Bern 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 Od Goscinyja in Uderza, ki sta spravila skupaj Asteriksa, Srečnega Luko in še kaj, je izšlo nekaj številk o Indijancu Umpah-pahu. Bolj duhovito od vsega ostalega njunega. Ampak še bolj duhovit se mi je zdel pa Gaston. Odpuljen orenk. B. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 hehe ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena... vsem stripoljubcem en MucaMacaMucMac..... He-he....na tem ministrstvu bi pa lahko tud aakhuta zaposlili..... ......pa še enga "slovenskega čefurja" za njegovega prevajalca a ne bi blo boljsh de si tih, che glih zhe nimash kej povedat 666turken rauss Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 rachek...trubarjev antikvarjat na mestnem trguHvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 a ne bi blo boljsh de si tih, che glih zhe nimash kej povedat 666turken rauss Joj, oprosti aakhut.........če pa sem imel.......to za povedati 777"gubitelji vremena" rauss Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 From : Strip Core <core@kud-fp.si>Sent : Monday, February 2, 2004 3:11 PMTo : sc-si@mail.ljudmila.org, podjetje_buch@email.siSubject : [stripcore] stripovska knjigarna v Ljubljani Sporocamo, da se v Ljubljani koncno odpira trgovinicaspecializirana za strip. Stripartnica Buch bo domovala v Ljubljani, tocneje vtrgovskem centru (TPC) Murgle na Cesti v Mestni log 55 (tja se pride z avtobusomst. 1). Otovritev bo 9. februarja, trgovinica pa bo odprta med 10.-13.ter 17. in 20. uro. Vodja striparnice, Sandi Buh (podjetje_buch@email.si, 041681646), nas bo zalagal predvsem s stripi, ki izhajajo na podrocju bivseJugoslavije (zalozbe: Marketprint, Bookglobe, Strip Agent, Systemcomics, Stripburger/Forum Ljubljana), na voljo pa bodo tudi stripi izdruge roke.Striparnica bo tudi prevzela tudi narocnistvo na srbsko revijoStripoteka.S svojo prisotnostjo poskbite, da bo Stripartnica zazivela innas s se bolj bogato ponudbo razveseljevala dolga leta. informacije: Sandi Buh, podjetje_buch@email.si, 041 681646 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Rad sem bral Zagora, Veliki Blek, Marti Misterija. Še posebej so zanimive kletvice, hiljadu mu paklenih dabrova, tristo retorti. Nazadnje dilan dog, ni slabo. Moj prjatu v Idriji ima veliko zbirko vseh stripov iz vseh koncev sveta. Ima neke ameriške stripe celo iz časa druge svetovne vojne, zapakirane v ovitke. Ima tudi veliko zbirko stripburgerjev. To pa zato ker se zelo dobro pozna z Maxom Modicem. Nekateri stripi pri njemu imajo kar veliko tržno vrednost med kolekcionarji. Še posebej en strip o traperju, pa se ne morem spomniti imena. Vem da visoko kotira. Ima vse cifre tega traperja. Zanimive zgodbe, tiste človeške, nobenega pretiravanja. V eni zgodbi traper najde psa ki je lutal naokrog po gozdu. Pes ga odpelje do svojega mrtvega gospodarja. Najdeta morilce. Seveda morilca umreta, pes reši življenje traperju. Na koncu pa na zadnji slikci, ranjen pes se še z zadnjimi močmi odpravi v smeri k mrtvemu gospodarju. Prijatelj pravi da mu je to edini strip, kjer se je zjokal. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 uf uf stripi Miki Muster je zakon imam še vedno skoraj vse njegove stripe doma in sedaj jih že hčerki berem http://www.slovenija-expo2000.com/osebe/images/800X600/gusarji_gulikoza.jpg pa tudi asterix pa ne sam stripi tud risanke Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 .....sem prebrala vse, kar se je od stripov dobilo na tržišču...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Poleg vseh naštetih zgoraj, sta bila meni še ful všeč Mandrak in pa Modesty Blaze-ta jim je dala vetra Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 a ne bi blo boljsh de si tih, che glih zhe nimash kej povedat Tko se nabira poste, glede teha pa cestitam za 7500, se mal pa bos kt marsa... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2011 Prijavi Deli 26. september 2011 Slovo očeta stripovskega junaka Zagorja Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Stripov pa res nisem nikdar nekaj bral Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Jaz pa ful, celo te Zagorje pa takšne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.