hajeeb 8. april 2010 Avtor Prijavi Deli 8. april 2010 http://i190.photobucket.com/albums/z71/goddesslight/th__SHAMBALLA.jpghttp://www.youtube.com/watch?v=MvcwPWlnhBg...mp;feature=grec Citiraj I AM that I AM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 8. oktober 2010 Prijavi Deli 8. oktober 2010 Kaj menite o lightworku, naprednejši duhovnosti od te, ki smo jo bili v preteklosti navajeni? Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 8. oktober 2010 Prijavi Deli 8. oktober 2010 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_eek.gif kaj je pa to za ena reč http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 8. oktober 2010 Prijavi Deli 8. oktober 2010 E Jeti prevod bi bil kao delavci luči...to je samo kao novejši izraz...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Ni pa to nobena naprednejša duhovnost...so jo poznali tudi v preteklosti samo pod drugimi izrazi...samo da v zadnjih letih ni bilo kao toliko človečkov, ki bi to prakticiralo oz. tako živelo...Na kratko povedano to so ljudje, ki malo bolj izražajo lastnosti duše.........LJUBITI in SLUŽITI.........hočejo kao zdravit oz. pomagat drugim, reševat razmere v svetu, skrbi jih ekologija, narava, itd....http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. oktober 2010 Prijavi Deli 8. oktober 2010 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 8. oktober 2010 Prijavi Deli 8. oktober 2010 Lightworker I - The Lightworker's identity http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 8. oktober 2010 Prijavi Deli 8. oktober 2010 Tehnike lightworkerjev se precej razlikujejo od tehnik, ki jih že poznamo, oz. so dodane. Najbolj zanimivo pa je, da pravi lightvorkerji teh stvari ne delajo za denar, ampak za dvigovanje frekvence zemlje, ljudi in vsega, kar je okoli njih. Lightworkerji so tudi zelo odprti, njihove avre so načeloma belo-zlate, imajo vse "pošlihtano" s sabo in za recimo meditacijo, ki je za navadne ljudi nemogoča ali vseživljenjska, ne porabijo dosti časa. Delajo na zelo subtilnih energijah, kot je recimo sokaisi system in pomagajo ter širijo dobro okoli. Intuicija jim je razvita 100% ,pravzaprav uporabljajo skoraj samo intuicijo in še bi lahko naštevala. Govorim o pravih lightworkerjih. Moram pa posvariti, da je na internetnih straneh ogromno balasta, zato mora človek, ki se odloči za tako pot, čutiti, kaj je zanj prav in kaj ne....V življenju taki ljudje pravzaprav poizkusijo obuditi druge in jim razviti vse čute, zavedanje, intuicijo, da se zavejo tega, zakaj so tukaj in kako poslanstvo imajo tukaj in tako ohraniti zemljo takšno, kot je. Načeloma se preživljajo čisto s klasičnim načinom kot drugi duhovni ljudje: delavnice, iniciacije v reiki, vedeževanje in tako naprej, "učenje" lightworka pa je brezplačno, tako da tukaj ne gre za en nov nateg ali služenje denarja, ker denar pri njih nima pravzaprav nobene vrednosti, oz. je nujno zlo, potrebno za preživetje.... 2 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. oktober 2010 Prijavi Deli 9. oktober 2010 a o tem govorite?: http://www.lightworker.com/slovenski prevodi > Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 9. oktober 2010 Prijavi Deli 9. oktober 2010 ful dobra tale slovenska stranca, ampak kot sem napisala, če boš kaj gledal, bod previden, ker na teh straneh je en kup ameriškega sranja, ki vemo, kam vodi in en kup balasta...una slovenska stranca je na nivoju, obstajajo pa forumi, kjer so američani in dobesedno lupajo neki kar ne gre nikamor....opis lightworkerjev sem ti dala in čim se kdo ne ravna po tem, se pravi, da bi rad bil lightworker, ampak ni, tko da.....ker ti ljudje so zares odprti, v sloveniji jih je pa kar nekaj, kar jih poznam.... sej veš, vse povsod so šarlatani, pravih mojstrov pa je malo.... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. oktober 2010 Prijavi Deli 9. oktober 2010 nisem preprican da sem te razumel? razen da so slovenski prevodi dobri, naprej pa ne. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 9. oktober 2010 Prijavi Deli 9. oktober 2010 hotela sem povedat, da je tudi tukaj pri lightworkerjih ogromno balasta in če boš kaj gledal, sprejmi samo tisto, za kar ti intuicija pravi, da je dobro, ostalo pa vse vzami za rezervo....vso to gibanje so na ameriških forumih zopet napihnili in ko kdaj kaj berem tam, ne morem verjet, kolko balasta je tam....saj veš, obstajajo mojstri in #mojstri# kot pri vsaki stvari...to sem s tem hotela povedat.... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 9. oktober 2010 Prijavi Deli 9. oktober 2010 Ja itak da je polno balasta in nekega nakladanja...ampak da imajo kao lightworkersi vse poštimam in da imajo intuicijo razvito 100% to je pa po mojem mnenju pretiravanje...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Še Jezus pred 2000. leti ni imel vse poštiman in se je še enkrat inkarniral...Mogoče pa imajo pošlihtan več kot 50%...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 9. oktober 2010 Prijavi Deli 9. oktober 2010 lol, še en človeček ki je nasedel ameriškemu spamu....zanimivo.....ravno zato sem rekla, da je na netu polno balasta:) Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. oktober 2010 Prijavi Deli 10. oktober 2010 aha ok. torej slovenski prevodi so ti vredu, merodajni, ce te prav razumem in ni balasta? namrec slovenski so prevedni iz angleskih oz. ameriskih.hotela sem povedat, da je tudi tukaj pri lightworkerjih ogromno balasta in če boš kaj gledal, sprejmi samo tisto, za kar ti intuicija pravi, da je dobro, ostalo pa vse vzami za rezervo....vso to gibanje so na ameriških forumih zopet napihnili in ko kdaj kaj berem tam, ne morem verjet, kolko balasta je tam....saj veš, obstajajo mojstri in #mojstri# kot pri vsaki stvari...to sem s tem hotela povedat.... kako pa ves? Še Jezus pred 2000. leti ni imel vse poštiman in se je še enkrat inkarniral.. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. oktober 2010 Prijavi Deli 10. oktober 2010 verjetn da res. Ameriškega spama je res ogromno... nekaj časa sem ga celo sama brala, ko se še nisem zavedala da tipi tako blodijo, pa ga ne več, ker se mi zagnusi samo že da preberem nekaj od tega pretiravanja... neki vesoljci in nevemkaj... nekateri ljudje blodijo in drugi jim nasedajo... žalostno... s tem pa v bistv mažejo samo besedo 'lightworker', ki pomeni tistega, ki je spiritualno zelo razvit, tukaj da pomaga drugim, je prečiščen, mu ni težko izvajati zahtevnih spiritualnih tehnik, meditacij, se ukvarja z že visokimi energijami, oz. zelo subtilnimi, z dvigovanjem vibracije zemlje, pomaganjem folku... vse ostalo, temu pravim 'blodnja' lol. Že o Indigih je ogromno pretiravanja..Pravih lightworkerjev je kar nekaj, ampak vsem priporočam da se branite 'ameriškega spama', kot pravi Moytsa, ki se ga zlahka prepozna... čim se folk deli na neke marsovske vrste (žalostno), se ima za neke super indigo podvrste, blodi o nekih bitjih in se primerja kdo je višje bitje od koga in s kirega planeta (višja hierarhična vrsta, bolj razvit planet, več psihističnih in energetskih sposobnosti, ki jih je prinesel iz planeta...), oz. bolj lightworker kot kdo drugi... bežte proč, ker to so kreteni, ki mislijo da so Lightworkerji, po možnosti pa majo neko čudno, grdo, negativno energijo in nimajo niti približno razčiščeno sami s sabo. Na žalost ustvarjajo nek New Age belief system, ki zelo spominja na kako sekto in ločevanje naroda, in je zelo daleč od prave spiritualnosti... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 11. oktober 2010 Prijavi Deli 11. oktober 2010 to je res, zato sem tudi posvarila, amapk določene stvari pa so zelo uporabne in naprednejše, kot ostale tehnike, ker so dosti močnejše od tehnik, ki so jih ljudje poznali do sedaj..... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 11. oktober 2010 Prijavi Deli 11. oktober 2010 New Age je velik in miljarden biznis. Kaj niso bili na začetku leta popularni kasiopejci, ki so bili tudi zelo propagirani na lunanetu. Ravno tako, je bila na začetku leta zelo popularna božična zvezda Maitreja in njegovi nikolivideni intervjuji. Me zanima kaj bo še letos še prinesla nova moda iz ZDA. Angelligterje mogoče ali pa na ultraavatarje. Seveda, vsi bodo boljši in močnejši od lightworkerjev. Mislim na Angellighterje seveda. Saj bi se še ukvarjal in kaj pisal o lightworkerjih a bom raje počakal na novo modo, saj je stara kolekcija že na robu zastaranja. LP Ljudje, slavite ANGELLIGHTERJE, lightworkerji so passe. Moda za berače in tiste, ki si ne morejo privoščit novega. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/em119.gif http://www.marktoon.co.uk/cartoons/clipart-alien-with-spotted-head-and-gun.gif O vi ljudstvo hinavsko hudobno zlo umazano gnjusno sprevrženo ostudno nagravžno prekleto neuko! Kako ste lahko samo v par mesecih pozabili name KASIOPEJCA! Bruh in fej! MOJE MAŠČEVANJE BO SLADKO! KMALU BOM PRIŠEL V VESOLJSKI LADJI SKUPAJ Z MAITREJO, PREDPOSTAVLJAM, DA MED VSEMI SVETIMI IN BOŽIČEM, DA VAS Z SVOJO PIŠTOLICO NAUČIM KOZJIH MOLITVIC.... Krucifix Je...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 11. oktober 2010 Prijavi Deli 11. oktober 2010 Beseda močnejša energija je lahko zelo dvoumna...zame to pomeni energija ki je iz višje ravni obstoja...to pa ne pomeni da teh energij v preteklosti ni bilo... Če dam primer mantre OM...mantra recimo v milijon letih ni postala nič močnejša...samo človeček jo s svojim razvojim lahko recimo danes kao občuti močneje kot pred 50. leti...Skratka od pretočnosti energetskega sistema in prečiščenosti vsakega posameznika je odvisno koliko lahko človek prenese...in višje ko so energije bolj delujejo čez srce...in če srce ni odprt, potem vprašanje kako bo to fizično telo preneslo... Je pa res, da so v naše osončje in na planetek spet začele prihajati energije, ki jih ni bilo že nekaj tisočletij, ampak to ni samo zaradi nas ampak širše okolice...kot evolucija celega našega sončnega sistema katerega del smo tudi mi...in nekatere energije so tako visoke da se enostavno odbijejo od nas...jih je treba malo zmanjšat da jih lahko človeštvo sprejme...in s tem so se nekateri posamezniki in skupine ukvarjale tako v preteklosti kot sedanjosti... Večino lightworkersov po tistem kar piše po netu bi pa jaz kao uvrstil med 50-70 % razvojne poti ki jo lahko nudi planet Zemlja...osebi ki prehodi celo pot pa jaz rečem drugače...beseda lightworkers je pač za naše razumevanje, ko oseba prehodi celo pot na Zemlji izgubi razdelitev na light in dark...vse je eno... 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 11. oktober 2010 Prijavi Deli 11. oktober 2010 Brezo, kaj niso bile pred par meseci polularne, tudi na lunanetu tudi Angelske delavnice, nekega Tholeya.... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 11. oktober 2010 Prijavi Deli 11. oktober 2010 Beseda močnejša energija je lahko zelo dvoumna...zame to pomeni energija ki je iz višje ravni obstoja...to pa ne pomeni da teh energij v preteklosti ni bilo... Če dam primer mantre OM...mantra recimo v milijon letih ni postala nič močnejša...samo človeček jo s svojim razvojim lahko recimo danes kao občuti močneje kot pred 50. leti...Skratka od pretočnosti energetskega sistema in prečiščenosti vsakega posameznika je odvisno koliko lahko človek prenese...in višje ko so energije bolj delujejo čez srce...in če srce ni odprt, potem vprašanje kako bo to fizično telo preneslo... Je pa res, da so v naše osončje in na planetek spet začele prihajati energije, ki jih ni bilo že nekaj tisočletij, ampak to ni samo zaradi nas ampak širše okolice...kot evolucija celega našega sončnega sistema katerega del smo tudi mi...in nekatere energije so tako visoke da se enostavno odbijejo od nas...jih je treba malo zmanjšat da jih lahko človeštvo sprejme...in s tem so se nekateri posamezniki in skupine ukvarjale tako v preteklosti kot sedanjosti... Večino lightworkersov po tistem kar piše po netu bi pa jaz kao uvrstil med 50-70 % razvojne poti ki jo lahko nudi planet Zemlja...osebi ki prehodi celo pot pa jaz rečem drugače...beseda lightworkers je pač za naše razumevanje, ko oseba prehodi celo pot na Zemlji izgubi razdelitev na light in dark...vse je eno... Matjaž, lol, zakaj vedno z lahkoto napišeš tisto, kar jaz želim razložiti, pa ne najdem besed?? Meni recimo je precej težko razlagat te stvari, ker so to močne in čustvene zadeve, ki jih zelo težko spravim v besede.....da ne ločuješ več dualnosti, je v redu , itak ti intuicija pove, kaj je dobro in kaj ni zate v tistem trenutku...sprejemaš tisto, kar pač čutiš, da je dobro, isto kot jaz, saj sem ti povedala moje doživljaje ko sva se pogovarjalaxDDxvendar pa je srejemanje ideje da je vse eno, še vedno neznanka za mnoge in nekaka tabu tema, ki počasi izginja, kot vidim okoli sebe....mislim, da bi vsak človek mogel izkusiti ali vsaj razumeti, da črnega in belega ni, da svetlobe in luči ni...itak vsi prihajamo iz istega sourcea....in če si povezan s kreatorjem, ki je ustvaril vse, potem ti je to kristalno jasno. Sami smo odkrili teorijo dualnega sourcea, ko smo delali to našo tehniko s kreatorjem, ki smo jo dobili in raziskovali univerzuum, in zakaj je to nastalo, vemo pa, da je temni source ,kjer so nastajale temne duše, prišel iz iste kreacije, samo odcepil se je, ker se je ena dušica uprla in hotela nekaj po svoje...Vem, da bo za nekatere to blodenje v prazno, odgovarjam Matjažu, ki je odprl to debato in me zanima njegovo mnenje, ravo tako tudi mnenje drugih, ki to že razumejo... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 11. oktober 2010 Prijavi Deli 11. oktober 2010 Pardon, Brezo, to velja tebi, ker sem se ravno o podobnih stvareh nekaj časa nazaj pogovarjala po telefonu in sem imela občutek, da je to napisal onx;)x. Se pravi, ta post velja zate Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. oktober 2010 Prijavi Deli 11. oktober 2010 teoreticno je svasta ja Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 11. oktober 2010 Prijavi Deli 11. oktober 2010 teoreticno je svasta ja teoretično in praktično, free... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 12. oktober 2010 Prijavi Deli 12. oktober 2010 Kaj menite o lightworku, naprednejši duhovnosti od te, ki smo jo bili v preteklosti navajeni? Osebno nimam posebej izoblikovanega mnenja o lightworkwerjih, ker v bistvu gre za globalno (v narekovaju) sprejemanje subjektivizma določenih kanalizacij. Ljudje smo ljudje, vsak išče in v določenih okoliščinah "spregleda" in kanalizira energije določenih frekvenc, ki jih prej praktično ni izkusil. In potem smo TU. Kje? V svetu individuma duše, ki ima določeno izkustvo. Ali je to splošna resnica? Ne bo šlo, ker vsaka duša več ali manj ima svojo pot in na tej poti sprejemamo iste značilnosti v različnih oblikah, kar nas seveda postavlja na mesto osebnostne, zavestne percepcije. Kadar sam doživljam boga, ga malce drugače kot Brezo, Mojca, Free...zakaj? Ker sem jaz duša na določenem odseku poti, vsi ostali pa vsak na svojem. In kaj med drugim uči karmični zakon? Poudarja v primarni meri svobodno voljo...in to je je tudsi odvisno, kaj bom jaz sprejel, "videl", kaj dojel in integriral vase, v svojo dušo. Ne bodi del črede, dokler nisi uglašen z njo, izbiraj svoje poti, ki so v skladu s TVOJIM načrtom- o tem govori karma. V bistvu SMO eno, vendar ne v vsakem trenutku posamezne zavesti ali duše...Lahko ljubiš, pa vseeno se tvoje občutenje ljubezni razlikuje majčkeno od mojega. zakaj? Ker nisi Matjaž, si mojca, jože. Franci itd...In dokler sam ne začutim nečesa, ne padam v lonec po vsej sili...In določene oznake me ne zanimajo...Lightwork, angelska združba, nebeški poslanci, božji popotniki...včasih me to spominja na stranke...veliko jih je, le malo jih naredi kaj dobrega za človeka. In zato živim svoje življenje, hodim svojo pot, ki je namenjena meni in če tako začutim, tudi sprejmem drugo idejo in grem v družbi dalje, če smo UGLAŠENI. Individualizem ni egoizem, če se ves čas zavedaš enosti, vendar v končnem smislu, ne pa takrat, ko na to nisi pripravljen. Nikakor pa se ne strinjam s tezo, da so to višje energije, kot so bile do sedaj. Daleč od tega- vode ne bomo izumili, ker jo je že bog, tudi energije ne, ker je že bila od nekdaj ...frekvenco energija ? Prav tako ne, ker je bila dostopna že od človeka dalje. Vse skupaj gre za to, da se je spiritualnost, magija, vsa ezoterika včasih odvijala na dva načina- v določenih kulturah je bila to temeljna, normalna praksa, v nekaterih kulturah pa skrita - pač zaradi določenih religijoznih institucij. Danes pa je, v času globalizacije, predvsem medijske - povsem drugače. In to je le način, kako nekaj, kar je bilo nekoč v temi, hodi na plan. Vendar je tudi tu kvačka- pot, ali se sami zavemo, da imamo vsak svoje naloge, ali pa si kar lepo enostavno ZAMISLIMO, da imamo isto. Po določenem času pa spoznaš, da si sledil nekaj, kar ŠTIMA v tvoj koncept evolucije duše, ali pa pogruntaš, da ničesar ne razumeš, da je tebi nedoseglčjivo to, kar si sledil in ugotoviš- povsem po tuzemeljsko, da si izgubljal čas...če se ne zaveš vzroka, posledic, pa še tega, da ničesar ni naključnega v tem razvoju. Ma ljudje menjavamo tehnike, včasih naprej, drugič nazaj- v bistvu gre za osebnostni, sam bi poudaril - razvoj ZAVESTI...in nič ni narobe, če nekaj sprejmeš in slediš- tudi če se motiš, se ne motiš zaman, vse je nauk, nauk , nauk....Eno življenje je le ena lekcija v šoli duš...Povsod ne začutim in pač ne sledim. Lepo bodihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif Matjaž 2 Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. oktober 2010 Prijavi Deli 12. oktober 2010 jap. sej, namen je da teorijo prenasamo v prakso. ucenje na napakah je neizbezno. prakse manj poznam. nekaj pa. predvsem na svoji kozi teoretično in praktično, free... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.