Marsa 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Res je tole veckrat, Nimbus, ceprav tvegas mame na glavo s takimle... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Vem Marsa... tudi naše mamice so samo ljudje Se pač skupaj z nami učijo, a ne!?! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Moja mati jih bo imela sedeminsedemdeset še ta teden... In kaj naj ji podarim????? Večna dilema.... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Moja pa sestinsedemdeset prihodnji. Tamala se je ful dobro spomnila (necakinja); mama je napisala nekaksno 'knjigo', v bistvu o druzini, izvorih, da bomo pac to nekoc imeli... In ob vsem tipkanju in vsem se nikoli nobena od nas ni spravila dat v rac. obliko in tko... zdaj bo pa tamala to pretipkala, pa dali bomo vezat par teh 'knjig'.Sicer pa mami veckrat podarim za rojstni dan ogrlice - npr. ima ze rozevcevo, kalcedonovo, aventurinovo, pa se kaksno.Pa slike, s kaksnimi rozami, ker sicer nima dosti smisla za moje slike in vprasa npr. - kako se to gleda? Kje je zgoraj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ker sicer nima dosti smisla za moje slike in vprasa npr. - kako se to gleda? Kje je zgoraj? moja mama ima ravno danes RD... med drugim je dobila eno miceno knjigico 'Ptica v duši' (zgleda, da ta pa se jo je dotaknila - ker sicer podobno reče kot tvoja, Marsa - saj je začela nabirat solze, potem pa hitro zaprla knjigo in rekla, da jo bo potem v miru pogledala ) in spominčice, ki so njene najljubše rožice... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ...potem pa hitro zaprla knjigo in rekla, da jo bo potem v miru pogledala ) ... Biki... ... in spominčice, ki so njene najljubše rožice... ...Ja, Bik bo vedno vesel roze, se sploh kakih teh majhnih, preprostih, jaz tudi rada podarim te male rozice (ki so tudi meni najbolj vsec), rada pa ji kupim tudi vrtnice, npr. oranzne - za lajf in energijo. Same bikovske matke al kwa? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ptica v duši.... to knjigo pa sem tudi jaz že podarila...nekomu , nekoč.... Hihi..nekoč sem že zapisala, da je ta "bikovska mati" bila nekoč zelooo razočarana, sem ji kupila takšno "nikšno nej" rožo...je imela samo 2, 3 zelene liste... (orhidejo)... Pa kupila kitajski porcelan za kavo...en prav poseben...pa rekla; kje pa so ročaji??? Pa kupila kuharsko knjigo...pa pravi...saj vem kuhati.... Pa kupila...pulover...saj jih imam veliko... Pa kupila...zlato verižico, prstan, uhane...saj boš to tak ali tak ti dobila po moji smrti... Eh.... kupovanje daril je K..Čev posel...če ne veš :o|o: :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Hm, zanimiva tale razmišljanja in prebiranje postov... Študiram, da sploh ne poznam svoje mame, da ne vem, kaj bi jo razveselilo, kaj ji kaj pomeni. Še takrat, ko sem živela doma razen jeze ni izražala kakšnih drugačnih čustev .No ja, jaz mislim,da je glavno, da se spomniš na rojstne dneve in tudi če nekaj čisto mimo podariš, da je pozornost tista, ki šteje. Sicer sem pa glih pred kratkim nekje prebrala, da je potrebno vsako darilo, ki ga sprejmeš, sprejeti s hvaležnostjo in veseljem in če pač mogoče ni glih nekaj, kar bi ti prišlo prav, podariš nekomu, ki bi mu ta zadeva prišla prav. (sem na nevtralnih tleh, do zdaj sem vedno zagovarjala stališče,da se daril ne poklanja naprej ) Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Mati je vzgojni sistem z eno besedo. Napoleon. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 moja mama ima ravno danes RD... med drugim je dobila eno miceno knjigico 'Ptica v duši' (zgleda, da ta pa se jo je dotaknila - ker sicer podobno reče kot tvoja, Marsa - saj je začela nabirat solze, potem pa hitro zaprla knjigo in rekla, da jo bo potem v miru pogledala ) in spominčice, ki so njene najljubše rožice...Ptica v duši je ena izmed najlepših knjig, priporočam.Dobila sem jo v dar, od meni zelo drage osebe In kot praviš Mateja, tudi mene se je dotaknila, in mi dala za razmislit. Lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Živjo Simy, dobrodošla med nami Marsa ... 'same bikovske matke al kwa' (jest tud očeta bikovskega... njemu se zdi, da mora bit darilo 'praktično'... kakšn mikser, še bolj kakšni fajn noži, da se dobr reže hranca za papcat ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Uh, sami Biki! Moja mama je na Sanjalicino malo - tega ne rabi, z onim nima kaj poceti, to ji je mimo, to je premoderno, tega itak ze skoz noce... in tko... Tezko ustreci... - a vendar je zelo preprosta, v bistvu. Nozev glih ne dajem.. - ji pa vcasih prinesem kaksno vazico, ker ima rada roze (kot vsak -tipicen- Bik)...Najboljs zadanem s temi ogrlicami (niz drobcenih kamenckov, ne kake strasne koralde)... Pa tudi slike mara, ceprav nima smisla, ce ne drugega, so take zive in pisane, pa itak ima v glavnem roze in taksno, to pa se kar zgleda kot slednje. Samo mi je mimo vedno sliko podarit.Rada ima tudi knjige, samo je hecna. Nekoc smo ji prinesli tiste Kurje juhice nekaj... pa ji je bilo zelo vsec, potem pa smo jo zasuli s temi zupcami, da je 'postala ze kar nervozna', 'se ji je zdelo vse isto', 'ok, enkrat, ampak stalno te zgodbe brat, pa ji je bilo cisto odvec'.... Ali pa rece - saj imam itak ze dovolj za brati (recimo razni brezvezni cajtengi, ki samo o sranjih pisejo)... In vcasih res ne ves, kaj bi podaril.Sem ji kupila ze tudi torbico (da bo imela za na sprehode), pa ful dobro denarnico.....Ker - mora biti drobna rozica utrgana na travniku, podarjena iz srca, ce pa kupujes, pa nekaj pravega, dobrega, ne nekih brezveznarij, ki se valjajo, tega ne mara. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ooo lahko odpremo klub: Naše mame so Bikice Se pridružujem namreč. Edina knjiga, ki sem ji jo kupila je bila Cvetje v jeseni, ker ji je bil všeč film. Drugače knjige nimajo smisla, razen, če so o zdravilnih zeliščih ali o recimo: zdravje iz sadja. Rože pač rože, to pa vedno, ampak v teglcu, ker šopek po njenem nima smisla, ker hitro ovene.Rada imam to mojo mamo in njene rogece...Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Živjo Simy, dobrodošla med nami Hvala ti Mateja. Je zanimivo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Hehe... moja mati je tudi bikica... zato se pa včasih spičva in vsak v svoj kot Za rojstni dan pa ponavadi res kar v cvetličarno zavijem... je tako vesela. Meni so vijolice všeč... potem mora pa vijolice gojit Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Moški ima zagotovljeno eno samo ljubezen - ljubezen svoje matere. Barres Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Same bikovske matke al kwa?in to še ni vse ... sem šla pogledat karto... je tudi asc devica (tvoja tud, se mi zdi ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ronja 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Moja mami... Mi pomeni zavetje pred dežjem. Tudi če je ni ob meni, v mislih pokličem njeno ime in mi je bolje. Mogoče ji premalokrat rečem: MAMI, RADA TE IMAM! Citiraj Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Sanjalica.....Ptica v duši.....fajna knjigica... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeska 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ŽIVJO js pa morem povedat da moja mama je čudovita, res si ne bi mogla želet bolše, toliko ljubezni ima zame.. res pa je da sem mogla kakšno željo tut sama povedat, recimo to, da se sedaj lahko pa že čisto odprto pogovarjama, brez sramu upam da imate tut vi takšno srečo ciao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Moja mami je 1A. Sva si pa v dolocenih stvareh zelo razlicni. Ona je zmeri pozitivna, optimistka, medtem, ko se imam jaz za realistko, sem pa v bistvu pesimistka. Ce je to komu razumljivo Vidi se, da bi vse naredila zame, pa tudi jaz zanjo ( tako kot bi tudi oce, samo na malce drugacen nacin). Spodbuja me, zaupa vame...vcasih tudi tezi, ampak to najbrz vsaka. Vsec mi je tudi, ker ni staromodna, tudi razlika v letih je razmeroma majhna.Drugace sva pa oven in strelec Ne vem sicer kaj to pomeni... Povem ji lahko prakticno vse...od sole, do tipov...samo vsega ji pa res ni treba vedt. Velik raj o tipih govorim ocitu, k kr mal napet rata...ces njegova punca pa to Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Ko je reka starčka odnesla, je tudi on zavpil " Mama!". Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Živjo! Jaz sem pa Ptico v duši kupila sinu (9 let). Malo ga usmerjam v cel koncept duše... Ne vem, če se ga je dotaknila... Čeprav je kar dovzeten, si pusti kaj povedati. Moja mama je seveda druga zgodba. Nič si ne da dopovedati! Kot trmasta najstnica, ki ne bo pustila, da ji starci pamet solijo. Ampak sem potrpežljiva - mogoče bo vztrajnost rodila sadove. Pa se kdaj vprašate, mame, kaj si bodo o vas mislili vaši otroci? Sama definitivno ne živim v iluziji, da bodo rekli, kva sem super mama! Vem, da sem tečna in da bom v puberteti (otrok, ne moji...) še bolj tečna. Pa za cajtom. Pa smotana... Kot tašča bom pa sploh grozna! Ampak na nečem pa delam ves čas: Ne pustim jima pozabiti, da ju imam rada ne glede na vse, brezpogojno. Lp, Beba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Mati gleda na trebuh, žena na hrbet. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2004 Pa se kdaj vprašate, mame, kaj si bodo o vas mislili vaši otroci?Beba, sem ti že hotela napisati, da mi je vseeno, kaj si bodo o meni mislili moji otroci, ter da mi je bolj pomembno, kaj si bodo mislili o sebi. Potem pa sem pomislila: pa kaj me briga, kakšna je moja mama - važno, da sem jaz ok! Hvala, ker si mi dala misliti! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.