ordinarino 18. marec 2010 Prijavi Deli 18. marec 2010 Pozdrav! Pred parimi tedni sem se pogovarjala s prijateljem. Ponoči. Razlagal je svojo izkušnjo, ki ga teži, z drugo osebo- žensko. Ko je miroval (telesno, lahko je govoril) ga sploh nisem mogla videti... težko bolj opišem kot to, da sem ga videla kot nekakšno črnino, nedefinirano temo. Izkušnja mi ne da miru, ker se mi je kaj takega prvič zgodilo in nikakor ne razumem kaj bi se naj takrat dogajalo. Mogoče kdo lahko poda kakšen namig? LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 18. marec 2010 Prijavi Deli 18. marec 2010 Še se pogovarjaj z njim v po možnostih enakih pogojih. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ordinarino 18. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2010 Hvala za nasvet, žal ni izvedljivo. Je na drugem kontinentu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 18. marec 2010 Prijavi Deli 18. marec 2010 WHAT? Nisem skapiral, a je kolega kao zginil, si ti imel black out al kaj..... Predpostavljam pa da si se nekak iz fizičnega vida priklopil na tretje oko....črna barva- not good- mogoče zaradi problemov z drugo osebo...če se gleda aura... Ni pa črna barva slaba v vsakem primeru, tukaj pa igrajo glavno vlogo detajli pri dogodku....Kaj se je gledal, v kakšnem odnosu je bila črna še z drugimi barvami..... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ordinarino 18. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2010 .. hehe.. ne vem, če je bil to black out ... predstavljaj si, da se z nekom pogovarjaš in ta človek med tem, ko govori zgine in vidiš samo senco.. nekakšno temo. Ozadja (mogla bi videti drevesa) pa ni mogoče videti, se pravi, da se skozi senco ne vidi. Jaz sem se zgrozila, bolje pogledala (napela oči) ampak še vedno je bila senca, dokler se ni on premaknil. Preklop na vid s tretjim očesom je zame znanstvena fantastika. Črno barvo ne jemljem kot slabo si pa nekako predstavljam, da ni zdrava. Se aura spreminja glede na temo pogovora? No, ta ženska je z njim obsedena že desetletje, naj ne bi imela nobenih ''romantičnih'' stikov. Bila sta sodelavca kratek čas. Vem, da je zelo privlačen ženskam, tudi mene je hitro in globoko potegnilo v njegov svet in se je bilo težko izkopati iz tega vrtinca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
d-omen 19. marec 2010 Prijavi Deli 19. marec 2010 hmm črnino jaz vidim če bol globoko pogledam vase al pa v druzganisem sigurn ampak ko se v zrcalo gledam pol minute tudi jaz zginem in vidim samo črninotudi jaz ne vem za kakšen fenomen gre ampak ni nič narobe mogoče vidim duha al pa pač astralno telone me jemat za besedo ker nisem siguren kaj natanko vidim ampak eno telo mora bit p.s.: Piši mi na OS če te še kaj zanimaDomen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 19. marec 2010 Prijavi Deli 19. marec 2010 Da se razumemo, gledanje v ogledalo ni priporočljivo za osebe ki nimajo vsaj malo pošlihtane podzavesti....te lahko hitro odnese na astral... Aura se spreminja med govorjenjem, odvisno je pa tudi katero plast opazuješ....Črnina v tem primeru ima pa po mojem predvidevanju negativen prizvok. Črno auro imajo ponavadi morilci, narkomani, lažnivci, manipulatorji....v kombinaciji tudi z drugimi baarvami. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
d-omen 19. marec 2010 Prijavi Deli 19. marec 2010 ona je vidla črno telo če sem prou razuel...ne avre k avra je okol telesa po mojem opažanjua ni astralno telo črno kot noč??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 19. marec 2010 Prijavi Deli 19. marec 2010 Nobeno telo naj ne bi bilo črno, razen če si tak osebek kot sem jih zgoraj omenil.... Najboljša knjigica ki sem jo opazil o auri, barvah je pa http://www.om-ezoterika.com/images/moc_zdravilnih_rok.gifMOČ ZDRAVILNIH ROKBarbara Ann Brennan Da je pa črna v tem kontekstu bolj negativna pa predpostavljam na podlagi "...tudi mene je hitro in globoko potegnilo v njegov svet in se je bilo težko izkopati iz tega vrtinca." Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 19. marec 2010 Prijavi Deli 19. marec 2010 Pri neenakomernem pritisku,se tudi pojavi tema.Mogoče pa te je tako pritegnil,da ti je padel pritisk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. marec 2010 Prijavi Deli 19. marec 2010 (popravljeno) Če dolgo strmimo v katero koli točko, ta začne izginjati (oz. zgleda, da izginja). ordinarino je gledala v prijatelja ponoči in v tem dogodku ni prav nič presenetljivega, globljega ali kar koli z višjih nivojev. Popravljeno 19. marec 2010 -> Alan_New Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
d-omen 19. marec 2010 Prijavi Deli 19. marec 2010 mogoče je nižji jaz tak črn pač črni duh bi lohka rekl k višji jaz je bel oz. zlato bel pol je sredni jaz in pa nižji jaz nebi vedu točno ampak tak imam občutek ko materija izgine vidim pač duh ki je črn...!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 19. marec 2010 Prijavi Deli 19. marec 2010 Če dolgo strmimo v katero koli točko, ta začne izginjati (oz. zgleda, da izginja). ordinarino je gledala v prijatelja ponoči in v tem dogodku ni prav nič presenetljivega, globljega ali kar koli z višjih nivojih. Jap, s tem bi se kar strinjal...če dolgo časa gledaš v neko točko se lahko pojavi popolna tema...če gledaš še dalje se pojavi majhna bela pikica ki se povečuje.... D-omen preberi si tisto knjigico....če vidiš črnega duhca imaš lahko pripopan kakšen elemental al pa kaj podobnega....lahko pa gre tudi za potlačene čustvene in miselne vzorce, ki ovirajo pretok energije....tudi to se lahko pokaže s črno barvo. Nižji ali višji Jaz pa ni črne barve, prej bi rekel da je bele oz. svetleče barve.... Tudi beseda astral naj bi pomenil nekakšno svetlobo, približno take barve kot če gledaš vesolje. Je pa nižji astral res bolj temačen kot višji..... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
d-omen 20. marec 2010 Prijavi Deli 20. marec 2010 hmm sej pr men isto če bulim v eno točko se pojavi črnina upam da nimam kakšnga elementala prlimanga... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 20. marec 2010 Prijavi Deli 20. marec 2010 Tudi beseda astral naj bi pomenil nekakšno svetlobo, približno take barve kot če gledaš vesolje. Je pa nižji astral res bolj temačen kot višji..... Kako pa veš,kakšne barve je astral.Ali veš zato,ker si prebral v neki knjigi,ali si ga doživljal v kakšni barvi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 20. marec 2010 Prijavi Deli 20. marec 2010 Najprej malo doživel, potem malo prebral...."Malo" pa zato ker je zelo malo knjigic, ki bi to opisovale, pa še te so večinoma spravljene po raznih budističnih samostanih....Nekaterih stvari se pač ne govori, dokler človečki niso pripravljeni... To velja tudi zame...ko je čas pač zvem... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. marec 2010 Prijavi Deli 20. marec 2010 majke mi...pa tebi ti smajliji pašejo še manj kot meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 20. marec 2010 Prijavi Deli 20. marec 2010 Najprej malo doživel, potem malo prebral...."Malo" pa zato ker je zelo malo knjigic, ki bi to opisovale, pa še te so večinoma spravljene po raznih budističnih samostanih....Nekaterih stvari se pač ne govori, dokler človečki niso pripravljeni... To velja tudi zame...ko je čas pač zvem... Kolikor spremljam tvoja pisanja imam občutek,da se vsaka stvar dotika nekih informacij,katere je skozi življenje prenesel v literaturo nekdo drug.Tistega pristnega in doživetega pa je bolj malo zaslediti,npr.izkušenj. . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. marec 2010 Prijavi Deli 20. marec 2010 Kolikor spremljam tvoja pisanja imam občutek,da se vsaka stvar dotika nekih informacij,katere je skozi življenje prenesel v literaturo nekdo drug.Tistega pristnega in doživetega pa je bolj malo zaslediti,npr.izkušenj. .ko da greš v knjižnico...sam da je še vse skup posipano s cukrom v prahu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 20. marec 2010 Prijavi Deli 20. marec 2010 Pozdrav! Pred parimi tedni sem se pogovarjala s prijateljem. Ponoči. Razlagal je svojo izkušnjo, ki ga teži, z drugo osebo- žensko. Ko je miroval (telesno, lahko je govoril) ga sploh nisem mogla videti... težko bolj opišem kot to, da sem ga videla kot nekakšno črnino, nedefinirano temo. Izkušnja mi ne da miru, ker se mi je kaj takega prvič zgodilo in nikakor ne razumem kaj bi se naj takrat dogajalo. Mogoče kdo lahko poda kakšen namig? LP V primeru težav se obrni z molitvijo na mahakali. Lp Pozdrav! Pred parimi tedni sem se pogovarjala s prijateljem. Ponoči. Razlagal je svojo izkušnjo, ki ga teži, z drugo osebo- žensko. Ko je miroval (telesno, lahko je govoril) ga sploh nisem mogla videti... težko bolj opišem kot to, da sem ga videla kot nekakšno črnino, nedefinirano temo. Izkušnja mi ne da miru, ker se mi je kaj takega prvič zgodilo in nikakor ne razumem kaj bi se naj takrat dogajalo. Mogoče kdo lahko poda kakšen namig? LP V primeru teme, pomaga molitev na izbrano Božanstvo. OM DURGANA KALI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
d-omen 20. marec 2010 Prijavi Deli 20. marec 2010 ja jes imam izkušnje pač sem delal eno vajo za videnje aure in ko se zabuljim v zrcalo izgine materija vidim pa en črn oblak v obliki telesa predvidevam da je to astralno telo...sej drgač ni gli črna zadevšnja po mojem mnenju bi pač mogu bit astralmogoče se tudi motim :-/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 20. marec 2010 Prijavi Deli 20. marec 2010 Kolikor spremljam tvoja pisanja imam občutek,da se vsaka stvar dotika nekih informacij,katere je skozi življenje prenesel v literaturo nekdo drug.Tistega pristnega in doživetega pa je bolj malo zaslediti,npr.izkušenj. . Včasih pač omenim tudi svoje izkušnje, ampak tega ne poudarjam in je iz teksta to težko ugotoviti....Na notranjih nivojih se pač dogaja svašta in vsakemu drugače...nekatere zakonitosti pa obstajajo, jaz dajem pa poudarek temu.... Recimo astralne svetove vsak doživlja po svoje, odvisno koliko ima spucano podzavest...astralnemu svetu pa vladajo astralni zakoni + drugo, zato lahko večina človečkov doživi podobne stvari...tako kot na Zemlji veljajo fizikalni zakoni.... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 20. marec 2010 Prijavi Deli 20. marec 2010 Včasih pač omenim tudi svoje izkušnje, ampak tega ne poudarjam in je iz teksta to težko ugotoviti....Na notranjih nivojih se pač dogaja svašta in vsakemu drugače...nekatere zakonitosti pa obstajajo, jaz dajem pa poudarek temu.... V tvojih tekstih se da zlahka ugotoviti,kaj je prekopirano in kaj je pristno.Tisto pristno se ponavadi pojavlja v zadnjem delu posta.Ni vse,kar je nekdo napisal res,tudi knjige so velikokrat prirejene bralcu,največkrat z namenom pametovanja.Ne rečem,da ni dobro brati čisto vse,kar je in,pač pa je potrebno opazovati in poslušati sebe.Človek je sam sebi največja in neraziskana knjiga.Koliko listov pa je uspel prebrati,pa je odvisno od tega,kaj je delal na sebi.Ni potrebno na veliko dolgoveziti,saj se v parih besedah lahko pove vse.Dolgovezijo po knjigah,da sploh na koncu daje nek izgled.90 procentov je v knjigah navadnega balasta... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 Ni vse,kar je nekdo napisal res,tudi knjige so velikokrat prirejene bralcu,največkrat z namenom pametovanja.Ne rečem,da ni dobro brati čisto vse,kar je in,pač pa je potrebno opazovati in poslušati sebe.Človek je sam sebi največja in neraziskana knjiga.Koliko listov pa je uspel prebrati,pa je odvisno od tega,kaj je delal na sebi.Ni potrebno na veliko dolgoveziti,saj se v parih besedah lahko pove vse.Dolgovezijo po knjigah,da sploh na koncu daje nek izgled.90 procentov je v knjigah navadnega balasta... Odvisno kakšne knjigice bereš...od običnih človečkov, od malo bolj razvitih človečkov al pa od duhovnih učiteljih...Pri tazadnjih ni nobenega balasta, napisano je lepo, nežno, da se srce kar topi od ljubezni...stvari povejo take kot so in seveda kolikor človeček lahko prenese, kajti oni so že prehodili to pot...Je pa takih knjigic full malo.... Sicer pa znanje se lahko pridobiva na dva načina-zunanje preko knjigic, predavanj...-notranje preko meditacije, učenja na subtilnih nivojih....Če si se ti sposoben učit samo preko notranjega načina v redu. Jaz in večina človečkov pač tega zaenkrat še nismo sposobni. Mi pa trenutno kar ugaja kombinacija obeh.... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 Odvisno kakšne knjigice bereš...od običnih človečkov, od malo bolj razvitih človečkov al pa od duhovnih učiteljih...Pri tazadnjih ni nobenega balasta, napisano je lepo, nežno, da se srce kar topi od ljubezni...stvari povejo take kot so in seveda kolikor človeček lahko prenese, kajti oni so že prehodili to pot...Je pa takih knjigic full malo.... Beseda človečki,katero pogosto uporabljaš mi zveni zelo poniževalno.Lahko opišeš pomen te besede?V katero skupino ljudi se šteješ sam?Glede knjig pa bi povedal le to,da človek,ki vsaj malo razmišlja,hitro ugotovi bistvo knjige in zlahka razloči koristno od balasta.Premišljeno postavljenih deset besed lahko pove skoraj toliko,kot knjiga,katera ima 100 strani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.