Skoči na vsebino

Mati

Tamburin

Recommended Posts

• Komentarji 113
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, to tudi, itak, Umetnica. :vio: x:Xx

Tole je bil bolj tak vzklik - lahko recimo pac tudi mame ne bi imela, lahko bi pac preprosto sla, kot oce. Pa ni in me je reva prenasala. xrolleyesx x:Ix :o|o:

Jebiga. Taka sem pac bila, ne ravno kul hcerka, ampak vseeno - mora tudi stars postekati pravi nacin spodbude.

Zame prisila nikakor ni dober nacin.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Ko opazujem mamo...kako se stara...vem, da se moram nekako "zbogati"...z njo...

Nikoli si nisva bili res blizu... :xx!: ...zame je preveč površna...in udarjena na formo...

In vedno vse najboljše ve.. xrolleyesx ...spozna se na politiko, na ekonomijo, na medicino...ona vedno točno ve, kako bi bilo treba stvari narediti...in nima nobenega razumevanja za slabosti...

Vzgajala me je kruto...in avtoritativno...nobene zabave, nobenih norosti ni dovoljevala..

Smela sem na balet, plesno šolo...in učenje tujih jezikov...kino, drink s frendi...ODPADE...Pri 18h...sem smela ostati zunaj do 21h... :xx!:

Prvič sem lahko šla na izlet v gimnaziji...ko je bil maturantski... :xx!: ..eh, še bi lahko naštevala... :xx!: :xx!:

Tako je v bistvu še danes...ni sposobna poslušati...in če se obrnem nanjo s kakšno težavo...me ali sploh ne posluša...ali pa ima takoj rešitev v glavi...ki je seveda daleč od mojega razmišljanja..

Po drugi strani...mi je v veliko pomoč...še vedno mi lika... x:Ix ...otroke prevaža sem in tja, kadarkoli jo prosim...je vedno takoj tukaj...in nanjo se lahko zanesem...če sem kdaj rabila varstvo za otroke...nikoli ni bil problem...lahko sem bila mirna...ampak danes tudi moja otroka pravita...kako jima vedno ustreže...in vse naredi zanju...samo kr naprej jima tut pamet soli... xrolleyesx

počutim se nekako odgovorna....da sem jaz tista, ki več razume...da sem jaz tista, ki mora narediti korak....in se ji približati...da ne bo prepozno...

Astra

Per aspera ad astra

Mati..... dala mi je življenje xsrcbumx !......zato sem ji hvaležna xsrcx

Stalno mi je stala ob strani....pomagala v hudem in se smejala ob lepem.... x:)x

...celo življenje se je bojevala za preživetje in garala kolikor je mogla, sedaj, ko bi lahko uživala v zasluženi penziji pa se bori z kruto boleznijo :sori:

Po srcu zelo dobra.... vedno je hotela predvsem drugim najboljše, sebi je težko kdaj kaj privoščila. Stalno je varčevala za "stara leta" in sanjala, kako bo uživala z vnuki, ko bo v penziji...

Zelo rada sem hodila s starši in njuno družbo naokoli, saj so bili zelo zabavni. Nisem spadala med tiste najstnice, ki so bili radi sami doma.

...verjetno tudi ni dobro, če si preveč navezan na starša... :sori: ...v tem trenutku bi si želela, da ne bi bila... xrolleyesx

C.l.

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Povejte svojim mamam to kar čutite do njih naj bo dobro ali slabo, ker ko jih ne bo več med vami, vam bo zelo hudo, da tega niste storili.

Žrlo vas bo kot črv! Oprostite jim za vse napake. In zahvalite se jim za vse kar so storile za vas.

Povejte svojim mamam to kar čutite do njih naj bo dobro ali slabo, ker ko jih ne bo  več med vami, vam bo zelo hudo, da tega niste storili.Žrlo vas bo kot črv! Oprostite jim za vse napake. In zahvalite se jim za vse kar so storile za vas.
veš, odvisno od posameznika, kak je bil strogo vzgojen in ali je znal to prenest naprej. Nič ne žre, ker se ne pustiti; danes so že v vzhajanju Moderni starši

Ko sem brala ta mnenja o mamah, mi je šlo kar mal na jok. Jz svojo mami ful pogrešam! Kaj bi dala, da bi se vsaj lahko z njo skregala!

Vsem moramo znati oprostiti. Mislim, da zamere puščajo na telesu določene posledice. (Luis Hay-Življenje je tvoje)

Pa tudi če staršem ne oprostiš oz. se ne sprijazniš z njihovim ravnanjem se zna zgoditi, da boš počel iste napake. (isti vir) Jz v to čist verjamem!

Ko sem brala ta mnenja o mamah, mi je šlo kar mal na jok. Jz svojo mami ful pogrešam! Kaj bi dala, da bi se vsaj lahko z njo skregala!...

xsrcx

Res je tole, podobno sem povedala pri ocetih... :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Midve z mojo mami imava čuden odnos, obe se trudiva, vendar ne steče. Ni slaba nasprotno, sem slaba hči jaz, ne vem. Vedno me je bolelo tisto njeno, joj, kaj bodo pa drugi rekli, ne kako ssem se sama počutila, kaj je ona mislila, kaj bodo drugi mislili, deset let sva rabili, da sva se v joku pogovorili in si rekli, rada te imam. deset let... vendar sem bila jaz tista, ki je prijela telefon v roke, sicer bi ji to povedala osebno, vendar sem bila v določenem trenutku tko razočarana, prizadeta, da sem dvignila telefon se razjokala in dejala, da bi bila rada njena hči, ne samo mama njene vnukinje... uf, obe sva se po pol ure pogovora bolje počutili. zakaj danes razmišljam o njej... hja, pogrešam njeno pozornost v tem trenutku bi bila dekle, ki bi se vleglo v posteljo, ona bi puslušala moje težave, mi prikimovala, skuhala kosilo, pospravila sama, jaz pa bi si vzela čas zase in za svoje zdravje. Pogrešam občutek, ki sem ga imela doma. Stanovanje je izžarevalo posebno domačnost, to mi tu ne uspe doseči,preprosto se že enajst let ne čutim tule doma...

no, želim si da bi eh kaj si želim - mami v tem trenutku...

ja rada jo imam xsrcx

Guest sanjalica
Stanovanje je izžarevalo posebno domačnost, to mi tu ne uspe doseči,preprosto se že enajst let ne čutim tule doma...

:V: sem Selene, da živiš v domu, kjer se ne počutiš doma.

Vsak Človek bi moral imeti ne samo dom ampak DOM.

Je grozen občutek, ja , če človek nima niti doma, kaj šele Dom, ampak preprosto nekje samo stanuješ, ali še slabše bivaš. POznam občutek bivanja, večino časa sem bivala, zdaj zadnji dve leti sem pa Doma x:)x :palec: . Krasen občutek xsrcx .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Imam strašno razumevajočo mater. Že skoraj 10. let se ne vtika v moje privatne zadeve. Vem da mi bo vedno pomagala, če bom v hudih škripcih. Navidezno se zelo malo pogovarjava, pa vendar si izrečeva vse v parih besedah. Točno ve kaj mislim in točno vem kaj ona misli. Nikoli mi ne bo priznala da tudi dandanes ne more zaspati, ko me ni doma pozno v noč. Vse to zvem od očeta.
Ja sam ka mali pao s lipe

..Nikoli mi ne bo priznala da tudi dandanes ne more zaspati, ko me ni doma pozno v noč. Vse to zvem od očeta. ...
.ja ljudje si dajajo naloge, jim ne znese zaupat, a ni škoda časa, ko bi lahko še kaj drugega počela; ampak lepo od tebe, da to razumeš

Mati in hči sta prijatelici pri dajanju in sprejemanju.

Španski

Iz tvojih ust, v božja ušesa...ni pa vedno tako xrolleyesx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

• 5 weeks later...
moja mami je mela pa roj.dan neki dni nazaj... pa tolk je planirala kak bomo skupi (vsaj takrat!) pa nismo ble (se sestri)...pa tolk sm si zelela da bi ji kaj (ne vem kaj, k ji tko nimam nic za povedat sam vseen: karkoli!!!) zazelela (iskreno!!) pa je ni blo... je sla... ceprav je ze sla, je odsla se od tam kjer je bla, menda zato, da je noben ne bi motil, na njen dan sam vseen, enkrat na leto, k bi lahk ble vsaj mal skupi pa je se takrat sla... pa ji nism mogla nc rect pa so zelje ostale zadrzane v meni :sori:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Včasih se zdi, da bi bilo bolje, da bi nas vzgajali v samostanu :palec:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Včasih se zdi, da bi bilo bolje, da bi nas vzgajali v samostanu  :palec:

jap... vcasih

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Včasih se zdi, da bi bilo bolje, da bi nas vzgajali v samostanu  :palec:

NEVER! ajd mrbit ampak Moja mami je pa mal bolj fajn vrste mami... taka pridna mami ki posluša ko me ata brani ... ;) pred njenimi nevemkakimi zahtevami pa to.. xrolleyesx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

QUOTE (nimbus @ 4. May 2004 ob 15:19)

Včasih se zdi, da bi bilo bolje, da bi nas vzgajali v samostanu  

NEVER! ajd mrbit ampak Moja mami je pa mal bolj fajn vrste mami... taka pridna mami ki posluša ko me ata brani ...  pred njenimi nevemkakimi zahtevami pa to..  

Ja, mati ti lahko da tudi en kup ljubezni in ostalega... a na koncu moraš it v svet... ki ni ravno napoljnej z ljubeznijo... zato je bolje, da te naučio živeti... pa znajo to naše mame? Ali nas samo branijo, da se nam kaj hudega ne naredi!?! To s samostanom je bilo bolj metaforično!!!

Itak, da imamo radi naše matere... jo spada zraven x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...