Skoči na vsebino

Pravila foruma in spami oz. 'smetenje'

Jutranjik

Recommended Posts

Draga lastnica foruma lunin net ga. Ema Kurent!

Javljam se, ker odkar sem tukaj, opažam, da eni in isti uporabniki (npr. DON KARLOS) nenehno "svinjajo" oziroma sabotirajo skoraj vse duhovne teme in avtorje le-teh.

Kar pošiljajo, so navadni "spami" oziroma popolnoma off topic teme, ob temu pa so še žalljive do avtorjev prispevkov, ali pa do teme, ki jo nekdo obravnava.

Ali Vam je to kot lastnici foruma všeč, da ima forum takšen sloves?

Ali Vam je bil to cilj, da si "pridobite" takšno občinstvo in da diskusije potekajo v takšnem načinu?

Kaj sploh navajate pravila foruma, če se jih ni potrebno "držati"?

Tisti, ki skoz sabotirajo avtorje in prispevke, se dostikrat sklicujejo pač na to, da vlada "svobodna volja" ..... To ni prav nič posebej pozitivna oblika "uveljavljanja" svoje svobodne volje, kaj pa šele to, da se bi naj tukaj upoštevala splošna pravičnost za vse uporabnike. Ali naj eden ali skupinica posameznikov sabotira kar vse teme (ponavadi duhovne teme) ki jih tukaj objavljamo/objavljajo???

Prosim za odgovor tukaj.

Lep pozdrav!

Deli na socialnih omrežjih

...

Najprej se prepricaj, kam si sploh prisel in na koga naslavljas poste oz. celo teme - preden govoris o oliki in (ne)spostovanju na placu, ki ni tvoj - torej lahko sodelujes ali pa ne.

Predlagam ti torej, da obisces spletno stran omenjene astrologinje, ce zelis kaj povedati njej.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Javljam se, ker odkar sem tukaj, opažam, da eni in isti uporabniki (npr. DON KARLOS) nenehno "svinjajo" oziroma sabotirajo skoraj vse duhovne teme in avtorje le-teh.

Kar pošiljajo, so navadni "spami" oziroma popolnoma off topic teme, ob temu pa so še žalljive do avtorjev prispevkov, ali pa do teme, ki jo nekdo obravnava.

Ali Vam je to kot lastnici foruma všeč, da ima forum takšen sloves?

Ali Vam je bil to cilj, da si "pridobite" takšno občinstvo in da diskusije potekajo v takšnem načinu?

Kaj sploh navajate pravila foruma, če se jih ni potrebno "držati"?

Tisti, ki skoz sabotirajo avtorje in prispevke, se dostikrat sklicujejo pač na to, da vlada "svobodna volja" ..... To ni prav nič posebej pozitivna oblika "uveljavljanja" svoje svobodne volje, kaj pa šele to, da se bi naj tukaj upoštevala splošna pravičnost za vse uporabnike. Ali naj eden ali skupinica posameznikov sabotira kar vse teme (ponavadi duhovne teme) ki jih tukaj objavljamo/objavljajo???

Prosim za odgovor tukaj.

Lep pozdrav!

Hvala ADMIN, za podporo. Mogoče pa se ADMIN zaveda, da nekdo pa mora bit ministro contario.

Nikoli nisem imel namena smetit po forumih in nikol nisem tega zavestno počel. Zmeraj pa sem poskušal postaviti tem več direktnih vprašanj in predstaviti temveč lastnih spoznanj. Npr. tebe Jutranjik, sem vprašal, saj kot si sam dejal, da imaš izkustva o Kasiopejcih ali bi stavil da leta 2012 ne pridejo. Potem se je še temu vprašanju pridružil s komentarjem Unis in debata je bila še podkrepljena s karikaturami, da naj vzamemo kredit, saj bo leta 2012 konec sveta... Malo zabave :fool: nikoli ne škodi.

Po forumih večkrat skušam širiti zabaven pogled na svet, nikoli pa nočem biti vzvišen ampak komičen in ironičen v pozitivnem pomenu besede. Po Aristotelu je namen komedije poboljšanje sveta in človeka, saj kaže na naše slabosti. No smisel foruma pa je diskusija in izmenjava mnenj. Enopartijski forumi so malo zrjaveli in nepoularni

Jutranjik spij si kamilice in baldrijan. Priporočam ti pa še hladen oblkadek na glavo, da se malo pomiriš.

ZDAJ ZAPOJMO ZDAJ IGRAJMO,

EDEN DRUGMU OGNJA DAJMO!

JEZA ŽALOST LE NA STRAN

DANS JE MOJ VESELI DAN!

Ta veseli dan, ali Matiček se ženi.

:medal:

LP

DON KARLOS

Mene motijo samo reklame - pa še te pravzaprav ne, ker se vedno najdejo člani foruma, ki jih hitro razkrinkajo in potem iz tega največkrat nastane kakšna bolj ali manj posrečena zafrkancija - ki je pa seveda ni treba brat, če nočeš, meni je pomembno le to, da se reklame pretirano ne razpasejo po vsem forumu - v tem primeru bi mi bilo pa žal, ker bi se poslovila, pa mi je sodelovanje v tem forumu kar prijetna in zabavna občasna sprostitev, pa še kaj novega zvem in včas mi da tud mal mislit o meni sami. Sicer pa tega, da se kdo norca dela iz mojega pisanja, ne jemljem kot nekaj hudega ali nespoštljivega - ljudje se pač različno odzivamo na različne stvari, sploh pa to, kar nekdo o nečem/nekom reče ali napiše največ pove o avtorju izjave, tako da... dokler se na forumu dogajajo zanimive debate in tud sodeluje toliko različnih, samosvojih, zanimivih ljudi x:palec: flowx

(popravljeno)

Spoštovani ADMIN!

Torej tudi Vi spadate med tiste, ki ne prenesete kritike oz. drugačnega mnenja?

V meni iščete vzrok moje zmote v tem, da o nečem nisem prepričan?

Dobil sem pač informacijo, da je lastnica tega foruma lunin net ga. Ema Kurent.

To ne spremeni dejstev za moje ogorčenje nad vašim moderiranjem komentarjev.

Primer:

http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=11983

To so torej po Vašem sprejemljive vsebine ki pa lahko spadajo v temo duhovnosti? Žaljivke?? A to je namen foruma, ki "ni moj" in to, da je lunin net domnevno Vaš, Vas opravičuje in "ščiti," da takšnih komentarjev ne moderirate?

DON KARLOS: izjave, da si nekdo nekaj "vtakne v rit" kot si ti že na prvi strani komentiral jaz ne razumem samo tako nedolžno, kot ti omenjaš smisel "Aristotelovega načela komedije" in da ne omenjam še vseh drugih podobnih izpod nivoja.

Meni nisi samo zastavil vprašnja, ampak si pisal še vse drugo.

Več kot očitno je, s kom se hranite tukaj na forumu in to v temi duhovna rast.

Dober tek ob tem!!

Ni čudno, da se tukaj najde tako malo res pravih duhovnih tem oz. se ne najde tukaj dosti objektivno utemeljenih prispevkov.

Popravljeno -> Jutranjik

Ni čudno, da se tukaj najde tako malo res pravih duhovnih tem oz. se ne najde tukaj dosti objektivno utemeljenih prispevkov.

stvar perspektive... nekateri dajo prednost npr. vzgoji otrok, spet drugi npr. ukvarjanju z takoimenovanimi vesoljci, katerih obstoj ni dokazan...

kaj je tu duhovnost in kaj ne, je spet stvar definicije.

xyz - smetenje je kar preveč razširjeno, ne govorim o primatu določenih topičev. Kar eni in isti ga širijo oz. sabotirajo imam občutek da tiste, ki želijo napisati kaj pozitivnega. To me moti.

Če mene npr. neka tema ne zanima ali pa me še ne zanima (morda me bo) - ne bom "nalašč" smetil tam, kjer ni moj teren ali pa žalil, če nimam nič boljšega za početi in nobenega boljšega razloga za zapravljanje svojega časa.

Ne govorim o "rangiranju" ampak o načinu komuniciranja.

Ta je moteč od enih in istih avtorjev.

Tudi če se kdo ne strinja z nečim, ni potrebno žaliti, zaničevati, blatiti itd ....

Nestrinjanje se lahko izrazi na 1000 in en način v drugačnem pomenu.

Isto velja za admina zgoraj (če to je).

Malce me motijo ti očitki Jutranjika, pa bi rada samo povedala, da se mi zdi lastnica foruma predvsem neskončno potrpežljiva in tolerantna. Kar se tiče Don Karlosa - sicer ne berem vseh tem, nisem pa opazila, da bi bil žaljiv. Prej duhovit in zabaven. Je pa res, da ima vsak svoje vrednote in poglede...

A to je duhovito, da napiše, naj si omenjena gospa naj vtakne planet Kripton v rit? Malo več preberi kaj je že vse napisal in potem sodi.

Ne znam citirati besedil sicer bi ti tukaj izpostavil njegove podobne izjave. To ne pomeni, da sedaj nimam argumenta - in tudi ti se sedaj ne moreš "skriti" za tem mojim "primankljajem" Če slediš forumu, je takšnih komentarjev veliko, ki so nesprejemljivi in žaljivi.

A to je duhovito, da napiše, naj si omenjena gospa naj vtakne planet Kripton v rit? Malo več preberi kaj je že vse napisal in potem sodi.

Ne znam citirati besedil sicer bi ti tukaj izpostavil njegove podobne izjave. To ne pomeni, da sedaj nimam argumenta - in tudi ti se sedaj ne moreš "skriti" za tem mojim "primankljajem" Če slediš forumu, je takšnih komentarjev veliko, ki so nesprejemljivi in žaljivi.

Če je bilo to namenjeno meni - ne utegnem brati vsega, tako da ne vem, kaj imata vidva z Don Karlosom. Komentarji so pa pač na različnih nivojih, se mi zdi pa nemogoče, da bi lastnica foruma vse to regulirala po okusu slehernika. Vsak ima svojo predstavo o tem, kako naj bi komunikacija potekala in nemogoče je ugoditi vsakemu. Mislim, da morajo nekatera nesoglasja ljudje reševati individualno.

Sicer pa se me vse skupaj ne tiče, imaš prav.

Spoštovani ADMIN!....

.... Isto velja za admina zgoraj (če to je). ...

Marsa sem. In očitno zenskega spola.

Ce si znal napisat v prvem postu 'spostovana gospa Ema Kurent', cemu zdaj drugacen pristop? x;)x

Skratka, odgovor je enak kot prej; ce terjas spostovanje, ga (tudi) izkazuj.

Energijo placa vidis zelo hitro; ce ti ni vsec, se ne vkljucis v debate.

Ce se vkljucis, si del tega.

... sicer je pa res; OGROMNO je tega, cesar kot urednica ne zelim gledati tu - pa je vseeno tu. x;)x (*si preprican, da je bila moja vizija ***duhovnosti*** - gledati tu "kasiopejce"?)

Svetujem, da gledas na to kot da je to dejansko demokraticni plejs (kjer pa demokracija ni nadnujna, glede na to, da dva prostovoljca sama furava in financirava plac, imava lohk tu, kar zeliva - a veliko je tega, cesar NE zeliva, pa je vseeno tu).

Opazil pa bos prednost tega plejsa, ko ga ne bo vec.

Ko se ti bodo povsod vmesavali in rezali tvoje avtorstvo uredniki, ki bodo na svobodo0 govora gledali kot ti.

Dokler smo pa pri meni, pa bo *po moje (in bodi vesel, da je tako).

(*itak pa ni).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

in v temi o Dr. MIri Omerzel-Mirit:

Bom jaz malo povedal kaj si mislim o tej Miri

http://files.splinder.com/fcc9666a27f842be3f16c386db4535e0_medium.jpg

Ženska blodi do tilta. Veš kam naj si ona vtakne ta svoj planet kripton!

xsmx

Ja kar komunicira in te potegne na planet kripton. x:Dx Ja eni so pa preveč supermena gledali.

Galaktične iniciacije

I. Galaktična iniciacija – Kripton

Vsi tečajniki, ki so že opravili celoten ciklus kozmičnih iniciacij (2+VII), so povabljeni na novo kozmično oziroma galaktično iniciacijo (in nov cikel) z vibracijami, ki jih označujemo z Milostjo Mojstrov Kriptona.

ja pa tu so še helij neon argon kripton in ksenon. Pa vodik in klor in dušik in kisik in pare živega srebra.

HA HA HA

Vabim jo da svojo trditev da nič ne je, dokaže pri nas na inštitutu Jožeta Štefana. Če pa stvar ni dokazana, kaj se hvali. Torej aj bodi skromen in tiho ali pa vsaj dokaži svoje megabombastične trditve.

Visokoletečega osladnega nakladanja se pa pri njej ne manjka. O sferah kriptona in o supermanih...

HA HA HA

Ne bodite naivni!

:D

Mene ta muzočarka spominja na bolonjsko reformo.

Majprej greš v vrtec 1 stopnja izobrazbe....po sredni šoli imaš peto stopnjo...

Pri naši muzičarki je podobno:

Ko končaš z 5 stopnjo kozmične inicjacije zaključiš z srednešolskimi pardon kozmičnimi inicjacijami. Potem dosežeš 6 stopnjo galaktične inicijacije in postaneš inženir pardon planetoid s 6 stopnjo zaključenega študija. Potem lahko napreduješ do 6a in 6b po Bolonjskem sistemu in se s trudom lahko prebiješ do 7 stopmne in z nadalnje do magistrske stopnje oziroma 7b stopnje po bolonji pardon planetarnih inicijacij...

Vse do 8 B stopnje, oziroma doktorata iz navnosti ali univerzalne inicijacije vseh inicijacij. Pri naši muziičarki, pa boš za častni doktorat moral počakat na njeno smrt. Pardon ne doktorat ampak titulo najvišjega kozmičneg muzičarja iz planeta kripton.

xsmx

Vse vas bom spalila, z svojim tretjim očesom, nam gozi naša mizičarka.

Sicer se njenega tretjega očesa ne bolim, a strah me je da bom slučajno kje slišal njeno sprevrženo kruljenje, pardon petje.

HI HI HI

O ti nejevernik. Ti bo superman iz planeta pardon kozmične zavesti planeta kripton že pokazal, kje ti je mesto.

Čuvaj se.

x!x

Vitko linijo pa je ohranjala z enemonom in prano. x:Dx Kaka lažnjivka, :xx!: , v indiji so nekateri jogiji živeli samo od svežega mleka, pa ni nihče trdil, da živijo samo od duha.

To m. lahko primerjamo z teletom, ki se zredi na 150 kil samo na prani iz seskov.

MUUUU

Vidiš, torej ta mira ni nič posebnega. očitno je lahko vsak na prani.

LP

No sicer pa ta omrzelka ni nek fenomen v naravi. Polhi si naberejo tolšče in potem kar 6 mesecev živijo samo od prane. To je že vedel slavni Janez Vajkard Valvasor. Da o avstralskih pustinjskih žabah sploh ne govorimo, ki lahko, čakajoč na dež preživijo samo od prane zakopane v suhem blatu tudi 10 let in več.

Bakrorez iz Valvasorjeve Slave vojvodine Kranjske:

Hudič žene polhe PRANO past.

Berite našega slavnega polhistorja Valvasorja, ki je bil tudi član prestižne Royal academy of Science iz Londona. V Slavi vojvodine Kranjske je že leta 1689 opisal polharijo in kako hudič žene polhe prano past.

:vtz:

Bakrorez iz Valvasorjeve Slave vojvodine Kranjske:

Hudič žene polhe PRANO past.[/size]

:vtz:

Učenjak Valvasor bi potrdil da je smisel foruma širitev obzorja in kritično diskutiranje o odprti tematiki. Zelo natančno in pravilno je že v času baroka Valvasor opisal, da kako mastni polhi celo zimo preživijo samo na prani kot naša omrzelka.

SCIENTIA EST LUX

in pri temi duhovno znanje:

če je kdo deformiran, je to tvoje nakladanje. HI HI HI

x;)x

Ali to zadostuje??

Naprej:

Jutranjik, kva ti nardiš, ko te en v rl-ju zajebava? Kva ti nardiš, če je močnejši kt ti al pa, če jih je velik? Kva ti nardiš, ko se v rl-ju en ne strinja s teboj?

:8):

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

(popravljeno)

Prav Marsa - uživaj v tem demokratičnem plejsu podobnih komentarjev, kot jih lahko bereš v teh citatih, ki sem jih navedel.

Drugačen pristop - ker trdiš, da ni lastnica tega foruma ga. Ema Kurent, tebe pa ne poznam.

Uživaj in se veseli, da takšne provokatorje plačuješ s svojimi sredstvi!

Popravljeno -> Jutranjik

Ali to zadostuje?

Povsem.

Lahko nehaš.

Smetenja je več vrst. :vragec: :xx!:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Zmota! Ne gre za jokanje - ampak za stil, ki ni sprejemljiv in ga ne odobravam!

Če bi bil jaz admin, bi jih vrgel ven, saj je drugih forumov dovolj.

Kaj pa tvoje smetenje s "Pleadianci" in "Kasiopejci"?

Vprašanje, na katerega še nisi odgovoril, je tudi smetenje in žaljenje?

Possible—but highly unlikely.

Pisem kot redni uporabnik tega foruma

Sodelovanje na forumu, branje foruma, spremljanje foruma, komentiranje na forumu, razmisljanje o forumu in vsebinah tukaj, itn. - je vasa lastna izbira!

Tako kot je vase vam lastno mnenje najprej in predvsem vase mnenje.

Jaz vas ne bom prosil, temvec zgolj predlagal:

da se od vsebin ki vam niso po godu ali pa skodujejo vasemu zdravju oz. jih psihicno ne prenesete in vam povzrocajo napor, neugodje, napetost, nemir ali kaksne druge psiho-fizicne reakcije preprosto distancirate. To lahko storite tako, da foruma enostavno ne spremljate temvec se zatecete tja, kjer so pisalci, znalci, misleci, taksni ali drugacni uporabniki foruma ali nekega spletnega portala, po vasih merilih in ustrezajo vasim zeljam, potrebam ter pricakovanjem.

lep pozdrav tudi vam

Draga ..

Prosim za odgovor tukaj.

(popravljeno)

Alef, se strinjam.

Marsi pa moram sporočiti še to, da je tudi njen prvi odgovor meni v stilu: kaj pa ti, prepričaj se najprej ti itd ... torej kar precej negativno naravnan; to je tudi drugi razlog za spremembo mojega prvotnega stila pisanja.

Free: do neke mere. Če ti en in isti ne tolikokrat skače v negativo, kot tukaj počne skupina enih avtorjev. Tukaj, ali privat (@butl)

Popravljeno -> Jutranjik

Drugačen pristop - ker trdiš, da ni lastnica tega foruma ga. Ema Kurent, tebe pa ne poznam.

x:o)x

Picasso

Marsa - sporočil sem ti tudi drugi razlog, zgoraj ga nisem mogel več vstaviti, ker sem tekst že enkrat popravil. Toliko.

Pričakujem spremembe v smislu upoštevanja etike dialoga med uporabniki.

Ponavljam, če komu določene teme niso všeč, naj ne provocira in širi negative in sabotira vsebine. Ali pa lahko kritiko napiše na argumentiran in drugačen način, ne z žaljenjem, posmehovanjem, zaničevanjem itd .... to je to.

Ne govorim o tem, da določene teme ne smejo obstajati, ampak o neprimernih reakcijah nanje.

Marsi pa moram sporočiti še to, da je tudi njen prvi odgovor meni v stilu: kaj pa ti, prepričaj se najprej ti itd ...

seveda. prepricaj se najprej.

In sporocaj meni, kot si to znal v prvem postu. In ne neki tretji osebi (jutranjiku sporocam, da ga naj nekaj gleda).

ce bos hotel dat pritozbo na ravnanje Mercatorja, dvomim da ga bos naslavljal na Sparove direktorje.

V glavnem, pricakujem, da bos odprl nekaj tem na portalu Eme Kurent, pa ji bos tam solil pamet, saj ne dvomim, da bo tako tvoje izvajanje, kot ostalih drugih, sprejela z odprtimi rokami. x:)x

Picasso

(popravljeno)

Torej - pritožba je naslovljena lastnici tega foruma in dobil sem pač informacije, da je lastnica foruma ga. Ema Kurent? Ti je sedaj jasen vzrok mojega ravnanja?

Če si to ti, potem si sedaj obveščena.

Popravljeno -> Jutranjik

dobil sem pač informacije, da je lastnica foruma ga. Ema Kurent? Ti je sedaj jasen vzrok mojega ravnanja?

Če si to ti, potem si sedaj obveščena.

tvoje informacije so bile napacne.

Lastnica foruma sem jaz - in Mitja - sicer sem pa tudi gospa (menda ni vec *statusa* gospodicne, ce je oseba nad 25 al kolk). x;)x

Torej - ja, sedaj sem obvescena.

Fino ker sva (zdaj) na ti. Res je pogosto odvecen ta *balast* (gospa in podobno).

No skratka oba sva zdaj *obvescena*.

menim da bova skoraj zagotovo oba lazje spala zdaj. x:)x

KO prides na obisk nekam, kar takoj solis pamet in uveljavljas svoja pravila?

Ali gospe Korenckovi reces - gospa Cemazeva, dober dan, na zivce mi gre, ker imate v svoji dnevni sobi te in te ljudi? xDDx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...