Anqet 2. junij 2010 Prijavi Deli 2. junij 2010 Zakaj bi se vzdržala če sem proti? To ti je logično? Meni ne. Moja državljanjska dolžnost je, da glasujem in tudi bom. Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 2. junij 2010 Prijavi Deli 2. junij 2010 Zakaj bi se vzdržala če sem proti? To ti je logično? Meni ne. Moja državljanjska dolžnost je, da glasujem in tudi bom.Kako si lahko proti,če praviš,da ne razumeš rauno dobro? Jaz če ne razumem dobro zadeve pol preprosto ne glasujem.Ma nevem no..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. junij 2010 Prijavi Deli 2. junij 2010 Zakaj?Preprosto zato,ker želim,da se to že enkrat reši,ker imam počasi že tega poln kufer.To se že vleče leta in leta!Dovolj je tega..... logika da ji ni para če ti bo sosedou francl usak dan sitnaru, da ga popihej po popku, boš to seweda nardila, sej prej ne bo gmaha Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. junij 2010 Prijavi Deli 2. junij 2010 LOL čenimamopranihimampazakisane.press štumfe, štrumpantlne al smučarske palce? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 2. junij 2010 Prijavi Deli 2. junij 2010 Kako si lahko proti,če praviš,da ne razumeš rauno dobro? Jaz če ne razumem dobro zadeve pol preprosto ne glasujem.Ma nevem no..... Mislim, da se AS ne bi smel podpisati, saj je veliko zadev nejasnih, zato sem proti. Nisem napisala, da jaz ne vem zakaj se gre pri referendumu! "Ne želim biti generacija, ki je podarila slovensko morje, zato sem proti AS, " je nekdo rekel .... se strinjam, jaz tudi ne. Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. junij 2010 Prijavi Deli 2. junij 2010 pih, možgane bejž bejž... nemogoče Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 2. junij 2010 Prijavi Deli 2. junij 2010 LOLBerem tvoj prvi odstavek... ok, potem pa preberem študirani patologi čenimamopranihimampazakisane.press__________________________________________________________________________ Če ne razumeš, kako lahko imaš svoje mnenje? :xx!: Ne bom se ponavljala, ker ne dojemaš kaj sem rekla. Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2010 ja ti kr, ce tako zelis, samo prej si napisala da ti ni jasno. Zakaj bi se vzdržala če sem proti? To ti je logično? Meni ne. Moja državljanjska dolžnost je, da glasujem in tudi bom. tut logika ni vedno crno bela tko kt ti pravis ane logika da ji ni para če ti bo sosedou francl usak dan sitnaru, da ga popihej po popku, boš to seweda nardila, sej prej ne bo gmaha ja, enim so jasne. ali pa vsaj mislijo da so jim dovolj jasne ti pa si rajsi preberi kaj si sama napisala: da ne razumes!te se citiram, da nau panike. Glasovati PROTI je se vedno tvoj podpis, kakor je tudi glasovati ZA. In tudi ne glasovati je tvoj podpis - je pac ne glasovati, se ne opredeliti.Vsaka odlocitev ima svojo posledico, cetudi je micena, "tajni", mikro .. al pa vsaj mi mislimo da je taka. jaz pa recimo ne zelim biti generacija ki se ze 20 let ukvarja z enim in istim shitom, med tem ko je sigurno veliko vec bolj pomembnih zadev za uredit. (recimo ustvart v druzbi miselnost, ki daje prednost cloveskim vrednotam pred kapitalom; nova bolj zelena in cloveku prijazna delovna mesta, primerne socialno-druzbene razmere v katerih se lahko sleherno bitje razvija dovolj zdravo) recimo. In zato ne rabimo morja, rabimo pa sebe in cim boljse odnose z vsemi narodi in ljudmi, ki so pripravljeni deliti z nami tisto kar imajo napretek, tako kot mi z njimi tisto kar imamo mi! recimo. sicer pa ti tako stori kot te je volja, nihce ti ne brani! Jaz sem se odločila, da bom glasovala proti iz čisto preprostega razloga: ne podpisuj, česar ne razumeš prav dobro in na podlagi česa te lahko nekdo ful zajebe. Eto to je moje mnenje. Brezveze kaj besedičiti... Mislim, da se AS ne bi smel podpisati, saj je veliko zadev nejasnih, zato sem proti. Nisem napisala, da jaz ne vem zakaj se gre pri referendumu!"Ne želim biti generacija, ki je podarila slovensko morje, zato sem proti AS, " je nekdo rekel .... se strinjam, jaz tudi ne. Da. Ceprou, tudi ne razumeti je nekaksno mnenje Če ne razumeš, kako lahko imaš svoje mnenje? :xx!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. junij 2010 Prijavi Deli 2. junij 2010 Ženska pa: Kaj, a ne boste nič prebrali? Mater, to me spominja na moj pristop o soli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 3. junij 2010 Prijavi Deli 3. junij 2010 Sam dva dni.... je še treba zdržat.... tole obstreljevanje... Muka mi je kaj vse izustijo ti predstavniki ljudstva AS bom podprla. Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2010 Prijavi Deli 3. junij 2010 Pogumni vijaček - Dnevnik-debatea si vidla ilustracijo? Jaz sem se odločila, da bom glasovala proti iz čisto preprostega razloga: ne podpisuj, česar ne razumeš prav dobro in na podlagi česa te lahko nekdo ful zajebe. Eto to je moje mnenje. Brezveze kaj besedičiti...OK, tvoja stvar. samo meni osebno se zdi nelogicno to; ce ne ves dovolj oz. se tezko orpedelis, je meni posteno, da se vzdrzis. Skratka pac bodi proti, ker si proti, ne pa, ker ne ves kako bi se odlocila. No kakor se bos odlocila, bo skladno s tabo. logika da ji ni para a na to si se obesil, ob 12-ih straneh teme s kar kej argumentov, najbrz pa zna vsakdo najti tud prejsnjo stran, tako da najbrz ni potrebno vsakomur vsakic vsakemu napisat VSEH svojih argumentov. Sicer bomo pa vsi, ki bomo glasovali za sporazum, SEVEDA glasovali tako TUDI zato - da bo koncno mir, a tud slucajno pa ne SAMO zato (ce bi se mi zdel recimo AS mimo, ne bi bila za). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. junij 2010 Prijavi Deli 3. junij 2010 sprva sicer nisem imela namen oddati svoj glas na tem referendumu. pa si premislila. in včeraj predčasno šla glasovat. podprla AS. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2010 Prijavi Deli 3. junij 2010 wow, kolk ste pridni eni, pa v bistvu vas je kar nekaj slo na predcasne. ------- kaj mislite, kaksen bo izid? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2010 Prijavi Deli 3. junij 2010 Jaz tudi. ampak me *skrbi*, ker smo v vsakem primeru v zagatni situaciji.Če gre sporazum skozi (sploh ce gre recimo na tesno skozi), se bomo najprej nekaj mesecev vijavajal okol "nepravilnosti referenduma/stevila oz. stetja glasovnic/[ne]veljavnih glasov" in tega, potem pa bodo nenehni napadi zaradi vsega mogocega, tudi zaradi tega, "municija" za nadaljnjih x (deset)let(ij).Ce pade, pa bomo tole se leta spremljali, nabiranje tock, sovraznost, da ne govorim o odnosih tako s HR kot z Eu (aja ne si delat utvar, da imamo nek silen adut z izsiljevanjem HR okol vstopa v EU, kajti mislim, da bo HR v EU v vsakem primeru).... Skratka, zal menim, da se bomo v vsakem primeru se *kregali*. O referendumu:tezko je kaj reci, ker je tako zmedeno vse, ful folka se se sploh ni odlocilo itd., mislim pa da se ga bo udelezilo vec folka, kot s(m)o najprej mislili, tako da mislim da bo udelezba na referendumu pravzaprav kar visoka, bi rekla vsekakor nad 60%, sporazum pa bo sel skozi recimo cca 60|40 (55|45) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 3. junij 2010 Prijavi Deli 3. junij 2010 Jaz sem glih včeraj govorila z mojim fotrom glede referenduma in on je prepričan,da bo referendum padu in da tega ne bo nikoli konca!Jaz pa upam,da bo zmagal ZA,ker če se zdaj tega ne reši nevem kdaj se bo.... Imam pa občutek,da bo šlo na tesno.Na katero stran se bo pa nagnila bilanca bomo pa vidli v nedeljo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. junij 2010 Prijavi Deli 3. junij 2010 Šment. A to pol pomeni, da si vsiljive sorte?Saj veš, da nisem, ampak prepričevati nekoga, ki ima v glavi zafiksirano idejo, da je sol bela smrt, v to, da to ni res, je enako jalovo, kot je ona babnica hotela prepričati tebe, da glasuj proti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2010 Prijavi Deli 3. junij 2010 Jah, kakor se bomo odlocili, tako bo. Meni bi sicer bilo ljubse, da bi glas razuma in vrednota miru prevladala, ampak to bo tudi nekaksen izkaz (po mojem mnenju) nase zrelosti kot naroda in kot drzave. Imamo pa demokracijo in ce bo vec teh, ki bodo proti, bo pac AS oz. referendum padel. Tako pac bo in bomo ostali morali to sprejeti.Saj je posteno: ce bo sel skozi, tudi hocem, da nasprotniki to sprejmejo kot voljo ljudtsva oz. vecine (vendar pricakujem pa tega ne ) V bistvu mi je v tem smislu osebno dost vseeno. Pac bo tako, kot bo.Na moj lajf neposredno to ne bo tako vplivalo (okej, bo na moje frende, ki pocitnikujejo na hrvaskem [pa morda bi tudi jaz se sla kdaj na -hrvasko- morje], na prijatelje, ki stanujejo blizu meje itd.), ampak jaz bom se vedno zivela najbrz zelo podobno - moja kvaliteta lajfa se zato najverjetneje ne bo zelo bistveno spremenila. Tako da - vse, samo da bomo zadovoljni.In ce bi hipoteticno bili zaradi padca referenduma MED SABO boljsi prijatelji, potem pa sem tudi jaz za to, da pade. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. junij 2010 Prijavi Deli 3. junij 2010 Jaz sem glih včeraj govorila z mojim fotrom glede referenduma in on je prepričan,da bo referendum padu in da tega ne bo nikoli konca!Jaz pa upam,da bo zmagal ZA,ker če se zdaj tega ne reši nevem kdaj se bo.... Imam pa občutek,da bo šlo na tesno.Na katero stran se bo pa nagnila bilanca bomo pa vidli v nedeljo!Ti lepo prosi tvojega fotra, naj te ne pošilja na južno mejo v uniformi, pa si bo takoj premislil in glasoval ZA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2010 Prijavi Deli 3. junij 2010 Pa se en clanek, kjer je mnenje strokovnjakov, ki so 'za' oz. 'proti' - skratka, vec mnenj, kar uravnotezeno (glede na stevilo teh mnenj): Sporazum na tnalu: "rešitev težav" ali "izguba ozemlja"? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. junij 2010 Prijavi Deli 3. junij 2010 dans je bojda zadnji dan za predčasno glasovanje; do 17h Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 3. junij 2010 Prijavi Deli 3. junij 2010 Politiki so me tolk zdrmal da bom po dolgih letih šla na referendum. Predvsem me je JJ razjezil že parkrat, tako da......grrrrrrrrrrrrpa obkrožila bom ZAAAAAAAAAAAAAAAAA Tle v vasi so večina cerkveni, pa za ta črne in proti in še to me je v luft vrglo. Vsi ti ki so proti pa nimajo tudi slučajno ne kakšne variante da bi me prepričali o boljši varianti vkolikor AS ne bi bil sprejet. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. junij 2010 Prijavi Deli 3. junij 2010 dans je bojda zadnji dan za predčasno glasovanje; do 17h Kdaj bo pa popravni izpit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2010 Prijavi Deli 3. junij 2010 Robida, mene je zadnjic ena popolna neznanka v liftu -ko sem bila nekje na obisku- prepricevala proti, me ni spustila iz rok. Nekaj casa sem jo iz vljudnosti poslusala, pa tudi, saj je imela "prav", pac po njeno, ampak stanje, kot ga hocejo eni vidt, prinese pol tud kej drugega, kar nam ni tolk ljubo - a nej tud italijani zahtevajo kej nazaj??... ... skratka, ce upostevamo datum 25. 6. 91 (ne vem kateri drugi bi bil mozen), ostanejo nasprotniki AS s temi argumenti brez njih. Ampak se mi ni dal pregovarjat, ker se mi je mudilo in ze itak mi je ta debatkica vzela cisto prevec casa (morda 10-12 minut ) in sem kar ritensko hodila, ona je pa se kar govorila, tako da sem jo na koncu prakticno sredi stavka bila prisiljena prekinit in sem se komaj izvlekla. Ne saj drugace je bila cisto prijazna in vse, nic agresivna al primitivna al pa kej, samo tako vztrajna in v bistvu vsiljiva. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2010 Prijavi Deli 3. junij 2010 sem pomislila oz. cakala, kdaj bom to vidla napisan. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 3. junij 2010 Prijavi Deli 3. junij 2010 Robida, mene je zadnjic ena popolna neznanka v liftu -ko sem bila nekje na obisku- prepricevala proti, me ni spustila iz rok. Nekaj casa sem jo iz vljudnosti poslusala, pa tudi, saj je imela "prav", pac po njeno, ampak stanje, kot ga hocejo eni vidt, prinese pol tud kej drugega, kar nam ni tolk ljubo - a nej tud italijani zahtevajo kej nazaj??... ... skratka, ce upostevamo datum 25. 6. 91 (ne vem kateri drugi bi bil mozen), ostanejo nasprotniki AS s temi argumenti brez njih. Ampak se mi ni dal pregovarjat, ker se mi je mudilo in ze itak mi je ta debatkica vzela cisto prevec casa (morda 10-12 minut ) in sem kar ritensko hodila, ona je pa se kar govorila, tako da sem jo na koncu prakticno sredi stavka bila prisiljena prekinit in sem se komaj izvlekla. Ne saj drugace je bila cisto prijazna in vse, nic agresivna al primitivna al pa kej, samo tako vztrajna in v bistvu vsiljiva. Tako kot kaže tvoja iskušnja, se meni vse skupaj vidi - delovanje opozicije in njihovih zagovornikov. Vse skupaj se kaže v čudni luči. V njihovem nasprotovanju še nisem opazila kakšen konkreten argument zakaj nasprotujejo. JJ se hoče pokazat domoljuba, vendar ni sposoben pokazati boljšo pot. Lahko sicer govori o tem kaj nam pripada, vendar pozablja, da mora še kdo biti zato kar on hoče. Najmanj hrvati, ane. Kaj je ozadje vsega tega nasprotovanja???????????'Oblast seveda. Sam bog se nas usmili, če JJ še enkrat pride na oblast. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.