeljal na pridržanje. Bokser spada že pod hladno orožje. Mogoče je pa bolje s sabo nosit kakšno kladivo in šraufencigarje. Se lahko vsaj izgovarjaš da greš avto popravljat. Direkt [kroše, uppercut, čelna, ...] je b.p. lahko na nivoju bokserja.Seveda se uri/ izvaja zgolj na vreči.Strokovni prijemi/ meti s kontrolo so bolj prijazni "do okolja" [ni trajnih poškodb, ...]. ... -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Drugače pa, ali nisi malo prej nekaj pisala okrog tvojega pasjega prijatelja, da ti dela probleme....kure pa otroci...... ne, napisala sem, da v IZOGIB takim situacijam, imam psa na vrvici, oz jo dvignem v naročje. Živim pa v mestu, tako da so kure kar varne Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 ne razumem ali s tem namiguješ, da imam neposlušnega/nesocializiranega psa ali kaj?Al "misliš" da še nkol nisem bila v situaciji, ko bi kak tuj pes z blatnimi tacami skakal po meni od veselja, meni pa bi se mudilo se bom zadržala o mojih domnevah o vajini vzgoji (ker pač vajini predlogi okol brc, boksanja so primitivni :xx!: ) Sama najbolj veš kakšnega psa imaš, ali ga lahko vodiš med ljudmi, ali je poslušen i.t.n. kar se pa ostale grobosti tiče, pa raje preberi vse moje poste, ne samo kakšen stavek ali besedo, pa ti bo vse jasno. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Robida, se strinjam in dodajam, da velja obojestranko Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 In potem te policajček ustavi, ker se mu zdiš sumljiv. In ko pokažeš kaj imaš v žepih- kakšen bokser al pa ventil mu mirno odvrneš da ti pušča voda in da imaš to samo vzorec, da veš kaj kupit. Pa tudi če je ura polnoč. off topic, sam si tko lepo opisal mojo izkusnjo, da morm prav napisat. Ko sem nekoc davno harala po BG (kjer je ze tedaj bilo ful nasilja, bande so se teple, folk je ze tedaj imel pistole!!!), sem imela nek noz, nic posebnega, pa bokser: tale ventil. Kao za samoobrambo. No in potem smo zurirali v enem zapuscenem vagonu in so uleteli policaji in nas odpeljali na policijo.Pa mi je frend vmes na hitro podtaknil ful ogromno opasno ketno (verigo), ces naj jo spravim v torbo, ker "mene ziher ne bodo tko podrobno pregledovali".Nakar so seveda me in dajem iz zepov in ruzaka: noz, bokser, ketno... :DIn sta rekla policaja 'pazi ova je opasna'. Potem se ne spomnim kaj je bilo, mensezdi so mi noz pa bokser pustili, ketno pa zasegli (ker je bila ogromna, tezka, nevarna, s tistim res lohk ubijes koga). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 jaz imam v avtu, po moje ene 2kilski ventil od neke elektro naprave, za varnost in zaščito..Kolikor vem, ventili in meglajke ne štejejo za nevarne predmete, in z zakonom niso prepovedane, medtem ko npr. gumijevka, bokser teleskopska palica so. ROBIDA!Ko se Monsieur le Comte Beauceron pojavi v pasji šoli a se mu vsi klanjajo, kot pritiče modrokrvnim psom?Po moje dobite častni doktorat v vsaki pasji šoli. naš gospod je že upokojenec skor, tko kt alefveč ali manj samo je al pa spi smo več ali manj okoli domahttp://www.shrani.si/f/2y/Kc/3XJT9IW6/tedi03.jpg Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Direkt [kroše, uppercut, čelna, ...] na nivoju bokserja.Seveda se izvaja zgolj na vreči.Strokovni prijemi/ meti s kontrolo so bolj prijazni "do okolja" [ni poškodb, ...]. ... -)To mi je pa bolj razumljivo. Ampak še zmeraj si ne predstavljam koliko lepih damic z visokimi petkami, polakiranimi nohti,.....bi znalo in bilo sposobno to izvest. In sta rekla policaja 'pazi ova je opasna'. Potem se ne spomnim kaj je bilo, mensezdi so mi noz pa bokser pustili, ketno pa zasegli (ker je bila ogromna, tezka, nevarna, s tistim res lohk ubijes koga).Vau pa ti si opasna djevojka, a ovdje igraš nekog anđela. Upam da je vsaj torbica zdržala kilažo od ketne in da ni omagala. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Electro Shocker [Paralyzer] & Poprovec, ... za bejbe. ... Je pa res, da solzivec na kolegovega pitbula pretiranega učinka imel ni. ...Kuža bil drugače igriv, prijazen. Tako kot je to lastnik. Kužku bilo pred leti dolgčas pa je razgrizel dozo solzivca ...Nič mu ni bilo kaj dosti. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Nakar so seveda me in dajem iz zepov in ruzaka: noz, bokser, ketno... :D Jebela cesta , sem se pa režala tistemu ventilu za radiator/vodo...... ...moje edino hladno orožje v življenju je bila metla, pa še to sem z njo samo luft mešala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Jebela cesta , sem se pa režala tistemu ventilu za radiator/vodo.........moje edino hladno orožje v življenju je bila metla, pa še to sem z njo samo luft mešala To primarno ni hladno orožje. To je ventil. Služi namenu primarnemu, tako kot nož v kuhinji služi za rezanje kruha, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Jebela cesta , sem se pa režala tistemu ventilu za radiator/vodo...... ...moje edino hladno orožje v življenju je bila metla, pa še to sem z njo samo luft mešala To mi ga je ex tip dal (ta ventil), po tem ko so mi nekoc razbili nos. Jasno ga nisem nikol uporabila, samo imela sem ga. Noze pa od nekdaj maram, sem vedno imela kak noz, vendar za orodje, ne orozje. pa tko... vsec mi je.. ceprav se bojim rezil (upraviceno ) Vau opasna djevojka, a ovdje se igra nekog anđela. Upam, da je vsaj torbica zdržala kilažo od ketne in da ni omagala. k srec so mi jo odvzel - ketno.Ker sem bla se besna na tipa, ker je bil totalno storast in je od nekod privlekel tisto ketno blazotno, in nekaj kao skusal mahat z njo, pa smo mu vsi frendi rekli, ma dej, tebe bodo ubil s tvojo ketno, v momentu bi mu jo vzel, ker je bila dolga, storasta, ogromna. To se zdej zdi nepredstavljivo, sam smo recimo tud ze bezal po vsem BG (da ne recem v Subotici, k so STRELJAL na nas, k smo ukradli lubenico in se potem prestraseni vso noc skrivali na eni strehi-terasi, pa naslednji dan nazaj v BG, skor skrivaj. (da nas pac ne bi zacopatili))...Tko da agresije je blo okol mene kolkr ces tedaj ko sem se klatila po svetu.No doma pa ne, nikoli me niso tepli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 jaz se ga se brcnit nisem upala, da ne bi se bolj podivjal (pitbull). Nekako sem se ga uspela otrest in pobegnit v kopalnico, k je bla blizu (pojma nimam, kaj bi blo, ce se ne bi imela moznosti umaknit). Tudi morskega psa si ne bi upala. Imam *boljso* metodo, ki mi je pa k sreci ni blo se treba preizkusit in zato ne morem vedet, ce deluje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Psi vedo, da poštarji večinoma nosijo, opomine, izvršbe, grožnje, račune in ostalo tragedijo.Če bi vsakič prinesel penzijo pa kak priboljšek, bi čist drugače reagiral. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.