janko 13. maj 2010 Prijavi Deli 13. maj 2010 Buhuhu Janko irca ... js bežim!čaooo no... sej k bo tipkownca čista, se pa spet oglas Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 13. maj 2010 Prijavi Deli 13. maj 2010 tole je bla slaba ideja par dni je tipkovnica sicer delala čist ok, zdej se je pa ene par tipk mal zmešalo med sabo, tko da je treba nonstop nekaj brisat in popravljat... nč, bo treba novo. Viš k ne znaš. Če bi to z ljubeznijo... ampak ne, ti si s pucarsko ihto, zdaj boš pa en navaden potrošnik. Kupila novo. Kaj pa drugega. Moja tipkovnica... vsi knofi delajo (pred tremi dnevi stuširana)... divota od života, če znaš, sevede. Sam res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2010 Prijavi Deli 14. maj 2010 Haha!danes se mi pucuje in sm rekla, klinc, probam pa še stuširat jo (tipkovnico namreč), če crkne, kupm pa novo. no jo fajn stuškam, potem sm še s sesalcem mal vodo spihala izpod tipk (pa še mal prahu se je gor napihalo, da preveč čista le ne bo ), pustila mal še na soncu in zdej je prow luštna. deluje očitno tud še pa kolk je mehka (tipkovnica, ane). ... js pa palce dajala ze pod tole, pa Pih! pa vse, do stropa skakala... ... pol pa tole:tole je bla slaba ideja par dni je tipkovnica sicer delala čist ok, zdej se je pa ene par tipk mal zmešalo med sabo, tko da je treba nonstop nekaj brisat in popravljat... nč, bo treba novo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. maj 2010 Prijavi Deli 14. maj 2010 tole je bla slaba ideja par dni je tipkovnica sicer delala čist ok, zdej se je pa ene par tipk mal zmešalo med sabo, tko da je treba nonstop nekaj brisat in popravljat... nč, bo treba novo. Je pa vsaj čista... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 pa ne samo to, tudi vemo, da je z vodo ni primerno pucat sledi, da je zrtvovanje ene tipkovnice prineslo v prostor okolju prijazno posledico oz. zavest o tem! oz. po domace:namesto da bi nas se 10 tule probalo umivat tipkovnice pod vodo, na kar bi ugotovili da so postale neizpravne, sledil pa bi nakup 10 novih (plasticnih) tipkovnic, jih ne bomo umivali pod vodo in NE bomo kupili 10 novih (plasticnih) tipkovnic, temvec zgolj eno novo, kar pomeni da jih bodo manj prodali. In ker se bo ta zavest se bolj razsirila med ljudstvom... pomeni, da bo morda un tajvanc prodal manj tipkovnic in bo ekonomsko manj uspesen in bo odpustil se vec delavcev in bo se vec lacnih ust in bo EU prispevala se vec denarja za "3" svet. Kar pa ima spet tudi svoje prednosti. A pomeni da smo po mrphiyu "na..." v vsakem primeru.Razlika pa je morda v tem, ali bo ob tem okolje bolj obremenjeno ali manj obremenjeno.In v vsakem primeru bomo mi tisti, ki bomo nosili posledice. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 o shit... nakup nove tipkovnice je še hujš, kot če ubiješ človeka. Ja, pa vsakič ko pritisneš na tipko, comp porabi nekaj elektrike, torej mora ena termoelektrarna malo več delat, s tem izpusti v zrak malo več CO2 in SO2 in prispeva k globalnemu segrevanju... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a080.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 ma se dost huj ti povem kake "hude" ideje mas o shit... nakup nove tipkovnice je še hujš, kot če ubiješ človeka. no sej če koga ubiješ, je to tko al tko samo dobro, ker mrtev človek pač ničesar ne kupuje, torej ne obremenjuje okolja lahko celo daruje organe (hm, sam to reši življenje komu drugemu, pa mamo spet nove potrošnike), nč, najboljš, da se ga sam zagrebe kam, alpa celo pusti kar tko nekje truplo, da ga pojejo lačne živali, nej majo mal veselja, že tko jim odžiramo prostor. ... zares full smesen tole (nam). sicr pa zakaj pa ne... hi hi hi hi hi http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a080.gifJa, pa vsakič ko pritisneš na tipko, comp porabi nekaj elektrike, torej mora ena termoelektrarna malo več delat, s tem izpusti v zrak malo več CO2 in SO2 in prispeva k globalnemu segrevanju... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a080.gif Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pametna16 18. maj 2010 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2010 Torej so možnosti:- kupiti novo tipkovnico (pri laptopu to odpade)- damo tipkovnico v pralni stroj (pri 30 ni učinkovito, pri 90 pa nvm kako bo plastika prenesla)- razstaviti in sestaviti tipkovnico (to ni delo za ženske)- kompresorji (ja to ga ima eden na 100 ljudi),- itd. Sama sem odločila tako, da mi je delodajalec kupil čistilo, ki ga uporabljam tudi posledično doma na laptopu.Problem v službah je da velikokrat na naših računalnikih delajo tudi drugi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 18. maj 2010 Prijavi Deli 18. maj 2010 pa ne samo to, tudi vemo, da je z vodo ni primerno pucat sledi, da je zrtvovanje ene tipkovnice prineslo v prostor okolju prijazno posledico oz. zavest o tem! oz. po domace:namesto da bi nas se 10 tule probalo umivat tipkovnice pod vodo, na kar bi ugotovili da so postale neizpravne, sledil pa bi nakup 10 novih (plasticnih) tipkovnic, jih ne bomo umivali pod vodo in NE bomo kupili 10 novih (plasticnih) tipkovnic, temvec zgolj eno novo, kar pomeni da jih bodo manj prodali. In ker se bo ta zavest se bolj razsirila med ljudstvom... pomeni, da bo morda un tajvanc prodal manj tipkovnic in bo ekonomsko manj uspesen in bo odpustil se vec delavcev in bo se vec lacnih ust in bo EU prispevala se vec denarja za "3" svet. Kar pa ima spet tudi svoje prednosti. A pomeni da smo po mrphiyu "na..." v vsakem primeru.Razlika pa je morda v tem, ali bo ob tem okolje bolj obremenjeno ali manj obremenjeno.In v vsakem primeru bomo mi tisti, ki bomo nosili posledice. Ja, jeba je jeba,... ni varjante, da bi se izšlo brez neke škode.... Noben ni reku da bo lahko! So me mučili, kadar sem s kakšnim silnim idealizmom bentila čez cel svet. Ampak tipkovnico bom pa še kar naprej z gobico in vodo.... pa če se cel svet sesuje. Moja tipkovnico bo pa delala! Če bo nehala, bom pa novo kupila. Ker so čist pocen in še eno družinico iz Uzbekistana, ki je ravokar prebegnila (s kratkim postankom na Tajvanu namenjena na Švedsko, vmes so verjetno naredili še en kratek izlet do Čada, saj, kaj pa jaz vem....) bom finančno stabilizirala za nov začetek na Samotrakiji. Potem bodo pa tam mogoče dobili kakšno idejo, kako pa kaj.... čistilnica Delaglobal mogoče, pa bomo tja nosili tipkovnice, obleke , živalcam strišt nohte..... take stvari. Kdo bi vedel, kam bo šel ta svet.... samo da meni zobje delajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pametna16 9. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2010 Nakup tipkovnice pride v upoštev samo če se kako chip kupuje. Me pa zanima če imate tipkovnico za npr. 50 eur če jo boste tudi menjali npr. 2 x na leto. Iz navedenega to pri meni odpade. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TajaP 27. junij 2010 Prijavi Deli 27. junij 2010 (popravljeno) Do sedaj najbolj odličen način čiščenja je izdelek Cyber Cleeči , da gre za krpo, ker je v bistvu ena taka zmes, ki izgleda kot plastelin. Je pa izredno učinkovit. Dela tako, da zmes položiš na tipkovnico in jo pritisneš ob tipke. Oblikuje se po tipkah in , ko jo odstraniš posrka vase vso nesango in umazanijo. Predvsem super je, ker poleg čiščenja tudi dezinficira pleg tega pa je okolju prijazna in biorazgradljiva. Boljšo razlago do moje si lahko preberete na spletno strani: http://www.cyberclean.si/ Popravljeno 27. junij 2010 -> TajaP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.