Skoči na vsebino

Pravila foruma in spami oz. 'smetenje'

Jutranjik

Recommended Posts

Ali se morda motim?

Čemu potem "navodila oz. priporočila" kategoriji "duhovna rast" tukaj:

http://www.lunin.net/forum/index.php?act=SR&f=8

In splošna pravila foruma?

Ali so takšni komentarji, kot jih citiram zgoraj, v skladu s temi pravili?

Splošna pravila obnašajna na forumu so stvar splošno sprejetih načel, čeprav so individualna stališča lahko tudi drugačna, ampak določen dialog mislim da je predpogoj, da smo sploh tukaj.

Verjetno so postingi v stilu teh, ki jih citiram, op tvojem mnenju pravšnji za ta forum.....

Nikjer pa ni navedeno, da Kasiopejci in Pleadianci ne spadajo na forum , ker je takšno pač tvoje osebno mnenje, ne?

Deli na socialnih omrežjih

Splošna pravila obnašajna na forumu

s tem se bos ven metal, ko bo Lunin forum javen plac, kar je sicer tudi zdaj, vendar LE, ker jaz tako dovolim.

Kot pa receno ze v prejsnjem postu: pravila v svoji dnevni sobi postavljas ti? ali nakljucni (predomisljavi) gostje (ki si jih v duhu sirokosrcnosti sprejel v svoj osebni prostor)??

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Če mene npr. neka tema ne zanima ali pa me še ne zanima (morda me bo) - ne bom "nalašč" smetil tam, kjer ni moj teren ali pa žalil, če nimam nič boljšega za početi in nobenega boljšega razloga za zapravljanje svojega časa.

saj ti ni treba... delujemo pač na različne načine... včasih kakšna šala tu in tam pač mora biti...

smisel za humor pa se od uporabnika do uporabnika razlikuje, saj veš...

Ne govorim o "rangiranju" ampak o načinu komuniciranja.

Ta je moteč od enih in istih avtorjev.

Tudi če se kdo ne strinja z nečim, ni potrebno žaliti, zaničevati, blatiti itd ....

Nestrinjanje se lahko izrazi na 1000 in en način v drugačnem pomenu.

Isto velja za admina zgoraj (če to je).

ja, saj se v glavnem strinjam s teboj in res -ni treba, ampak včasih je očitno treba, ker se tu in tam pač zgodi...

ne bi rad moraliziral in vrednotil osebe na forumu glede na njihov način pisanja...

in jasno, tudi meni samemu so nekateri stili pisanja bližji, drugi ne...

večinoma pa se moje potrpljenje preizkuša skozi medsebojno ne(spo)razumevanje,

bolj, kot pa skozi raznorazne žaljivke.

aja, pa med drugim me znajo dolgočasiti spisi, dolgi kot čreva, ki so več kot očitno papagajsko ponavljanje besed iz raznoraznih knjig.

Na to, da "novi" po tvojem mnenju ne "smejo komandirati" pa tole:

k tebi domov pridejo tvoji dobri prijatelji in s seboj pripeljejo še druge, ki jih ti ne poznaš. Do prvih boš gostoljubna, do drugih pa ne in si boš vanje "brisla čevlje" in jih na koncu še napodila ter jim zabrusila: "Vi ste stopili skozi moja vrata in tukaj jaz postavljam pravila"

Ali ti tukaj tako funkcioniraš oz. gojiš take vrste virtualno skupnost?

Ob mene si nihč e ne bo "brisal čevljev" niti iz mojih tem.

Uporabniki zgoraj so napisali, da se pač tisto kar komu ni všeč, ignorira, ni pa potrebno žaliti nekaj in nekoga, če je nov ali pa nam njegove teme niso všeč.

In zanimivo - to počnejo pravzaprav takšni, ki pišejo besedila, iz katerih bi morda lahko med vrsticami celo sklepali, da so kdaj prebrali kakšen članek o "duhovnosti" v Jani.... Ker nezavedno uporabljajo "duhovne vsebine" npr. sliko Krishne za avatarja na forumu.

Kakorkoli, od "podforuma" duhovna rast sem pričakoval, da se vsaj tukaj morda nahajajo ljudje, ki jih ta tema resnično zanima - kot je napisana iztočnica v pravilih tega podforuma.

Vidim, da ima ovdje svaćijeg i svašta ....

Alef, se strinjam.

Marsi pa moram sporočiti še to, da je tudi njen prvi odgovor meni v stilu: kaj pa ti, prepričaj se najprej ti itd ... torej kar precej negativno naravnan; to je tudi drugi razlog za spremembo mojega prvotnega stila pisanja.

Jaz se s tabo ne strinjam.

V ničemer glede tega kar si do sedaj nasmetil tu noter.

Negativna naravnanost - daj malo pozorneje preberi svoje poste. :vio:

http://www.smilies.4-user.de/include/Haushalt/besen_smilie_163.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

xyz - ko sem odprl temo"Vesoljci ........." sem napisal, da me zanima predvsem tudi izmenjava izkušenj.....

Strinjam se: tudi sam ne maram dolge papagajščine. Ne maram suhega citiranja iz knjig, ne maram "laskanja" in "napihovanja" itd .... ampak to je pač moje osebno mnenje in stališče, ljudje pišejo vsemogoče, tudi tukaj, povsod.

Še enkrat pa: v besedilih DON KARLOSA se vseskozi ponavlja še vse kaj drugega razen navadne "šale" !!!

Saj ni edini tak, jih je še nekaj.

Toliko.

PS: brez skrbi - našel sem tudi forume, kjer se o duhovnosti izmenjujejo mnenja na drugačne načine, kjer ljudje ne reagirajo v stilu, kot je npr. tukaj na moj posting reagirala Marsa (samo primer!); kjer pač stvar o duhovnosti "deluje in živi" -

to je bil razlog, da se sploh pojavim tukaj na luninem netu, ker pogrešam tudi v Sloveniji virtualo, ki o duhovnosti "deluje na nivoju"

Očitno pri nas ne zmoremo kaj podobnega ......... tukaj zagotovo ne. Zelo redki so tisti, ki o duhovnosti pišejo in pozitivno in smiselno.

Alef: moji postingi so naravnani negativno - in to do smetenja.

Ne manipuliraj sedaj naprej in ne poskušaj sedaj pripisati meni smetenja - če ti moj stil kako sem to naredil, ni všeč.

Preberi si izvor negative to so citati in teksti, s katerimi se "pogovarja" z menoj DON KARLOS, ne mojo reakcijo nanjo. Ker izvor ne preneha in ne preneha, je moja reakcija upravičena.

Če ti je všeč vrteti besede sem in tja - izvoli.

Tisti, ki me želi razumeti, je ugotovil point.

Če pa mi tudi ti želiš zmanipulirati - nasmetiti moj sedanji topič tukaj: ja, potem si ti na pravi poti, da ti to uspe.

no, to, da so esenca vsakega foruma predvsem njegovi uporabniki, bi moralo biti jasno.

po drugi strani pa se lahko zavedamo tega, da Marsa vlaga čas in pozornost v forum, ne da bi bila za to plačana.

Mislim.... xrolleyesx , jutranjik kaj težiš...

Če meni ni nekje všeč, če se ne morem, neznam, nočem vlkjučit v neko sredin, se pač umaknem.

Stvar rešena, brez ipike in glavobolov.

Kar se tiče tega foruma... je zanimiv, pester, poučen... Če mi pa neka tema ali komentarji nekoga niso všeč jih pa enostavno preskočim. Konec problemov.

Pa še nekaj se najde na tem forumu... gumb "ignore". Z njim blokiraš vse prispevke nekega avtorja. x8Dx

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Alef: moji postingi so naravnani negativno - in to do smetenja.

Ne manipuliraj sedaj naprej in ne poskušaj sedaj pripisati meni smetenja - če ti moj stil kako sem to naredil, ni všeč.

Preberi si izvor negative to so citati in teksti, s katerimi se "pogovarja" z menoj DON KARLOS, ne mojo reakcijo nanjo. Ker izvor ne preneha in ne preneha, je moja reakcija upravičena.

Če ti je všeč vrteti besede sem in tja - izvoli.

Tisti, ki me želi razumeti, je ugotovil point.

Če pa mi tudi ti želiš zmanipulirati - nasmetiti moj sedanji topič tukaj: ja, potem si ti na pravi poti, da ti to uspe.

:eek: x?x :sori: http://www.cosgan.de/images/midi/frech/k025.gif

Pa še nekaj se najde na tem forumu... gumb "ignore". Z njim blokiraš vse prispevke nekega avtorja. x8Dx

xyesx :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ma si smešen, Jutranjik ... Na forum prideš s temo o vesoljčkih, ki naj bi kontrolirali naša življenja, in pričakuješ, da te bomo jemali resno?! A si padel s Plejad?

Nekateri ta gumb očitno ignorirajo. x^x

Possible—but highly unlikely.

... in jih na koncu še napodila ter jim zabrusila: "Vi ste stopili skozi moja vrata in tukaj jaz postavljam pravila" ...

ok, s tvojega vidika (glede na to, da noces stekati mojega pointa) lahko to stekam in se celo do te mere (tvojih horizontov) strinjam s tabo.

... sem le tako zelo sita, da je toliko tega tu, kar prenasam (v duhu strpnosti, demokracije in vsega tega), pa da se potem meni ocita (ne)prenasanje, mi je pa mimo.

Poleg tega mi stopi na zivec, da me osnovnega bontona uci nekdo, ki me imenuje z drugim imenom.

Torej: ti pozvonis na zvonec 'Petrovic', ce te moti hrup v stanovanju 'Novak' (in je to plac, kjer tudi sam *razsajas*)?

Ce pa si Petrovic upa civknit, halo, tu pa jaz stanujem, sicer pa lep pozdrav in dobrodosel!, se bos pa sel jajcat na 'hisni svet' (in ostal poparjen, ker je hisni svet glih petrovic x:o)x).

Tako nekako.

Osebno sem hotla tud tako - zivljenjsko - duhovnost...

ne ton solat.

pac pa leta, minute,... izkusenj.

In kot jaz vidim, sva oba tu: ti in jaz.

Med nama pa si TI tisti, ki bi hotel nekoga skenslat (oz. ga spreminjat) - ne jaz. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

SVAŠTA....V tako kratkem času take izjave. Pa kaj ima to veze kdo je lastnik foruma...in kdo sploh je ta Ema Kurent...who cares. x:Dx

Marsa je pa prav fletna djevojka... x:px Don Carlos ima pa včasih prav dobre, malo za smejat, pa še kakšen latinski izraz se lahko usput naučiš... x:o)x

Pri duhovnosti se pa moram vmešat...duhovnost ima kao zemeljski in nebeški del...kdor se izogiba zemlje ni še pripravljen, da dobi res kaj vredne informacije. Na forumu so pa različni človečki, pa ne mi rečt da kakšen Flash Gordon al pa Superman....ne obstaja, na astralu so tudi stvari ki jih sami skreiramo...in v kakšnem astralnem prostorčku so lahko tudi oni. x;)x In kdor ni sposoben med večino navlake najdt bistvene stvari ni opravil lekcije in jo mora toliko časa ponavljat dokler se ne nauči...kajti ta lekcija mu bo koristila pri naslednji lekciji ki lahko vključuje tudi zelo hude informacije o svačemu... x:Dx

E Jutranjik sedaj se pa sploh ne čudim več zakaj so te vrgel že iz par forumov...koliko pa je takih ljudi ki so imeli izkušnje z vesoljčki x?x Zelo malo...in še od tistih malo jih je večina imela samo domišlijo...večina ugrabitev, kao operacij itd. je glih zato zelo vprašljivih...Kaj je vsaj malo res lahko ve samo nekdo ki ima pod nadzorom svoje astralno telo, ima znanje...S kom boš potem lahko delil izkušnje in ali si 100% prepričan da so se vsi tvoji dogodki tudi zgodil kao v fizični realnosti. Tega enostavno ne moreš vedet dokler nimaš vsaj malo duhovnega znanja...Ali ga ti imaš? Lekcija "brezpogojno sprejemam"...ali si se naučil vsaj malo? xg:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

kdor ni sposoben med večino navlake najdt bistvene stvari ni opravil lekcije in jo mora toliko časa ponavljat dokler se ne nauči...kajti ta lekcija mu bo koristila pri naslednji lekciji ki lahko vključuje tudi zelo hude informacije o svačemu...

čeprav moram priznati, da sem agapčeta res dal na "ignore", ker me je enostavno prst bolel od scroll-anja.

Hi Jutranjik, ma še nisi spil kamilic in baldrijan pa tudi močen obkladek na glavo nebi škodil. Jutranjik obljubi mi, da se boš šel po letu 2012 zdravit.

http://www.cartoonstock.com/newscartoons/cartoonists/cgo/lowres/cgon507l.jpg

Zgornja karikatura simbolično predstavlja moj pogled na jutranjika. Vem da se ponavljam, ma v tvojem primeru je to krvavo potrebno.

LP

Vse to se vprašajte prvo vi pri vas samih.

Nisem jaz začel žaliti vaših tem ali komentarjev - ampak vi moje oziroma tisti, ki sem jih izpostavil.

Marsa - o Sparu, Merkatorju, Novakovih sem ti pa že odgovoril - kaj ponavljaš eno in isto?

Niti ne bi trdil, da je ravno malo podobnih, ki so imeli ali pa imajo izkušnje v komunikaciji z bitji iz vesolja. Očitno pa jih tukaj ni torej tukaj nimam več kaj iskati.

To je bilo že parkrat napisano "...tukaj nimam kaj iskati..." BYE BYE x:Dx

Če ima pa tako veliko ljudi komunikacijo z vesoljčki zakaj jih pa potem ne najdeš tako na easy...Po mojih informacijah je pa takih človečkov zelo zelo malo...mislim na pravo telepatsko komunikacijo ne na razna slepila in iluzije... xg:Dx

To je bilo že parkrat napisano "...tukaj nimam kaj iskati..." BYE BYE x:Dx

Če ima pa tako veliko ljudi komunikacijo z vesoljčki zakaj jih pa potem ne najdeš tako na easy...Po mojih informacijah je pa takih človečkov zelo zelo malo...mislim na pravo telepatsko komunikacijo ne na razna slepila in iluzije... xg:Dx

jih ni ravno malo ..... sicer, zakaj bi se izpostavljali, če so pač reakcije npr. v tem stilu, kot so tukaj na forumu na moje postinge?

Sploh pa - osebno nikjer nisem omenjal pomembnosti leta 2012 ----- kar so mi nekje vztrajno metali pod nos.

Če je to vse, kar nekdo izlušči iz sporočil ki bi naj prihajala iz prihodnosti in iz drugih dimenzij, je to njegov problem in trdim, da potem stvar razume zelo površno.

res je, večkrat sem že napisal bye bye in od tega, da se še vedno pojavljam v tej kletki tukaj, osebno nimam nič niti ne želim imeti nič. V tem ni stvar koristi ali kakšne nagrade.... zame.

tisti, ki vedo, vedo zakaj.

Nihče mi še ni odgovoril, zakaj takšno udrihanje po mojih komentarjih, zakaj takšno soljenje pameti, zakaj takšno zaničevanje in žaljenje mojih sporočil???

Kaj želite doseči?

kaj sporočate s tem?

Ne obračajte mi zrcala nazaj - vprašanje na vprašanje.

Jaz sem odprl določene teme in želim odgovor, zakaj takšne negativne kritike oziroma odzivi?

Zakaj obenem pridiganje, kaok bi pa moralo biti, da bi bilo "duhovno" in "ok" ?

Sploh ne razumem, ampak je očitno res, da si danes lahko vsak privošči izražati svoje mnenje o vsaki stvari - četudi je nikoli še ni videl ali spoznal. Za narejeno duhovitostjo, igro moči, spretnostjo pisanja komentarjev itd.... se pravzprav skrivajo samo neozaveščeni nesigurni posamezniki.

MOj topič ni v izpodbijanju ali argumentiranju (za to je potrebno odpreti nov topič) temveč v izmenjavi informacij in izkušenj iz področja "ufologije" (uf tudi sam ne maram tega izraza) ker tukaj na luninem netu razen lightworkers še nisem zasledil takšne teme.

Takšne teme tudi sicer pogrešam v Sloveniji na netu, so preveč redke.

Torej tukaj jih očitno ne želite, poskušal sem, naredil nisem nič, vi ostajate veseli v tem, da ste obdržali svoj vrtiček bolj ali manj tak, kot je bil, in takega želite še vnaprej,

zato res adijo vsem.

Kako lahko veš a je komunikacija z vesoljčki pristna, če sploh ne veš kaj so slepila in iluzije? Visoko duhovna bitja pa ne uporabljajo kanaliziranja oz. zelo redko, ampak telepatsko komunikacijo... x:Dx

In kot sem rekel moj vir pravi, da je večino takih človečkov, ki kao pravi da so imeli stik z vanzemaljci pod vplivom slepil in iluzij oz. svojih prepričanj, pričakovanj, želja....skratka tapravih pristnih stikov je zelo malo...zato pa taki človečki dajejo take popačene informacije...In jaz 100% zaupam svojemu viru. Malo opreznosti in zdravega razuma pa ne škoduje pri teh zadevah... xg:Dx

Glede ostalega kar si napisal pa...who cares.... x:Dx

Sploh pa - osebno nikjer nisem omenjal pomembnosti leta 2012 ----- kar so mi nekje vztrajno metali pod nos.

Napisal si to:

Če boš slučajno opazila mojo novoodprto temo o vesoljcih (Kasiopejci, Pleadianci, Ra ....), bi lahko tudi jaz pri tej temi dodal še to, kar oni napovedujejo za leto 2012. Takrat bi naj izbruhnila vojna in bi se nam naj v fizični obliki pokazala vsa bitj aiz 4-dimenzije, se pravi vesoljci in drugi (da pa ne bo pomote, omenjeni Pleadianci in drugi menda prihajajo iz 6-dimenzije in ne 4). vojna se bi naj začela za planet zemljo, ker ji hočejo zavladati bitja iz 4-d. Ta bitja bi naj že danes izvajala vso kontrolo zavesti nad nami, imajo bojda agente po vsem svetu in nam vstavljajo implante ter jemljejo naša tkiva in DNK, da bi nam postali čimbolj podobni in jih ne bi več mogli ločiti od navadnih ljudi (nova hibridna rasa).....

[...]

Leta 2012 bi naj splošna zavest planeta (ljudi) preskočila v višji 4-nivo, 4-dimenzijo in zato bomo videli vsa ta bitja realno in ne le kot astralne vizije ..... Hm ......

[...]

Seveda pa vse to ni pomembno. Kaj pa je to prikaz bitij iz 4. in celo 6. dimenzije, kaj bi si belili glave z vojno za Zemljo ...

Skratka, ponavljam vprašanje, smetim:

Ko bo minilo famozno 2012 in se ne bo nič od prerokovanega in domnevnega zgodilo, a se boš upal priti nazaj v to temo in pokomentirati zadevo?
Possible—but highly unlikely.

Napisal si to:

Seveda pa vse to ni pomembno. Kaj pa je to prikaz bitij iz 4. in celo 6. dimenzije, kaj bi si belili glave z vojno za Zemljo ...

Skratka, ponavljam vprašanje, smetim:

CITAT(Jutranjik @ 9. Apr 2010, 16:46) http://www.lunin.net/forum/style_images/1/post_snapback.gifSploh pa - osebno nikjer nisem omenjal pomembnosti leta 2012 ----- kar so mi nekje vztrajno metali pod nos.

Napisal si to:

CITAT(Jutranjik @ 23. Mar 2010, 22:49) http://www.lunin.net/forum/style_images/1/post_snapback.gifČe boš slučajno opazila mojo novoodprto temo o vesoljcih (Kasiopejci, Pleadianci, Ra ....), bi lahko tudi jaz pri tej temi dodal še to, kar oni napovedujejo za leto 2012. Takrat bi naj izbruhnila vojna in bi se nam naj v fizični obliki pokazala vsa bitj aiz 4-dimenzije, se pravi vesoljci in drugi (da pa ne bo pomote, omenjeni Pleadianci in drugi menda prihajajo iz 6-dimenzije in ne 4). vojna se bi naj začela za planet zemljo, ker ji hočejo zavladati bitja iz 4-d. Ta bitja bi naj že danes izvajala vso kontrolo zavesti nad nami, imajo bojda agente po vsem svetu in nam vstavljajo implante ter jemljejo naša tkiva in DNK, da bi nam postali čimbolj podobni in jih ne bi več mogli ločiti od navadnih ljudi (nova hibridna rasa).....

[...]

Leta 2012 bi naj splošna zavest planeta (ljudi) preskočila v višji 4-nivo, 4-dimenzijo in zato bomo videli vsa ta bitja realno in ne le kot astralne vizije ..... Hm ......

[...]

Jutranjik, ali ti sploh veš kaj pišeš. Očitno te spomin zelo slabo služi. Po eni strani trdiš, da vidiš kasiopejce a po drugi strani sam sebe negiraš TOTALNO!!!

LP

x:Dx

Ma jaz se po eni strani strinjam z Jutranjikom,ker tudi mene zelo motijo razne žaljiuke pa blatenja in provokacije in zato pa obstaja opcija " ignore " in je stvar rešena!Je pa tudi gumb prijava ob vsakem komentarju in če se ti zdi komentar sporen ga pač prijaviš in Marsa,če je potrebno ukrepa....

Imam pa občutek,da niso vsi seznanjeni s tem kot npr Jutranjik!

Ja, motece je vsekakor motece. :o|o:

... ne bi vec o tem, sem ze toooooolk v teh osmih letih... pa tako vcas izpade mal drugac, kot bi hotla, ne morem se pa ravno ne odzvat... x:)x - na tako temo.

V glavnem, ja: spornosti se prijavi, pri VSAKEM komentarju je gumbek 'prijavi' (pri cemer je recimo hecno, da veliko obiskovalcev oz. clanov uporabi ta gumbek, ko hocejo zgolj komentirati, skratka mislijo da prijavi pomeni: 'ubodi dober komentar'='prijavi' ("kwa je dobr prjavu!" x;)x x:Dx)...

Tako da dobim veliko "prijav", ki so pravzaprav samo komentarji na teme, kot na primer: dobim "prijavo", ki je v bistvu doooolga solatka na eno temo (ker je hotel clan samo komentirati=pisati komentar, pa pritisnil napacen gumbek)... x:px

in mi najprej sploh ni jasno, kaj se prijavlja in kaj je sporno. x;)x

Tudi NE ugodim vsaki prijavi, a vsako (dobljeno na tak nacin - obrazec ---> via urednistvo) obravnavam.

Vcasih presodim, da generalno ni sporno, pa ne ukrepam, najveckrat pa ne morem ukrepati, ker se je prijavljalec sporne objave ali teme recimo ze vpletel v obracunavanje, pa lahko tako izbiram, ali rezat vse - ali pa nic.

Tako da ce je kaj spornega, prijavite, hkrati pa se v temi NE ODZIVAJTE, saj je potem tezko izlociti posamezne komentarje (ali celo dele komentarjev), ce v bistvu vsi sodelujejo v tem in potem tako sklestena tema ne bi imela vec nikakrsnega smisla.

... in tako dalje... :vio:

Picasso

Vau šele zdaj sem opazil "tipko prijavo"...kaj morem če smo nekateri tupi, glupi in polapismeni...dobro da ste razložil kaj pomeni... x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...