Mario 11. maj 2010 Prijavi Deli 11. maj 2010 30 zdravnikov okrog njega, dan in noč pod kontrolo, on pa mirno na svoj tepih in meditira. Prana je njegova hrana. 83-letni jogi, pravijo, da ni jedel že 70 let. To je res čudež. Bral sem enkrat o eni, da ni jedla 50 let. Kapo dol, ta jo pa res poseka. Imajo pa lepe postelje v Indiji;) http://www.n-tv.de/wissen/gesundheit/Wunde...icle864880.html Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 11. maj 2010 Prijavi Deli 11. maj 2010 Predstavljajte si svet ljudi,ki celo življenje meditira in gnije na enem in istem mestu. Za mene so lenuhi brez primere in taki lenuhi bi potem učili ljudi življenja in razvoja. Lesena žlica nam ne uide.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 11. maj 2010 Prijavi Deli 11. maj 2010 Zraven tistega kar je napričala mica maca bi omenil še da je veliko ljudi na zahodu zapufanih že za par mesecev ali let v naprej... O tem joginu je pa en človeček že dal link in to v angleščini...sem vsaj skapiral point... ...pa ne vem pri kateri temi... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 12. maj 2010 Prijavi Deli 12. maj 2010 Zioher pa bolj obeta kot naša omrzelka, ki živi na prani od župice. Tudi teliček je živel samo na prani od seskov in se je zredil za 100 kg. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 12. maj 2010 Prijavi Deli 12. maj 2010 Predstavljajte si svet ljudi,ki celo življenje meditira in gnije na enem in istem mestu. Za mene so lenuhi brez primere in taki lenuhi bi potem učili ljudi življenja in razvoja. Lesena žlica nam ne uide....Pokaži mi človeka, ki samo meditira na enem mestu in pokažem ti človeka, ki ne povzroča problemov. Da bi vsaj Mussolini pa Hitler in njima podobni gnili nekje na enem mestu. Prevelika aktivnost je lahko večji problem na tem planetu. Tukaj pa je baje že bil opazovan v 2003BBC Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 12. maj 2010 Prijavi Deli 12. maj 2010 Pokaži mi človeka, ki samo meditira na enem mestu in pokažem ti človeka, ki ne povzroča problemov. Da bi vsaj Mussolini pa Hitler in njima podobni gnili nekje na enem mestu. Prevelika aktivnost je lahko večji problem na tem planetu. Tukaj pa je baje že bil opazovan v 2003BBC Kdor želi napredovati duhovno,mora vzporedno napredovati tudi materialno.Le tako lahko vidi svoj vidni in nevidni napredek.Če pa kdo želi le duhovni napredek,pa naj pozabi na civilizacijo v kateri se nahaja in naj ne moti in vznemirja ostalih pridnih ljudi.Če lahko nekomu vegetacija plača položnice in ostale obveznosti,bom priznaval njihov način življenja,do takrat pa bom do njih kritičen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 12. maj 2010 Prijavi Deli 12. maj 2010 Življenje je lepo, če ga živiš, tako kot ponuja se samo ne da ti ga spremeniš.... (avtor znan, sam se ne spomnim zdajle kdo je) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.