Skoči na vsebino

Mi lahko kdo pomaga prosim

Alenka K

Recommended Posts

Spoštovani,

Vseskozi bijem težke bitke za boljše življenje. Iz velike revščine in samorastništva, sem prišla do fakultete in svojega podjetja. Sedaj imam podpisane pogodbe za delo, ki mi bodo prinašale kruh v naslednjih treh letih, vztrajno pa pridobivam še dodatne. Neverjetno veliko mi pomeni moje delo, to je moj življenjski projekt!! Ker pa sem šla v samozaposlitev brez finančnega zaledja, samo z vztrajnostjo, voljo in znanjem, se pridobljenih poslov in pozitivnih kazalcev za prihodnje ne morem v celoti veseliti, saj mi manjkajo sredstva za premostitveno obdobje. Za dobo šestih mesecev bi tako potrebovala 5.000€ kredita. Banke pogodb žal ne obravnavajo kot garancijo, čeprav so veliko boljši pokazatelj bodočih prihodkov, kot pa so to pretekle bilance (podjetje imam šele dve leti). Garant pri posojilu je lahko tudi redno zaposleni porok, pogodba je lahko pri notarju overjena..

Na tem mestu prosim poštene ljudi, ki lahko pomagajo, da mi prisluhnejo - potem je odločitev vaša, samo dovolite, da vam predstavim svoje življenje, stiske, plane,... Ne bo vam žal..

V naprej hvala vsem, ki se boste odzvali.

Lep in prijazen dan želim,

Alenka

Deli na socialnih omrežjih

7 nasvetov, če ste porok pri posojilu

http://mojevro.finance.si/279718/7-nasveto...ok-pri-posojilu

uporabni so tudi komentarji!

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Kako sem vedela, da bo med prvimi zapisi tudi vsaj eden od Cookie x:px ???!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

zihr si kej od "uravnilovke" in mojga mnenja o tem prebrala x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ne vem, če je bilo glih od uravnilovke ampak tko na prvo žogo in splošen vtis sem vedela, da ne bo šlo mimo tebe neopaženo x:Dx

..super obvladaš zadeve in se ne pustiš nategnit...jaz sem ponavadi tiho in nočem pizdit ampak čimprej pozabit. Še frizerju, ki me je zafušal tako, da sem prvič v lajfu nosila kapo z velikim zadovoljstvom, sem dala tringelt. Mogoče bi s tem zbral dovolj denarja in šel delat kaj drugega, ker za škarje res ni. Dala bi mu sodno prepoved približevanja škarjam na vsaj 2m.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

"Nikad ne pricaj sa frizerom o politici."

ko bi vsaj o politiki, bi mogoče končen rezultat bil drugačen, drugič se moram poučiti o slabih frizerskih storitvah. A kdo ve kaj o temu, če je kje kaj zapisano in kam se lahko obrneš?

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

http://www.zps.si/osebna-nega/higiena-in-k...html?Itemid=325

drgač pa; povej naprej. Milsm, da je slaba reklama dovolj, da na dolgi rok tak frizer, brez bistvenih izboljšav, ne bo obstal.

Osebno sem rajši zoprna na začetku, kot na koncu; svojo frizerko (natančneje frizerski salon) obiskujem že 10 let. Z reklamiranjem nikoli nisem imela težav, no, v zadnjem letu pa; smo z osebjem v tem frizerskem salonu vzpostavili nek "domač" odnos (ki mi, roko na srce, ni všeč - saj zdaj ne morm tko direkt kaj rečt, kot sem pretekla leta). Sem se pač zatekla h teženju; težim in težim šefici (ki je v tem poslu daaaaleč najbolj sposobna, kreativna in ima smisel za mešanje barv, ne da bi pri tem lase skurila). Da vsaj ona nameša barvo. Ena prejšnja (ne dela več tu) mi je lase uničila z nepravim razmerjem peroksida v rdeči barvi. Si še zdaj ne morm lase v red spravit (Lush tukaj dela čudeže!).

Torej kaj; pritožujem se skozi humor, neky zreklamiram in se režim zraven. Sem pa tudi že tok strank zraven pripeljala (in potem one svoje prijatelje), da se da skor vse zmenit. V nepreverjene (torej take, o katerih nihče nič ne ve) salone pa ne hodim.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Saj jaz sem tudi na pobegu iz mojega (frizerskega salona). So ga iz meni ljube oranžno rumene barve prebarvali na rjavo belo črno. x8Dx

Drugi dejavnik pa je: da se boji odrezat lase...pravim..bomo čisto na kratko...a ona: ne..dajmo raje nekaj takega...in zdaj hudiča vse šesdesetletnice nosijo tako frizuro :vragec:

Tak, da bom šla tja, kjer so me po peklenskem prizoru žganja las spravili v red. Pa še oranžno imajo prefarban salon. x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

S tistim linkom od Cookie si žal ne znam kaj dosti pomagat. a je dost da prideš tja in rečeš, da ti je mož skritiziral frizuro? ali pa da se ti otrok smeje?

Ma sej moja je ok, samo občasno zaradi spleta okoliščin moram še kam drugam zaviti pol je pa vedno neka vaja.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

:vragec:

seveda je zadost, a solde imej za vsak slučaj pri roki x:o)x

na kraju zločina je treba (ojstro) protestirat (=reklamirat), ne pa čez par dni, po možnosti tednov :sori:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...