MALALANA 26. marec 2010 Prijavi Deli 26. marec 2010 Prosim, če kdo podari Čivavo, ali Maltežana,ali Pekinezerja Ker si omenjene pasme zelo želi in je nikjer ne najdem imam upanje,da se bo tu kak dober človek našel in mi podaril. Zagotovljen je topli dom in popolna oskrba. Hvala vsem in lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 26. marec 2010 Prijavi Deli 26. marec 2010 http://www.podarimo.si/ Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MALALANA 26. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2010 kakšne so pa cene teh psov?cene so tam nekje od 500eur dalje,kar se mi zdi hudo predrago,za Čivavo.Čemu in zakaj takšne cene mi ni jasno?sama čakam sedaj na odgovore iz PODARIMO.SI a sem zgubila upanje, da bo kdaj kak kuža pri meni.Predolgo že iščem,da bi se zgodil čudež... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 26. marec 2010 Prijavi Deli 26. marec 2010 a sem zgubila upanje, da bo kdaj kak kuža pri meni.Predolgo že iščem,da bi se zgodil čudež...Ja poten pa ne jokcej, če si se vdala v usodo da ga ne bo. Misli da ga boš dobila in bo že splet naključij nanesel da ga dobiš. Iz izkušen ti pa povem, da če negdo želi "šenkat", vsak prvo vpraša kaj je z njim narobe. Zato ima vsaka živalca vsaj nekaj denarja za vratom.Saj ni treba da je 500€, mogoče bo pa 50€. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.