Skoči na vsebino

Knigarne

ananta

Recommended Posts

Zanima me che je (YAM je bil...) nekaj kot solidnega (denimo spiritualnega) v Ljubljani? (na Primorskem, Marburg...) Saj se nabom z tem vkvarjal, pa bi me veselilo che je vech kot kar vidam da je ponujeno?

Nekaj cajta kot 1/2 100 klet nisem bil na Lublanskem (pa nabom/ne bom razen Kosezeh in Mostca sem pa tja) .

Seveda vide da je knigarna Sonchna ? mislem na Tavcharjevi. A se na ta nachin informiramo ali je $e tega? Ali denimo Marsa ima chasa za kakr$ne napotek in celo $olo, ne samo astrologije?

Leta nazaj je b'kla ena v centru z BLAZNO reklamo nejer pr'Lip'ci.. a se dokaj tega spremenuilo ali smo $e vedno tepci pa TV pa nevemkaj dolocha na$ RAzvitek?

Tega nisem formuliral po Tavcharju, oprost'mi dedec! (Pa tudi Tavcharja so mi pr'Krixank nesli dol, veliko se spremenilo, bajeeee....

Zakaj astrologija nabi b'la pr'Radop $tudent. sedveda so to TEMPI PASSATI

Veselim se da xivite KAR!

Baje smo po ta starfotru Primor'c (Valenchich), nekaj sem pridobil v Lublane in v Marburg, pa se nikol' nisem navadil lastned\ga dijalekta, Benechnskog, saj sem uradno Taljan. Scrittore. Slovenschino itak verjetno ne pozna niti Pozne.

Ne, hotel sem vpra$at a je kaj nov'ga? Mislem mi se ena Kurent na FB prikradla pa je nabom poznau. Doblekar je xe nkjer drugje, torej a je scene ali smo vsi tepci in norci kaku s'nam xe uni programiral? Saj v U.S.A. je HUJ$E, che Vas xe nekaj zanima. Tle se ne gre za astrologijo, kar za PRAVICO hahaha. A izhaja $e PAVLIHA? Mnda zxe?

OMnolog monolog norca Marsa me bo sovraxila...

In k tem a je kak$na $ola, mislem ta prava?

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...