Andreja:) 4. junij 2010 Prijavi Deli 4. junij 2010 Najboljši je bil naš istrski kmet, ko je povedal, da naj ga vsi nehamo srat in da bi se oni (lastniki in tisti, ki živijo ob meji) že zdavnaj zmenili ob kavici in bi za to porabli eno urco. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. junij 2010 Prijavi Deli 4. junij 2010 Bi se dalo naredit prosto trgovinsko cono,ki bi imela poudarek na eko kmetovanju, turizmu, igralništvu,prosto trgovinskem poslovanju, ...Poslovala v njej pa bi tako Slovenska kot Hrvaška, druga mednarodna podjetja. Novi Monaco, Andora, ...V kolker bi bila politična volja & interes. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2010 kake fore... zdej smo ze na imenih... kmal se bomo sli inkvizicijo, pa udbo pa takole... pa se barvo koze bomo gledali, ce od koga pradedek morda ni iz kaksne druge republike kot slovenije. :xx!: kar se mene tice sem 100% cigan. No, ok, lahk sem tudi 100% palestinc, al pa ne naslednjih pol meseca bom Hrvat. Zanalasc. ce ti to bolj pase. a bo vredu? bos mel zdej dost razlogov da me umestis tja kamor ti pase. In da se naprej isces zarote prek tega iz kje in kod kdo prihaja glede na njegovo ime. Cist hudo. Zaradi takihle pogledov in prikrite nestrpnosti ki jo izkazujes, je jasno da normalen clovek Ve kako se je odlocit na referendumu!Torej Hvala Tantra, da pomagas! Sej Jansa tut pomaga sedanji vladi, s tem ko je naredil nekaj hudih kiksov in se zameril volilcem. A ce nism vedu potem se zdej nimam pravice sprasevat al kako? Huda logika.Torej, odgovora od tebe se vedno nismo dobili: in kaj potem ce ga izgubimo? A se bojis skrajnih moznosti (vojne)? A je to glavni razlog? Ja, kaj cmo, pac jih ne razumemo. Smo prevec kamot, da bi jih razumeli, se zanimali. Zato imamo taksne kot it, da nam razlozijo, ker "razumete". Prihaja cas, ko se bomo bolj zanimali, zato kot sem ze napisal, podpiram to, da referendum je, ker spodbuja odgovornost ljudi in ne zgolj politikov. Ok, to je pac tvoj pogled ane. Imas tvoje mnenje. Verjetno pa je veliko tega, kar tudi ti ne razumes kajne.Sicer pa, ce ti tolk razumes, cudno da te potem ne vidimo v parlamentu al pa kje v kaksni odgovornejsi odlocevalski vlogi, kot pa tule.Ane ane Jst vem pa tole: iz naslonjaca je lahko kritizirat kogarkoli. Imet jajca in se vsak dan zaj.... in borit za svoja prepricanja pa ni tolk easy v sveti odlocevalskih voda oz. okoliscinah ki smo jih izbrali kot nacin.Hocem rect, a ves kaj vse smo ze povedali, pa ni drzalo. Smo prehitro rekli, preden dovolj dobro preverili. Se oslanjali na razlicne vire, ki iso bili ovsem tocni. Zdej pa ti in s mnogi pricakujete da bo nek politik minimalno 100% verodostojen v vsaki besedi ki jo izrece ne me basat... kot da niso tudi oni ljudje, ki se lahko zmotijo recimo.A do sebe si tut tolk kriticen kot do enga politika? In cetudi... a lahko dokazes da imas prav? In cetudi spet, kolk je to v okviru vsega sploh zares pomembno?In, a ti bos jokal za teritorjalnim morjem? Zakaj? Mene tole s strani opozicije spominja na "veliko" srbijo pod vodstom Milosevica. MI slovenci.... mi .... kaksno je izjavil na mitingu en politik je neverjetno... mislm a se slisite.... zarad enga koscka morja se govori o vojni... mislm VOJNI!!! a sploh veste kaj to je!? Halooooo. te besede clovek se v mislih ne bi bilo dobro razmisljat, kaj sele glasno. Je skrajni absurd.Nihce si ne zeli zaradi metra vode, imet zje... odnose! Norci. Ti "jokal" za teritorialnim stikom verjeten, da ne boš.Glede na ime domnevam, da si nekaj Hrvata v sebi:Miro**** je hrvaško ime:Objava #8http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...post&p=3837 "Jokat" za izgubljenim teritorialnim stikom Slovenije ne moreš,ker do nedavnega še vedel nisi, kaj to sploh je. -) Gre za to, da tako kvazi leva kot kvazi desna kampanja zavaja volilce.Ki tako kot ti, v večini ne razumejo osnovnih izrazov ... Oz. za kaj, se sploh gre.Obljubljajo nekaj kot "ziher", kar realno ni, oz. obstaja minimalna možnostrealizacije "obljubljenega", ki se volilcem "prodaja" kot "ziher". ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2010 Da. to sm tut jst reku par strani nazaj. Najboljši je bil naš istrski kmet, ko je povedal, da naj ga vsi nehamo srat in da bi se oni (lastniki in tisti, ki živijo ob meji) že zdavnaj zmenili ob kavici in bi za to porabli eno urco. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. junij 2010 Prijavi Deli 4. junij 2010 enako.a ste gledal včer zvečer po TV, koliko je SLO zadolžena TO je pomembno! Pa naraščujoča brezposelnost, razraščena birokracija, ...Z veseljem bi se udeležil referenduma o porabi BDp-ja in podobno. Da pa bi do pomembnih stvari prišli, je potrebno politikantom iz rok vzeti stalne probleme s katerimi se futra narod v neskončno. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2010 da, in postavit resnicne priorotete tja kjer jim je mesto! Dobr, se strinjamo... kdo bo to naredu? Kdo se javi? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. junij 2010 Prijavi Deli 4. junij 2010 da, in postavit resnicne priorotete tja kjer jim je mesto! Dobr, se strinjamo... kdo bo to naredu? Kdo se javi? Zaenkrat na političnem prizorišču še ni takega junaka. Sploh je naše politično polje ena čudna ledina, kjer se liberalna demokracija šteje za levico, proticerkveni titonostalnik pa za desnico, prav tako kot užaljen komunist- Svašta. Jaz bi kar vse zamenjal. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. junij 2010 Prijavi Deli 4. junij 2010 V Sloveniji je vsekakor politični prostor za tretjo opcijo.Ki ne bo obremenjena s "kvazi vrednotami & praksami" zdajšnje kvazi leve & kvazi desne opcije. Priložnost za tistega/ tiste,ki imajo interes "gazit" po "dreku" imenovanem politika. -) Free, Zajček, vojne se veliko ljudi ne boji.Ni pa to finančno rentabilna praksa za večino prebivalstva.Ekonomsko je dolgoročno gledano: čista izguba. -) Vojno, "paniko" v zvezi z J.J. and & omenja, zganja tulegori na lunin.net samo 3 - 4 users, kamor sodiš sam.Ti oboževalec Jankovića, Kresalove in njihovih "poslov". -) Je pa vsekakor neestetski prizor na jokajočeposiljene ženske, izropane domove. Poklane ljudi.Ljudi brez okončin. Ekonomsko dolgoročno gledano je vojna čista izguba.Služijo mednarodni bančniki s posojili,povojni obnovitelji, skorumpirani politiki, ...Bussiness za vojne dobičkarje, profiterje,"barone" vojne. ...Vojne se danes "dobiva" preko krepitvegospodarske moči. S politiko in lobiranjem. O vojnah paničarijo modeli, kot si ti "Zajček"in tebi podobni. ... -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2010 ja, takle mamo.. samo smo si krivi. jst sicer pa vem, da se bomo nekoc slovenci in ne samo slovenci, cel svet, ki se ze sedaj po glavi tepe, ker se ismo ukvarjali s prioroteti, kot pa jajcali in preseravali z lastnim egom, mejami, tem ali onim ponosom.predsvem kar se tice ekologije in osnov za prezivetje. Zal. Zaenkrat na političnem prizorišču še ni takega junaka. Sploh je naše politično polje ena čudna ledina, kjer se liberalna demokracija šteje za levico, proticerkveni titonostalnik pa za desnico, prav tako kot užaljen komunist- Svašta. Jaz bi kar vse zamenjal. - danes 5 minut do 20:00 bo po tv, se zadnje prepricevalno soocenje ne prepricujem kogarkoli v ZA, PROTI ali ne odlocitev, ampak resnicno zelim slovencem zdrave pameti in odlocitve ki prihahajo iz mirne duse, mirnih energij in mirnih misli.vcasih clovek ne potrebuje vedet vsega, vseh podatkov, vseh okoliscin, imeti vse pod kontrolo, da se odloci po zdravi pameti, it tega kar prihaja iz notranjega miru kjer ni strahu Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2010 Kr neki... zdej si ze izmisljujes. me porivas v tvoje strahove.Sej se ti bojis za teritorjalne vode ne jaz. Kaj zdej name tvoj strah obesas. poglej raj kar sam pises!!! spotikas se ob clovekov priimek! mislm, dej se zamisli mal kaj iz tebe prihaja, kaksne energije stari. mislm, ce si nacionalist se pejt s kom pogovort k ti bo pomagal. pun k. ma tele politike a takih tipov ki rovarijo kt ti. ma res. :xx!: pejt za novinarja v kaksno senzacionalno medijsko hiso, bos lahko opravljal tebi ljubo pocetje. Zajcek.. maj zajcek sem. ti si pa primitiven do konca. V Sloveniji je vsekakor politični prostor za tretjo opcijo.Ki ne bo obremenjena s "kvazi vrednotami & praksami" zdajšnje kvazi leve & kvazi desne opcije. Priložnost za tistega/ tiste,ki imajo interes "gazit" po "dreku" imenovanem politika. -) Free, zajček, vojne se veliko ljudi ne boji.Ni pa to finančno rentabilna praksa za večino prebivalstva.Ekonomsko je dolgoročno gledano: čista izguba. -) Vojno, "paniko" v zvezi z J.J. and & omenja, zganja tulegori na lunin.net samo 3 - 4 users, kamor sodiš sam.Ti oboževalec Jankovića, Kresalove in njihovih "poslov". -) Je pa vsekakor neestetski prizor na jokajočeposiljene ženske, izropane domove. Poklane ljudi.Ljudi brez okončin. Ekonomsko čista zguba.Z izjemo vojnih dobičkarjev, profiterjev,"baronov" vojne. ...Vojne se danes "dobiva" preko krepitvegospodarske moči. S politiko in lobiranjem. O vojnah paničarijo modeli, kot si ti "Zajček"in tebi podobni. ... -) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. junij 2010 Prijavi Deli 4. junij 2010 Prestrašeni Zajček, neprestano blebetaš neumnosti . ... -) Vladajoča politika je na začetku kampanje lagala ozagotovljenem teritorialnem stiku. Gre za to, da se v kvazi levi in v kvazi desni kampanji NE laže.Da se predstavi stvari, kot so. Da se ne pleteniči, da je nekaj "ziher".Ko se ve, da rečeno ni realno objektivno dejstvo. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2010 ma jst mam film zdej k poslusam jelincica ... bog pomagi... eni ljudje zivijo se vedno 20 let nazaj. v casu revolucij, casu kjer se svet deli meed Mi - Oni zal. :xx!: ta delitev tako razmisljanje med ljudi prinasa tegobe. potem pa je se reku, vsa mladina OBVEZNO na volitve in glasovat proti. ma bruhat bruhat... - zgleda da bo referendu res padu. kolk rigiden folk mamo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. junij 2010 Prijavi Deli 4. junij 2010 Kar se AS tiče me osebno boli qurac za Zmagota, ostale politične opcije.Gre zato, da naj se v kampanji NE "manipulira" ljudi s "prirejenimi resnicami".Naj se pove dejstva, kot le - ta so. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2010 ja, blebetam neumnosti ok, a mas kaj proti? nacionalist.in kaj zdej? a se bos razpocu kr al kaj? ok, ti ze ves znalec... kako ze pravjo takim k full "vedo": supersmart ma briga me a ves.. zarad mene si lahko ti pa vsi tale referendum zataknete tja kamor sonce nikoli ne posije.dol mi visi. skoda mojih zivcev za ljudi, ki si zelijo predvsem konfliktov in prostora da svoje robleme kanalizirajo. pejt k jelincicu pa se mu pridruzi v primitivnih izjavah in strahovih ter nacionalisticnih idejah, sej si reku da ti je car.sam dvomim da bos najdu mir pri sebi s takimi idejami kot se sirijo od njega. Prestrašeni Zajček, neprestano blebetaš neumnosti . ... -) Vladajoča politika je na začetku kampanje lagala ozagotovljenem teritorialnem stiku. Gre za to, da se v kvazi levi in v kvazi desni kampanji NE laže.Da se predstavi stvari, kot so. Da se ne pleteniči, da je nekaj "ziher".Ko se ve, da rečeno ni realno objektivno dejstvo. -) tko kot razmislja opozicija je zdalec od razmisjanja sodobnega naprednega cloveka, pomoje se v EU kar zgrozajo. zdej vedo da smo se vedno zares na balkanu. kjer spore resujejo na tako primitiven nacin, s tako primtivnimi izjavami, s tako primitivno drzo, kot to pocne opozicija. blazno. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. junij 2010 Prijavi Deli 4. junij 2010 Free, prijatelj, NE daj se. Voli kot čutiš, da je prav. -) Gre za to, da naj se v kampanji govori realna dejstva.V Sloveniji so zgleda samo še prirejene resnice, manipulacije,da se ljudi še bolj poneumi. Še bolj manipulira/ "upravlja & usmerja" njih možgane. ... -) Se mi pa zdi prav, da je AS B.P. dal na referendum.Kakor se ljudje odločjo, naj bo. Z vsemi posledicamiodločitve. Kakršnekoli že bodo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2010 Jst ne verjamem da pozicija laze. vsaj nemenoma ne. zgodi se da clovek da neko izjavo, a ni dovolj preverjana. zgoi se da rece nekaj akr misli da se o zgodilo, ali ker je verjel nekamu strokovnjaku. pa se izkaze kasneje da morda ni povsem tako. torej poziciji pac bolj zaupam kot opoziciji. tako je.ti pa pac obratno, in pac tako je. verjetno pa sva gledalo marsikomu, ki se bo odlocal med svojim strahom pred prihodnostjo, nekim kvazi ponosom od katerega itaq ne bodo imeli nihce nic, temec bodo imeli politiki, ali pa vsi se vec sranja, in temu komu bolj zaupajo poziciji ali opoziciji. simpl. a grozno grdo. opoziciaj je naredila da imamo referendum.in grdo je da morajo ljudje zivet v dvojnosti! se odlocat eno ali drugo. med enim ali drugim. to najbolj razdvaja ljudi in vnasa razkol med narodi. ta dvojnost. in namesto da bi stremeli k enosti, stremimo k dojnosti. in nasa politika je ogledalo dvojnosti v kateri zivi narod. malokdo razume kaj je enost. zato pa imamo kot imamo. tisto ko pa ti omenjas da je laz itn... pa to je najmanjsa kapljica pljunka v morje, ob vsem tem egu in grdih energijah ki se v tej godli kuhajo. mej se fajn, pa lepe in zdrave energije naj te obkrozajo, cau Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. junij 2010 Prijavi Deli 4. junij 2010 Glede mojega zaupanja si v zmoti. Ne zaupam ne poziciji, ne opoziciji.Spremljam pa izjave, ravnanja vseh v kampanjo,druge dogodke vpletenih. ... -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2010 ok, kakorkoli. pac verjetno ne gres volit pa je. men je useen. mej se. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. junij 2010 Prijavi Deli 4. junij 2010 Vladajoča politika je na začetku kampanje lagala ozagotovljenem teritorialnem stiku.4. clen AS:Uporabljeno pravo:Arbitrazno sodisce uporabljav tocki b ):mednarodno pravo, pravicnost in nacelo dobrososedskih odnosov za dosego postene in pravicne odlocitve, upostevajoc vse relevantne okoliscine, za odlocanje po tockah b in c 3. clena (stik slo z odprtim morjem, rezim za uporabo ustreznih morskih obmocij)V izvirniku (angl.) je povedano ENAKO.Okoli teritorijaslovenija je teritorij, hrvaska je teritorij, potem imamo pa se 'mednarodni teritorij'. mislim da bo stik zagotovljen, saj ravno to zagotavlja 3. clen (NALOGA arbitraznega sodisca) 1b ) AS: Arbitrazno sodisce DOLOCI STIK Slo z odprtim morjem.1a): potek meje med Republiko Slovenijo in Republiko Hrvaško na kopnem in morjuse pravi, kopenski in morski teritorij imamo "pod streho", sam se okol zracnega se morte zdej zacet vijavajat, imate pa se... hm, 3.5h casa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2010 pa zracne pline nafteod ladij ne pozabit - To si zdej verjetn opozicija poje Jimmy Cliff - You can get it if you really want Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2010 he he , gledam zdej soocenje... ali slovenci zaupamo EU, razsodnikom arbitraznega sporazuma ali ne? Zanimivo je povedal Bucar Da vidmo Pahorja zdejFajn pove una strokovnjakinja Evo, kot sm reku, o tem bi morali odlocati ljudje ki zivijo ob meji ipd. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. junij 2010 Prijavi Deli 4. junij 2010 ... v glavnem, sama sem PREBRALA sporazum in podrobno in poglobljeno cekirala zaje in kontrate in sem si PO TEM ustvarila SVOJE mnenje.Kolikor pac mozno objektivno (kajti pravico do svoje naravnanosti (naprej, namest nazaj) menda lahko imam? ) In mislim kot mislim. Skratka, vse sesuvaze so prakticno bile spodbite, ce si LE prebral AS (plus v izvirniku) in NE poslusal politikov, p®odajalcev. Slovenci, cenimo se in imejmo se radi! Dosta vise teh p****rij! Kakorkoli se bomo odlocili, SPOSTUJMO SVOJO (!) odlocitev! Ali ne govorimo nenehno, da smo koncno v demokraciji? Tako da - vecina ima prav - in SAMI smo se (in se bomo) tako [kot smo se in se bomo] odlocili. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2010 sam a ni ravno opozicija ustvariala to da imamo refernedum kot edino moznost nasprotovanju pozicije? nah, klinac sej se mi ne da vec ... mogoce se glasovat ne bom sel. Ma ne vem no, ampak men se zdi, da je zdrava pamet na strani pozicije, torej ZA. Pac tko mislm evo.Pahor in ostali ZA v debati se mi zdi mal bolj prizemljeni pac. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2010 Aja, man jst ne vem kaj je res, samo pravim kako sem razumu ko sem bral intervju no tko pac. smorn mam pa rad samo ne tega. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2010 Ampak je pa zanimivo ane , soocenje mislim Una strokovnjakinja je men bolj strokovnjakinja kot un ti strokovnjak Zgleda pa, da se bo ta zadeva resevala se nasldnjih 150 let, neglede ali gremo v arbitrazo ali ne ja itaq, torej ali bomo zaupali mednarodnem razsodiscu ali pa pac ne. jok kolk se eni bojijo za nas morje ...eni so res polni strahov. ce bi imel dober odnos s sosedi bi ves morje. dober gospodarski odnos. itn kar je dosti bolj pomembno kot 1 cm morja. je reku: "na čošak" ma otroke bo bolil k... ce smo mi odstopili nekaj morja. bodo pa zelo veseli ce bomo imeli dobre odnose s hrvati kamor bodo lahko tudi oni hodili na morje, kot vsi in vse generacije do sedaj.bravo kresalova! tale groba trda igra opozicije je meni cist mimo. ces, ker smo mi trpeli, naj se drugi :xx!: jansa misli da bomo kar tako lahko zgradili najprej enotnost v sloveniji al kaj ce tega nismo naredili 20 let. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.