Skoči na vsebino

Always štipendija v višini 350 eur mesečno

anina09

Recommended Posts

Lep pozdrav vsem na forumu!

Always tudi letos razpisuje 2 štipendiji za bodoče študente. Prijavijo se lahko vsi, ki se bodo jeseni vpisovali na fakultete - rok pa se izteče 2. junija 2010. Prijavite se lahko na spletni strani www.always.si, pod zavihkom Štipendija. Ker je štipendija kar visoka, bo zagotovo komu zelo pomagala pri študiju:)!

Mejte se:)

Deli na socialnih omrežjih

sicer pa :palec: za stipendijo!

imam vprasanje:

A je res da so vlozki always na svedskem prepovedani? :inocent:

(no, spletno stran imajo)

Tale Procter & Gamble je menda na listi crnih proizvajalcev? :sori:

Delajo pa tudi "dobre" projekte, izgleda. :palec:

http://www.pg.com/en_US/downloads/sustaina...ty_Overview.pdf

Zanimivo mi je, kako se denar potrosnikov steka preko takih svetovnih vecjih onesnazevalcev kot je P&G skozi oz. naprej v "dobre" projekte.

Hvalijo se z zreduciranjem energije proizvodnje, zmanjsanju vode, bolj ekoloskem transportu... kar je sicer vspodbudno, a to se vedno ne pomeni da so produkti dovolj ekoloski in zdravi.

Hkrati pa so kaj, a dosedaj pa so imeli desetletja hudo velike izpuste CO2 in morda celo zdravju skodljive produkte.

Jasno, dobre in slabe strani. Ariel, Pampers, Always....

Mogoce se lepo vidi kako se karma podjetja razpleta na nacin kot sedaj...?

Jaz to prvič slišim. Možno pa je. Sam če pogledaš tudi ostale, lahko kr za vse isto rečemo, sej kaj je pa danes dobro? Vse je umetno, škodi zdravju, pa koga briga za to, dokler multinacionalke služijo? Noben jih ne ob očrnil, ker vsi imajo korist. Mi se lahko odločimo, da jih ne kupujemo, a kaj nam preostane, lahko kupim druge vložke (isto škodljive) ali pa kvazi biološke. Kdo mi zagotavlja, da so biološki? Cena, ki je dvakratna Alwaysovi? Vsi nas nategujejo z vseh strani kakor se kirmu zahoče, pa kaj dosti ne moremo narediti.

Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.

PARRA

Ma eh, če nočem s kom debatirati, potem enostavno ne bom pisala. Vsak ima svoje mnenje, lahko ga prosto izraža, saj je temu forum namenjen, če se ne motim.  :sleeping:

PARRA

Dolocen Certifikat!

Kdo mi zagotavlja, da so biološki?

tocno tak! :palec:

Ma eh, če nočem s kom debatirati, potem enostavno ne bom pisala. Vsak ima svoje mnenje, lahko ga prosto izraža, saj je temu forum namenjen, če se ne motim. :sleeping:

Free men ti certifikati ne pomenijo preveč. Danes se vsak hvali s svojimi kakovostnimi in podobnimi certifikati, te pa podelijo "neodvisne" institucije. Neodvisne malo morgen. To so sami lopovi

PARRA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...