Skoči na vsebino

Melanholija v Bosni 2 del + Strah ima velike oči.

DiegoMenendes

Recommended Posts

Kot sem povedal. Tisti mladeniči, pozni najstniki, niso bli kej preveč prijazni. Dal sem vsakemu po en letak, kjer je na vsakemu pisal Chek out the Revolutionary bend from Ljubljana-Slovenia. It is Menendes Brothers man! Niso verjel niti besede, začel so me zasliševat iz kje točno sem, niso verjel, da sem iz Slovenije, saj sem baje preveč dobr govoril njihov jezik. Naenkrat se je vsa ta nedolžna idiotska komedija pretvorla v srhljivo grožnjo. Eden me je gledal direkt v oči. Smrtno resno, spominjal me je na glavnega junaka iz Eden Lake, kjer so tisti najstniki, na smrt pretepli in terorizirali tist par, malemu se je vidl, da je rojen sadist. Jaz pa ravno take sovražm. Ne smiljo se mi. Družba jih preveč bran. Vrnimo se nazaj, Bil sem mal presran, priznam, modelu sem valjda hotu jebat mater, pa sestro , sam jih je blo osem. Naenkrat je eden od njih tisti letak strgal na koščke. Še dobr, da Prleta ni blo zravn, on bi dost hitr zgubu živce. Enkrat je bil Prle v fajtu, pa je rekel svojemu nasprotniku:,,A dej umakn se, umakn se človk! Ne morem te niti udart! No te modelI, so začel prihajat proti men, ta glavni mališa z sadistično faco, me je držal in me gledal. Izstrgal sem se in začel laufat stran.Rekl so, da me bojo fental. Prek študenta! Obrnu sem se in šel proti njm nazaj. Zdej so se oni usral. Mislil so, da mam orožje.

V bistvu, če sem iskren, sem rabil strah, že leta in leta nazaj, sem užival, ko mi je kaka stvar nagnala strah v kosti. Grozljive igre, filmi in stripi so me na nek način prestrašle. Moraš znat, moraš se temu prepustit. Nekateri ljudi, to nikakor ne more prestrašt. Mene je ker sem sam hotel to... In ko sem se naveličal in iger Silent Hill, pa Resident evil, pa Dilana doga, sem se lepe poletne noči, da grem sam v gozd na Golovec. Ob pol enih zjutri.Poleti, ko je noč najbolj prijetna in prijetno hladna, medtem ko je še pred parimi urami pripekal kot v paklu. Šel sem na banko, klime ni blo sploh...Šel sem na pošto ni blo klime, pa v trgovini tud ne. Tistega dne sem spoznal, da je svet pokvarjen, ker me je skor kap od vročine, lahk bi se kdo spomnu pa zrihtu to kurčevo klimo. Zdaj bo kdo podvomil v moje besede, ampak, tega junijskega polteja 2000 je blo preden je prišel v kine Blair witch. Hočem reči, da sem bil v tej gozdni sceni,kjer si zgubljen pa tavaš v gozdu pa to, veliko prej kot tisti trije študentki, ki se izgubijo v tistih 50 smrekah, na koncu jih pa valda ubije kao ena čarovnca, pa to...Z mano je šel v gozd tudi moj bivši sosed Arnel, ki se je takrat preselu v Štepanjaca. Bla sva na bajkih, ko sva se peljala čez goščavo in listje. Preden sva se odpravla v šumo sva valjda pr men doma spila en sok in hotel sem Arnelu pokazat najbolj grozljive igre na računalniku in Playstationu, kot so bile Clock Tower ali pa Phantasmagorio.Ampak ne! Arnel je hotel igrat Mariota!.MARIOTA! Ja tistga modela v delavski obleki z uno gobico pa Luigijem. In to je hotel igrat na tastaremu nintendu iz leta 1985, ki sem ga mel spravljenga na polici za nujne primere, če se mi pokvar računalnik. Rodilo se je novo vprašanje zakaj bi hotel Arnel hotel igrat Mariota.Zakj je potem Arnel tako siloviti rinil v ta grozljiv gozd. Neki res ni kle štimal. Kdo bi hotel odigrat igo nekega Mario landa ali brothersa za otroke potem pa it v gozd v upanju, da naletiš valjda na kakega psihopata iz polja,

da bi te začel ganjat, bolj logično bi blo, če bi zahteval Resident Evil, toda Arnelu je itak manjkal par kolesc v glavi in mu je logično manjkal logike. Kaj se je pol dogajal v gozdu raj ne bi povedal, vendar, če smo že pršli do sem naj vam bo.

Razlagal mi je kako bi rad štihnil svojga fotra al neki tazga. Matka, se mu je ločla, mlajši brat pa mu je umrl zarad overdosa.

Res žalostna zgodba. Arnelu sem rekel: Ampak Arnel zakaj, zakaj hočeš ubit svojga fotra?

,,Zato ker ni človk "!,,In ne klič me več Arnel!,,Zakaj,sem vprašal.,,Ker jaz sem NARAVA, stari,jaz nisem Arnel, jaz nisem člov, jaz sem

N-A-R-A-V-A!!!Mal sem bil presran, ko sem to vse prenašal. Nisem mu preveč nasprotoval, saj je blo jasno, da je bil on zrel za polje in, da nima več smisla lutat po gozdu v pričakovanju kakaega norca iz polja. Je pa blo razvidno, da je Arnel veliko bolj noter v tej sceni kot jaz. V gozdni, mislm ta model je bil N-A-R-AV-A-. Nikakor mi pa ni blo jasno kako leto kasnej, po tem ko je blo že tud Blair witch

projecta premiere konc v kinih pa to. Ker zgledal je, kot, da je Arnel preveč gledal ta film,, vendar ni blio tako. Majke mi..

Jaz pa Arnel sva prva začela delat prvo filmsko gozdno revolucijo, mislm...Mogoče sva vplivala kej na potek filma Balir Witch.

In ko sem tako hodil in hodil Arnel pa za mano je nenadoma vse utihnlo.Mislm koraki za mano, obrnem se,Arnela pa nikjer..Začel sem ga klicat Arnel Arnel! Ni ga blo nikjer..Mogoče ga je uhvatila magla, al pa pojedla narava, ko je kr naenkrat BUUUUUUUUUUUUUUAH! Model se mi je prikazal pred mojim frisom, saj me je čakal izza drevesa pred mano, spet je rekel:JAZ SEM NARAVA,NARAVA!!!!!,,Proklet bolan psihič!!! Sem mu rekel. On pa še naprej bolano trmasto:,,Jaz sem narava,jaz sem narava!!!!

se nadaljuje seveda

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...