Skoči na vsebino

Zaščita pred komarji

Pametna16

Recommended Posts

Katere izdelke uporabljate za zaščito pred komarji razen Autana'?

Vsi poznamo te nadležne male zivalice ki nam povzročajo nemalo težav predvsem v času ki se sedajle bliža. Poletje prihaja in komarji tudi kako se jim izogniti.

Deli na socialnih omrežjih

Jst en aparatek za klope in enga proti komarjem. oba piskata na doloceni frekvenci ki odganja ....

imata res minimalno rabo energije (mini baterija), kar se mi zdi ceneje kot kupovati razna mazalna sredstva ali spreje in tudi varneje, hkrati bolj ekolosko.

sicer pa sem ze pred leti kupil eko-bio sprej proti komarjem, ki mu je ze potekel rok uporabe, ker ga pac nisem potreboval kaj dosti. motijo me razni peparati na kozi, kamor je vejetno tudi tezje naredit taksnega, ki bi dobro in primerno ustrezal vsem tipom koze.

proti klopom dobro dela, tisti proti komarjem pa tako tako... slednjega se zal tudi slisi.

Ce bi vlozil vec denarja, pa bi lahko kupil pri conradu boljsega, ki deluje bolje, predvidevam.

imel sem tudi se bolj mini obesek za na kljuce, ki je bil hkrati mini svetilka + odganjalec komarjev s piskom. taka bolj osebna mini varianta. dobro zadevica.

Moja sestra mi je danes pohvalila obliže in zapestnice, ki jih je kupila v Merkurju.

Bom šla danes ali pa jutri pogledat še sama oz. kupit po vsej verjetnosti.

Pravi da obliž da v prikolico na morju pač nekam v kot in da deluje stvar.

Za prosto gibanje naokoli pa si natakne zapestnico okrog zapestja ali pa gležnja.

Kar jo je motilo je malo močnejši vonj a pravi da se navadiš.

Osebno me briga če malo "smrdi" važno da učinkuje. Ker komarje pa dobesedno sovražim, sploh njihovo nočno piskanje, da ne govorim o srbenju po piku.

name pa komarji ne grejo. Že vejo zakaj :vragec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

al pa strup namest krvi :vragec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest sstane
al pa strup namest krvi :vragec:

Komarji letijo na podsoljeno truplo ko muhe na drek, kar pomeni samo to, da nisi podsoljena x;)x

Mene je včasih našel komar na deset kilometrov, danes ga aura zabremza že na pol metra x:Dx

Po cemu pa je vonj? Po kaksni rastlini? Sivki?

Moja sestra mi je danes pohvalila obliže in zapestnice, ki jih je kupila v Merkurju.

Bom šla danes ali pa jutri pogledat še sama oz. kupit po vsej verjetnosti.

Pravi da obliž da v prikolico na morju pač nekam v kot in da deluje stvar.

Za prosto gibanje naokoli pa si natakne zapestnico okrog zapestja ali pa gležnja.

Kar jo je motilo je malo močnejši vonj a pravi da se navadiš.

Osebno me briga če malo "smrdi" važno da učinkuje. Ker komarje pa dobesedno sovražim, sploh njihovo nočno piskanje, da ne govorim o srbenju po piku.

Se bom vzdrzal, ceprou me zelo mika....

ma ne, ne bom se. ne morem ko takele berem, res ne pa naj je lepa beseda se tako boljsa od tega :vragec:

najhujsa morija clovestva na svetu je malarija. ta pobije najvec ljudi na svetu. ta pa je tudi tam kjer je ljudje uzivajo veliko soli oz. v izobilju, kakor tudi zivijo od trgovanja s soljo ipd..

in ce bi bila res tako fucking preprosta resitev kot mislis ti, bi bil ze cel svet zdrav. in noben lobij na tem svetu ne bi mogel prepreciti ce bi bila sol res tako zelo zdravilna kot zatrjujujes ti.

ampak ker si ti mislis da si ena jeb.. zrtev nevekaksnih zarot, v bistvu pa si najvecja zrtev tvojih lastnih prepricanj, si postal fanatik. otrok, ki ni uslisan.

In sorry stari, ampak s takimi prepricanji kot jih imas, postajas pomilovanja vreden clovek. A lahko bi bil res hvalezen za tisto kar si dosegel.

Zdej pa raj grem. ker takih res ne morem vec brat.... :xx!:

najboljs da napises na tvojo sol, da preprcuje pikanje komarjev. x:o)x se bo zihr najdu kdo ki ti jo bo slej ko prej v glavo zabrisal.

Komarji letijo na podsoljeno truplo ko muhe na drek, kar pomeni samo to, da nisi podsoljena x;)x

Mene je včasih našel komar na deset kilometrov, danes ga aura zabremza že na pol metra x:Dx

Se bom vzdrzal, ceprou me zelo mika....

ma ne, ne bom se. ne morem ko takele berem, res ne pa naj je lepa beseda se tako boljsa od tega :vragec:

najhujsa morija clovestva na svetu je malarija. ta pobije najvec ljudi na svetu. ta pa je tudi tam kjer je ljudje uzivajo veliko soli oz. v izobilju, kakor tudi zivijo od trgovanja s soljo ipd..

in ce bi bila res tako fucking preprosta resitev kot mislis ti, bi bil ze cel svet zdrav. in noben lobij na tem svetu ne bi mogel prepreciti ce bi bila sol res tako zelo zdravilna kot zatrjujujes ti.

ampak ker si ti mislis da si ena jeb.. zrtev nevekaksnih zarot, v bistvu pa si najvecja zrtev tvojih lastnih prepricanj, si postal fanatik. otrok, ki ni uslisan.

In sorry stari, ampak s takimi prepricanji kot jih imas, postajas pomilovanja vreden clovek. A lahko bi bil res hvalezen za tisto kar si dosegel.

Zdej pa raj grem. ker takih res ne morem vec brat.... :xx!:

najboljs da napises na tvojo sol, da preprcuje pikanje komarjev. x:o)x se bo zihr najdu kdo ki ti jo bo slej ko prej v glavo zabrisal.

x:Dx tut jest se nism mogu uzdržat.

no... sej nism niti probou x^x

drgač pa menda, če nosiš rdeč klobuček, si podoben rdeči kapici in klopi ne padajo na rdeče kapice.

nam se pa kregou, da mam prou x^x

loh pa tko k drvarji... flašo šnopsa s sabo u gmajno... in se ti jebe za klope x8Dx x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Guest sstane
flašo šnopsa s sabo u gmajno... in se ti jebe za klope x8Dx x:Dx

Iz muhe delaš slona, iz komarja pa klopa x:Dx

• 3 weeks later...

Po cemu pa je vonj? Po kaksni rastlini? Sivki?

Kupila sem in zaenkrat me ni še nič piknilo-pičilo. Razen če je letos bistveno manj komarjev, kar pa ne verjamem.

Kar se pa tiče vonja ti ne bi znala definirati kakšen vonj je. Je pa definitivno po eteričnih oljih. Na osnovi tega sklepam, da deluje na tej bazi.

• 11 months later...
v pondelk (včeri) so v Hoferju mel akcijo komarnikov - raznoraznih, za na okna namontirat/prilepit; lahko kot "vrata/okna", lahko kot rolo.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Osebno uporabljam zapestnico Zanzi .. poceni, simpl in učinkovita zadeva za odganjanje komarjev .. zdrži cca. 2 tedna .. sam jo uporabljam predvsem na morju, kjer sem se včasih zjutraj zbudil popolnoma popikan, zdej pa teh problemov ni več .. kupite jo lahko npr. v Alaji: http://www.alaja.si/trgovina/zdravje-in-prehrana/zapestnica-zanzi-free-za-komarje/

Osebno uporabljam zapestnico Zanzi .. poceni, simpl in učinkovita zadeva za odganjanje komarjev .. zdrži cca. 2 tedna .. sam jo uporabljam predvsem na morju, kjer sem se včasih zjutraj zbudil popolnoma popikan, zdej pa teh problemov ni več .. kupite jo lahko npr. v Alaji: http://www.alaja.si/...ree-za-komarje/

zanimivohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif, po tvojem postu sodeč ta zapestnica delujehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

• 1 year later...
  • 2 weeks later...
Haaai :-)) Js imam eno vprašanje.. ima še kdo probleme z ogromno komarjev v hiši? Jaz že enih 14 dni redno in čedno vsak dan pobijem dva ali več,vendar le u kopalnici, in ker je moja soba zlo blizu, se pomoje hitro preselijo tudi tja. V zadnji uri sem jih u sobi troflna 3. To me že počasi spravlja ob pamet, imamo namreč namontirane komarnike, razen v kopalnici, še nikoli ni bilo tako veliko komarjev. V enemu dnevu jih je šlo 6. Res zgubljam živce, ima kdo kakšen predlog/idejo, je možno da je nekje v kopalnici "gnezdo"?

Hm, zdaj imate komarje?

No saj pri nas se je tudi še dolgo dalo srečati kakšnega, ampak da bi celi roji jih bili?

A ni mal premrzlo?

No, po drugi strani je pa vse mogoče, očitno, kajti v kuhinji imamo pri nas že kakšen teden pikapolonico. xDDx

ampak samo eno. očitno je prišla na toplo in se počuti okej, malo se spreletava pa malo 'pleza' tam...

kar se mene tiče, boljše kot komarji. x:px

ampak sočustvujem.

morda lahko daš kakšno zelo močno dozo katerega od eteričnih olj, da jih preženeš, morda limonsko travo ali kaj takšnega, res močnega, ki tudi komarjem smrdi.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, ZDAJ jih je cela vojska,a čez celo poletje sem pa tja kakšen. neverjetno..to si tut js skoz govorim. ne vem a je to od vse te vode al kj..ker recimo zj tok mrzlo pa res ni zunaj ne. kaj pa vem... se mi zdi da se mi bo strgalo in bom šla sam po pips...seveda nardila opravilo predn bomo vsi šli spat :-D

Ja, če ne bo šlo drugače, lahko še vedno to narediš (pips ali podobno).

Samo jih eterična olja kar odganjajo, tudi tisto, k daš v vtičnico, ful deluje.

Vsaj poleti.

Tile 'zimski' pa so morda bolj gajstni, pa boš res morda morala kej bolj na oštro.

Samo mislim, da ne, saj to niso idealni pogoji zanje, tako da najbrž že kaj blažjega utegne delovati.

A pikajo tudi kaj?

Ker, od česa pa sploh preživijo?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mislim da bom zaenkrat poskusla samo okno imet zaprto u kopalnici, ker se vidi da hočejo od zunaj prit notri. Pikajo pa tut, seveda... Svinje male... Lahko da so se kje pr sosedi zaredili, kaj pa vem... Tile so taki rumenkasti, enim se vidi da so pravkar izleženi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...