Skoči na vsebino

ce si nesrecno zaljubljen --> rabis veliko prijateljev ter nasvete

luncheek_7

Recommended Posts

zaljubila sem se u fanta, ki se mi zdi zelo dober prijatel. a to sem mu povedala in s tem unicila nase prijatelstvo. on je u neko mojo prijatlico noce pa mi zaupat u koga . bojim se da sem mu prevec tezila in s tem pokvarila nase prijatelstvo. ker ga ne morem vec pogledat v oci . to je moja nesrecna ljubezen na kratko . ubistvu rabim prijateljice ob strani a nimam prijateljev ki bi jim tolki zaupala. zato brez da ga poznate bi mi koristil kaksen nasvet. bol kot sem rinila v njega manj mi je bil blizu in resnicno ne vem vec kai bi .. z njim sem se zblizala zaradi prijatelce ki jo je on sovrazil in ki je bila z mano res nesramna velikokrat .. PROSIIIM ZA POMOC

lunaa

Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...
  • 2 months later...

Brezplačni ljubezenski nasveti Na tej strani je povezava do brezplačnih ljubezenskih nasvetov. Poglej, mogoče bo pomagalo. Upam, da boš našla rešitev.

Kje pa? Jaz vidim sam reklamo za šloganje. Šloganje da bi pomagalo?

O šloganju. Moj sošolec iz srednje šole je po dvajsetih letih povedal zgodbo, kako je padel v prvem letniku.

Šel je k šlogarci in jo vprašal, če bo naredil popravca. Imel je samo enega. Ta mu je našlogala, da bo naredil.

Tipson se potem ni nič učil, kaj se če učit, ko bo tako ali tako naredil. In je seveda ruknil na popravcu.

Ne vem, kaj naredit v tvojem primeru, ampak če ti bo šloganje pomagalo, naj bom traktor in naj z mano en teden v ihanski farmi rijejo gnoj.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/devil.gif

Tko funkcjonirajo šlogarji ... povejo ti tist, kr bi ti rad slišu x8Dx , pa fajn pokasirajo zravn :eek: , de še oni dobejo tist kr b' rad mel x:px , pa sta obe strani zadovolne :2src: . Kera budala se jm pusti molzt, tista pol tut pokasira kr si zasluž :C: .

Eh punca, puberteta je tut nas zmatrala :O: , pa smo nekak prežvel, tut ti boš, nč bat :sori: ! To vem brez šlogajna x^x

lp jest

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...