kLuKeC 22. april 2010 Prijavi Deli 22. april 2010 Pozdravljeni! Mogoče sem samo jaz tako zagnan, ampak tukaj je nov študijski projekt in ne morem si kaj, da se ne bi obrnil tudi na vas. Pretekle izkušnje s tem forumom me vedno znova prepričajo, da tudi vas vključim v svoje projekte in vas prosim za pomoč. Tokratna tema je "klasično in spletno nakupovanje" - aktualno in zanimivo kot ponavadi, zato verjamem, da ne bo večjih težav z reševanjem. Je pa tokrat anketa nekoliko bolj obsežna, zato vas že vnaprej prosim, da v kolikor ste si pripravljeni vzeti čas, anketo res rešite do konca. Če vas sodelovanje ne zanima, sporočilo preprosto ignorirajte. Anketa je popolnoma anonimna in traja do 15 minut. Gre za projekt, ki ga pripravljamo pri predmetu Strateški management na Ekonomski fakulteti in katerega končni produkt bo nova strategija za izbrano podjetje. Povezava do ankete:http://anketa.klukec.net/index.php?sid=79867&lang=sl Še eno opozorilo. Včasih zadeva deluje malo bolj počasi, zato vas prosim da v tistih trenutkih še malo bolj potrpite Hvala! LP,Luka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.