Skoči na vsebino

Odstranjevanje urokov

passodoble

Recommended Posts

Ja meni so te stvari zelo zelo zanimive,hecno je ta krščanstvo tega noče priznati,da je žievl v mladih letih v indiji in potlej po križanju,če bi priznali da je živel v mladih letih bi vsaj ne bili videti tako zaprti....

mi je pa še bolj hecno da ime krišna in krščanstvo sta si tako podobna...

Deli na socialnih omrežjih

• 1 year later...

To temelji na principu navezanosti in izrablja to energijsko vez, ki je včasih pozitivna, drugič negativna. Če ljudje čutijo z srcem to ne more imeti vpliva. Lahko pa zaradi blokad pri nekomu, povzroči celo sovraštvo in izbruh besa, če oseba ne more dobiti nazaj "ljubljene osebe...?". Ali bi v nasprotnem primeru lahko kamenjali to osebo kot grešnico ali grešnika? Če človek izhaja iz sebe ugotovi, da z manipulacijo z drugimi brez dovoljenja vključenih dela škodo sebi in okolici posledica v globalnem smislu so vojne, sovraštvo, poniževanje, šikaniranje....

Sem slišal en izrek in sem se lahko čist poistovetil z njim: "nihče te ne omejuje toliko, kolikor se omejuješ sam"

Čuj, pa kaj me gledaš kot kremšnito? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/horro-cb.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...