Marsa 19. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2004 Hehe... ... Drugace pa se v bistvu strinjam s Sokratom... Sicer nikoli nisem bila prav zelo suha, pravzaprav prej buckasta kot suha, samo menim da dalec od debela.No, bila pa sem tudi kar zelo debela in povem - zoprno je bit debel, kot pravi Sokrat, ne nakladajte!Ce ze ne da si pocasen, bolj tog, in vse tole, si tudi ves nasicen in tak, skoz ti je vroce in vse tole... sopihas, se potis, komaj se vleces, zhile te bolijo itd...Jaz sem kar 'jezna' na folk, ki je debel pa tarna... Ce bi bila nekoliko zlobna:Ko je fora, aha, kadis, kaj pa potem hodis k meni (to je dejal zdravnik moji frendici, ki pravzaprav malo kadi),bi enako rekli potem za debele - aha, debel si, tvoj problem, jasno da imas raka in infarkt. Kajenje ubija?Hrana -predvsem!- ubija. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Naj se trese, naj se trese... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lustna oddana blond bejba 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 A veš, kaj bi en psiholog rekel ob tvojem imenu oziroma nicku?? - punca, ki se rada kaže oziroma pokaže, - je nezavedno nesrečna v svojem partnerstvu (zaradi besedice oddana / kdo pa še to tko razglaša????), - punca ki je sama sebi všeč (sama sebe poimenuje bejba) / hm, hmhmhmhhm sokrates Meni je moj nick vsec, ker je zabaven in nenavaden. Ce ti ni vsec, nic hudega.Pa naj dodam se tole. Sem lustna, sem blond in imam fanta. Torej je napisana resnica. Citiraj rumena! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Ne, ne, daj mu trepetliko za pit... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 trobeliko................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 trobeliko kajti vsakdo bo enkrat nagnil svojo zadnjo čašo, pa četudi trobelike Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Rejenemu trebuhu je vsaka pot dolga. Ruski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Jaz sem tudi blond! K lih zgleda, da je to velik +! :) se morm "pohvalt" Aja pa oddana nisem ze en mesec pa pol Lusna...za nekatere, za vse zihr ne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Dober petelin ni nikdar debel. Ps!Se opravičujem bolnim!!! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Jaz sem tudi blond! K lih zgleda, da je to velik +! se morm "pohvalt" Aja pa oddana nisem ze en mesec pa pol Lusna...za nekatere, za vse zihr ne pa debela tudi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 O tem bi pa lahko razpravljali Sem ja, v en del.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 ma ne... samo tako malo pošpikam ker smo ravno v temi... sicer pa- blond, vesela in debela- to je tipom všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 DEBELI SO VESELI!!pa se mi zdi, da je to kar res.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Aira, , a si sure? Zdaj so crnolaske "in" Oh ya, who cares žaža, dvomim...po moje dajo navzven tak obcutek...ze zase vem, da cim se malce zredim, se pocutim slabse...ne vem...manj samozavestno...ok sej so izjeme, sam... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Aira, , a si sure? Zdaj so crnolaske "in" Res je! Jz sama pa seb vidm, pa sm spreminjala barve ko kameleon: blond-oranžna-rdeča-vijolična-prameni različnih barv-roza- rjava- črna. Črna sem bila največkrat, ker mi ta barva najbolj paše, pa še več pogledov sem pokasirala . Čeprav mam svojo teorijo, da na blondinke padajo bolj oblastni tipi, ker izžarevajo odvisnost, krhkost, nedolžnost, na nas temnolaske pa tipi, ki so za enakopravnost in da nimajo nič proti, če kdaj partnerka odloča, ker pač izžarevamo strast, neodvisnost, samostojnost in samozavest. Tu gre za videz, za vtis, ki ga naredimo na tipe, ne pa za dejansko stanje, ker če ne bi si ženska, ko si pobarva lase, morala tud osebnost speremenit. Sploh pa bi tipa, ki bi padal na mene zarad barve las, mela samo za predpražnik. Ker tak plitkež, ki se ne zaveda, da mam lahk vsak dan drugo barvo, pr meni nima kej iskat Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 žaža, dvomim...po moje dajo navzven tak obcutek...ze zase vem, da cim se malce zredim, se pocutim slabse...ne vem...manj samozavestno...ok sej so izjeme, sam......saj se jaz tudi takoj zasekeram če se zredim ...čeprav je to ful brez veze...., sam so mi pa nekateri debeluščki (upam da nisem koga užalila s to besedo.) zdijo veliko bolj simpatični, srečni in polni življenja, kot pa nekatere suhice, k je vsa bleda in brez življenja... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Ja, sej te vidmo: debela, vesela, čebela bzz Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Ja, sej te vidmo: debela, vesela, čebela bzz ...RES JE x!x Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 žaža, to se strinjam Jaz bom zmeri trdila, da mi je bolj vsec, ce ma clovek par kg prevec, kot pa premalo. kate moss tip zensk me odbija...pac, okusi so razlicni.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Aira, , a si sure? Zdaj so crnolaske "in" Resno to al kva? Men so pa ble skor cel lajf temnolaske všeč, zadnje čase pa so mi nekak bl rajcig bjonde....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Ej jaz vcasih dobim filing, da tipi sploh nocjo priznat, da so jim blonde bolj vsec ( ce so jim), zaradi raznih stereotipov Ne...sam res !!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Ne, ne....ti stereotipi nas sam bl vlečejo k bjondam.......ker mislimo, da jih bomo lažje, k so tolk neumne..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Ma jst sm mislila tko...pr resnih tipih..ne vem, ce znam razlozit. ampak tkole:"padam na crnolaske, kaj bom z blondami, k nimajo nc v glav" Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 mam glih tolk trebuščka, če se polijem po njems pivom,še vedno v popek steče dvorezna debelost Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Eh, ne more bit tolk žensk zabitih, no. Itak je ful mal pristnih blondink, večinoma so pobarvane rjavolaske Men so tipi prou priznal ( tud ko sm mela kako drugo barvo las ), da so jim črnolaske bolj všeč, al pa obratno- to je pač okus, po moje. Moj bivši ( pada na črnolaske ) mi je zmer pol pravu: moja crna maca Sej če pogledaš mačke so tud lepše črne s kakimi zelenimi očmi, ko pa kake oranžne Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.