Skoči na vsebino

50-letnica

cashy

Recommended Posts

naslednjo soboto gremo igrat z bendom eni za 50 letnico...doslej nam še ni bilo treba izdelati kakega šaljivega besedila, zato ga niti nimamo na zalogi, pa bi ga tokrat potrebovali,

torej, ima kdo od vas kakšno idejo, ali že pripravljeno takšno besedilo, ki jubilantko obravnava na čimbolj zabaven način...da počne kake zanimive naloge, ali mora odgovarjati na kakšna zabavna vprašanja, ali izvesti kakšen zabaven obred...karkoli na to temo?

hvala vsem za predloge, x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

naslednjo soboto gremo igrat z bendom eni za 50 letnico...doslej nam še ni bilo treba izdelati kakega šaljivega besedila, zato ga niti nimamo na zalogi, pa bi ga tokrat potrebovali,

torej, ima kdo od vas kakšno idejo, ali že pripravljeno takšno besedilo, ki jubilantko obravnava na čimbolj zabaven način...da počne kake zanimive naloge, ali mora odgovarjati na kakšna zabavna vprašanja, ali izvesti kakšen zabaven obred...karkoli na to temo?

hvala vsem za predloge, x:)x

Upam ,da mladoporočenca ne bosta videla tega posta. x:o)x

Pa btw, glede na zgornji tekst imaš zanimiv nick.

Upam ,da mladoporočenca ne bosta videla tega posta. x:o)x

Pa btw, glede na zgornji tekst imaš zanimiv nick.

mladoporočenca? :inocent:

povezava med tekstom in mojim nickom? :inocent: :eek: xnckrivx

mladoporočenca? :inocent:

povezava med tekstom in mojim nickom? :inocent: :eek: xnckrivx

Eh,..kje sem pa mladoporočenca dobil. x:Dx x:Dx kiks!,..jasno, mislil sem na 50-letnika. Ne bi bil vesel, ko bi vedel, da si tako nesiguren oz. neizkušen glede programa. Vseeno upam, da ti lepo rata,..izkušnje niso nujno porok.

Povezava med nickom in tekstom je bla pa mal huda bodica. Nič se ne sekirat, če je ne razumeš.

Eh,..kje sem pa mladoporočenca dobil. x:Dx x:Dx kiks!,..jasno, mislil sem na 50-letnika. Ne bi bil vesel, ko bi vedel, da si tako nesiguren oz. neizkušen glede programa. Vseeno upam, da ti lepo rata,..izkušnje niso nujno porok.

Povezava med nickom in tekstom je bla pa mal huda bodica. Nič se ne sekirat, če je ne razumeš.

na srečo sem izvedel, da bo še en kup drugih znancev, ki bodo sodelovali pri programu, pa da mi ne bo treba take zabavne igre, specifične za 50 letnika vodit...še bolje, ker oni bolje poznajo slavljenko in bolje vedo, kaj bo palilo pri njej...

ostalih zabavnih iger imam več kot dovolj x:)x

hmm, glede povezave nicka in teksta zgoraj, pa sem slutil, kam meriš, pa nisem bil čisto prepričan, če je to res tisto...ampak po tej reakciji izgleda je....

kako žalostno, da si večina ljudi, še tisti duhovno bolj "napredni" ustvarimo mnenje o drugih ljudeh zgolj na podlagi enega posta :sori: x:Dx

Pa... x:Dx xrolleyesx ...če že sam nič ne najdeš... :inocent:

Čestitke za Abrahama 1

Čestitke za Abrahama 2

Verzi za Abrahama

Kaj na to pravi stric Google

Abraham - Google Search

Za ostalo se znajdi sam... x:px x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

alef,

hvala za linke, vendar čestitke niso tisto, kar sem iskal. Iskal sem kakšno hecno foro za 50letnico, s katero bi jo spravili v zadrego, se smejali...tako kot je pri poroki spoved ali kaj podobnega...

ampak sedaj to ni več aktualno...

kako žalostno, da si večina ljudi, še tisti duhovno bolj "napredni" ustvarimo mnenje o drugih ljudeh zgolj na podlagi enega posta :sori: x:Dx

Nič ni žalostno. Malo sem te piknil, ti pa takoj povesiš glavo. O tebi nimam še skoraj nobenega mnenja.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...