free 12. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2010 Da. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifSkrajni nacini niso nacin, temvec regulative omogocajo da nekateri "izpadki" enostavno ne morejo do izraza. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Nacin kako danes deluje politika. Skratka dosti bolj modro kot nekoc. Konec koncev je zgodovina pokazala, da s prisilo drzavljanov ne moremo krotiti dolgo. Zatio potrebujemo "pametne" regulative. Dokler ne bomo vsi dovolj "zreli" da bomo lahko brez njih. Še jaz povem, da sem tisti trenutek v nedeljo zvečer občutila neko olajšanje,da je tega konec. Sama nisem šla volit zaradi slabe vesti in nevednosti (zaradi trmarjenja nasprotnih razlaganj pravnikov) Ljudje so odločili in konec, vse lahko pripišemo sebi. To se mi je včeraj potrdilo, ker so nas baje bili vsi tako veseli in DA sporazumu pomeni premik NAPREJ za vse. Sem gledala Janševe hujskaške in hudobne izpade, saj je včeraj spet pozival na ulice in da bo Slovenija zunaj (ČEŠ KOT DA VOLILNO TELO 'ZA' PA NI SLOVENIJA)... Tako da sem vesela, da njegov militarizem sedaj ne bo nikdar mogel priti do izraza, ampak treba ga bo za vedno držati na kratko , čeprav bi po moje spadal v zapor in naj že enkrat pove, zakaj ni branil slovenskih meja in kam je izginil denar od prekupčevanja z orožejm, oba z Jelinčičem to vesta, v čigave žepe in kdo je bil vpleten, za ceno puščanja naše zemlje sosedom. Takemu maščevalnemu človeku se nikoli ne sme dati nobene moči. Skrbi me NJEGOV podmladek, agresiven, napadalen in obrit, od študentarije na protestih, ki so vzklikali, naj jih Janša reši Ta trenutek je ta rezultat, najboljši. Ker ne bo več stanja na mestu. Za naprej pa... za sam izkupiček po odločitvi arbitrov pa ... Nihče ne ve. Ampak zaradi tistega se bomo sekirali kasneje. -------------------------- Po mojem mnenju, tud če bi čez 3 leta arbitri odločali po načelu pravičnosti in čimbolj v korist obeh, se Hrvaška tega ne bo nikdar držala. Ker se ni ničesar doslej. Njej je glavno, da je v EU. In nihče ji nič ne bo mogel. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2010 Ah ne... sirec mio je to bretzevez, ker so osebne zadeve, pa tut LNF ni casoipis Lady.. ampak vseen; bi dodal, da mu je verjetno v life prinesal tolazbo, ki je izgleda (se) ni sprejel. Jansa je naredil veliko az slo. takrat ko je bilo potrebno. Dobro pa je vedet, kdaj je cas za opozicijo in umik ter prepustitev vloge vodje drugim. Ljudje z nekaterimi izkusanjmi pa bi seveda lahko bili v nekaterih zadevah svetovalci vladi; ampak zgolj to.Ideologija je na strani naprednjesih - levice. In to smo slovenci volili. Razumljivo zakaj in to me veseli. Tej vladi ne bomo mogli rect, da ni nicesar storila, ker je vedno vec pomembnih zadev, ki bi ze zdravnaj morale biti urejene sedaj kocno v procesu resevanja ali pa so ze resene. Ma Janša je zaljubljen v tisto svojo Urško...ljubezen pa lahko človečku mal zmeša možgančke...posledica pa je lahko da včasih izusti kakšen čuden komentar oz. pripombo...Njemu se to pač mal več dogaja zadnje čase, kar sploh ni nič čudnega...poletje, narava, morje, ljubav...love is in the air...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2010 Prijavi Deli 12. junij 2010 Ah ne... sirec mio je to bretzevez Žblj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2010 Prijavi Deli 12. junij 2010 Jansa je naredil veliko az slo. takrat ko je bilo potrebno. Dobro pa je vedet, kdaj je cas za opozicijo in umik ter prepustitev vloge vodje drugim. Res je. Žal je tako *pot* (in način) izbral oz. potem še negoval, nedvomno pa bi lahko bil velik politik, ker ima veliko tud dobrih lastnosti za to: odločnost, karizmo, strategijo itd., ampak je žal vse to se navadil bolj vojaško in tudi ideološko usmerjat, ne tolk v kakšne druge rezultate oz. napredek.Drugače pa se traži take politike s takimi sposobnostmi, samo ko bi si lahko samo izbrali: aha, tole hočemo, tega pa nočemo. Žal pride s človekom vse v paketu oz. ga je kot takega treba jemat in počasi se ugotovi, na katero stran odtehta: ali v + ali v -. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2010 Koliko lepih besed v tvojem postu. Kot ponavadi. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Besede gor ali dol... akcija steje! In te ljudje najbolj zelijo! Slabo gospodarstvo ne mores pripisovati tej vladi, pa tudi samo prejsnji ne, ker je za tak prosec potrebno precej casa. To ve ze vsak dojencek.Kar se lahko ocita je, da niso bili izvedeni doloceni precej trdi ukrepi, ki bi omogocali bolsje pogoje za rast in manjse zadolzevanje. Pod sedanjo vlado se precej zmanjsuje in oklestuje na razlicnih podrocjih. In jasno to mnogim ni prav. A nekje je potrebno.V prejsnji vladi pa je bilo storjenega za gospodarstvo kaj? Se mnogo slabega namesto kaj dobrega. Tajkuni so dozivljali svoj visek, med tem, ko se jih sedaj poriva iz prestola. Da o goljufijah in temu da je prejsnja valda marsikaj zamolcaal in nic ukrenila, posledicno pa se mora s tem ukvarajt ta vlada. In tudi se ukvarja.Skratka bubi, pogrnili ste na celi crti in skrajni cas je, da si to priznate.Nove ideologije in novi nacini so povozili vase dinozavrsko razmisljanje. Ce je konkurencnost drzave padla, pac je. Kdo pa pravi da je konkurencnost merilo zdravja in srece! Na zalost se ljudje vedno bolj zavedamo, da je v tem kontekstu pomen besede konkurencnost politicna izisljotina, ki v ljudi vnasa neprimerne obcutke in spreminja njihov zorni kot v smeri nezdravega razmisljanja. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg Tako. Dovolj besed. Gremo rajsi kaj naredit! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif Kaže, da gre levakom hudo za nohte, da ste tako frustrirani. Toliko sovraštva do dežurnega krivca Janše ste izbruhali, pa pokazali, da vam gre v nos svoboda govora in demokracija. Po vaše Janša ne bi smel biti kritičen do tretjerazrednega precednika, do nesposobnega in pokvarjenega Pahorja, do lažnivega Golobiča, do lažnive Kresalke. In zdaj je še za razklanost po vaše kriv Janša, ne pa Pahor, ki se ni potrudil in pridobil dvotretjinske podpore v parlamentu. Pa še to. Argumenti levakov so bili v glavnem: - Saj nam tisto morje itak ne pripada, in smo prav grdi in nesramni, če to zahtevamo. Izgleda, da se zavedate, da ste dosegli sramotno nizek rezultat glede na agresivno propagando, ki ste jo izvajali. Arbitražne kampanije je konec. Pozornost se spet obrača tja, kjer je vlada najslabša. V gospodarstvo. Slovenija je spet v recesiji, čeprav se EU pobira, konkurenčnost je Sloveniji katastrofalno padla. Davke (trošarine) višajo do onemoglosti. Da. sej zato naj clovek pocne kar zna in v cem je dober. mogoce kot obrambni minister (ugibam glede na to kar si napisala). Hkrati pa, clovek se lahko spreminja in se spreminja. Temu je ocitno. Res je. Žal je tako *pot* (in način) izbral oz. potem še negoval, nedvomno pa bi lahko bil velik politik, ker ima veliko tud dobrih lastnosti za to: odločnost, karizmo, strategijo itd., ampak je žal vse to se navadil bolj vojaško in tudi ideološko usmerjat, ne tolk v kakšne druge rezultate oz. napredek.Drugače pa se traži take politike s takimi sposobnostmi, samo ko bi si lahko samo izbrali: aha, tole hočemo, tega pa nočemo. Žal pride s človekom vse v paketu oz. ga je kot takega treba jemat in počasi se ugotovi, na katero stran odtehta: ali v + ali v -. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 Zadovoljen z izzidom referenduma. Tud če sem kdaj občasno mal podvomil v to, da je JJ mal utrgan oblastiželjen demagog, ki so mu za Slo več al manj fučka, so se mi zdaj vsi dvomi razblinili. Ob večinoma klavrnih levih politikih so pa desni popolna katastrofa. Ko sn poslušal JJ-ja, lojzeka, žerjava, jelinčiča itd. sn pomisli to na kar nisn nkoli.....da se bi trebalo odselit. 3 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 Ta referendum je bil sila draga javno mnenjska raziskava. Ni šlo za mejo ni šlo za eu in hrvate ampak za predčasne volitve na ravni izčrpane politike. In na tej točki sem se jaz odločila za. Zato, ker nimajo pojma, kaj delajo. Rabijo pomoč. hir aj kam, hir aj go 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2010 Prijavi Deli 20. junij 2010 Antijanšizem ni noben argument. Predvsem antijanšizmov. Moje prvo mnenje in prvi argumenti (PREDNO sem sploh prebrala AS, ko sem bila itak še neodločena): ... sama se nisem se opredelila (dokoncno), v osnovi pa sem za sporazum. Moji *argumenti* ZA:- 20 let je bilo dovolj. Nabiranja tock, pametovanja, strokovnjakovanja (komisije, podkomisije, nadkomisije, obkomisije, predkomisije, ..., strokovnjaki, zunanji sodelavci, notranji sodelavci...)... torej- naj se to enkrat resi (in ce smo zdaj nekako to privedli do te tocke, se torej ocitno dogaja zdaj; nihce noce *prevzeti odgovornosti*, tudi jaz ne, ampak kdo jo pa bo?? - ce se se prvaki in struckoti po 20 letih (x!x) ne morejo zedinit- ker smo nekako *izsiljevali* (pogojevali s clanstvom v EU) in izsilili (po mojem skromnem osebnem mnenju) s strani Hrvatov najvec, kar smo lahko- ker zgodovinski DOKUMENTI (ne rekle/kazale, pac pa stemplji, uradnosti) kazejo na to, da bodisi nimamo prav oz.- ce imamo prav - cemu se izogibamo resitvi na tak nacin? (ce je Pravica -zgodovinska, geografska,... na nasi strani)- sprosti se en trg, kar se rabi - na obeh, vseh straneh- ce sporazum *pade*, izpademo nekredibilni: jajcamo se, izsliljujemo, pogojujemo, ob vecjih problemih se ukvarjamo s par metri zemlje in par litri vode... in v bistvu dodatno otezujemo delo EU (kjer, kar si o tej zvezi pac mislimo, smo SE notri pac)- ce sporazum ne gre skozi, vprasanje, ce bo se kdaj taksna priloznost - - ... (ta hip se ne spomnim se nekih dodatnih argumentov za) argumenti PROTI:- (osebno) poznam premalo zgodovine in je moj pogled preozek, da bi lahko (so)odlocala o tako pomembnih zadevah- morda (?) gremo na *blef*, na 'najprej skocit, sele potem pogledat ce je voda v bazenu' - usodno je morda, ce glasujemo za, ce s tem kao se se ozi Slovenija, nekateri pravijo da bi bilo bolje zamrznit nekako za dolocen cas... (samo to je spet prelaganje odgovornosti, po drugi strani pa bodo morda tedaj bolj modri, predvsem pa bolj oddaljeni in tako ne tako osebno vpleteni) (vec argumentov ne morem strest iz rokava zdajle, poleg tega pa ravno dobivam obisk - morda se kej pripisem kasneje) Kot rečeno, potem je pa bil argument še (med ŠTEVILNIMI drugimi) tudi PREBRAN AS (v slovenščini in izvirniku - angleščini). Izvoli še ti našteti svoje argumente proti, tistih za se pa itak ne nadejam (pri meni pa so, tekom debate, še sproti, pisala pa sem tole zgoraj navedeno 12. maja že). 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2010 Prijavi Deli 20. junij 2010 Ne nakladaj, da si prebrala cel AS. Pa tudi razumeš ga ne.Ta izjava (zame) pomeni lahko samo to, da si TI tisti, ki ga nisi.Je namreč kratek in jedrnat in zelo preprost, a vseeno obsega vse kar je potrebno (celo načelo pravičnosti in sosedskih odnosov, skratka, ni da ni.)In če sem ga NEKAJKRAT navajala po točkah (ga dobesedno prepisovala iz knjigice oz. publikacije) in zraven razlagala, sem ga menda tudi prebrala. --------------- Kakorkoli, Slovenija se je na demokratičen način (večina) odločila za AS in to je to. Vse ostalo je zdaj brezpredmetno oz. pomembno je zdaj to, kar bomo iz tega izhodišča s tem naredili (od zdaj dalje). 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2010 Prijavi Deli 20. junij 2010 In dobra stran je v tem, da je bil rezultat dovolj tesen, da so levaki živčni. No s tem se pa seveda strinjam, ne bodo mogli *zaspat*, kar je dobro. Belcebub, glej, ne vem (kot tud ti ne moreš vedet, kaj bi lahko bilo, če/ko bi bilo), vem pa, da je to priložnost, da dobimo nazaj to, kar JE naše. Tvoje mnenje je pa drugačno, OK.Nihče ne ve, kaj bo, kot predtem nihče ni vedel, kaj bi prinesli ostali dogovori oz. točneje, poskusi dogovorov, ki se torej tako ali tako niso izvedli oz. realizirali. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. junij 2010 Prijavi Deli 20. junij 2010 No nisem bil aktiven tule ko je referendum potek, niti nisem bral kaj ste komentirali, bom pa povedal svoje mnenje - na kratko. Glasoval sem ZA... Se mi pa zdi ta referendum že od samega začetka ena polomija, ker je bila to na TV tekma strank, ki pri tej odločitvi sploh ne bi smele imeti vpliva... Zakaj sem glasoval za:Ker želim, da se enkrat naredi mir... glede dostopa na odpro morje bo! ostalo pa meter gor, meter dol... Ista odkrito povedano nikoli ni bla naša, ko smo bli pod karantanijo, nismo bili slovenija, ko smo bli v jugoslaviji, pa tudi nismo bli sami... Marsikaj na zahodu in severu naše države je pa blo povsem naše, pa so nam vzeli... Italjani in avstrici so nam vzeli veliko več, pa se nihče danes ne bori, proti hrvatom je pa treba ne? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif Vprašanje je ubistvu bilo arbitražni sporazum ali druga pravna pot... Druga pravna pot? 20 let jo že iščemo ne? Mislim da nam sam še arbitražni sporazum ostane, če hočemo narediti mir. Pa še to, drugače nimam nič proti Janši, nisem ne lev ne desni... ampak mi je pa neumo, ker je on tako proti... ko smo šli mi v EU, je on bil na oblasti... in za vstop v EU je bil pogoj tudi rešitev te meje... in kaj je Janša ponudil? Arbitražni sporazum, ker pa hrvatje niso bli za, smo mi lahko šli v EU, ker smo mi želeli rešit mejo, a hrvatje niso bili za... Isto bodo hrvati lahko šli v EU če bi bili mi proti... in če ne rešimo te meje zdaj, je ne bomo nikoli, ko bo hrvaška v EU, se ne bo s to mejo ubadal nihče več... Če bo nekoč EU propadla, bo pa že Krško na Hrvaškem... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_evil.gif Tako da jaz mislim da imamo s tem sporazumom 50% da dobimo... če ne bi bli za sporazum, pa ne vidim pravih možnosti za rešitev meje sploh, če je do zdaj nismo sami rešil... Rad grem na Hrvaško, imam tudi nekaj prijateljev dol, narod se razume, politika se krega... zakaj ne bi temu naredili konec? 1 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. junij 2010 Prijavi Deli 20. junij 2010 Najbolj verjeten scenarij je, da bodo Hrvatje zaprli naše morje, mi pa bomo dobili eno služnostno pot. To je realno najboljši scenarij. Tista suženjska pot je po mojem malce nerealna... Sicer pa, a boš naredil slovensko pot po sredini jadranskega do nevem kje? Dostop na odprto morje bomo imeli, to pa je tudi vse kar rabimo... Pa še ribiči bodo končno imeli mir in bodo vedeli kje so lahko in kje ne, ne da se hrvaški policiski čoln vozi po Piranu... Tudi to, da ljudje gredo na referendum, preden preberejo sporazum in obkrožijo nekaj po tem kar slišijo na TV je bedarija... Evo, sem malo bral pa najdem tole:Saj ni važno, ali sem ga ali nisem. Meni je dovolj, da sem bral in poslušal obe strani. Potem pa mi še razloži, kako je možno da ko smo šli v EU, so tisti ki so bli zdaj najbol proti takrat predlagali arbitražni sporazum? In ne, ni dovolj da poslušaš eno in drugo stran, ker lažejo vsi povprek... Sporazum pa je napisan črno na belem in je takšen kot je... Se ne spreminja iz dneva v dan, je še danes tak, kot je bil pred referendumom. 2 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. junij 2010 Prijavi Deli 21. junij 2010 povečuje sodniške zaostanke... Laž! Da drugega sploh ne komentiram..... Je pa zanimivo, da prejšnja vlada ni za reševanja mejnega spora s Hrvaško izkoristila tolikokrat poudarjanega predsedovanja EU. Kot država, ki predseduje EU, je imela še večje možnosti kot le članica EU, pa nič..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. junij 2010 Prijavi Deli 21. junij 2010 Čemu bi sploh naredili konec? Ljudje so bili, kot so bili. Naredili bi konec težavam, na mejah so težave in ob mejah ponekod so težave. Če jih ne bi bilo ti ne bi šel na referendom, kaj praviš? drugače kot narod pa se razumemo... Se pa najdejo, tako na hrvaškem kot na slovenskem, neumneži ki razmišlajo z glavo vlade, kar vlada reče to je sveto in če vlada reče da ne maramo hrvatom jih je treba zaničevati in uničevati njihovo lastnino ne? Temu bi rad, da se naredi konec, ne da na hrvaškem raje govorim hrvaško kot slovensko, zgol zaradi varnostnih razlogov... 1 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. junij 2010 Prijavi Deli 21. junij 2010 V resnici se je dogajalo obratno. Tudi z našo lastnino se je dogajalo marsikaj čudnega tam dol. In se bo še. Le mediji najbrž ne bodo toliko pisali o tem. Seveda, saj sem rekel, da na hrvaškem iz varnostnih razlogov raje govorim hrvaško... Zaradi takih... pravim pa, da se ne najdejo samo na hrvaškem ampak tudi pri nas... In ja, po tem, kar bo arbitraža dodelila komu, se ne more nihče več pritožiti... Tako bo! eno leto verjetno ne bo miru, potem pa bo, ker se ne bo dalo nič spremeniti... tako bo določil "bog", nekdo tretji... kaj čmo... No risk, no fun... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. junij 2010 Prijavi Deli 22. junij 2010 ... ne da na hrvaškem raje govorim hrvaško kot slovensko, zgol zaradi varnostnih razlogov...Še nikoli nisem na Hrvaškem govoril hrvaško, razen kakšne besede ali dve, ko me res niso razumeli, in zaradi tega še nikoli nisem imel problemov. Je pa imel prijatelj težave, ko je hotel govoriti hrvaško, je pa iz njegovih ust prišlo nekaj srbskih besed in so mu takoj težili. Od takrat govori tudi on na Hrvaškem zgolj in samo slovensko. Sicer pa je vse odvisno od tega, na kakšne ljudi naletiš. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. junij 2010 Prijavi Deli 22. junij 2010 Sicer pa je vse odvisno od tega, na kakšne ljudi naletiš. Itak, sej rečem, narod se drugače razume, normalno, saj smo sosedje, včasih pa smo bili skupaj... Ampak najdeš nekaj norcev, ki razmišljajo da smo najhujši sovražniki, zaradi politike... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_evil.gif Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2010 Prijavi Deli 22. junij 2010 Še nikoli nisem na Hrvaškem govoril hrvaško, razen kakšne besede ali dve, ko me res niso razumeli, in zaradi tega še nikoli nisem imel problemov. Je pa imel prijatelj težave, ko je hotel govoriti hrvaško, je pa iz njegovih ust prišlo nekaj srbskih besed in so mu takoj težili. Od takrat govori tudi on na Hrvaškem zgolj in samo slovensko. Mi smo enkrat tud nek apartma iskali in smo se pogovarjali z enimi, pa so bili najprej sicer prijazni, a bolj zadržani, no potem pa so nas vprašali, odkod smo, pa smo rekli da iz Ljubljane, pa so bili presenečeni, ker da "so mislili da smo Srbi". Jaz sem si to razložila s tem, da prvič morda že ljubljančani govorimo bolj v slengu nekako ležerno, "frajersko", morda mal zategujemo, podobno kot Beograjčani na nek način. Drugič pa, še toliko bolj razumljiv razlog, smo se v šoli učili srbohrvascino in ne hrvascine, torej v bistvu srbščino, saj je bila uraden jugoslovanski jezik (pač poleg slovenskega pri nas), pa smo se tako Slovenci, ki smo se to učili, učili bolj srbščino kot hrvaščino. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2010 :inocent:aja?jaz govorim hrvasko zato ker se bomo bolje razumeli, ket ce bi oni slovensko. pa tudi, zakaj pa ne bi obnavljaj znanje tujega jezika Seveda, saj sem rekel, da na hrvaškem iz varnostnih razlogov raje govorim hrvaško... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. junij 2010 Prijavi Deli 22. junij 2010 :inocent:aja?jaz govorim hrvasko zato ker se bomo bolje razumeli, ket ce bi oni slovensko. pa tudi, zakaj pa ne bi obnavljaj znanje tujega jezika Hehe, tudi to je res... Če iščem službo, znam 3 tuje jezike, angleščino, hrvaščino in matematiko http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif no ja, skoraj bi se dalo čert da še srbski http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif ko govoriš se itak hitro zmotiš http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2010 Vidim daje izbrisana prva objava te teme Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2010 Prijavi Deli 7. julij 2010 Vidim daje izbrisana prva objava te teme *(iz te teme, str. 10, spodnji Stanetov post): Free, kako pa kaj rezultat tvoje ankete Stane, Free ni odprl ankete, jaz sem jo, njegov je bil prvi komentar in ker sem prestavila poste v novo odprto temo, ker prejsnja anketa ni delala, je zdaj tako (in hkrati tudi ni mojega uvodnega posta, ker ga nisem takoj skopirala not, zdaj pa posta ne morem vec popravljat, ker je hkrati anketa ze prvi post). Anketa od tedaj (mislim da je bilo 13. 5.) dela. ... pa še omenjeni uvodni post (oz. prvotno odprta tema, od koder sem, ker anketa ni delovala, vse ostale poste prestavila v tole temo, ki je tako povsem enaka - a kot rečeno, brez uvodnega posta). (ps: to je skratka znano oz. vidno od 13., če ne prej pa od 28. maja - tebe je pa nenadoma danes to zmotilo ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. julij 2010 Avtor Prijavi Deli 7. julij 2010 ja, ker prej tega nisem opazil ane. tocneje:prejle sem gledal moje ustvarjene tem na forumu med katerimi je bila tudi ta; ki dejansko ni.sicer pa lepo, da se ti je dal pojasnjevat. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 Ma saj se grejo otroške igre, s tem da bo spet ena glava prodala del naše dežele za eno vikendico na Hrvaški obali... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 23. januar 2012 Prijavi Deli 23. januar 2012 ja..saj...na žalost se tri četrtini volilcev ni zdelo vredno na referendum.. Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.