Pikica3 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 Živjo! Če je o tem že kakšna tema se opravičujem samo zdi se mi da je ni.Kaj si mislite o telepatiji, teleknizi, gledanju aure itd.?Ste že imeli iskušnje s tem?Znate to profesionalno uporabljati? No, naj vam jaz povem svoje mnenje,iskušnje...Kot kaže imamo te sposobnosti že v rodu. Po stvareh ki sem jih našla v babičinih predalih. In stvareh ki sem jih dobila od nje že sklepam da se je ukvarjala s takimi stvarmi. Moja mama se je tudi zanimala za to in kaj poskusila. Zdaj pa sem tukaj jaz. Mama pravi da imam nevrjetno moč, pravtako pravijo tudi ljudje s katerimi sem govorila. S tem sem se začela ukvarjati pred pribljižno 2 letoma. Samo nikol prav intenzivno (naj omenim da sem še zelo mlada in sem v obdobju ko me mini potem pa se spet zagrejem za take stvari ). Priznati moram da mi res uspe skoraj vse že v prvo. Pri telepatiji skoraj vsakič na 10 minut vem kaj kdo misli v sobi. Zmislimi sem tudi že spremenila mnenje ljudi. Vendar mi ne uspe da bi se naprimer odločila kdaj bom komu prebrala misli.Pri teleknizi. No s tem sem se začela ukvarjati komaj pred mescem in pol. saj sem šele takrat izvedala da to res obstaja. Hm no tukaj mi je že takoj uspelo vrteti listek na bucki (in to zelo hitro s tem da se mi ni bilo treba prav truditi ampk sem ga samo pogledala pa se je že začel vrteti.) Zdaj znam že listati knjigo iz druge strani sobe.No pa naj omenim še avro. To mi je uspelo pa že takoj ko sem 1. poskusila. Vem da imam navadno vijolično avro (avra se namreč spreminja tudi glede na raspoloženje in drugo). Lahko pa jo vidim tudi drugim ljudem če se skoncentriram. Prosim odgovorite kaj saj me to področje zelo zanima.Če pa ima kdo kakšno vprašanje pa rada pomagam. Lahko pa vas tudi kaj naučim . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 Nemam nikakva iskustva s tim, ali sam otkrila da u Hrvatskoj postoji psihokinetički seminar gdje se ovakve stvari mogu praktično naučiti http://www.vladimir-ivanov.com/HR/courses1707.html?ID=17 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 Dej gor svojo astrološko karto, da vidimo, kakšen aspekte imaš na tem področju. Al pa povej datum in čas rojstva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prix 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 Živjo! Če je o tem že kakšna tema se opravičujem samo zdi se mi da je ni.Kaj si mislite o telepatiji, teleknizi, gledanju aure itd.?Ste že imeli iskušnje s tem?Znate to profesionalno uporabljati? No, naj vam jaz povem svoje mnenje,iskušnje...Kot kaže imamo te sposobnosti že v rodu. Po stvareh ki sem jih našla v babičinih predalih. In stvareh ki sem jih dobila od nje že sklepam da se je ukvarjala s takimi stvarmi. Moja mama se je tudi zanimala za to in kaj poskusila. Zdaj pa sem tukaj jaz. Mama pravi da imam nevrjetno moč, pravtako pravijo tudi ljudje s katerimi sem govorila. S tem sem se začela ukvarjati pred pribljižno 2 letoma. Samo nikol prav intenzivno (naj omenim da sem še zelo mlada in sem v obdobju ko me mini potem pa se spet zagrejem za take stvari ). Priznati moram da mi res uspe skoraj vse že v prvo. Pri telepatiji skoraj vsakič na 10 minut vem kaj kdo misli v sobi. Zmislimi sem tudi že spremenila mnenje ljudi. Vendar mi ne uspe da bi se naprimer odločila kdaj bom komu prebrala misli.Pri teleknizi. No s tem sem se začela ukvarjati komaj pred mescem in pol. saj sem šele takrat izvedala da to res obstaja. Hm no tukaj mi je že takoj uspelo vrteti listek na bucki (in to zelo hitro s tem da se mi ni bilo treba prav truditi ampk sem ga samo pogledala pa se je že začel vrteti.) Zdaj znam že listati knjigo iz druge strani sobe.No pa naj omenim še avro. To mi je uspelo pa že takoj ko sem 1. poskusila. Vem da imam navadno vijolično avro (avra se namreč spreminja tudi glede na raspoloženje in drugo). Lahko pa jo vidim tudi drugim ljudem če se skoncentriram. Prosim odgovorite kaj saj me to področje zelo zanima.Če pa ima kdo kakšno vprašanje pa rada pomagam. Lahko pa vas tudi kaj naučim .Men se zadnje čase neverjtno velikokrat zgodi da na nekoga pomislim za 1 sekundo in ne mine dan ko ga vidim/slišim, pa čeprav ga nism vidu prej zelo dolgo časa. Tolikokrat se mi to dogaja, da sm začel bit pozoren na to in niti ne verjamem več da je slučajnost. Kar se tiče telekineze...t.i. psiwheel, kot ga ti omenjaš (na iglici) mi rata za vsako kadar se lotim, včasih kakšen še kakšen pokrovček od svinčinika ampak morm bit res skoncentriran, pa še to dosti po redko...imaš kakšen praktičen nasvet glede telekineze? A se na objekt samo skoncetriraš al ga "probaš premaknt"? Rad bi slišal tvojo tehniko..hvala, Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pikica3 8. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2010 light, na tej strani sem nova zato nevem kje se izračuna astrološko karto. Povej pa ti sporočim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pikica3 8. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2010 Prix, jaz ti priporočam da poskusiš premakniti tudi kaj drugega npr. kot sem že sama rekla probaj listati knjigo z mislimi. Jaz to počnem tako da poskušam stvar premakniti z mislimi. Skoncentriram se (če se boš dovolj skoncentriral boš morda videl svojo enrgijo (no jaz jo vidim)) potem pa jo enostavo postavim tja kamor hočem in počasi začnem z mislimi premikati stvar.Sliši se zakomplicirano vendar ni. Poskusi . Najbolje je da to počneš sam v čist tišini saj se boš tako lažje skoncentriral. P.s. Vaja dela mojtra. Več ko boš vadil bolj se bo okrepila tvoja energija in vsakič boš lažje premikal stvari. Kasneje lahko poskusiš tudi s čim težjim. Veliko uspeha pri teleknizi Če pa te še kaj zanima pa kar vprašaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prix 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 Ok, ko se skoncentriraš mi ni jasno glih kako misliš da "vidiš svojo enegijo". Če se skoncentriram na objekt, ki ga hočem premaknit kje/kako potem vidim svojo energijo točno? Včasih se mi zdi recimo ko se skoncentriram da vidim okol svojh dlani par milimetrov kot neko sijočo plast oz. kot nekakšno avro, največrat je nekako srebrne barve oz je brezbarvna. Nevem če ma to kakšne veze z energijo, sam povem pač. Aja...če si bol "talentirana" k temu probaj za hec biokinzo. Pač spreminjanje svojega telesa z uporabo globoke meditatcije oz. koncentracije, ki jo imaš ti oćitno že v zavestnem stanju.Hvala za nasvete, lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pikica3 8. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2010 Ok, ko se skoncentriraš mi ni jasno glih kako misliš da "vidiš svojo enegijo". Če se skoncentriram na objekt, ki ga hočem premaknit kje/kako potem vidim svojo energijo točno? Včasih se mi zdi recimo ko se skoncentriram da vidim okol svojh dlani par milimetrov kot neko sijočo plast oz. kot nekakšno avro, največrat je nekako srebrne barve oz je brezbarvna. Nevem če ma to kakšne veze z energijo, sam povem pač. Aja...če si bol "talentirana" k temu probaj za hec biokinzo. Pač spreminjanje svojega telesa z uporabo globoke meditatcije oz. koncentracije, ki jo imaš ti oćitno že v zavestnem stanju.Hvala za nasvete, lp ja vidim jo nekako. Kako naj ti pojasim. Je bolj prozorne barve in na vsake toliko časa skosi njo stečejo tako kot nekakšne strele (modro vijolične) sicer jih le bežno opazim vendar jih. In neglede na to da je prozorna jo vidiš kot naprimer voda je pravtako prozorna in jo vidiš vendar ne izgleda kot voda ampak kot nekakšen zelo zgoščen zrak. Ta sijoča plast ki jo vidiš ni tvoja avra je nekakšna mešanica tvoje enrgije, misli, spominov... in je provzaprav kot naša zaščita.Še nekaj si že lišal za energijski ščit?S tem ščitom jaz povečujem svojo energijo in moč poleg tega se s tem ščitom da narediti psihični in fizični ščit okoli sebe.(Če te ta "ščit" zanima ti lahko bolj podrobno razložim kako deluje, kako ga uporabljaš in seveda kako se ga naučiti uporabljati) To za biokinizo sem pa že slišala. Čeprav nevem točno kako deluje. Bom poskusila vendar dvomim da mi bo uspelo ker za to pa moraš biti že res strokovnjak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 Vau, še ena čarovnica. Me je takoj pritegnil- magija in to. Te takoj povabim na kavico in krofek. O telepatiji se je pa že nekaj pisal. Predpostavljam pa da si še v najstniških letih. Pred ukvarjanjem s temi zadevcami je pa dobro vedet neki o karmi in zlasti o svobodni volji. Vijolična avra??? Kako si prišla pa do tega. Avra je ponavadi seštevek več teles in je ponavadi več barvna. Mogoče si pa videla samo eno plast. Ma nema veze. Evo ti malo za čitat. Telepatija Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pikica3 8. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2010 Vau, še ena čarovnica. Me je takoj pritegnil- magija in to. Te takoj povabim na kavico in krofek. O telepatiji se je pa že nekaj pisal. Predpostavljam pa da si še v najstniških letih. Pred ukvarjanjem s temi zadevcami je pa dobro vedet neki o karmi in zlasti o svobodni volji. Vijolična avra??? Kako si prišla pa do tega. Avra je ponavadi seštevek več teles in je ponavadi več barvna. Mogoče si pa videla samo eno plast. Ma nema veze. Evo ti malo za čitat. Telepatija dobro poglej glede avre vem da je sestavljena iz več barv. vendar vsaka barva nekaj pomeni kot sem že omenila. Omenila pa sem tisto plast ki opisuje moj karakter. ker npr. ena plast se spremija zaradi raspoloženja itd. drugače pa hvala za tole. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 dobro poglej glede avre vem da je sestavljena iz več barv. vendar vsaka barva nekaj pomeni kot sem že omenila. Omenila pa sem tisto plast ki opisuje moj karakter. ker npr. ena plast se spremija zaradi raspoloženja itd. drugače pa hvala za tole. Fizično telo obdaja več teles, vsako ima 7. podnivojev in vsak podnivo ima svojo plast aure. Tako da se mi ne zdi smiselno govorit da je vijolična glih tvoj karakter. Lahko je le delček. Drugače pa je aura tudi iz barv, ki jih mi v našem jeziku sploh ne znamo opisat. Rečemo lahko samo božanske barve. So pa te bolj čudne barve bolj v povezavi z višjimi nivoji oz. subtilnimi telesi. Če pa je ajna čakra v povezavi s sahasraro dost aktivirana, se pa lahko zgodi da se tudi kaj vidi v vijoličnem odtenku. Če je bila pa slučajno bolj roza, je pa to v povezavi s srčno čakro in srcem. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 Sem malo prečekiral po netu kaj piše o telekinezi. Gluposti in pametne stvari. Pri telekinezi se tako kot pri vsakem delu z energijo uporablja ajna čakra, to je usmerjevalni center za energije. To ni isto kot tretje oko. Tretje oko se nahaja znotraj v sredini glave, ajna je pa malo pred čelom. Na posnetkih ki so po netu se najprej vadi s papirčki in raznimi pripomočki, ki se jih kao objema z rokami. Čez roke seva energija....misel da pa samo zaključni ukaz. Skratka pomembna je močna aura oz. visoke vibracije oz. bolj ko ima človeček prečiščeno podzavest, prej lahko to izvede. Če se pa zraven tega uporabi še določene mantre se pa stvari potencira in se lahko tudi izniči gravitacija težkih predmetov......in tako so pač bile zgrajene nekatere glavne piramide v Egiptu in J Ameriki. Meni se ne zdi smiselno delat vaje za telekinezo po par ur na dan, da bi lahko premaknil kao stol. Bolje je delat na srcu in s tem se avtomatično poveča tudi moč ajne in te stvari pridejo spontano. Ker je pa to že delo z energijami na mentalu, je dobro najprej malo prečistit miselne vzorce. V kakšnem navalu jeze lahko kakšen močan osebek povzroči tudi kaj neprijetnega in v skrajnem primeru tudi smrt tistemu na katerega je jezen. So pa že ameriške tajne službe usposabljale nekatere svoje agente te zadevce, kako umorit kakšnega državi nevarnega človečka s stiskom goltanca.....Koliko so bili taki agenti usposobljeni in koliko je bilo to izvedeno v praksi, pa zaenkrat ni podatkov. Po vsej verjetnosti pa skoraj nikoli ali pa samo parkrat. Skratka da grem še malo v detajle, najprej je treba izgradit astralno in mentalno telo, malo usposobit njihova čutila in jih naučit kako uporabljat astralne in mentalne elementale.....druge gradbene elemente teh nivojev za telekinezo. Večina ljudi že ima kao toliko razvito astralno telo, koliko ima pa odprta čutila je pa drugo vprašanje. Mentalno telo je pa še v povojih. Recimo če se naučimo kako odpret astralne oči bomo pač videli stvari na astralu, če se naučimo odpirat astralna ušesa.......Isto velja za mental in vsa druga telesa. In tako lahko iz budhične ravni vidimo različne ovoje avre in tudi nižja telesa kako se prepletajo....Medtem ko lahko recimo na astralu vidimo samo astralni ali kakšen nižji nivo ali par plasti aure. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 Mislim da gre za intuicijo. Meni se to dogaja ze desetletja. Nic takega. Se posebej ko vstanem oz. ko sem se bolj osredotocen v sebi. Men se zadnje čase neverjtno velikokrat zgodi da na nekoga pomislim za 1 sekundo in ne mine dan ko ga vidim/slišim, pa čeprav ga nism vidu prej zelo dolgo časa. Tolikokrat se mi to dogaja, da sm začel bit pozoren na to in niti ne verjamem več da je slučajnost. A si zihr? a ti to delas, vidis? Bolje je delat na srcu in s tem se avtomatično poveča tudi moč ajne in te stvari pridejo spontano. Skratka da grem še malo v detajle, najprej je treba izgradit astralno in mentalno telo, malo usposobit njihova čutila in jih naučit kako uporabljat astralne in mentalne elementale.....druge gradbene elemente teh nivojev za telekinezo. Večina ljudi že ima kao toliko razvito astralno telo, koliko ima pa odprta čutila je pa drugo vprašanje. Mentalno telo je pa še v povojih. Recimo če se naučimo kako odpret astralne oči bomo pač videli stvari na astralu, če se naučimo odpirat astralna ušesa.......Isto velja za mental in vsa druga telesa. In tako lahko iz budhične ravni vidimo različne ovoje avre in tudi nižja telesa kako se prepletajo....Medtem ko lahko recimo na astralu vidimo samo astralni ali kakšen nižji nivo ali par plasti aure. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 vsak je nezaveden telepat...dokler tega ne ozavesti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 ... ajna čakra, to je usmerjevalni center za energije. To ni isto kot tretje oko. Tretje oko se nahaja znotraj v sredini glave, ajna je pa malo pred čelom. ...Ajna čakra se nahaja na vrhu hrbtenice.Neposredno za sprožilno točko; kšetramom med obrvema; Ajna Čakra [Adžna Čakra]"Tretje oko", psihični komandni center, ki se nahaja v medulli oblongati na vrhu hrbtenice v srednjih možganih; ustreza pinealni žlezi";http://www.satyanandayoga.tara.si/slovar_a.php Kundalini Tantrahttp://www.satyanandayoga.tara.si/kt_odlomek.php Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 Ajna čakra se nahaja na vrhu hrbtenice.Neposredno za sprožilno točko; kšetramom med obrvema; Ajna Čakra [Adžna Čakra]"Tretje oko", psihični komandni center, ki se nahaja v medulli oblongati na vrhu hrbtenice v srednjih možganih; ustreza pinealni žlezi";http://www.satyanandayoga.tara.si/slovar_a.php Kundalini Tantrahttp://www.satyanandayoga.tara.si/kt_odlomek.php Glede na moje izkušnje mi je bolj všeč ta razlaga spodaj. Ajno jaz čutim na področju čela oz malo pred čelom. Medtem ko tretje oko se pa aktivira nekak z energijo v obliki vrtinca v sredini glave. Nekak v tistem območju kjer se nahajata hipofiza in epifiza. Bolj ko sta 6. in 7. čakra aktivirana bolj namagneteni ratata te žlezi in tretje oko se lahko odpre. Skratka treba je ojačat magnetno polje med tema dvema žlezama. Se pa včasih z ajno aktivira tudi Bindu čakra v povezavi s sahasraro. Skratka energijski kanal iz ajne iz ospredja, bindu iz ozadja obe pa v smeri proti sredini glave. Sahasrara je pa občutek kot da se pol glave odpre. adžna - Čelna čakra, energijsko središče (čakra) med obrvmi, ki usmerja osebnost; na fizični ravni temu središču ustreza žleza hipofiza. To čakro mnogi zmotno imenujejo tretje oko. Slovar ezoteričnih izrazov Pa še nekaj zanimivih linkov. Viru informacij zaupam 100%. Pa ne me spraševat zakaj. O umetnosti samouresničitve Energijski centri <A href="http://www.share-international.net/slo/publikacije/arhiv/ezoterika/aart_nacrt_vloga_ucenca.htm">Žleze z notranjim izločanjem Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Ojla Brezo Tale tvoja omemba o bindu čakri -ne bi rekel, da je ravno tako...govorim o tantričnih razlagah. Drugih o bindu praktično tako ni? Bindu je bistveno bolj v povezavi z vishuddhi čakro (pa malce s sahasraro), vmes je pa še lalana ( talumula). Lepo bodi Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Bo držalo.Bindu je v korelaciji z lalano [lalana upa chakra]. Ki se nahaja v področju zadnje stene žrela] in visuddhi.Lalana zbira amrit/ nektar [sladek okus v ustih], ki kaplja v visuddhi. ... Khechari mudra [khečari mudra (prestreganje & "pitje nektarja")]; zapora z jezikom, ko gre jezik nazaj v farinks in stimulira tok amrite. S khechari mudro [pol khechari] se ta nektar prestrega. ...Khechari je zapora z jezikom, kjer se potisne jezik nazaj v farinks.Le - to stimulira tok amrite/ nektarja [sladkega okusa v ustih]. Pol khechari je malo manj potisnjen jezik proti farinksu. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Živjo! Če je o tem že kakšna tema se opravičujem samo zdi se mi da je ni.Kaj si mislite o telepatiji, teleknizi, gledanju aure itd.?Ste že imeli iskušnje s tem?Znate to profesionalno uporabljati? No, naj vam jaz povem svoje mnenje,iskušnje...Kot kaže imamo te sposobnosti že v rodu. Po stvareh ki sem jih našla v babičinih predalih. In stvareh ki sem jih dobila od nje že sklepam da se je ukvarjala s takimi stvarmi. Moja mama se je tudi zanimala za to in kaj poskusila. Zdaj pa sem tukaj jaz. Mama pravi da imam nevrjetno moč, pravtako pravijo tudi ljudje s katerimi sem govorila. S tem sem se začela ukvarjati pred pribljižno 2 letoma. Samo nikol prav intenzivno (naj omenim da sem še zelo mlada in sem v obdobju ko me mini potem pa se spet zagrejem za take stvari ). Priznati moram da mi res uspe skoraj vse že v prvo.Pri telepatiji skoraj vsakič na 10 minut vem kaj kdo misli v sobi. Zmislimi sem tudi že spremenila mnenje ljudi. Vendar mi ne uspe da bi se naprimer odločila kdaj bom komu prebrala misli.Pri teleknizi. No s tem sem se začela ukvarjati komaj pred mescem in pol. saj sem šele takrat izvedala da to res obstaja. Hm no tukaj mi je že takoj uspelo vrteti listek na bucki (in to zelo hitro s tem da se mi ni bilo treba prav truditi ampk sem ga samo pogledala pa se je že začel vrteti.) Zdaj znam že listati knjigo iz druge strani sobe.No pa naj omenim še avro. To mi je uspelo pa že takoj ko sem 1. poskusila. Vem da imam navadno vijolično avro (avra se namreč spreminja tudi glede na raspoloženje in drugo). Lahko pa jo vidim tudi drugim ljudem če se skoncentriram. Prosim odgovorite kaj saj me to področje zelo zanima.Če pa ima kdo kakšno vprašanje pa rada pomagam. Lahko pa vas tudi kaj naučim . Deklica mala, zdajle te bom pa jaz za ušesa, ker se mi zdi, da je skrajni čas za par vzgojnih prijemov, da si razčistiš najosnovnejše stvari v življenju. Mami je zgleda preveč občudovala tvoje moči in je mal pozabila, da mora biti otrok svojim močem primerno vzgojen in dorasel, preden jih lahko začne varno uporabljati sebi in drugim v korist. 1.) Sposobnosti, ki jih očitno imaš, niso nič tako zelo posebnega, ima jih veliko ljudi. 2.) Same po sebi so brez kakršnekoli vrednosti. 3.) Vrednost dobijo šele takrat, ko postanejo del celovite, zrele, modre osebnosti, ki deluje v skladu s svojo nalogo in globinskim razumevanjem sveta. Do tja pa te čaka še dolga in težka pot v čist navadnem lajfu. Bližnjic ni. Postati takšna osebnost je neprimerno težja in obsežnejša naloga kot razviti nekaj telekinetskih sposobnosti.4.) Pri teh rečeh veljajo tako kot v čist navadnem lajfu ena osnovne družbene norme, ki so NUJNE, da ljudje kot družbena bitja lahko shajamo drug z drugim. Prav tako kot ne smeš vstopati drugim ljudem v njihove spalnice brez povabila, brskati po njihovih predalih in po svoje spreminjati njihovo vsebino, tudi ne smeš ljudem vstopati v njihovo osebno energijsko polje in se vtikati v njihove misli! Indijanci to polje imenujejo človekov sveti prostor ("sacred space") in ga je potrebno popolnoma spoštovati! Posledice nespoštovanja svetega prostora so lahko zelo resne, s tem se ni za igrat!5.) Druge ljudi boš učila takrat, ko boš temu dorasla (ko boš stara tam blizu petdeset let). Do takrat pa usmeri svojo energijo predvsem v svoje učenje, nauči se kaj koristnega - na primer, kdaj posaditi repo in kako nasekati drva ali kako skuhati res dobro enolončnico, pa kaj fizike, biologije in slovenščine in kar je še podobnih gnjavaž na tem svetu tudi ne bo škodilo ("na primer" se piše narazen, ne skupaj, izkušnje se piše pa z "z" ne "s"). V zenovski tradiciji svežim učencem učitelji dajo najprej v roke krtačo in gredo ribat pod. In ribanje poda je zelo duhovna disciplina, veš.6.) Ko že omenjaš skrivnostne babičine predale: njihova vsebina gre skupaj s tem, kar babica vedela o čist navadnem življenju. Pozanimaj se tudi o tem. (Stavim, da bi te ona najprej naučila kaj dobrega skuhati, šele potem bi kak miren večer po dobro opravljenem delu prišle na vrsto tudi tiste skrivnosti iz njenih predalov) No, mal sem ti jih napela, a, je bilo pa nujno, veš. Ko se komaj operjeni ptič preveč zapodi v višave, lahko kar trdo pristane na Zemljici, da ne govorimo o tem, da ga pomalica kak orel, ki je sicer zelo duhovno bitje, pa vendar ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Sem vprašal tiste, ki se ukvarjajo z jogo pa so rekli da je to kao bindu. Drugače sem jo pa čutil na zatilju. Vse kar sem prebral v jogijskem slovarju mi je ličil prav na to. Drugače sem pa čutil pritok spiralne energije proti notranjosti glave nekak v ravni liniji tako kot se to dogaja pri ajni. Temu v prid pa govori tudi da so se reševali neki vzorci iz preteklih življenj. Bindu je pa pač povezana s preteklostjo, vsaj tako je bilo neki omenjan. Grlena čakra pa takrat ni bila kaj pretirano aktivna. Drugače je pa začela energija tečt od zgoraj navzdol in so se najprej odpiral zgornje čakre. Skratka to je bila neka čakra podobno kot ajna samo da na zadnji strani glave. Ta čakra se mi je pač samo parkrat res aktivirala. Drugače sem pa občutil tudi neke energijske točke v bližini tega, ampak po jakosti niso bili toliko močni. Je pa šlo navzdol proti grlu ali pa gor proti sahasrari odvisno še od kombinacije ostalih energij. Takrat sem bil pač pod vplivom višjih sil in so one opravljale večino dela. Oni pač obvladajo delo z energijam in poznajo vse v zvezi z mojo karmo......Jaz sem jih samo priklical z določeno mantro, ostale detajle bom pa zaenkrat spustil. Nekaj točk je bilo pa tudi na vrhu glave, samo da ni bila čakra. Za neko sem skapiral da je kao tista ko duša zapusti telo med umiranjem, za ostale pa nimam pojma, pa me tudi ne zanima kaj preveč, ker presega moje razumevanje. Važno da se dogaja in to v pozitivnem smislu. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Deklica mala, zdajle te bom pa jaz za ušesa, ker se mi zdi, da je skrajni čas za par vzgojnih prijemov, da si razčistiš najosnovnejše stvari v življenju. Mami je zgleda preveč občudovala tvoje moči in je mal pozabila, da mora biti otrok svojim močem primerno vzgojen in dorasel, preden jih lahko začne varno uporabljati sebi in drugim v korist.Jaz sem ji nekak na bolj prijazen način povedal, samo z dvema besedama- karma in svobodna volja. Pa po mojem ni skapirala kaj sem mislil. Zato je tvoj malo bolj strog prijem kar dobrodošel. Najpej je treba razvijat moralne vrednote, etiko...nato vsaj malo razumet zakone karme, do kje lahko posegaš in kako in kar je najpomembnejše treba je spoštovat človekovo svobodno voljo in ničesar delat na njemu brez njegovega dovoljenja. Tega se držijo tudi precej močna bitja ki nas tisočkrat presegajo po moči. Seveda lahko posredujejo v primeru da preprečijo smrt ali nesrečo, pa še to v skladu z našo karmo....Na kratko povedano treba je delat na srcu....vse zgoraj naštet....treba pa je pridobiti tudi duhovno znanje.... Spreminjanje misli, podrejanje človečkov svojim miselnim ukazom.....to je že črna magija in s tem smo se nekateri že igrali v preteklosti. Valjda je sledil padec in sedaj delamo popravce. Mogoče jih pa sedaj celo naredimo. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 no, tole lahko potrdim, ker sem imel sam zelo slabe izkusje z ljudmi, ki so vstopali v moj prostor. nise za igrat sploh.je pa fajn zavedat se da je je "vse igra". Deklica mala, zdajle te bom pa jaz za ušesa, ker se mi zdi, da je skrajni čas za par vzgojnih prijemov, da si razčistiš najosnovnejše stvari v življenju. Mami je zgleda preveč občudovala tvoje moči in je mal pozabila, da mora biti otrok svojim močem primerno vzgojen in dorasel, preden jih lahko začne varno uporabljati sebi in drugim v korist. 1.) Sposobnosti, ki jih očitno imaš, niso nič tako zelo posebnega, ima jih veliko ljudi. 2.) Same po sebi so brez kakršnekoli vrednosti. 3.) Vrednost dobijo šele takrat, ko postanejo del celovite, zrele, modre osebnosti, ki deluje v skladu s svojo nalogo in globinskim razumevanjem sveta. Do tja pa te čaka še dolga in težka pot v čist navadnem lajfu. Bližnjic ni. Postati takšna osebnost je neprimerno težja in obsežnejša naloga kot razviti nekaj telekinetskih sposobnosti.4.) Pri teh rečeh veljajo tako kot v čist navadnem lajfu ena osnovne družbene norme, ki so NUJNE, da ljudje kot družbena bitja lahko shajamo drug z drugim. Prav tako kot ne smeš vstopati drugim ljudem v njihove spalnice brez povabila, brskati po njihovih predalih in po svoje spreminjati njihovo vsebino, tudi ne smeš ljudem vstopati v njihovo osebno energijsko polje in se vtikati v njihove misli! Indijanci to polje imenujejo človekov sveti prostor ("sacred space") in ga je potrebno popolnoma spoštovati! Posledice nespoštovanja svetega prostora so lahko zelo resne, s tem se ni za igrat!5.) Druge ljudi boš učila takrat, ko boš temu dorasla (ko boš stara tam blizu petdeset let). Do takrat pa usmeri svojo energijo predvsem v svoje učenje, nauči se kaj koristnega - na primer, kdaj posaditi repo in kako nasekati drva ali kako skuhati res dobro enolončnico, pa kaj fizike, biologije in slovenščine in kar je še podobnih gnjavaž na tem svetu tudi ne bo škodilo ("na primer" se piše narazen, ne skupaj, izkušnje se piše pa z "z" ne "s"). V zenovski tradiciji svežim učencem učitelji dajo najprej v roke krtačo in gredo ribat pod. In ribanje poda je zelo duhovna disciplina, veš.6.) Ko že omenjaš skrivnostne babičine predale: njihova vsebina gre skupaj s tem, kar babica vedela o čist navadnem življenju. Pozanimaj se tudi o tem. (Stavim, da bi te ona najprej naučila kaj dobrega skuhati, šele potem bi kak miren večer po dobro opravljenem delu prišle na vrsto tudi tiste skrivnosti iz njenih predalov) No, mal sem ti jih napela, a, je bilo pa nujno, veš. Ko se komaj operjeni ptič preveč zapodi v višave, lahko kar trdo pristane na Zemljici, da ne govorimo o tem, da ga pomalica kak orel, ki je sicer zelo duhovno bitje, pa vendar ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Bindu je v korelaciji z glasbenim talentom, umetnostjo,transformacijo jinga [t.i. "beli Bindu" v odnosu na silo semena_jing testisov,jajčnikov ("testerona, estrogena")/ netransformirano spolno silo (netransformirani/ neozaveščeni jing)].Bindu je ključna "točka" pri transformaciji seksualne grobe sile v subtilnejšo. ... ... Pri umetnikih je Bindu bolj aktiven. ...V Binduju "Enost Sahasrare/ Univerzalne Zavesti" preide v "Dualnost". ... -) http://tinyurl.com/dmy678 [! Ni za nepripravljenega začetnika]http://tinyurl.com/cxfhqs [Tao Praktikum (identičen "final effect")] Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Jaz imam bolj malo stike z umetnostjo ali glasbo, mogoče kakšen zvok bi pa lahko imel prste vmes. To s transformacijo bi se pa strinjal če povlečeš energijo od spodaj gor. Jaz sem imel pa kontra proces. Pretvorba subtilnih sil v grobe oz. bolj zemeljske. Dvomim pa tudi da je bilo v zvezi s spolno silo. Vishudda je bolj v povezavi s spolno čakro, ta pa ni bila glih pretirano aktivna v tem procesu. Bindu je bila aktivna v kombinaciji s sahasraro, ajno in anahato. Je bilo pa to delo z energijami, jaz sem se samo prepustil in skušal ohraniti pozornost.... Je pa zanimivo da sem zvedel par stvari o bindu, ki niso bile nikjer omenjene, pa sem jih že malo pozabil. Tako da vem samo še par malenkosti. Sem si pa vsaj malo razložil takratne dogodke. Zdaj mi je pa dušica spet naredila cenzuro. Ko bo spet primeren čas bo že sprostila cenzurirane zadevce. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
light 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Astro karto si lahko narediš na www.astro.com, samo se moraš prej registrirat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.