tantra 14. maj 2010 Prijavi Deli 14. maj 2010 "Predsednik slovenske vlade Borut Pahor je dejal, da mu je premierka obljubila teritorialni stik Slovenije z odprtim morjem." "Hrvaški sabor je sprejel izjavo hrvaške vlade, da nobeno določilo iz arbitražnega sporazumane pomeni, da je Hrvaška sprejela slovensko zahtevo po teritorialnem stiku z odprtim morjem." "Reški socialdemokrati so sicer odstop Kosorjeve zahtevali zaradi Pahorjevih besed na ponedeljkovem soočenju s predsednikom opozicijske SDS Janezom Janšo. Ravno tam je namreč Pahor dejal, da sta se s Kosorjevo v pogajanjih za arbitražni sporazum dogovorila, da bo Slovenija podprla Hrvaško na poti v Evropsko unijo v zameno za izhod na odprto morje." "Na hrvaškem zunanjem ministrstvu so te izjave zanikali in dejali, da Kosorjeva Pahorju ni obljubila ničesar, še najmanj pa teritorialni stik Slovenije z odprtim morjem. Pri tem pa so spomnili, da je Kosorjeva takoj po podpisu arbitražnega sporazuma podpisala omenjeno izjavo, da nobeno določilo iz arbitražnega sporazuma ne bo pomenilo, da je Hrvaška sprejela slovensko zahtevo za teritorialni stik z odprtim morjem." "Na te trditve Zagreba se je odzvalo slovensko zunanje ministrstvo in poudarilo, da omenjena enostranska izjava ni sestavni del arbitražnega sporazuma. Izjava je brez vsakršnih pravnih učinkov in ne more v ničemer spremeniti določb arbitražnega sporazuma ali vplivati na njegovo razlago, so poudarili na ministrstvu."Sourcehttp://24ur.com/novice/svet/pahor-kosorjev...l-v-tezave.html ? Žbogar:"Z arbitražnim sporazumom Hrvaška najbrž prvič in tudi zadnjič pristaja,da se Sloveniji določi stik z odprtim morjem."Sourcehttp://www.finance.si/279614/%AEbogar-Hrva...oliko-popustiti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. maj 2010 Prijavi Deli 14. maj 2010 Sicer pa, A je vam jasno zakaj mora Hrvaška dajat svoj teritorij, če smo mi svojega zgubili v korist Italijanov.Meni ni in niti tako ne mislim.Če bodo pa arbitri tako odločili, se pa nimajo kaj pizdit, kot mi ne na Italijane.Hura za arbitre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. maj 2010 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2010 Meni pa je skoraj vseeno kako se bo odlocilo. Itaq ne vem zakaj gre. V cajtngu sem sicer videl skico s predlagano usluzno pot in meje; tako da sedaj vsaj malo ven zakaj gre. Pa se vedno nic kaj dosti. Mislim da je vecini ljudi tudi vseeno. Ker ce jim ne bi bilo, bi ze zdavnaj tudi vedeli in temu primerno ukrepali. Ne pa sele sedaj bili kriticni. "Samo" 20 let smo kot posamezniki in javnost imeli cas da se pozanimamo, spoznamo ocitno nam "ne prevec pomemben problem". So krivi izbrani politki, novinarji, kompetentni ker narod niso osvestili o tem, da je zadeva za slovence bolj pomembna kot smo mislili?No, nekateri bodo rekli da, so ze rekli in bodo se naprej odgovornosti prelagali na druge. A k sreci ne zavekomaj.Pa tudi vsem nam vedno bolj jasno postaja, da sem jaz, ti, lojze, pepe tisti, ki ustvarjamo prihodnost in ne samo vlada, itn. In ce smo ljudje tako razmisljali kot gospod predsednik Pahor (oziroma kot pravis Mantis da je njegov odnos), torej da se bo z dobro voljo in prijateljsko-diplomatskimi odnosi to pac uredilo kot se mora s pomocjo izbranih politikov, smo se ocitno usteli.- Meni to kot ponavadi ne kaze kritizirati predvsem izbrance naroda, temvec sebe, ki to dopuscam.In tako je pri mnogih zadevah nasega (slovenskega) zivljenja. Seveda pa je velika odgovornost na tistih, ki imajo moc z izvolitvijo! Izvoljeni so izvoljeni politki, ki morajo zastopati interes naroda in ljudi ter zivljenja nasploh. A ker je ze samo razumevanje tega tako zelo razlicno, kakor je razlicen vsak clovek izmed nas, imamo takle kot imamo. Ceprav se vedno veckrat zdi, da neke razlicnosti prihajajo predvsem zaradi necesa drugega kakor preprostosti potreb.Ali kot bi moj frend na vprasanje kako se v sluzbi s sodelavci razume odgovoril: "Glede na resnicno odgovornost dela, nam res ostane samo to, da se razumemo!".Torej s polno ritjo je lahko se delat pametenga, ker se pac misli, da se lahko, se najde cas zato.Nekako mi veckrat podobno izgledamo ljudje, ki si pac na tak nacin zdravimo tisto kar smo stoletja v sebi zatirali, slovenci. A bo tudi ta privilegij nekoc minil, ker nimamo samo svoje slovenske karme, temvec smo del tudi sirse in pomembnejse. Nekateri bolj zavestni ljudje te okoliscine, itaq vedo kaj se bo zgodilo, kaksen bo izid in kaksne posledice odlocitev politikov ali bolje neodlocitev naroda. ugibam. Namrec izgleda mi predvsem to, da v zadevi kot mnogih ne gre za tragicno ali junasko usodne odlocitve izbrancev, temvec za neodlocitve in pasivnost naroda! Ali kot si se izrazila: narod si bo sodbo pisal sam. Le da odgovornost za to ni prelagati na nikogar drugega kot tudi na narod sam. Glede na to, da dopuscamo tak sistem, kjer izvoljeni z opozicijami vred upravljajo nasa zivljenja in tistimi z vec upravljalskega kapitala, je pac tako kot je.Vcasih se zgodi, da ko kaj takega napisem, slisim kako se "sprasuje": "kaj pa lahko storim?"Mislim da odgovor poznamo. A nam ga je kot posamezniku tesko sprejeti. MI PA NISMO ODVISNI OD NAS SAMIH, KER BODO DRUGI ODLOČALI O NAS ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. maj 2010 Prijavi Deli 14. maj 2010 Itaq ne vem zakaj gre.To ti verjamem, brezprizivno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. maj 2010 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2010 Lepo, vsaj nekaj. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. maj 2010 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2010 tudi primerno nadaljevanje.. > Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 Zanimiva Crnkoviceva kolumna v Delu:Arbitraza o bukovih kozlickih Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 ŠE VEDNO JE VSE NA VOLJI LJUDSTVA , NITI 1 CM NAŠE ZEMLJE IN VODE ŠE ZDAJ NI IZGUBLJENO Motis se, vse je ze "izgubljeno".Ko smo se osamosvojili, se ne bi mogli brez zunanjih meja (logicno), zajebal pa so davno prej ze vse Kardelj in potem prva vlada.Btw, tocno tisti, ki so tedaj odlocali, 20 let kasnej solijo pamet, kako bi bilo moralo biti - mal prepozn. Bucar si je celo dovolil (vcasih sem ga zelo cenila) sovrazen govor (Velika Hrvaska, Okupator (x!x) itd., -ne vem kako se lahko gres diplomacijo in kakrsnekoli dogovore s tako radikalnimi stalisci oz. izjavami), medtem ko je bil, ko se je SLO osamosvojila (torej ko se postavljajo meje), predsednik drzavnega zbora. Nadalje je najbolj glasen Jansa, ki je bil tedaj minister za obrambo (in kasneje predsednik vlade, ki se je nekaj po svoje na 4 oci dogovarjal oz. se najprej ni dogovarjal s Sanaderjem in tako dalje), zunanji minister pa je bil Rupel. Prav ti so zdaj najbolj glasni.V bistvu so pa zaradi svoje slabe vizije in strategije in drugih okoliscin vse zajebali, zdaj pa bi itak kritizirali vsakega ki bi se tega poskusal lotit - in to ne glede na nacin resitve, ce bi slednji npr. bil se tako dober (je pa le fajn kazat domoljubje s tem da se mal meces cez korita, pa za tocke cist prav pride, da je ta problem nereshen). ~~~ Ce se dva soseda ne moreta sporazumet, tisti, ki se izogiba pravni resitvi, kaze na to, da nima argumentov oz. nima prav ali vsaj tega (svojega Prav) ne more dokazat. In s takim obnasanjem si bomo nakopali veliko nesimpatij, saj to pomeni da smo neresen pogajalec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 Bucar si je celo dovolil (vcasih sem ga zelo cenila) sovrazen govor (Velika Hrvaska, Okupator (x!x) itd., -ne vem kako se lahko gres diplomacijo in kakrsnekoli dogovore s tako radikalnimi stalisci oz. izjavami), medtem ko je bil, ko se je SLO osamosvojila (torej ko se postavljajo meje), predsednik drzavnega zbora. PBučar pozna "zadeve" iz preteklosti. Bil je partizanski komandant. Nekje zasledil pred časom, da je bil komandant jurišnega bataljona, ... ...Desetletja zamolčevan genocid se je odvijal po osvoboditvi, leta 1947. ..."Po pričevanju štrigovskih domačinov, pisnih dokazov in v Repovi šumi odkrite jame s slovenskimi okostnjaki so hrvaški aktivisti, Udba in Knoj v eni sami noči, s 16. na 17. marec 1947, v Štrigovi brez sodnih odlokov aretirali, mučili in pobili več kot 30 Slovenk in Slovencev. Klali so jih s kmečkim orodjem, koli, z golimi rokami in orožjem, otroci pa so morali z učiteljico napol živa trupla naslednji dan zakopavati, ker so udi silili izpod tanke plasti zemlje. Kljub legitimnim ustavnim in avnojskim sklepom, da je štrigovsko območje s prek 20 zaselki slovensko in v Sloveniji, ne na Hrvaškem, so Hrvati 1947 prek noči odslovili slovenske učitelje, ukinili slovensko bogoslužje ter slovenski jezik. Slovence, ki v komaj začeti svobodi Jugoslavije niso sprejeli genocidne asimilacije pohrvatenja, pa so ustrahovalno aretirali in pobili brez sodnih odlokov. ..." Zloglasni nerazumni genocid so desetletja prikrivali. Domačini so zastrašeni molčali. Primer smo raziskovali dvajset let in prvih deset let dobivali uradne odgovore, da v štrigovski Repovi šumi ni nobenih slovenskih žrtev. Hrvaška policija nas je ob prestopu meje celo malce "polikala". Domačini na štrigovskem območju so nam zastrašeni povedali, da so 1947 nekatere zavedne Slovence vodili še v druge odročne globače, kjer so jih pobili in kjer njihove kosti prekriva ščavje še danes. Pokazali so nam mesta, kamor so jih vodili z vrečami prek glav… Bilo je slovenskoTreba je pojasniti, da so bile po osvoboditvi, maja 1945, v sestavi Slovenije na štrigovskem območju Medmurja tele vasi z zaselki: Štrigova, Razkrižje, Gibina, Veščica, Rabodje, Razkriška Graba, Banfi, Jalšovec, Čaber, Stanetinci, Leskovec, Grabrovnik, Urban, Stanetinci, Železna Gora, Princ, Globoka, Kopriva, Šafarsko, Leskovščak, Veščíčki Vrh, Krpéc, Krče, Kozlovščak, Goričica, Pernjak, Martinovski Breg, Orehovčak, Rim, Prékopa, Vušivčak, Rimščak, Vrbovica, Mali Slatnjak, Veliki Slatnjak, Trnovčak, Ciganjščak, Gibinščak, Šafarščak in Razkrižni Vrh. Ne gre le za Štrigovo. Žariščna točka na južni meji ostaja tudi območje severno od Bregane, ki ga je 1941 okupirala NDH, ko je padla v objem Hitlerju ter pohrvatila slovenske vasi Jesenice, Obrežje, Nova vas in Bregansko selo priključila Samoboru. Ni mogoče dojeti, kako da so se v svobodi ti zaselki znašli v nemilosti Hrvaške, ko je pod zastavo nove Jugoslavije začela izvajati prikrito asimilacijo nad štrigovskimi Slovenci, ki jih je tam živelo 97 odstotkov in so administrativno, politično, finančno, sodno in zemljiškoknjižno spadali v slovenski okraj Ljutomer. Starejši štrigovski domačini se še danes spominjajo, da so do leta 1947 imeli v cerkvi slovenski verouk in so peli slovenske nabožne pesmi. Še pred kratkim nam je svetlolasa natakarica iz Štrigove, ki dela v Termah v Topolšici, pripovedovala, da je kot deklica v štrigovski cerkvi prepevala slovenske pesmi, ki so bile natisnjene na panojih. Domačini niso pozabili, da je ravnatelj osnovne šole v Štrigovi po genocidu 1947 moral prijaviti hrvaškim oblastem starše, ki niso pošiljali otrok k hrvaškemu pouku, slovenske oblasti pa so se naredile slepe in gluhe. Prikrivanje dejstevPo pričevanjih domačinov in pisnih virih so poboje inscenirali. Nekaj najetih hrvaških podrepnikov je ob obisku Vide Tomšič nadzorovano agitiralo za Hrvaško. Vida Tomšič je tedaj rekla, češ, kaj ne slišite, da hoče biti Štrigova hrvaška!" In je odšla. Ni pa slišala 97 odstotkov štrigovskih Slovencev, ki so se z demonstracijami, pohodi, pisanjem in vzklikanjem gesel izrekli, da so Slovenci in da je bila Štrigova vedno slovenska. Intrigo za pohrvatenje sta si že 3. junija 1946 v ljutomerski vinski kleti v rožicah izmislila ministra za notranje zadeve, hrvaški Krejačić in slovenski Maček. To seveda ni in ne more biti legitimno, kakor ni bilo legitimno, ko so nekateri nepristojni politiki zabarantali Istro, Trst in Gorico, ukinili slovensko partizansko policijo in razpustili slovensko vojsko ter jo pridružili JA. http://www.dnevnik.si/nedeljski_dnevnik/aktualno/1042254321 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 ja ja.... 17. marec 1947...v redu, verjamem. Smo pa leta 2010 in imamo stotisoc nezaposlenih in pred vrati Grcijo, opozicija ima polna usta tega, kako se je treba s *pomembnimi stvarmi ukvarjat*, a izsilila refernedum, ki pa je zdaj proti njemu. Kar je dano je v zlato jamo zakopano, so vcas rekl. Tako da te podrobnosti (kaj se je dogajalo v noci med 16. in 17. marcem leta 47 in druge podobne, iz pac CUSTVENE perspektive, ne pa tudi objektivne ali pravne) ocitno niso pripomogle k temu, da bi bile zadeve komu bolj jasne, vsekakor pa se se do zdaj niso razresile. Malo spekuliranja:Recimo da sporazum pade, recimo da zato odstopi Pahor in pade vlada.Kaj potem?No recimo da pol Jansa prevzame mandatarstvo. Kaj pa zdaj?Ima v rokavu kup predlogov, resitev?(aja seveda, verjetno jovo na novo garde medstrokovnjakov, postrokovnjakov (predvsem teh ), obstrokovnjakov, nadstrokovnjakov, podstrokovnjakov, komisij, podkomisij in nadkomisij... pravnikov... mednarodnih svetovalcev... skratka, nenadoma se bo pojavilo en kup novega strokovnega folka, ki bodo nedvomno zadeve resili tako, da bomo pluli direktnega do atlantika. - pa dobil se ene par HR in GR otockov za dobro vago) In nasprotniki resnicno verjamete, da se bo dalo izpogajati kaj boljsega? In (ce ste nasprotniki desnicarji, vecinoma ste/so), da se bo izpogajal Jansa? VIrant? Zerjav? Jelincic? Ljudmila Novak? Kdo?? Nenadoma bodo (herojski resitelji, ki bodo obvarovali Slovenijo pred okupatorskimi Hrvati) iz rokava stresli 17 kil resitev... ... no ampak sej smo ugotovil, da lohk v dveh letih clowk neverjetno pameten postane in maher za vse kar ces (predvsem pa za prodajanje megle). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 (*ta post je bil prej PO Tantrinem komentarju, ki ne vem cemu ga je vmes izbrisal in naknadno pripopal za mojim) ampak glej... saj smo pomorska drzava... se pravi je to ze fact... slo morje je itak premajhno, preplitko, preozko, tko da bi moral itak pluti skozi ta ozek hodnik (dimnik), kar pa se najbrz ze dogaja.Skratka, kot pa sem jaz razumela, NE izgubimo stika z odprtim morjem, saj ga ne moremo. Nadalje je vprasanje, kako bi se ljudje, ki tam zivijo, odlocili (ce bi bilo na njih recimo), poleg tega ali nas ne zanima, kako bodo nasi sonarodnjaki, Slovenci, potem tam ziveli v teh okoliscinah? Kako bomo poslovali s tem (velikim) trgom in sploh bili kredibilni v EU (katere del pac smo [se]), ce, ko je potrebno dati dokaze, argumente, dokumente, jih nocemo dati, pac pa se nenehno vrtimo samo okol custev oz. ze bodisi tako ali drugace podarjenega, zdilanega itd. MENI bi tudi bilo bolj vsec (x!x), da bi imeli vec, se Trst in vse zivo, samo ne gre za to, kaj hocemo in ZELIMO ali MISLIMO, da nam pripada, temvec kaj nam DEJANSKO (stemplji) pripada. Cemu je zdaj Pahor kriv, ce se je vse do zdaj popuscalo Hrvatom in so si mic po mic premikali ozemlje?Lohk se po trepalnicah mecemo, ampak s tem smo do zdaj dajali tiho soglasje (ko so VSI politiki s skarjami in platnom v rokah do zdaj to dopustili).Po bitki pa sami generali. Poleg tega pa se:kaj hocte, folk?Vojno? Kako si lohk dovoli Bucar pravzaprav *hujskati* folk (jaz to tako vidim).Lahko je iz oddaljene pesrpektive udobnega polozaja biti za nazaj pameten.Tud mi vsi bomo, ko bomo imel stoletje za sabo.Ampak upam da bomo tolk prisebni, da za lastne neumnosti in napake in nepravilnosti ne bomo krivili drugih, ali jih, ce jih bodo za nami hoteli resevati, zraven se rusili, po tem, ko smo jim naprtili to ravno mi. Npr. zdej eni nasprotniki pravijo: naj to resujejo zanamci.A res?Se bodo pol vsi javili pri 80-ih pa pametovali? Po tem, ko so SAMI naslednikom predali to v roke?Potem pa bodo rekli: slabo se tole menite.Oni pa bodo rekli: cemu se pa tedaj vi, ko je bla sansa, niste?In tako se ene par stoletij oz. manj - pac do izumrtja. Vidimo po netu po komunikaciji, da pravzaprav nismo prijatelji med sabo, pac pa sovrazniki.Od vojne dalje se delimo na dva tabora, kako se je pa to zdaj razpaslo (od 2004 dalje - od bivse vlade, ki je *uvedla* oz. ustolicila najnizje nivoje komunikacije), pa ze presega vse meje. Ljudje, ki niso za vojno, ki so za razumno odlocitev, kupi strokovnjakov med drugim tudi, pravniki, vsi zivi, so s strani neotesancev oznaceni za "retarde", "izdajalce", "balkance", "čefurje", "hlapce" itd.Toliko sovrastva! Zgolj ker vsi ne mislimo enako! BRAT BRATU!Pa mislimo da se bomo pol s sosedom lohk kej zmenil! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 Laži politike so postale v Sloveniji vrednota. Tako kaže. -) Gre za to, da Slo politika govori eno.Hrvatje pa "teze" Slo politike negirajo. Slo politika širi "pravljice" o dogovorjenem stiku z odprtim morjem. ...Hrvatje pa vedno znova poudarjajo, da niso obljubili ničesar. ... -) Verjamem Hrvatom. Niso oni za sporazum tipa "Ivica Račan vs Janez Drnovšek". ... ... Zakaj laži v namene "EPP - ja" [prepričevanja volilcev]. ? V pr. da Slo potegne kratko, da ne dobi stika z odprtim morjem ["koridorja"].So odgovorni Slo politiki "oprani od odgovornosti" za politični & diplomatski poraz. Saj je vendar narod bil za ... Kar je potrdil z referendumom.V kolker bodo zagovorniki v večini za. ... Realnost je "služnostna pot".Stik z odprtim morjem ["koridor"] so težko uresničljive "sanje"[majhna možnost glede na odpor Hrvatov]. Slo politika naj neha lagat in zavajat, da je stik z odprtim morjem dogovorjen.Ker Hrvatje to zanikajo. Pravijo, da niso obljubili Slo ničesar. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 Diplomacija (ki seveda ni kaksne Ruplove sorte) je najboljsa ta(ka), ki se je ne vidi, ki se o njej ne zgovarja al pa clo tepe pri sankih. (tako da je seveda zelo velika verjetnost, da ne vemo vsega, kot tudi nismo vedeli da se je in kaj vse se je JJ dogovarjal s Sanaderjem in je to najprej celo zanikal) ... sicer pa si mnenja ne oblikujem po tem kaj pravijo politiki (saj do zdaj se tega niso resili, ne Bucar, ne Jansa ne nihce, se pravi da jim upraviceno ne verjamem in ne zaupam, prav tako ne stevilnim strokovnjakom, ki jih mi vsi ze 20 let placujemo - se pravi po kmecko gledano je zanje kul da se to ne resi ). Meni osebno se pac zdi (za razliko od mnenja nasprotnikov sporazuma), da mi, ce sporazum pade, IZGUBIMO. In ne pridobimo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 Trenuten domet naše diplomacije:Žbogar:"Z arbitražnim sporazumom Hrvaška najbrž prvič in tudi zadnjič pristaja,da se Sloveniji določi stik z odprtim morjem."Sourcehttp://www.finance.si/279614/%AEbogar-Hrva...oliko-popustiti Trenuten domet naše politike:Katarina Kresal:"... Arbitražnim sporazum daje nam stik z odprtim morjem. ..."Sourcehttp://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042358983 Pahor:"Kosor mi je pristala dati izlaz na otvoreno more."Sourcehttp://www.novilist.hr/Vijesti/Novosti/pah...ristala-da.aspx Kosorjeva zanika navedbe hrvaških medijev:"Sloveniji nismo obljubili stika z odprtim morjem."Sourcehttp://www.dnevnik.si/novice/svet/1042358952 Laž na laž. Manipulacija z ljudmi na manipulacijo. ... -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. maj 2010 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2010 - Zato ker imajo drugacno mnenje morda. - Morda zato, ker vedo vec kot jaz in morda tudi ti in mnogi ljudje, imajo sirso sliko, realnejse razumevanje, uvid in sirse poznavanje problematike. Morda. - Ne bi vedel. - Ne vem ce, se pa vprasam ali je to zadostno in upraviceno merilo? - A da je? na podlagi cesa mislis tako? - Morda res, vsakdo od nas verjame svojim lastnim lazem in ustvarjenim prepricanjem. Kako ves da bi se morali boriti in na kaksen nacin? Morda je tvoj nacin tvoj, in ne nujno tudi volja naroda, oziroma se ta ocitno zeli boriti na drugacen nacin ali sploh ne boriti, ali ker zanje borba pomeni predvsem skozi dialog.Vecina ljudi je volila ravno to vlado, ker ne zeli konstantnega kreganja, kot so to sposobne nekatere bivse, sedaj opozicijske stranke. Temvec rajsi konkretne akcije. Nekateri so kljub temu razocarani predvsem nad slednjim. Zal. Nekateri itaq nikoli ne bodo zadovoljni, cetudi imajo placo 1000 EUR, hiso, avto, otroke, zdravje in mir na zemlji, hrano, vodo, veliko gozdov naokoli, itn... Pravijo, da so taksni najbolj glasni, saj ker niso notranje zadovoljni. - Strinjam se, da je dobro poslusat starejse in kdaj modrejse. Ne pa nujno se tudi ravnati po njihovem prepricanju. Noben dvom cloveka ni brez razloga. Gre bolj morda za upravicenost in usmerjenost tega. A to se ne nujno pomeni, da je dvom enega ali vecih ljudi na mestu za primerno odlocitev drugih ali vecine ljudi.Moj dvom je recimo lahko predvsem moj dvom, ki se tice morda zgolj mojega razvoja, ceprav je navidez zavit v skrb za druge. Ne pa tudi nujno in vedno. - Ne vem kaksne je namen "starckov" jih ne poznam, ampak tako kot ti zaupas vanje, lahko jaz ali kdo drug zaupa v Pahorja, ministre, sedanjo vlado, Janso, kogarkoli pac, ki ima pac vizijo, namen, prepricanje, dvom itn! A te dvome je dandanes potrebno tudi primerno utemeljiti. V tem pa pa so si mnenja lahko razlica. - Nisem gledal. Ja, pac ne verjames mu. Kakor opazam mnenja v prostoru nisi edina. In kaj zdej? - Aja? Ne poznam njegovega zivljenja in odnosa do tega. Moje mnenje pa je, da verjetno ne bi bil zaupanja vreden premier njegove stranke in volilcev, ce ne za njim ne bi stala dolocena energija, ki so jo ljudje spoznali kot pripavljenost delati za skupno dobro. Se ti ne zdi? Zdej, koliko pa je clovek "v toku" ki tudi deluje v tej smeri in koliko mi to tudi razumemo, pa si ne upam soditi z mojim laicnim poznavanjem vsega tega pravzaprav ----- - ocitno po njegovem moramo verjeti da je dobro oz. je mnenja da je ta sporazum za nas pac dober, primeren glde an nekatere opcije in njegovo poznavanje, podatke ter okvirje zmoznosti ki jih razume/jo kot realnost. in nekdo pac ni istega mnenja ter razumevanja. In kaj zdaj? - Aja? A prou DOKAZ je? - Ce odlocevalec do neke mere dvomi v svojo odlocitev preden jo stori, se mi zdi primerno. Pretirana samozavest je lahko vcasih neprimerna kakor je tudi njeno pomanjkanje. Mislim da se vsi kdaj izrazimo z besedami, ki niso najbolj primerne za izraziti tisto kar smo mislili in zeleli povedat. - Mislim da ti mislis, jaz mislim, da oni mislijo, itn.... Aja, a oddali bomo svoj del zamlje? Porny je recimo drugacnega mnenja. Jaz ne vem tocno zakaj gre. Mislim da ni malo ljudi ki ne ve tcono zakaj gre, kljub temu da smo imeli recimo 20 let casa izvedeti. - ja, pravijo da resnica vedno pride na dan. slej ko prej. Pravijo tudi, da tisti ki je posten, priden, dober in dela, se tudi nim cesa bati. - vedno je in vedno je bilo na volji ljudstva. tudi ko je izgubljeno, je se vedno na volji ljudstva. Samo vcasih si je morda dobro razjasnit kaj ljudstvo je, in razumeti tudi to, da so tudi hrvati ljudstvo. In da smo v sirsem smislu vsi ljudje ljudstvo.In v tem sirsem smislu se bomo morda cez 20 let smejali kako butasto smo s ukvarjali z nekimi mejami s hrvasko, ko bo EU itaq ena drzava, medtem, ko bo recimo nek glavni problem za EU morda gospodarski vpliv neke druge rase lai naroda izven nase celine. Ugibam seveda. Namrec kdo pa pravi, da nekateri voditelji ne vidijo sirse slike kot mi laicna javnost? Hkrati pa so mnenja, da nekaterih zadev pac ni za obelodaniti panicnim mnozicam. Ugibam spet. - Nic ni za vedno. Ce delimo iz srca, bomo iz srca tudi dobili.Ce smo pozresni in preracunljivi, kar tudi smo, bomo to tudi zeli. Tak je zakon vesolja pravijo. - .... zakaj se kljub opozorilom znalcev in starih ljudi zanašajo na svoje namišljene črte in iluzije, - in zakaj lažno ta sporazum predstavljajo kot že edini možni pozitivni zaključek kljub oporekanju Hrvaške, ki zase pričakuje povsem drugačen zaključek - a še ni zadost tole , da je naš dvom upravičen ?? - ampak vse skupaj je na popolnoma nerealnih temeljih in zelo trhlo, - in ne more bit drugega rezultata kot služnostna pot, ker ZDA in EU drži s Hrvati, mi smo manj priljubljeni - to je taaaakšno zavajanje, da se čudim, kako sploh upajo to propagirat - naši vodje v svoji dobri veri pomagati očitno verjamejo v SVOJE LAŽI. Zakaj ? Zato ker okrutne resnice, da bi se bili morali resnično zelo boriti, kregati in se po potrebi komu zameriti, NE PRENESEJO, KER TEGA NI V NJIHOVEM KARAKTERJU ... IN zato žrtvujejo ozemeljsko celovitost države brez sramu ! Zemlja je vredna več in morje tudi, to je naš obstoj. IN ZAKAJ BI TUDI TOKRAT BILI MALO OKRNJENI ? - ZATO PA JE DOBRO POSLUŠAT STARE LJUDI IN IZKUŠENE IZ TE STROKE, ČE DVOMIJO - KI VERJETNO NE DVOMIJO BREZ RAZLOGOV PRAV GOTOVO PRI SVOJIH 80 ALI 90 LETIH NIMAJO EDINEGA NAMENA KAZANJA PRED KAMERO IN DEMENTNE ŽELJE PO NAGAJANJU NAŠI CELI DRŽAVI , PA NEEE GA SRAT - JAZ temu prestrašenemu živčnemu Pahorju, ki so ga tud že v STUDIU CITY prikazali v 4 plateh njegove osebnosti , čist nič ne verjamem glede hudega zla, ki da nas bo doletelo, če ne bomo pristali na TA ARBITRAŽNI SPORAZUM, češ mednarodna osamitev in nihče nas ne bo imel rad ... - Nikomur nismo ničl nardili tukaj in "naš edini greh" bi bil v primeru podpisa NE naša zravnana hrbtenica - DA BI ZASE PAČ ZAHTEVALI TO, KAR JE NAŠE IN PIKA. Ma kaki osamitev ?? SPET SI JE KRNEKI IZMISLIL ! Ampak Pahor ni za take stvari, ker mu je blo v lajfu vse dano - preprosto se je usedel na stolček in je blo, samo malo je moral počakati na pridružitev ostalih, vse življenje je poslanec in mu je zelo fino in je ffini diplomat itd ------------------------------------------------------------------------------ - včeraj je Žbogar rekel : MORAMO VERJETI , da je arbitražni sporazum za nas dober - ŠE EN DOKAZ, DA GRE ZE ILUZIJE, NEREALNOST, NERESNIČNE PREDSTAVE , V KATERIH SO VTAKNJENE VSE NJUNE FINESE IN DOBRIKANJE IN POMANJKANJE TREZNOSTI - ZDAJ NAS CELO SILIJO V E R J E T I - kao moramo verjeti - TO POMENI, DA TUDI SAMI DVOMIJO, AMPAK SE BOJIJO ZASE NEKAKŠNIH KAZNI - KAJ PA, MOGOČE TO, DA JIM NE BODO VEČ PONUJENA, NJIHOVIM VEZAM TUDI VEČ NE, VISOKI IZJEMNO PLAČANI POLOŽAJI KJE V EU ŠE KDAJ ? - mislijo da bojo v EU kaj več vredni kot ubogljivi , fuj oddati del lastne države brez vsake vojne in se pri tem priklanjat - nekoč mora prit na dan, ali je kdo imel od tega kake koristi oz. bo imel (tisti bivši predseednik EU in njegova žena sta ob podpisu sporazume v Stockholmu dobila v dar hrvaške otočke, ali enega, ne vem kolk, to je javno znano, vidla ju pa nisem) - ŠE VEDNO JE VSE NA VOLJI LJUDSTVA , NITI 1 CM NAŠE ZEMLJE IN VODE ŠE ZDAJ NI IZGUBLJENO - taka prihodnost kot bo določena, bo za vedno. Če ne bo več vojn. Zakaj bi tudi tokrat popustili vsemu svetu? Recimo složno NE kot na plebiscitu ! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 .... Kosorjeva zanika navedbe hrvaških medijev:"Sloveniji nismo obljubili stika z odprtim morjem."Sourcehttp://www.dnevnik.si/novice/svet/1042358952 Laž na laž. Manipulacija z ljudmi na manipulacijo. ... -)ampak saj nam ne morejo oni obljubljat, saj ni njihov (ves) zaliv, tako da tud kar rece Kosorjeva ni tako pomembno.Pravzaprav pa ravno zato arbitraza.Da bo to, kar se bo doloclo, tudi drzalo. Poleg tega pa imata OBA drzavnika za sabo besno ljudstvo, ki si ob vsesplosni krizi daje duska se na ta racun... No ja, se vedno mislim da se prevec igra na custva, ravno to pa ni nikakrsen argument.Jasno da hoce vsak najboljse zase, vprasanje, koliko je do tega pravno upravicen. Ce zivis v bajti oz. ti mama zapusti bajto, nikogar nic ne briga, kaj in kako si ti, ce ni vpisala v zemljisko knjigo in tako lastnistva ne mores dokazovati.In potem uporabis tretjega - razsodnika. Po mojem vsi kulturni tako postopajo.V resnici najbrz ful folka sploh ne ve, za kaj tocno gre oz. okol cesa se sploh hocjo it vojno.No men so ljubse mirne resitve, saj mi je mimo da se zaradi pedi zemlje in par litrov vode nam ustavi cas oz. naredimo nekaj korakov nazaj s posledicami in taksnimi ali drugacnimi zrtvami oz. vsaj nepopravljivo materialno skodo.Da ne govorim o zapravljanju (ta instant argument pa zdaj ni tolk aktualen al kaj, a za to pa kar dejmo zapravljat pa se odnose si dejmo unict?).Osebno tega ne vidim kot domoljubje. Drzava niso meje ali politiki, pac pa ljudje.In ljudje se bomo imeli boljs, ce bo pravna drzava, boljsi standard, manjsi davki, tajkuni za zapahi in pobrano kar je nezakonitega itd., na kvaliteto lajfa povprecnega Slovenca pa mislim da en meter gor al pa dol ne bo tako vplival. Mimo se mi zdi, tako igrat na strasti. Manipulatorsko. Ce bi bila recimo vojna, kdo bi sel na barikade? Polni besed o slovenstvu in ponosu in prihodnosti Slovenije, vmes pa onemogocajo Sloveniji da bi zadihala - in predvsem mladim, da bodo se v vec generacij vlekli to nepredstavljivo sovrastvo. FOLK HOCE NORMALNO ZIVET!Zdej bodo nasi vnuki se s tem drkal, ko od osamosvojitve dalje tanajPametnjakovici tega niso resil?Dlje oz. globlje je problem, manj je moznosti za resevanje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 sam en majhen popravek ... Slovenija NI pomorska država Ali bo Slovenija izgubila status pomorske države? Mednarodno pravo, konkretno pravo morja, ne pozna koncepta »pomorske države«, zato namigovanja, da bo Slovenija izgubila status pomorske države, nimajo nobene vsebine in v pravnem smislu nič ne pomenijo. Pojem »pomorska država« se uporablja zgolj v sociološkem smislu iz katerega pa ne izhajajo nobene pravice ali obveznosti. Edini pomen tega pojma je geografska opredelitev države, da ima taka država morje. Dejstvo je, da je Slovenija obalna država, kar je edina pravno relevantna kategorija. Pravice obalnih držav pa v več členih opredeljuje ustava prava morja – Konvencija Združenih narodov o pravu morja iz leta 1982, katere pogodbenica je tudi Slovenija. vir:AS - pogosta vprašanja in odgovori Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 aha, ok, hvala za popravek oz. razjasnitev, Jeti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. maj 2010 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2010 da, nekateri prek osvojih custev pac ne morejo in so zanje neka "dejstva" pac nerealna ali realna zgolj skozi njihovo prepricanje. Kar morda pomeni da se ukvarjamo predvsem s svojim strahom in birokraticnim sisteom v katerem je mozno funkcionirati zgolj z mejami. Lahko se nekdo smeje in rece, zakaj pri zdravi pameti kakrsnokoli mejo sploh potrebujete! Sigurno mu bomo znali nasteti vsaj nekaj tisoc argumetnov. ja seveda, ker nismo sposobni primerno deliti. v teh ustvarjenih okvirjih, ki jih s to sistemsko drzo kot jo pac imamo, je vklop tretjr osebe-pravnega razsodnika morda edino primeren. torej da odloca nekdo tretji skupaj z dvema v skupnem dialogu. tudi meni resitve z dialogom. razni drasticni ukrepi so prevec boleci. tocno to! zelo zelo strinjam! In tudi menim da ce si politik in si V TEM sotsu, da vsak dan poslusas negodovanje ljudi, vidis reveze, zgarne delavce, poslusa vsak dan te ali one argumente, ideje, probleme, ta ali ona custva itn... ni vrag, da slej ko prej vidis kako siroko je zadeav zastavljena in zivljenje ljudi ter paleta razumevanj; in ni vrag, da si zelis tisto kar je cloveku najbolj prioriotetno! Mir skozi ceprav z mejami omejeno svobodo, s tem prostor za samorazvoj. ampak saj nam ne morejo oni obljubljat, saj ni njihov (ves) zaliv, tako da tud kar rece Kosorjeva ni tako pomembno.Pravzaprav pa ravno zato arbitraza.Da bo to, kar se bo doloclo, tudi drzalo. Poleg tega pa imata OBA drzavnika za sabo besno ljudstvo, ki si ob vsesplosni krizi daje duska se na ta racun... No ja, se vedno mislim da se prevec igra na custva, ravno to pa ni nikakrsen argument.Jasno da hoce vsak najboljse zase, vprasanje, koliko je do tega pravno upravicen. Ce zivis v bajti oz. ti mama zapusti bajto, nikogar nic ne briga, kaj in kako si ti, ce ni vpisala v zemljisko knjigo in tako lastnistva ne mores dokazovati.In potem uporabis tretjega - razsodnika. Po mojem vsi kulturni tako postopajo.V resnici najbrz ful folka sploh ne ve, za kaj tocno gre oz. okol cesa se sploh hocjo it vojno.No men so ljubse mirne resitve, saj mi je mimo da se zaradi pedi zemlje in par litrov vode nam ustavi cas oz. naredimo nekaj korakov nazaj s posledicami in taksnimi ali drugacnimi zrtvami oz. vsaj nepopravljivo materialno skodo.Da ne govorim o zapravljanju (ta instant argument pa zdaj ni tolk aktualen al kaj, a za to pa kar dejmo zapravljat pa se odnose si dejmo unict?).Osebno tega ne vidim kot domoljubje. Drzava niso meje ali politiki, pac pa ljudje.In ljudje se bomo imeli boljs, ce bo pravna drzava, boljsi standard, manjsi davki, tajkuni za zapahi in pobrano kar je nezakonitega itd., na kvaliteto lajfa povprecnega Slovenca pa mislim da en meter gor al pa dol ne bo tako vplival. Mimo se mi zdi, tako igrat na strasti. Manipulatorsko. Ce bi bila recimo vojna, kdo bi sel na barikade? Polni besed o slovenstvu in ponosu in prihodnosti Slovenije, vmes pa onemogocajo Sloveniji da bi zadihala - in predvsem mladim, da bodo se v vec generacij vlekli to nepredstavljivo sovrastvo. FOLK HOCE NORMALNO ZIVET!Zdej bodo nasi vnuki se s tem drkal, ko ob osamosvojitvi tanajPametnjakovici tega niso resil?Dlje oz. globlje je problem, manj je moznosti za resevanje. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 ma ... polno glavo mam že te kampanije, pa se je komaj začela še en zelo uporaben namig ... če koga kaj zanima! Niste našli odgovora na svoje vprašanje?Pokličite na brezplačno številko 080 2002 ali pošljite vprašanje na vlada[@]gov.si oziroma uporabite kontaktni obrazec. isti vir kot zgoraj ... na isti strani desno, modro obarvano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 NE PRIČAKUJEM VOJNE. SAMO TREBA JE IZČRPAT VSE MOŽNOSTI in DO ZDAJ JIH PAČ NISMO.Če referendum ne bi potrdil arbitraže, bi ostala samo ta možnost za uresničitev Bučarjevih sanj, ki jih njegova vlada ni bila sposobna, ali pa ni hotela uresničiti takrat, ko bi jih morala.Starec je izgubil spomin.Si ga ti tudi? VOJNA Bila je vojna kot vse ostale.Vojna za last in oblast.Lastnik kapitala je bila družba, lastniki družbe pa neimenovani.Nekdo je začel razlagati, da so to narodi, drugi, da so republike, tretji, da je federacija.Najneumnejši so govorili, da družbena lastnina sploh ni lastnina.Najpametnejši so nesramno laž vzeli dobesedno.Nihče več pa ni hotel poznati edinega pravega lastnika, državljana, civilne družbe.Začela se je druga revolucija.Razlastninjenje civilne družbe.Namesto, da bi družba izdala delnico, je izdala lastnika.In družba je postala necivilizirana.Verjetno je šlo za pomanjkanje zdrave soli.V glavah kraljevičev.Ali pa celih narodov. 92 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. maj 2010 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2010 S tem se vsekakor strinjam.je pa tudi res, da oseba ki ima mocen vpliv na mnenje ljudi, in pomembnost v oceh novinarjev ter intelektualcev, mora presneto pazit kaj izusti. se posebej politiki....bolje ziniti pozno kot pa nikoli. Če veš, da imaš nekaj prav in za tistim stojiš ! no, tole iz tvoje knjige mi je pa vseeno zanimivo, ceprav zakljucek o soli ... Bila je vojna kot vse ostale.Vojna za last in oblast.Lastnik kapitala je bila družba, lastniki družbe pa neimenovani.Nekdo je začel razlagati, da so to narodi, drugi, da so republike, tretji, da je federacija.Najneumnejši so govorili, da družbena lastnina sploh ni lastnina.Najpametnejši so nesramno laž vzeli dobesedno.Nihče več pa ni hotel poznati edinega pravega lastnika, državljana, civilne družbe.Začela se je druga revolucija.Razlastninjenje civilne družbe.Namesto, da bi družba izdala delnico, je izdala lastnika.In družba je postala necivilizirana.Verjetno je šlo za pomanjkanje zdrave soli.V glavah kraljevičev.Ali pa celih narodov. 92 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. maj 2010 Prijavi Deli 15. maj 2010 Pri 14, 15 letih sploh nisem razmišljala o vojni.Za vojno je vedno čas, tudi po odločitvi arbitraže, če ta ne bo v skladu z voljo velike večine državljanov Slovenije.Zakaj bi se pobijali prej, preden ni nujno.Nujno pa ni nikoli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2010 Prijavi Deli 16. maj 2010 ...Ne vem pa, kako bi mogel Bučar bit danes kriv za 20 let pasivnosti naših vlad. Ja kdo pa je vedel, kaj bo danes ? Če bi bil človek vedež, ne bi bil revež. Ker pa zdaj on ve in se je oglasil s Tinetom Hribarjem in Borisom Pahorjem, pa so zdaj vsi trije tarča kritik. Kot da bi bili sami krivi vseh težav z mejami al kaj Mogoče je danes takim žal, da niso takrat nič naredil in da se niso skup sproti borili za vsak posamični problem in da so namesto tega vse "rešili" s preprosto opustitvijo. Pa se zdaj trudijo pomagat, usmerjat.ja, najbrz ze, se strijnam da niso bli krivi za vse kar so se POTEM DRUGI delali.Ampak ozemlje zakolicis najprej, pac ko ga zakolicujes - ko se gres *svoje ozemlje*.To je to.Za nazaj se ne da 0, vse to (vsi oni, saj Pahor je sele zdej uletel, v ze_vse_izgubljeno) nas je privedlo do TOCNO SEM. Glej, predstavljaj si, da je ena operacija. Nekdo jo izvaja, pac nek kirurg in je ne izvede dobro (recimo pozabi en instrument 'notri' ali pa cesa ne zasije dobro).In OK, cloveski faktor, skratka, ni recimo obsojen itd. (ker je bila tko zahtevna operacija).Ampak zdaj mora NEKDO DRUG operirati - RESITI.Se ti zdi primerno, da se ta kirurg zdaj oglasa (in moti med delom drugega kirurga, ki resuje njegovo ponesreceno operacijo, pa se dveh pred njim, skratka vseh, ki so rpav tako resevali ponesreceno operacijo prvega).Tako da pacient je ze ves razrezan, zdrav (se) ni, niti cel, temu zadnjemu kirurgu pa ostali zdravniki (ki so pomagali zajebat pacienta) ne pustijo, da bi v miru zasil rano in resil pacienta (celo javnost spustijo v operacijsko dvorano ).Nagajanje, sikaniranje, ljubosumje in pametovanje, kreganje in kazanje mishic, medtem pa pacient umira. Saj sem napisala vcer - Pahor ima tud pravico, kot Bucar, da BO cez 20 let modrejsi. Ampak vlada pa zdej.Tko kot so tedaj vladal tisti ki so (same cvetke, heroji osamosvojitve: Jansa, Bavcar, Peterle, Rupel in pa Pucnik revez, poleg Bucarja). Za vojno je vedno čas, tudi po odločitvi arbitraže, če ta ne bo v skladu z voljo velike večine državljanov Slovenije.Zakaj bi se pobijali prej, preden ni nujno.Nujno pa ni nikoli.jp. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2010 Prijavi Deli 16. maj 2010 p.s. se vedno pa nisem odlocena, ce bom sploh glasovala... ker je pa res tud to, da bolj brezobzirni potem *pometajo* z nami, ki smo majhni.Ampak ce nimamo tudi argumentov/dokumentov na svoji strani, pac nic ne moremo, moramo pac sebi pripisat. EU nam ni kriva, ce so Hrvati premikal mejo, mi smo krivi, ki smo to dopustili, to pa se ni zgodilo konec leta 2008 (ko je zacela delovati ta vlada).Kot se tudi kriza ni zacela s Pahorjem (kar bi mu eni -tisti ki leta 2009 se niso nikjer videli krize- radi pripisali). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.