Skoči na vsebino

Tečaj angleščine za otroka

nina_nana

Recommended Posts

malo sem gledala angleške tečaje, vendarje toliko jezikovnih šol... ima kdo kakšno priporočilo glede tečajev? Slišala sem, daje fajn, da ima jezikovna šola morda tudi internetno izobraževanje za dodatno izboljšanje znanja.. kaj pravite vi?

pozdrav x:)x

Deli na socialnih omrežjih

nina_nana, veliko je odvisno tudi od tega za koliko starega otroka se gre in kaj pričakuješ..

hočem reči, da za otroka v vrtcu ali začetku OŠ dodatno internetno izobraževanje nima kaj dosti pomena, ker gre v tem obdobju pri učenju jezika predvsem za spoznavanje jezika preko igric, pesmi, zgodbic, barvanja, risanja, poslušanja pravljic ... in se ne pričakuje, da bo otrok po enem letu tečaja kar sposoben se pogovarjati.. gre bolj zato, da dobi občutek za jezik, da mu pride v ušesa..

za starejše pa - če je dobra učiteljica, bo itak našla na netu kup vaj in dodatnih nalog, ki jih predlaga otrokom za delo doma, ..

po mojem mnenju to, da ima šola tudi dodatno internetno izobraževanje ni ravno bistveno za kvaliteto šole.

Malo reklame x;)x jaz učim španščino na tejle šoli Vedo trenutno še zelo mini šola, ampak uživamo v svojem delu xsrcx

Ne vem, bistveno se mi zdi, sploh če gre za mlajšega otroka, da se pozanimaš o načinu dela (kakšne materiale uporabljajo, koliko jih je v skupini, ..), da spoznaš učiteljico (ker imaš na isti šoli lahko eno, ki res zna z otroki in drugo, ki je tam samo za to, da malo dodatno zasluži), ...

jaz sem drugače tudi hodila na panteon, bila zadovoljna, ampak ne morem komentirati njihovega dela z otroki, ker sem bila že študentka, ko sem se začela učiti tujega jezika pri njih...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

• 2 years later...

Živjo!

Jaz imam hčerko ki je prejšne leto obiskovala (1.razred) zdaj sebtembra pa gre v 2.razred ... Angleščina pa se v osnovni šoli začne šele v 4. razredu. Ker sem mnenja da je znanje tujega jezika zelo pomembno in poučno (še posebej znanje angleščine) sem malo brskala po internetu vendar vse jezikovne šole se mi ne zdijo primerne (to je moje mnenje) - mislim da preveč gledajo na denar ne pa na to koliko in kako bi otroka čimbolje in čimveč naučili ... Potem pa sem na internetu (ko je moja tamala začela obiskovati 1.razred) zasledila punco staro 16 let ki obiskuje srednjo turistično šolo. In sem jo kontaktirala preko maila ime ji je Anja (anja.instruction@gmail.com) in sem jo vprašala kaj ponuja ali ponuja tečaje ali samo inštruira. Povedala mi je da za otroke od 1. do 3. razreda ponuja tečaje od 4. do 9.razreda pa ima inštrukcije oz. utrjevanje snovi. Tako da sva se po tem dogovorili za 1 temin (tečaji/inštrukcije) potekajo pri njej doma.

S hčerko sva prišli k njej takrat kot smo bili zmenjeni. Najprej smo se še malo pogovorili (povedala mi je da tečaj poteka 1x tedensko - po dogovoru skupinsko ali individualno) ura traja 45 min, cena na otroka = 10EUR/h vsakih 14 dni z učencem vzame 1 novo "snov" npr.: 1. + 2. teden sta z mojo hčerko jemali angleško abecedo ----> po 1.uri mi je vse kar sta jemali poslala na moj e-mail zraven pa priložila še računalniške igice, uganke in slike povezane s snovjo (torej za vsako novo vzeto snov mi je na mail poslala gradivo da sva z hčerko vadile do naslednje ure) vzele sta tudi snov št. od 1 do 10, osnovni pozdravi, barve itd. Tako da moram reči da sem bila zelo zadovolnja ... pa tudi če je naprimer zbolela ali pa mi nismo utegnili se je dalo vse zmeniti ins mo uro prestavili na kakšen drug dan .... in pri njej imaš na razpolago da vzameš vsako uro posebej (1x na teden) ali pa da vzameš (mesečni tečaj se pravi 4 ure na mesec ali 5 odvisno od meseca) .... jaz sem za hčerko jemala mesečne tečaje pa še ceneje je če vzameš mesečni tečaj imaš na mesec POPUST = 5EUR! :) se splača

..

..

zdaj nevem če ima še tečaje/inštrukcije ker hčerka ne hodi več k njej zaradi pomankanja finančnih sredstev ... P.S: ob koncu tečaja (traja od oktobra do aprila/maja) dobi tudi diplomo)

RES PRIPOROMAČ

tako da če se katera zanima jo kontaktirajte na e-mail: anja.instruction@gmail.com

• 7 months later...
  • 2 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...