Tamburin 4. avgust 2003 Prijavi Deli 4. avgust 2003 ... Sam dobro to niso samo predsodki, vse kar ne maram.. V bistvu do pedofila ne moreš met sam predsodek, a ne?Ja, sej to sem hotela vprašat...Nekaj je predsodek - nekaj pa je zdrava pamet. A ne? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. avgust 2007 Prijavi Deli 6. avgust 2007 Najprej poskušam zadevo raziskati in dobiti čimveč informacij o stvari, saj največ predsodkov izhaja prav iz nepoznavanja stvari in posledično strahu. Največkrat nas je strah ravno stvari ki jih ne poznamo. In temu se poskušamo nekateri izogniti, tako da se odmaknemo od zadeve ali človeka, nekateri so pa bolj napadalni in hočejo zadevo izbrisati iz njihove bližine z agresijo. Potem pa zadevo premeljem pri sebi in razčistim, kje je vzrok, da me neka stvar moti. Najbrž vzrok izvira prav iz moje podzavesti, mogoče iz mojega otroštva, slabih preteklih izkušenj ali ko so mi vcepljali drugi ljudje svoje mnenje o neki stvari. In potem poskušam gledati na stvar s pozitivne strani in z ljubeznijo, kajti vesolje je povezano in vsaka stvar ima svoj namen. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 ale, predsodki niso del ljubezni in tega kar si vsak človek želi... razumevanja, miru, blagostanja... jaz verjamem v šesti čut, občutek, ...predsodki so po mojem mnenju škodljivi, če niso podkrepljeni z razumevanjem tega kar nas moti oz. ne sprejemamo, ker nas je morda strah... strah kopiči negativno, okoli nas se zbirajo ljudje s predsodki, težavne situacije, ovire, destruktivna energija... če te en žvajzne (udari), ...kaj storiš... boš stvar sprejela (ker je treba ljubiti in oh in sploh)....ker ima vse svoj namen, kot praviš.... jebena brihta... :xx!: hmmmm.....kuko je pa z predsodki do zhuranja in norih gob???..... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 diana - če me eden žvajzne, ga bom nazaj, pa dvakrat bolj močno. Samo to ni predsodek. Ampak fizični napad na žensko osebo. Mene.Itak da so predsodki škodljivi, saj ravno to pišem (saj ne pišem tako narazumljivo), in največkrat izhajajo iz strahu, točno to. Saj zato pa hočem odkrit vzrok zakaj sploh imam predsodek do nečesa ali nekoga, kaj me moti. aakhut: mene ne moti... žuram že cel lajf odkar se spomnim... gobice sem probala enkrat, pa niso zame, me preveč odflešajo... sem raje bolj prizemljena, že tako me ful odnaša v druge sfere Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 aakhut: mene ne moti... žuram že cel lajf odkar se spomnim... gobice sem probala enkrat, pa niso zame, me preveč odflešajo... sem raje bolj prizemljena, že tako me ful odnaša v druge sfere zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 ja kaj ti pa ni prov... lahko greva pa na pivo ... LAŠKO! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 ja kaj ti pa ni prov... lahko greva pa na pivo ... LAŠKO! odlichna ideja... x^x zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 ... no smo jo res imeli, to temo, ki sem jo iskala zdajle, k sem hotla kar sem strnit ene par misli (ki povzemajo nekak 'aktualne' teme - pac nekak tega meseca, krajsega obdobja recimo)... ... torej - PRED sodek.smo se mal pogovarjal v temah raznih, recimo 'prebavnih', kadilskih, 'cefurskih', vegetarijanskih in tako dalje...in zal ugotavljam, kok mamo na vsakem koraku, v vsakem stavku, besedi, predsodkov! recimo ker se ne deklrairam za vegetarijanko, mi nekdo (ki se sam opredeljuje po teh oznakah) 'pamet soli', kok mam dreka v seb. in si me predstavlja, kako jem zhelodchke, mroda kar surovo meso, vsa zaripla in podivjana. Ker NE napisem, kaj sem vsak dan jedla, in ker se recimo postavim na stran kmeta, ki lepo fura svojo kmetijo in jE' od starosti umrle kure al kaj jaz vem, sem avtomaticno *mesojedka*, se vec, odprejo se srdite teme na temo.... nadalje:ker se 'borim' v kadilskih temah, je jasno, da sem v zadimljenem okolju, moja kozha je kot pergament, moji prsti so porumeneli, kashljam krvava pljuca,.... skratka, prec ene predstave zashopajo..... .. in: ce nekoc nekje napises, jooooj, ejjj!!! sam bog je bil na moji strani - te bodo se desetletja 'obtozevali', kako krscanski da si, .... ce pa ti bo vsec kaka ideja, ki bo vsebovala teznjo po boljsem sodelovanju in da bi blo vse fajn za vse, te bodo v vseh moznih temah obtozeval 'komunizma'... torej - sami predsodki, pravzaprav..... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 ja ne glih v TEM je point tud, v bistvu, pogosto ali najpogosteje:ce nisi za bele, si za rdece... in obratno....ni mozno, recimo, da bi bil za modre aLI zelene.....(ali pa za nobene ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 ... ker se pisem na -ic - je moj fotr zagotovo ex-jugo-oficir in seveda govorim *grleno* na *L*. ... ker *shlogam*, zagotovo vem, kje mas oni shtunf s cashem. (in kako bos umrl :OO!: )in me nad zanimas in vse hocm vedt o teb, cim te zagledam. in seveda (ta mi je med najljubsimi ): 'nima tipa, nima sexa, nepoteshena babnca zagrenjena'. () grem stvat, da se mantis tule oglas, ce le vidi! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 Bom jaz, enkrat toliko samohvale.. Ne poznam človeka ki bi imel v RL manj predsodkov ko jaz http://www.cosgan.de/images/midi/frech/k005.gif Ha ha... Sory... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 trudim se sprejemat ljudi takšne kod so......in včasih zatajim vsaka lekcija neki stane Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 ja valjda, strelc - ze to je dost. sem pa prejle, k je Tinka nekje mi odgovorila in se pohecala, da mam mogoc predosdek (bejbke k tortice papckajo in z uchki spogledljivo gledajo, vse krhke in obcutljive, in majo pms )...no pa nisem hotla tam zacet-nadaljevat debate o predsodkih, jih pa namrrec seveda mam...prej sem se glih enga spomnila ( ): ne shizim na slovenske pisatelje, recimo.... takorekoc mam predsodek. prav tako je s filmi, nekak. s skechi itd.enako imam/sem imela predsodek, ce je bil ker igralc/znanezh pre: lep/frajerski/itd. - da je pa zdej cist mim, sem butasto in nepravicno sklenila. evo to je cist brez veze in ful predsodkarsko, priznam.... zarad 'Face' sem ful folka kdaj ze kar *vtaknila* v en sebi znan, pa cetud ne v prvem planu, predalcek. Zarad predsodka skor nisem gledala Monsunske svatbe recimo, evo primer... sem mislila, ena indijska zadeva, morda kaka revscina clo al pa kej, al pa kej prevec *poduhovljenega*.... pol pa gledam pa okol padem!! tko da, kljub temu, da jih mam (predsodke), se pa pustim presenetit, prepricat v nasprotno - sam bognedaj s prepricevanjem samimm ( ) - pac pa z dejstvi oz. no pa da vidmo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 kwa je zdej, krhkota kozorozhja! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 Zanimivo in poučno. Veliko predsodkov prenesejo starši na otroke....Jaz sem se že precej pregrizla skozi njih in mislim, da sem naredila tudi pri otrocih korak naprej. Ne bom pa rekla, da jih nimam nič. Moj partner mi je marsikje odprl oči in jaz skušam tudi njemu...Njemu uspeva, jaz pa upam, da mu lahko enako dobro pomagam... Meni se zdi takle predsodek zelo banalen: moja mama ne prenese mrenice na mleku(ki je še topel)...Vzgojena sem bila, da je sex tabu, a meni to ni več in v njem uživam.....Še bi se dalo naštevati...res je dobro, da predsodki ne vladajo nad nami, ker s tem zagrenimo lahko sebi, še večkrat pa drugim. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 in kakšen oredsodek tebe muči???? Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 to ni predsodek, pač ni to tvoj svet.....bolje je tako Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 Aja pa imam. Priznam, imam predsodke do bogatašev. Nisem neki blazno slabo stoječa, ampak bom rekla, da nekaj povprečnega. ne znajdem se v fensi restavracijah, v fensi družbi. Ne ponuja mi ničesar, ni mi do tega. In mogoče je to samo predsodek. Bila sem namreč v taki družbi in zbežala. Človek ni vedno pripravljen prenašati ljudi, ki so drugačni od nas. Takrat je res bolje, da človek odide stran. Sama se znajdem v vseh situacijah, vendar če mi občutek , da ne pašem nekje, potem tja ne zahajam. Vem pa, da so mnogi, ki imajo več kot jaz prav tako ljudje in so lahko prav prijetni in znajo komunicirat na enak način . Toda taki so tisti, ki so že kdaj občutili tudi kontra občutke, ko so bili v takem položaju kot jaz. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 Mogoče se ti zdijo nekako prisiljeni, vsaj pri meni je tako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 Napisal sem v RL kar pomeni v svetu izven domene interneta..In to je področje, kjer me še ne poznaš Tukaj si pač sproščam določene ventilčke, pa tut več al manj ne mislim zmer tako kot napišem.. Aha... Imaš fajn slikco v podpisu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 Aja pa imam. Priznam, imam predsodke do bogatašev. Nisem neki blazno slabo stoječa, ampak bom rekla, da nekaj povprečnega. ne znajdem se v fensi restavracijah, v fensi družbi. Ne ponuja mi ničesar, ni mi do tega. In mogoče je to samo predsodek. Bila sem namreč v taki družbi in zbežala.To res ni predsodek. Samo nekako podzavestno ali pač zavestno ugotavljamo, da se v takšni družbi še prav posebno močno izraža satira razkoraka med videzom in bistvom. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 veš kak je fajn bit butast enostavno se ti ni treba z ničemer obremenjevat, ker so pač drugi tu, da mislijo ki seveda niso blont Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 priznam ... včasih se zalotim, da imam predsodek do ekstremno debelih ljudi ... pa do neurejenih, ki jim je čisto vseeno, kako zgledajo. me to dela slabo osebo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 10. december 2007 Prijavi Deli 10. december 2007 aja pa popravljam se, tudi to da so Američani butasti je predsodek...pa naj bo tako vzet tisti video od Youtube-a ki sem ga gor priložil. Tuki si pa mene najdu...skozi sem mislu, da so amerikanci butasti.....in ko sem jih srečaval na raznih potovanjih sem pogruntal, da so res! Imam bogate prijatelje in tiste, ki imajo probleme, da pridejo skozi mesec s tisto plačo.....tuki nikoli nisem delal separacije...sovražim pa Japije...evo še en predsodek Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.