Ksenia 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Včeraj poklicala mami in danes greva na izlet, sami sem razmišljala zakaj bi čakala, da ona najde stik med nama, sej to ga lahko tudi jaz, ne... če v vseh teh letih ni šlo, je mogoče moja naloga, da se ji približam. Vem, da bo veliko pritoževanja čez očeta, pa služba, pa bolezen, pa jaz, ampak, se bom potrudila in jo sprejemala. Odločila sem se, da bo lepa nedelja. Moja hči pa ostaja ob tv sprejemniku in OI.Torej, upam, da bom imela lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Hojla selen,ko se vrneš, pa nam le napiši malo, kako je bilo. Ja, če staršem ne klikne v glavi, mora pa nam. Žalostno toda resnično. No važno, da se naredi prvi korak. Saj ni lahko, a vredno vsega truda. peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Selene uživajta v nedelji Bog ni mogel biti povsod, pa je ustvaril mater. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 imeli sva se super, veliko prehodili, uživali v naravi, tišini, pogovarjali o sanjah, zdravi prehrani, veget. prehrani, sprejemati je pričela moje način mišljenja... super, sestrica skuhala kosilo in mi ga čez nekaj časa dostavi... lep dan, upam, da bo ostal še naprej. Sva si izbrali že nov cilj za naslednjič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Lepo, no vidš, da se je splačalo; me veseli, da si se imela lepo z njo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Superca!Vesela sem zate selene in za tvojo mamo, počasi se daleč pride. Pa zavedaj se, da je zdaj na tebi in da se držiš pravila, da kar se nam dogaja in vrača, so naše projekcije. Vem, da imaš dovolj moči, da bo tvoj odnos do mame tak, da se ji bodo popolnoma odprle oči. Bom mislila na vaju !!Vedno sem vesela, ko se en tak zdrav odnos stari -otroci začne zdravit !! Yiiippppeeeeee ! xrosex clean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Za materino ljubezen je zmeraj pomlad. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Borism, dan za modre misli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gioia Sw 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 moja mama je najboljša mama na svetu.zna me potolažit ko sem nesrečna in žalostna.zna dajati najboljše nasvete ko sem v težavah.me ne omejuje.mi zna prisluhnit.me zna pohvalit in tudi nagradit.me ne krega, samo pove mi, kaj sem naredila narobe.mi pove, da me ima najraje na svetu.zna odlično kuhat.v vsaki stvari vidi pozitivno stran.naučila me je, kako ŽIVETI.je skoraj vedno nasmejana in dobre volje.zna šivat in obvlada tudi druge ročne spretnosti.je pametna, inteligentna, razgledana in ni staromodna.pomaga mi, da rastem in se izpopolnjujem.nikoli mi ne teži, zaradi ocen v šoli.včasih, če sva sami, klepetava pozno v noč.uživa v življenju.vedno jo zanima, kje sem bila prejšnjo noč, s kom se družim in kak je bilo v šoli, ampak ona ni vsiljiva.z mamo se lahko pogovarjam o vsem, tudi o najbolj skritih in tabu temah.mama je moja najboljša prijateljica.ima izjemen občutek za človeške odnose.mama je oseba, ki jo najbolj občudujem, cenim, spoštujem.je moja največja vzornica.in upam, da mi bo uspelo postati vsaj pol tako dobra mati kot je ona.to je moj največji cilj, ker v mojem življenju ni "večjega" človega kot je moja mami.je najboljša oseba na svetu in za mene je brez napak.in zato jo imam neskončno rada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 ful lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 lepo ja, ampak redko Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nadam 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Jaz sem s svojo mamo najdla pravo vez v pravem trenutku - v puberteti ... in sem ugotovila, da je carska mami!!!In to vem še danes - in ne le jaz ampak tudi moje prijateljice!!!Pogovarjam se lahko z njo o vsem in ve o mojem življenju skoraj vse (kakšno malenkost ji zamolčim ali pa ne povem, ker ni tako pomembna, da bi se je spomnila) - SKRATKA JE MOJA PRIJATELJICA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Materino srce je zmeraj mehko. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Materino srce je zmeraj mehko. Mogoče res... Včasih pa potrebuje desetletja, da se to opazi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.