Skoči na vsebino

Stripi

zirosi

Recommended Posts

Uh - jaz sem dosti brala stripov... Najraje sem pac imela Alan Forda, ker mi je vsec tak humor, pa tudi stil. Oh, res - kaksen fantasticen strip! x:)x

Zakon je vcasih bila Magna Purga, brala in celo zbirala sem Snoopyje in BC-je, kot majhna pa sem brala tudi cele kupe Zagorjev in tega, ker sem imela starejse bratrance, pa smo vsi goltali tiste stripe.

Aja - pa tudi Marti Misterija mi je bil vsec.

Ah, ja - veliko je bilo tega, nekaj teh zbirk pa imam se sedaj oz. jih ima zdaj sin (*samo on se ne steka humorja Alan Forda) ;>)

Marsa

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Oho stripoljubčki! x^x

Se bom kr zraven prištela! Čez Alan Forda ga normalno ni, pol pa meni so bli še fajni Družina od vješala, pa Dylan Dog, pa tisti stripi u ta vlkem Politikinem zabavniku, kaj to še obstaja?? in mali tudi, ko ga je Pokowc omenil. Pa STRIP OTEKA. Uau, stripi so mi pa ludi! V časopisu, v Slo. novicah so mi pa full dobri oni stripčiči ob sobotah v prilogi Pes in njegov maček, pa tudi ostali, kadar tega ni. Pa v Mladini so bli včasih tud dobri, zdej ne vem ko je ne berem... x:Dx x:px x:Dx x:px

Mushi

• 1 year later...

Ja, ste mladiiiii!

Mi smo brali Zvitorepca (Ni miru za jekleno pest, Tiffany Jones itd..)

Obožujem dobre risanke in dobre stripe!

Od stripov sta mi še sedaj najljubša ASTERIX in GARFIELD

Pri Asterixu so že slike tako dobre, da crkneš od smeha, če jih natančno pogledaš!

Garfield pa... nepozabna mi je scena, ko ga da Jon že kake stotič hujšat (vsaka podobnost z mano je zgolj slučajna x^x x^x x^x ): Garfield skozi kake tri slikice ves skrušeno ugotavlja:

- Jon is putting me on a diet tomorrow

- There'll be less and less of me around!

in potem res žalosten:

- I'LL MISS MEEEE !!!

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Pa ja....kot pokovc xscratchx x;)x x:Dx ...sem prebiral vse žive stripe......še tiste ob katerih bi se danes verjetno mal dolgočasil......Komandant Mark, Veliki Blek pa Zagor itd......glavne face so tako bili stranski liki (Čiko, Žalostna sova ipd.)......ja...pa Zabavnik......tega sem moral nujno dobit.....komaj čakal....jebemti.....sem že skoraj pozabil na Zabavnik.....ja...pol pa Asterix.........pa Zvitorepec :palec: ....pa skoraj vse Alan Forde :palec: x:Dx x:Dx ....hm....in zdaj se mi je zopet zaluštal kak.....dobeeer......mogoče ga odkrijem tudi s pomočjo te teme x:)x :palec: :palec: ...hm....to kar aakhut poslal na lnf......že izgleda zelo zanimivo.... x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Sem se spomnila, sta bila v enem stripu Čiko in Zagor v gradu vampirjev in tam je bila ena sličica s klobasami (Čiko je vedno bil lačen) in z pladnja klobas se je cedila kri ! :xx!:

Od takrat naprej me v otroštvu niso več prepričali, da bi še poskusila krvavice ! x:Dx

LP!

• 2 months later...
Pa ja....kot pokovc xscratchx  x;)x  x:Dx ...sem prebiral vse žive stripe......še tiste ob katerih bi se danes verjetno mal dolgočasil......Komandant Mark, Veliki Blek pa Zagor itd......glavne face so tako bili stranski liki (Čiko, Žalostna sova ipd.)......ja...pa Zabavnik......tega sem moral nujno dobit.....komaj čakal....jebemti.....sem že skoraj pozabil na Zabavnik.....ja...pol pa Asterix.........pa Zvitorepec :palec: ....pa skoraj vse Alan Forde :palec:  x:Dx  x:Dx ....hm....in zdaj se mi je zopet zaluštal kak.....dobeeer......mogoče ga odkrijem tudi s pomočjo te teme x:)x  :palec:  :palec: ...hm....to kar aakhut poslal na lnf......že izgleda zelo zanimivo.... x:)x  :palec:

hehehe Mick, Vanja....generacijo moja ... xmusicx xsingx ..

Blek, Komandant Mark, Zagor,..to je bilo najboljš ... pa seveda Alan Ford...hehe ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena... x:Dx :palec:

sem prebirala stripe tudi med notami pa pri klavirski teoriji...potem me je imel pa stari (učitelj) počasi dosti, pa sva se s klavirjem počasi poslovila...no ja.. mi ni bilo žal.. ker v stripih sem pa res uživala... xDDx .

vsem stripoljubcem en xsrcx

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

hehe ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena... x:Dx  :palec:

vsem stripoljubcem en  xsrcx

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

MucMac..... :palec: x:Xx

He-he....na tem ministrstvu bi pa lahko tud aakhuta zaposlili..... :vragec: x:Dx x:Dx ......pa še enga "slovenskega čefurja" za njegovega prevajalca x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...