Skoči na vsebino

V razmislek

unis

Recommended Posts

blesavo komentiraš iz lastnih virov med uhlji.

Od 19.stoletja do danes, se je število psihoanalitikov,terapevtov,psihologov, reikičijev..pošestnajsterilo.

Vsak vaš korak in misel je negativna, najpoljnjenja z depresivnimi otroškimi vzorci, ki jo spremlja izdih karme prekletih/preteklih dogodkov, ki se nabirajo od dneva, ko vstopite v lekarno.Ambulanto.Seanso.

Knjige s samopomočjo, takozvane self-help knjige, so samo lani v USA, obrnile 8miljard$. Da, to je industrijska panoga.Zoloft,Helex,Zyprexa,Akineton,Moditen,... nad 3-7miljard$ letno prometa!

Ali se zavedate kaj to pomeni?

Duhovnost, sklad za razvoj, avtosugestija...

ne morem povedat na glas.

Zgleda, da samo jaz kot Razsvetljen se zavedam pomena zgornjih trditev.

Fantje in dekleta.

Poznam vas.Dobro vem, da tudi včeraj ste pred spanjem rekli..jutri...jutri pa bom storil "tisto" kar me Že dolgo časa muči.Dobro veste sami pri sebi, kaj "to" je.

Če bi le vedel kako.Če bi le imel orodje,način,tehniko, da bi prebrodil začetno negotovost.

Rad bi vam pomagal.

Razočaran sem nad vami.Svojo lastno moč trošite, namesto da bi svojo knjigo napisali.Knjigo svojega življenja, bitk in naporov.

Ne, lažje je premaknit zrklo, prebrat stavek ali dva in na koncu se z bebavim jeznim pogledom zazreti v piko na koncu stavka .

protestno masturbira na marsino sliko.
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...