Brezo 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 Besedo "človečki" sem se nalezel od kolegice, ki mi malo priča o vilah....Uporabljam jo pa zato ker mi dobro zvuči. Če je pa zate žaljiva, se pa raje vprašaj zakaj.... Koliko skupin ljudi pa obstaja Zame so vsi človečki, jaz sem pa eden izmed njih. Kakšne knjigice pa bereš, da tako hitro zaštekaš zadeve...Sorry ampak jaz tega nisem sposoben...v mislih imam pa res hude knjigice...Tam je recimo samo za en sankrtski izraz potrebno prebrat par strani, da zaštekaš kaj naj bi pomenil...Za določene stvari je pa najbolje da so napisani primeri, to se pa ne da glih z 10. besedami. Evo ti malo za razmislek, pa probaj zaštekat z par besedami: sathya, dharma, prema, shanti, ahimsa. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 Besedo "človečki" sem se nalezel od kolegice, ki mi malo priča o vilah....Uporabljam jo pa zato ker mi dobro zvuči. Če je pa zate žaljiva, se pa raje vprašaj zakaj.... Koliko skupin ljudi pa obstaja Zame so vsi človečki, jaz sem pa eden izmed njih. Kakšne knjigice pa bereš, da tako hitro zaštekaš zadeve...Sorry ampak jaz tega nisem sposoben...v mislih imam pa res hude knjigice...Tam je recimo samo za en sankrtski izraz potrebno prebrat par strani, da zaštekaš kaj naj bi pomenil...Za določene stvari je pa najbolje da so napisani primeri, to se pa ne da glih z 10. besedami. Evo ti malo za razmislek, pa probaj zaštekat z par besedami: sathya, dharma, prema, shanti, ahimsa. Te besede sem jaz že pred leti zasledil v knjigi-Tibetanska knjiga mrtvih.Vse,kar je z vzhodom povezano,pa z Indijo in Tibetom je v današnjem času modna muha.Če dobro pogledaš zgodovino njihovega življenja in sedanjost,jih ni pripeljalo bogve kako daleč.Vsi govorijo o trplenju in žrtvovanji sebe za nevem koga..Kdor hoče napredovati duhovno,mora imeti za to tudi pogoje in to materialne.Če bi se ozirali po njihovih teorijah,bi še dandanes od kraja do kraja hodili peš,saj nebi rabili modernejšega prevoza.Nevem zakaj narod gleda vedno bolj v preteklost,živijo pa zdaj v tem trenutku.To izgleda skoraj tako,kot bi gradili lesene in šibke mostove,po katerih naj bi vozili težki tovornjaki.Predno komentiraš,si vzemi čas in poštudiraj,kaj sem ti hotel s tem povedati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 Jaz ne sledim modnim muham. To so pa čisti sankrtski izrazi iz Ved...A pa si te izraze tudi skapiral Dvomim, ker potem bi ti tudi glede karme bilo vse jasno in vse kar je z njo povezan. Se je pa to znanje v Indiji in Tibetu popačil v taki meri kot so se Jezusovi nauki na Zahodu.... Predvidevam da si hotel povedat, da enostavno ne razumeš stvari, ki jih učijo tapravi guruji in da si zato negativno razpoložen do vsega kar pričajo.... Na kratko povedano oni pričajo, da je treba združit modrost vzhoda in tehnologijo zahoda in dobiš satja yugo ali zlato dobo. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 Jaz ne sledim modnim muham. To so pa čisti sankrtski izrazi iz Ved...A pa si te izraze tudi skapiral Dvomim, ker potem bi ti tudi glede karme bilo vse jasno in vse kar je z njo povezan. Se je pa to znanje v Indiji in Tibetu popačil v taki meri kot so se Jezusovi nauki na Zahodu.... Predvidevam da si hotel povedat, da enostavno ne razumeš stvari, ki jih učijo tapravi guruji in da si zato negativno razpoložen do vsega kar pričajo.... Na kratko povedano oni pričajo, da je treba združit modrost vzhoda in tehnologijo zahoda in dobiš satja yugo ali zlato dobo. Kdor hoče napredovati,poudarjam,mora rasti tako duhovno,kot materialno!!!Povej mi,kaj so materialnega ustvarili guruji in šamani in njim podobni šalabajzarji???Če bi se svet zgledoval samo po njihovem pametovanju,bi verjemi mi še sedaj jedli z leseno žlico.Začni opazovati sebe in poslušati svoj notranji glas,pa boš s časom ugotovil,da se vse fraze,katere propagirajo novodobni mali bogovi,ne tičejo nikogar,razen njih samih,saj potrebujejo kao neko orodje in pamet,kateri lahko sledijo naivneži,ki nimajo časa za nič drugega,kot opazovanje drugih.Človek je sam sebi najbolj neraziskana knjiga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 Još mnogo moraš da učiš. Najprej se pozanimaj kaj beseda "guru" sploh pomeni. Ti dam namig, guruji so ljudi marsikaj pametnega učili...najbolj pomembno pa je da so človečkom pokazal kdo so v resnici človečki sami in kako naj uporabljajo skrite potenciale, ki so znotraj njih. Drugače so imeli pa prste vmes tudi pri gradnjah piramid in drugih čudes....So pa dajali ideje tudi znanstvenikom med sanjami...najbolj znan primer je Nikola Tesla... Pa ne mi govorit o notranjem glasu...ker dokler imaš toliko negativnih vzorčkov in programčkov v sebi ga ne moreš razločno slišat...Jaz govorim o tapravih gurujih, ne tistih ki jih imaš kao ti v mislih in ki so na nivoju učencev. Pravi guru zna izičevat karmo človečka, obvladovat materijo in z mislimi ustvarjat vse kar si zaželi in še mnogo mnogo več...Še NLP tehnologija se lahko skrije pred takimi psihičkimi močmi... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 Još mnogo moraš da učiš. Najprej se pozanimaj kaj beseda "guru" sploh pomeni. Ti dam namig, guruji so ljudi marsikaj pametnega učili...najbolj pomembno pa je da so človečkom pokazal kdo so v resnici človečki sami in kako naj uporabljajo skrite potenciale, ki so znotraj njih. Drugače so imeli pa prste vmes tudi pri gradnjah piramid in drugih čudes....So pa dajali ideje tudi znanstvenikom med sanjami...najbolj znan primer je Nikola Tesla... Pa ne mi govorit o notranjem glasu...ker dokler imaš toliko negativnih vzorčkov in programčkov v sebi ga ne moreš razločno slišat...Jaz govorim o tapravih gurujih, ne tistih ki jih imaš kao ti v mislih in ki so na nivoju učencev. Pravi guru zna izičevat karmo človečka, obvladovat materijo in z mislimi ustvarjat vse kar si zaželi in še mnogo mnogo več...Še NLP tehnologija se lahko skrije pred takimi psihičkimi močmi... Nevidni svet poznam zelo dobro,z njim komuniciram in še marsikaj.Določene stvari so mi kristalno jasne,saj sem se že nekajkrat znašel na oni strani.Ko spremljam ljudi,me motijo modne muhe,katere zakrivajo oči resnici.Moje učenje je bilo zelo kruto,saj če bi ti povedal svojo osebno zgodbo,bi se čudil,da sem sploh preživel.Ta kruta šola me je naučila stvari,ki jih ne premore nobena knjiga.Če mi ne verjameš,ti bom opisal tvoj osebni profil,pa boš sam presodil,koliko sem zgrešil.Seveda,če dovoliš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 Nekateri človečki pač grejo čez težke in krute lekcije...kaj je vzrok- pitaj Boga. Prav iz takih lekcij se lahko v kratkem času naučiš zelo veliko...Zakaj pa misliš da pravijo da so lahko največji kriminalci, ubijalci...lahko največji svetniki. Samo tisto silo ki jo uporabljajo za slaba dejanja morajo preusmerit v dobra. Glej, ne vem zakaj toliko poudarjaš kako si šel čez te hude stvari...tudi ne vem kako kao komuniciraš z nevidnim svetom...Jaz bi se na tvojem mestu vprašal ali sem res zaključil s tem poglavjem. Kajti če se pogosto vračaš na pretekle dogodke to pomeni, da je še zmeraj nekaj kar ni razščiščeno. Če te pa motijo modne muhe se pa raje vprašaj ZAKAJ...in kaj moram pri sebi razščistit...to pač pomeni da nisi v stiku s svojim notranjim Jazom. Kajti močnejša ko je ta notranja vez, manjši vpliv imajo zunanje zadeve na človečka. To je tudi majhen delček pomena besede shanti- mir. Mir v sebi, ki ga širiš na svojo okolico... Da ne boš mislil, da pričam gluposti, jaz sem šel čez te določene faze. Kje sem pa trenutno pa nimam pojma, vem pa da nisem niti blizu polovici poti....In tudi jaz moram da naučim stvari, na lepi ali grdi način... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 Nekateri človečki pač grejo čez težke in krute lekcije...kaj je vzrok- pitaj Boga. Prav iz takih lekcij se lahko v kratkem času naučiš zelo veliko...Zakaj pa misliš da pravijo da so lahko največji kriminalci, ubijalci...lahko največji svetniki. Samo tisto silo ki jo uporabljajo za slaba dejanja morajo preusmerit v dobra. Glej, ne vem zakaj toliko poudarjaš kako si šel čez te hude stvari...tudi ne vem kako kao komuniciraš z nevidnim svetom...Jaz bi se na tvojem mestu vprašal ali sem res zaključil s tem poglavjem. Kajti če se pogosto vračaš na pretekle dogodke to pomeni, da je še zmeraj nekaj kar ni razščiščeno. Če te pa motijo modne muhe se pa raje vprašaj ZAKAJ...in kaj moram pri sebi razščistit...to pač pomeni da nisi v stiku s svojim notranjim Jazom. Kajti močnejša ko je ta notranja vez, manjši vpliv imajo zunanje zadeve na človečka. To je tudi majhen delček pomena besede shanti- mir. Mir v sebi, ki ga širiš na svojo okolico... Da ne boš mislil, da pričam gluposti, jaz sem šel čez te določene faze. Kje sem pa trenutno pa nimam pojma, vem pa da nisem niti blizu polovici poti....In tudi jaz moram da naučim stvari, na lepi ali grdi način... Veliko sreče pri tvojem napredovanju ti želim,želel sem te malo spodbudit v smeri samoopazovanja,saj ti lahko to v prihodnosti zelo koristi.temelje si postavil,dobro pa bi bilo raziskovati v širšem spektru in se ne oprijemati na neko omejeno stvar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 A sem jaz prav skapiral, da bi ti meni kao opisal moj profil... Ajde da vidimo, ti dam dovoljenje, pa še nič te ne bom blokiral.... Jaz pa itak gledam v širšem spektru oz.kolikor sem sposoben videt...trenutno se pa oprijemam samo učitelja dokler ne pridem na tist nivo...on pa itak ni omejen... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 A sem jaz prav skapiral, da bi ti meni kao opisal moj profil... Ajde da vidimo, ti dam dovoljenje, pa še nič te ne bom blokiral.... Opis tvojega profila bo bolj nasplošen iz psihološkega vidika.Malo razočaran nad življenjem,rad bi spravil nekaj skupaj in nadziral prostor,čas v popolnosti.V resnici iščeš stvari,kako nadzirati energije.Trenutno si v nekem udobnem stanju,saj si nekaj našel.kratkoročno.Celo tvoje življenje je bilo do sedaj dokaj mirno,brez hujših pretresov.Ves čas rabiš neko aktivnost.V realnem svetu si precej skleptičen,ko pa imaš stik z duhovnim,pa se daš hitro prepričati.Tvoja psiha je precej potrpežljiva.V duhovnem področju imaš prevelika pričakovanja.Pri tem te ovira zbeganost in občutek,da si izgubil neko vez.Precej si kritičen.Tvoj karakter je premočan do tvoje okolice,zato so stiki bolj slabi.Vse kar ti je do sedaj uspelo,je reguliranje moči čustev.Toliko na kratko,če pa te zanima tvoja prihodnost,lahko pogledam tudi tja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nepozabljena 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 Opis tvojega profila bo bolj nasplošen iz psihološkega vidika.Malo razočaran nad življenjem,rad bi spravil nekaj skupaj in nadziral prostor,čas v popolnosti.V resnici iščeš stvari,kako nadzirati energije.Trenutno si v nekem udobnem stanju,saj si nekaj našel.kratkoročno.Celo tvoje življenje je bilo do sedaj dokaj mirno,brez hujših pretresov.Ves čas rabiš neko aktivnost.V realnem svetu si precej skleptičen,ko pa imaš stik z duhovnim,pa se daš hitro prepričati.Tvoja psiha je precej potrpežljiva.V duhovnem področju imaš prevelika pričakovanja.Pri tem te ovira zbeganost in občutek,da si izgubil neko vez.Precej si kritičen.Tvoj karakter je premočan do tvoje okolice,zato so stiki bolj slabi.Vse kar ti je do sedaj uspelo,je reguliranje moči čustev.Toliko na kratko,če pa te zanima tvoja prihodnost,lahko pogledam tudi tja. ...a lahko meni tudi pogledaš?...sem firbec.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 Nepozabljena,lahko ti pogledam.(delam skupaj s partnerko,vsak na svojem nivoju)V tvojem življenju je veliko blokad,ne gre tako,kot bi si sama želela,vedno se nekje zaplete.Rešuješ se z veliko umetnega optimizma in pozitivnostjo,dostikrat rabiš psihični počitek,po neki preizkušnji.Povečan je stres a vedno konstantem.Na to si se že kar navadila.Za vse kar si želiš,moraš vložiti ogromno truda,več,kot je normalno.Občutek imaš,da je potrebno mentalno dokazovati svoje sposobnosti.Tvoja okolica je kar v redu,čeprav bi rabila več spodbude.Deluješ,kot individualist,čeprav pravi značaj rabi iskreno družbo.Dostikrat se zaupaš napačnim ljudem.Imaš veliko fizične in psihične energije,zaradi tega lahko marsikaj preneseš.Najbolj se ti bo odprlo,ko boš malo kasneje spremenila kraj bivanja.Določene dogodke,si preveč ponotranjila in lahko kasneje škoduje,bolj do določenega tipa ljudi.Preveč je vmesnih ciljev,bolje bi bilo,da si postaviš nek točen cilj,brez tehtanja.Tisto,kar si želiš boš dosegla,le,da se bojo nekatere stvari malo podaljšale,časovno.Dobro ti gre logika in hitro opaziš situacijo.Na to se lahko zaneseš,ker je točno.Imaš zelo razgibano življenje,nič se ne navezuje eno na drugo.Zavidam ti tvojo potrpežljivost.Dobro se znajdeš v vsaki situaciji.Upam,da ni zvenelo preveč pesimistično,saj se je pokazala trenutna slika.Lahko se jo tudi spremeni,seveda na bolje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nepozabljena 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 Nepozabljena,lahko ti pogledam.(delam skupaj s partnerko,vsak na svojem nivoju)V tvojem življenju je veliko blokad,ne gre tako,kot bi si sama želela,vedno se nekje zaplete.Rešuješ se z veliko umetnega optimizma in pozitivnostjo,dostikrat rabiš psihični počitek,po neki preizkušnji.Povečan je stres a vedno konstantem.Na to si se že kar navadila.Za vse kar si želiš,moraš vložiti ogromno truda,več,kot je normalno.Občutek imaš,da je potrebno mentalno dokazovati svoje sposobnosti.Tvoja okolica je kar v redu,čeprav bi rabila več spodbude.Deluješ,kot individualist,čeprav pravi značaj rabi iskreno družbo.Dostikrat se zaupaš napačnim ljudem.Imaš veliko fizične in psihične energije,zaradi tega lahko marsikaj preneseš.Najbolj se ti bo odprlo,ko boš malo kasneje spremenila kraj bivanja.Določene dogodke,si preveč ponotranjila in lahko kasneje škoduje,bolj do določenega tipa ljudi.Preveč je vmesnih ciljev,bolje bi bilo,da si postaviš nek točen cilj,brez tehtanja.Tisto,kar si želiš boš dosegla,le,da se bojo nekatere stvari malo podaljšale,časovno.Dobro ti gre logika in hitro opaziš situacijo.Na to se lahko zaneseš,ker je točno.Imaš zelo razgibano življenje,nič se ne navezuje eno na drugo.Zavidam ti tvojo potrpežljivost.Dobro se znajdeš v vsaki situaciji.Upam,da ni zvenelo preveč pesimistično,saj se je pokazala trenutna slika.Lahko se jo tudi spremeni,seveda na bolje. ...hvala , velika ...presenečena sem , ker te ugotovitve so neverjetno točne....sedaj za selitev , če sem iskrena že kar nekaj časa načrtujemo z družino , vendar moram povedat tudi , da iščemokod podnajemniki ....namreč ogromno stvari se je dogodilo , da živimo tako....in pa sinova sta tudi še doma ...težki časi ... ...hvala , velika ...presenečena sem , ker te ugotovitve so neverjetno točne....sedaj za selitev , če sem iskrena že kar nekaj časa načrtujemo z družino , vendar moram povedat tudi , da iščemokod podnajemniki ....namreč ogromno stvari se je dogodilo , da živimo tako....in pa sinova sta tudi še doma ...težki časi ... ..pa še to , res sem konstantno v stresu...seveda skrivam na vse načine ...kok si želim malo notranjega miru , sam zgleda da še ne bo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nepozabljena 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 Dovolj je prebrat tvojih nekaj postov in postaviti nenavadno natančno anamnezo. Glej ga zlomka tudi jaz se prepoznam v tem sestavku.pravzaprav se vsak človek lahk noter vsaj v eni črtici prepozna. abstraktnost vedeževalcev je tisto, kar onemogoča da bi okultizem postal znanost. Ker pa si tok butasto naivna, ti zaupam recept, po katerem se boš rešila vseh tegob.Ne vprašaj me kako sem ga dobil.poslala mi ga je brezzoba Orisha Katumbazulu Zumbakong torej ščepec posušene kože po drugi levitvi gabonskega gada po tem ko je snedel dve skakajoči gozdni podgani( pazi da ni snedel tri, ker ima potem to halucinogene učinke)vse to namakaš v pol litre kravjega urina pomešanega z mlekom iz celjskih mlekarn.ko zavre zliješ not dve očesci netopirja in posuješ z brki krastače. večkrat na dan na tešče to spiješin vse tegobe bodo rešene. ...ma samo poglej se no , vedno se vtakneš zraven...povej mi , kje se izklopiš no...dej poskrbi zase in tvojo partnerko in pojdi že enkrat na en otok....da daš končno mir z tvojimi komentarji.....dolgočasen si in popolnoma nezanimiv...ajde bodi priden in odmagli.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nepozabljena 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 trudim se narediti vse, da bi odmaglila ti, ki si neumna kot noč in škodiš s svojo prisotnostjo dobremu imenu tega foruma, kjer se razen izjem tvojega kova pogovarjajo omikani in odrasli ljudje. ricinusovo olje pomaga pri zaprtju, tudi možganskem ....bi rekla , da kar ti škodiš tukaj gor.... ....možgančke pa si kar uredi ti , morda bi bilo dobro na kakšno slikanje ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nepozabljena 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 Veš kva je tvoj problem.Da vse tiste ki ti hočejo pomagat, napadeš. Tisti, ki ti pa laskajo in ti pripovedujejo pravljice za lahko noč ti pa so v redu.Žal, grešnica si kot grešnica boš tudi šla s te zemljice, zato je bolje da se osredotočiš na spoved, pa pazi, da te ne bi zaneslo, kot ničkolikokrat,župniki so pod celibatom. ...vsem tistim , ki mi pomagajo , sem srčno hvaležna , samo ti se ne vtikaj povsod ...ker ne kapiraš popolnoma nič ...v cerkev pa kar ti pojdi ...sicer pa s teboj ne mislim komunicirat , ker si popolnoma negativen človek , besen na cel svet-...žalostno...uživaj , druge pa pusti ...vsem tistim , ki mi pomagajo , sem srčno hvaležna , samo ti se ne vtikaj povsod ...ker ne kapiraš popolnoma nič ...v cerkev pa kar ti pojdi ...sicer pa s teboj ne mislim komunicirat , ker si popolnoma negativen človek , besen na cel svet-...žalostno...uživaj , druge pa pusti ...aja , pa prosim nehaj kvakat ...kva je moj problem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nepozabljena 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 Aha nestrpnost do drugačnih. Ja nestrpnost pa neumnost gresta z roko v roki, kronski dokaz?Ti! ...hehehhe res me spravljaš v smeh ....a si drugačen ?.....sorcy...drži se...l.p Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 Opis tvojega profila bo bolj nasplošen iz psihološkega vidika.Malo razočaran nad življenjem,rad bi spravil nekaj skupaj in nadziral prostor,čas v popolnosti.V resnici iščeš stvari,kako nadzirati energije.Trenutno si v nekem udobnem stanju,saj si nekaj našel.kratkoročno.Celo tvoje življenje je bilo do sedaj dokaj mirno,brez hujših pretresov.Ves čas rabiš neko aktivnost.V realnem svetu si precej skleptičen,ko pa imaš stik z duhovnim,pa se daš hitro prepričati.Tvoja psiha je precej potrpežljiva.V duhovnem področju imaš prevelika pričakovanja.Pri tem te ovira zbeganost in občutek,da si izgubil neko vez.Precej si kritičen.Tvoj karakter je premočan do tvoje okolice,zato so stiki bolj slabi.Vse kar ti je do sedaj uspelo,je reguliranje moči čustev.Toliko na kratko,če pa te zanima tvoja prihodnost,lahko pogledam tudi tja. Od oka bi rekel da si falil večji del, bom doma preveril na procente..... Par stvari bi pa veljal skoraj za vsakega... Jaz nimam ničesar želje nadzirat, samo prepustiti se toku in "biti"...o mojem lifeu si se zmotil tako za sedanjost kot preteklost. To velja tudi glede aktivnosti, duhovnosti, karakterja, čustev.... Glede prihodnosti pa nima smisla izgubljati besed....Ko človeček stopi pod okrilje "duhovnega učitelja" in postane učenec potem veljajo drugačna pravila...tudi glede karme....Preteklost ne obstaja, prihodnosti ni, je samo ta trenutek sedaj...Skratka prihodnost ni dorečena, vse se lahko spremeni v tem trenutku... Kot sem rekel jaz sem preveč misteriozen, da bi me lahko s psihoanalizo razumel....Če nimaš intuicije al pa kak drug način pridobivanja informacij preko biopolja potem me ne boš skapiral...Samo z razumom bo težko... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nepozabljena 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 A ni to čudno, pri tebi je vse falil, pri nerazumljeni al nepozabljeni al kva je že tista grešnica, pa vse zadel. ..ejejjej...zopet kvakaš....sem že vprašala , kje se ugasneš ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 Glej ga zlomka tudi jaz se prepoznam v tem sestavku.pravzaprav se vsak človek lahk noter vsaj v eni črtici prepozna. abstraktnost vedeževalcev je tisto, kar onemogoča da bi okultizem postal znanost.Ej, Porny, a se prepoznaš v tem: Želite si, da bi vas drugi ljudje imeli radi in vas občudovali, pa vendar ste tudi kritični do sebe. Čeprav imate nekatere osebnostne šibkosti, ste jih v splošnem zmožni premagovati in obvladovati. Imate določene sposobnosti, ki so znatne, pa jih še niste dovolj izkoristili. Medtem ko ste navzven disciplinirani in samokontrolirani, ste v notranjosti lahko tudi zaskrbljeni in negotovi. Včasih resno dvomite, ali je bila vaša odločitev ali vaše dejanje pravilno. Radi imate določeno mero sprememb in raznolikosti, ovire in omejitve pa vas spravljajo v nezadovoljstvo. Kar ponosni ste na to, da znate neodvisno razmišljati in da ne sprejemate stališč in mnenj drugih brez zadovoljivih dokazov. Ugotovili ste že, da ni modro, če se preveč razkrivate drugim. So trenutki, ko ste ekstravertni, zgovorni in družabni in spet tudi trenutki, ko ste introvertni in zadržani. Nekatere vaše ambicije in pričakovanja so malce nerealistična. Glede prihodnosti pa nima smisla izgubljati besed....Ko človeček stopi pod okrilje "duhovnega učitelja" in postane učenec potem veljajo drugačna pravila...tudi glede karme....Preteklost ne obstaja, prihodnosti ni, je samo ta trenutek sedaj...Skratka prihodnost ni dorečena, vse se lahko spremeni v tem trenutku... Kakšna in katera drugačna pravila? A samo ko nekdo stopi pod okrilje "duhovnega učitelja" prihodnost ni dorečena? Sicer je dorečena ali kako je s tem? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lrcr 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 Ordinarino,mene pa zanima izskušnja s to žensko. Kaj se je takega prijatelju zgodilo s to žensko. Morda je ta zgodba kaj vplivala na vse. A je kakšna posebna zgodba? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 Kakšna in katera drugačna pravila? A samo ko nekdo stopi pod okrilje "duhovnega učitelja" prihodnost ni dorečena? Sicer je dorečena ali kako je s tem? Pa ne mi rečt da ti to ni znano. V mislih sem imel to ko nekdo stopi na duhovno pot in dobi vsaj prvo planetarno iniciacijo...Obstajajo ista pravila plus dodatni aneksi, vse je nekako bolj potencirano... Ma to je težko povedat, ker še sam ne dojemam...Prihodnost si ustvarjaš v tem trenutku, v tem trenutku lahko spremeniš zadeve za 180 stopinj... Učitelj lahko poseže v kakšne negativne dogodke, morebitne nesreče...reši ti življenje...Skratka nisi več toliko pod vplivom materialnih sil oz. sil iluzije (maya) ampak pod vplivom višjih sil. S tem pa pride tudi večja odgovornost...skratka če ga serješ te ne bo udarila samo karma, ampak te bo še učitelj malo brcnil v rit. Na kratko povedano dobiš kao neke vrste ugodnosti, obenem pa tudi več dela in odgovornosti......Kako boš pa manevriral in kaj ga boš sral je pa drugo vprašanje... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 Pa ne mi rečt da ti to ni znano. V mislih sem imel to ko nekdo stopi na duhovno pot in dobi vsaj prvo planetarno iniciacijo...Obstajajo ista pravila plus dodatni aneksi, vse je nekako bolj potencirano... Ma to je težko povedat, ker še sam ne dojemam...Prihodnost si ustvarjaš v tem trenutku, v tem trenutku lahko spremeniš zadeve za 180 stopinj... Učitelj lahko poseže v kakšne negativne dogodke, morebitne nesreče...reši ti življenje...Skratka nisi več toliko pod vplivom materialnih sil oz. sil iluzije (maya) ampak pod vplivom višjih sil. S tem pa pride tudi večja odgovornost...skratka če ga serješ te ne bo udarila samo karma, ampak te bo še učitelj malo brcnil v rit. Na kratko povedano dobiš kao neke vrste ugodnosti, obenem pa tudi več dela in odgovornosti......Kako boš pa manevriral in kaj ga boš sral je pa drugo vprašanje... Mah ... Nekaj mi je znano, nekaj pa ne. Recimo, da sem na duhovno pot stopil že nekaj let nazaj, pa nisem doživel ne planetarne ne kakršne koli drugi iniciacije. In kaj takšnega niti nočem. "Pravila" in življenjski zakoni pa so isti prav povsod in o tem, koliko je kdo pod vplivom raznih sil (ne fizikalnih v tem primeru), pa izbira vsak sam, z učiteljem ali brez -- IMO. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ordinarino 22. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2010 Da bi kaj več lahko povedala o tej zgodbi, bi jo morala sama doživeti. Ker gre za enkratno doživetje me zgolj zanima kaj bi naj se tarkat dogajalo z mano in sem tu iskala namige. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 22. marec 2010 Prijavi Deli 22. marec 2010 takole na daljavo so diagnoze pač vprašljive Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.