mišek 11. april 2010 Prijavi Deli 11. april 2010 upam da tudi to paše na ta forum mam eno vprašanje za vse vas in sicer me zanima če kdo pozna kakšen prijeten, urejen lokal v ljubljani (po možnosti v centru), kjer imajo dobro kavico in pa nekaj za posladkat (tortice, rogljički...) če kdo kaj ve naj prosim napiše. hvala že vnaprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aurora* 13. april 2010 Prijavi Deli 13. april 2010 (popravljeno) Hm, jaz sicer poznam dva v centru s torticami: Zvezda (poleg parka Zvezda) in Cacao (na Petkovškovem nabrežju, za Prešernovim spomenikom). V prvem imajo dobro torto čokoladno z malinami, v drugem bananino.To je, če greš sam ali na hitro z nekom, ker je zelo velika gužva (sploh v drugem). Za večerni zmenek predlagam čokoladne palančinke v lokalu Romeo v stari Lj, ker je cel rdeče barve in zato strasten... - vendar je skoraj obvezno sedenje ob oknu. Drugače, za čez dan, je malo bolj umirjen, kot Zvezda in Cacao, Le'Pepit cafe ob Križankah, s super teraso in tudi notri je fino, obvezna je čokoladna torta z banano in potresena s kokosom - to bi bil tudi moj izbor za naj slaščico v Ljubljani...Hm, drugače tudi slaščičarna v hotelu Slon, imajo mize med katerimi je zadosti prostora, da lahko z nekom govoriš, ne da bi zraven štiri mize poslušale (kot npr. v slaščičarni Zvezda) - tako se mi vsaj zdi, kot vidim čez steklo, ko hodim mimo, drugače sem bila tam le enkrat. Več se pa ne spomnim... Pozdrav od sladkosnede... Popravljeno 13. april 2010 -> Aurora* Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aurora* 13. april 2010 Prijavi Deli 13. april 2010 (popravljeno) Hm, popravljam tretji stavek: sploh v prvem (Zvezda) je velika gužva. Ljudje se menjavajo zelo hitro, dostikrat kdo stoji in čaka na mizo... Drugače pa osebje super, interier super (tako kot v vseh, ki sem jih naštela zgoraj, vključno s Hotelom Slon, fancy...) Aja, pa torte sem tudi narobe napisala za Zvezdo in Cacao (pozna ura je že, cel dan za računalnikom...): Zvezda: banana s čokolado (zdi se mi, da ima ta dobra tudi jagode na vrhu, saj boš videl..) Cacao: čokolada z malino.Lahko noč. Hm, cafe Romeo: sem rekla 'obvezno' sedenje ob oknu: mislila sem, če hočeš res uživat (tam so velike mize, opazujeta mimoidoče, kar daje iztočnice za pogvor plus zrenje v oči, ker si sedita nasproti). Popravljeno 13. april 2010 -> Aurora* Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. april 2010 Prijavi Deli 14. april 2010 Le'Pepit cafe ob Križankah, Le Petit ima dobro belo kavo z istim imenom. Kave drugače sploh ne pijem, ampak ta je pa resnično božanska (nima okusa po kavi ). Pa te "trifle" verjante imajo dobre. Drugače imam pa najraj palačine v Romeu. Zvezda pa le, ko res cuker pade in mi je vseeno, če nimam pravega miru, ko jem. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. april 2010 Prijavi Deli 14. april 2010 Hm, jaz sicer poznam dva v centru s torticami: Zvezda (poleg parka Zvezda) in Cacao (na Petkovškovem nabrežju, za Prešernovim spomenikom). V prvem imajo dobro torto čokoladno z malinami, v drugem bananino.To je, če greš sam ali na hitro z nekom, ker je zelo velika gužva (sploh v drugem). Za večerni zmenek predlagam čokoladne palančinke v lokalu Romeo v stari Lj, ker je cel rdeče barve in zato strasten... - vendar je skoraj obvezno sedenje ob oknu. Drugače, za čez dan, je malo bolj umirjen, kot Zvezda in Cacao, Le'Pepit cafe ob Križankah, s super teraso in tudi notri je fino, obvezna je čokoladna torta z banano in potresena s kokosom - to bi bil tudi moj izbor za naj slaščico v Ljubljani...Hm, drugače tudi slaščičarna v hotelu Slon, imajo mize med katerimi je zadosti prostora, da lahko z nekom govoriš, ne da bi zraven štiri mize poslušale (kot npr. v slaščičarni Zvezda) - tako se mi vsaj zdi, kot vidim čez steklo, ko hodim mimo, drugače sem bila tam le enkrat.Več se pa ne spomnim... Pozdrav od sladkosnede... ta slaščičarna v hotelu Slon je pravtako Zvezda... (kot tudi tista nasproti Merkurja v BTC-ju...)... vem ker sem velik fan enih parih njihovih tortic in pač morm vedt na katerih punktih se da šus dobit... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 19. april 2010 Prijavi Deli 19. april 2010 Meni je tudi Le Petit zelo všeč, zadnje čase pa grem pogosto v Solista (ob Ljubljanici blizu Dvornega bara, tudi ta mi ni tako slab), ponavadi pijem belo kavo in mi je prav dobra, za sladice pa ne vem če imajo. Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 22. april 2010 Prijavi Deli 22. april 2010 Da sam barem neke sitnice odavdje znala ranije. Povejte još. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.