cashy 28. februar 2010 Prijavi Deli 28. februar 2010 naslednjo soboto gremo igrat z bendom eni za 50 letnico...doslej nam še ni bilo treba izdelati kakega šaljivega besedila, zato ga niti nimamo na zalogi, pa bi ga tokrat potrebovali, torej, ima kdo od vas kakšno idejo, ali že pripravljeno takšno besedilo, ki jubilantko obravnava na čimbolj zabaven način...da počne kake zanimive naloge, ali mora odgovarjati na kakšna zabavna vprašanja, ali izvesti kakšen zabaven obred...karkoli na to temo? hvala vsem za predloge, Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 28. februar 2010 Prijavi Deli 28. februar 2010 naslednjo soboto gremo igrat z bendom eni za 50 letnico...doslej nam še ni bilo treba izdelati kakega šaljivega besedila, zato ga niti nimamo na zalogi, pa bi ga tokrat potrebovali, torej, ima kdo od vas kakšno idejo, ali že pripravljeno takšno besedilo, ki jubilantko obravnava na čimbolj zabaven način...da počne kake zanimive naloge, ali mora odgovarjati na kakšna zabavna vprašanja, ali izvesti kakšen zabaven obred...karkoli na to temo? hvala vsem za predloge, Upam ,da mladoporočenca ne bosta videla tega posta. Pa btw, glede na zgornji tekst imaš zanimiv nick. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2010 Upam ,da mladoporočenca ne bosta videla tega posta. Pa btw, glede na zgornji tekst imaš zanimiv nick.mladoporočenca? povezava med tekstom in mojim nickom? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 2. marec 2010 Prijavi Deli 2. marec 2010 mladoporočenca? povezava med tekstom in mojim nickom? Eh,..kje sem pa mladoporočenca dobil. x:Dx kiks!,..jasno, mislil sem na 50-letnika. Ne bi bil vesel, ko bi vedel, da si tako nesiguren oz. neizkušen glede programa. Vseeno upam, da ti lepo rata,..izkušnje niso nujno porok. Povezava med nickom in tekstom je bla pa mal huda bodica. Nič se ne sekirat, če je ne razumeš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2010 Eh,..kje sem pa mladoporočenca dobil. x:Dx kiks!,..jasno, mislil sem na 50-letnika. Ne bi bil vesel, ko bi vedel, da si tako nesiguren oz. neizkušen glede programa. Vseeno upam, da ti lepo rata,..izkušnje niso nujno porok. Povezava med nickom in tekstom je bla pa mal huda bodica. Nič se ne sekirat, če je ne razumeš.na srečo sem izvedel, da bo še en kup drugih znancev, ki bodo sodelovali pri programu, pa da mi ne bo treba take zabavne igre, specifične za 50 letnika vodit...še bolje, ker oni bolje poznajo slavljenko in bolje vedo, kaj bo palilo pri njej...ostalih zabavnih iger imam več kot dovolj hmm, glede povezave nicka in teksta zgoraj, pa sem slutil, kam meriš, pa nisem bil čisto prepričan, če je to res tisto...ampak po tej reakciji izgleda je.... kako žalostno, da si večina ljudi, še tisti duhovno bolj "napredni" ustvarimo mnenje o drugih ljudeh zgolj na podlagi enega posta Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. marec 2010 Prijavi Deli 3. marec 2010 Pa... ...če že sam nič ne najdeš... Čestitke za Abrahama 1 Čestitke za Abrahama 2 Verzi za Abrahama Kaj na to pravi stric Google Abraham - Google Search Za ostalo se znajdi sam... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2010 alef, hvala za linke, vendar čestitke niso tisto, kar sem iskal. Iskal sem kakšno hecno foro za 50letnico, s katero bi jo spravili v zadrego, se smejali...tako kot je pri poroki spoved ali kaj podobnega... ampak sedaj to ni več aktualno... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 4. marec 2010 Prijavi Deli 4. marec 2010 kako žalostno, da si večina ljudi, še tisti duhovno bolj "napredni" ustvarimo mnenje o drugih ljudeh zgolj na podlagi enega posta Nič ni žalostno. Malo sem te piknil, ti pa takoj povesiš glavo. O tebi nimam še skoraj nobenega mnenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.