Aliana 20. maj 2010 Prijavi Deli 20. maj 2010 bom sem dala, ker vidim, da se je tu debata razvila Mi je pa zanimivo, da zdaj je pa kar naenkrat vsem študentom in dijakom na FB jasno, da so jih samo izkoristili in se grejo peticije proti ŠOU in ostalim ... predvčerajšnjim pa - vsi na demonstracije!!! (so jih res mame s kuhalnicami doma pričakale al kaj ... še mal druga stran, samo toliko za uravnoteženje in ne, nisem bila na demonstracijah, ker jih ne podpiram ... ja, itak, horda podivjancev, ki večinoma sploh pojma niso imeli zakaj so tam in proti čemu protestirajo ... pa za, po moje, napačen razlog so šli to delat ... ker so jih pač fino zmanipulirali, da je tole vse njim strašno v škodo ... ampak.. načeloma so nardil to, o čemer dost folka samo govori al si pa potihoma misli (zbrcat bando ven iz parlamenta, ker samo škodo delajo ) in ja, mularija je pa to res naredila .. sam škoda, ker bo itak vse skupaj najprej predstavljeno in videno kot vandalizem in grozodejstvo, pa fino, da ni treba mularije več resno jemat, ker se itak z njimi ne da nič menit, potem bo pa izzvenelo in se bo pozabilo. učinek bi bil, da gremo jutri za njimi še vsi ostali, delavci, upokojenci, brezposelni in ne vem.. ponovimo vajo.. da bo komu tam mogoče jasno ratal, da folk res ni zadovoljen s tole državo, ki jo samo še to pokonc drži, da se dve strani kregata in da ves čas silita folk, da se mora postavit na eno al pa na drugo stran, učinki so pa itak skoz isti ... ((kar se zakona tiče, moje mnenje, so se zadeve lotil zelo na napačnem koncu.. ja, slovensko šolstvo je v k***, treba bi blo menjat prfokse, ki so se pred 50 leti zasedeli v kabinetih, treba bi blo predelat programe, od vrtca naprej, da bi se folk dejansko tud kaj naučil, ne pa samo učil, treba bi blo omogočit folku, da študira, ne da bi jim bilo treba za to delat, ampak da pol končajo v 4 letih in treba bi blo poskrbet, da ko nehajo študirat lahko grejo nekam delat ... ampak ... to, da bo folk, kot jaz na primer, ki veselo živim na študentski napotnici že zadnjih ... ulala let ... plačeval zraven še prispevke, se mi ne zdi nič narobe .. jaz bi imela skor 10 let delovne dobe že, zdaj imam pa.. kaj? niiiič pa zadnjič sem dobila mail od neke študentske organizacije, ki mi je razlagala zakaj SMO MI VSI proti ... in je pisalo, da zato, ker so študentski klubi financirani od ŠOVA in dragi moji, če ŠOVA ne bo več, ne bo več izletov v Zagreb za 5€ pa izletov v Špaanijo za 400€ za cel teden se mi je kar zmeglilo... a to je razlog za štrajk??? in potem tam piše, da je letni max obseg ur 720, plačilo za delo pa letno ne sme presegati 6000€ ... če tole malo preračunate .. je to letna minimalna plača Slovenca? Zakaj bi on moral plačevati prispevke, študent, ki toliko zasluži pa ne?? )) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 20. maj 2010 Prijavi Deli 20. maj 2010 ti bi sele mel cudne ukrepe... pol bo se vec narkomanov, pijancev, razuzdancev in posledicno se vec vandalizma... itak pa ze zdej si vsako leto kej namisljujejo in spreminjajo!!!! k so se stvari za stipendije preselile iz sociale na zavod... se je to zgodilo zakaj? rekli so, da zato, da bo na razpolago vec stipendij!!! hkrati jih je blo malenkost vec... ampk so zato VSEM ostalim zmanjsali stipendije... in ce zdej mislijo ukint stipendije pod 18.let nad 18.let pa otroske doklade... lahk pr tej zaroti, starsi otroce po OS zacnejo kr za trak posilat... bo se najbl preskrblejn... pa se to ne bo zihr... in se vrnemo v cas tlake... in se zgodovina ponavlja... no, to se ze itk... po vrh usega pa: vlada je poskrbela za svoje riti! si je nabavla drzavno obrambno enoto, a odgovoren vsak posameznik se je pa skrival v svoji luknjici!!! namest, da bi mnozico spustil v parlament!!!! parlament je drzavna stavba! je ustanova od vseh! po moje, bi se klosarji lahk notr prespaval mrzle in dezevne noci! in js osebno nisem bla nc presenecena nad razpletom dogodkov... kvecjemu sm pricakovala se hujse..., da bo kaka kamikaza od kje priletela... Do 18. leta oz. dokler človečki ne naredijo srednje šole so za moje pojme dijaki....In JA ukinil bi vse kar človečki dobivajo preko zavoda in sociale zastonj oz. bi morali opraviti določeno število ur družbeno koristnega dela, da bi se jim znesek nakazal...ne pa da poležavajo doma...Če so pa študenti in ostali sposobni delat preko napotnic, bi bili tudi to...Pa ne mi nakladat o otroških dokladah, ker je večina tega samo izkoriščanje države...za te primere bi pa imel detektive v civilu da preverijo zadeve...in če se izkaže da temu ni tako bi sankcioniral vse po vrsti... Dvomim da bi bilo več narkomanov, izkoriščevanja delodajalcev...če bi poostrili kazni in kjer bi človeček odgovarjal z vsem svojim premoženjem oz. premoženjem svojih sorodnikov...bi ga domači takoj spravil k pameti...če bi bilo treba bi mu pa roko odsekal... V vojski, če je en človeček naredil piz...in kaj razbil, ukradel...se je v večini primerov kaznoval cel vod...in potem je lahko bil tist človeček vesel, če jo je odnesel samo s par modricami in buškami...Slej ko prej se je že pogruntal kdo je bil... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 20. maj 2010 Prijavi Deli 20. maj 2010 Dvomim da bi bilo več narkomanov, izkoriščevanja delodajalcev...če bi poostrili kazni in kjer bi človeček odgovarjal z vsem svojim premoženjem oz. premoženjem svojih sorodnikov...bi ga domači takoj spravil k pameti...če bi bilo treba bi mu pa roko odsekal... ceb poostrili kazni bi se clovk se bolj izogibali odgovornosti in jo prelagal... kje so pa nagrade?! sam z kaznovanji bi vsi skoz neki ukrepal...... ja sej, kot politiki: mal so se 'sli vladanje', pa se je pac to sprevrglo v pustosenje, molzo, celo krajo... pa kaj. jp, pa kj... k ej, gredo se tud, da se 5x vec investira v zdravila za impotenco in vecje prsi kt pa za alzheimerjevo... in cez cas, k bomo mel stare babe z orgomnimi joski in dedce z nabitimi tici, se bo vse to sprevrglo se v to, da se nben clo spomnu nebo, cemu tocn ze to sluzi in zkj je to koristno... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. maj 2010 Prijavi Deli 20. maj 2010 ceb poostrili kazni bi se clovk se bolj izogibali odgovornosti in jo prelagal... kje so pa nagrade?! sam z kaznovanji bi vsi skoz neki ukrepal...... Do sedaj so bile nagrade, zdaj je čas tudi za kazni.Da spoznajo kaj je odgovornost.Da se je treba tudi malo potrudit, ne samo zahtevat.Pa da mi ne bo spet kdo o tem koliko stane študij.Kdor ne zmore redno, naj se zaposli in študira ob delu. Rezultati včerajšnjih protestov Glede njene izjave pred nekaj dnevi, da se zna zgoditi, da bo proti parlamentu poletelo kakšno jajce, je Šoba dejala: "Rekla sem, da glede na stanje v državi, kakšno je, me ne bi čudilo, da bi priletelo kakšno jajce. Morate pa vedeti, da jajca in granitne kocke niso isto. Nihče ni pričakoval takšnih dogodkov. Mogoče se sama vlada ne zaveda, v kakšni bedi živijo ljudje, in smo mi mogoče samo spustili duha iz stekleničke," je dejala Šoba. Beda so oni sami, organizatorji včerajšnje štale, ker jim je vse ušlo iz rok.Ali pa je bil to njihov namen? Slišano na Radiu Krka - policija izjavila da organizatorji za včerajšnji shod sploh niso imeli dovoljenja za Trg Republike.Dvomim da jih je sploh zanimalo kaj bodo demonstranti počeli. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. maj 2010 Prijavi Deli 20. maj 2010 Hojla Ze ze, samo to ni izgovor, ces ce oni, potem pa lahko tudi mi. a v politiki pa kdo prejema odgovornost?!? preprodaja orozja, ceste in dars, fuuul stvari je postalo protiustavnovnih...! pa noben zato ne nos odgovornosti!!! edin, na kup nabirajo... in zalostno, da je timsko delo dobilo smisel le se v tem, da se vali krivda iz enega na drugega... dokler... vse skup ne potone v pozabo... al pa ne obkrivjo nekoga cist nedolznega S tem se povsem strinjam in me veseli da se kdo tk razmislja! vlada mora poskrbet za svoje riti, a to ne sme biti dovolj. ce hocem naredit stol, moram imeti prostor in orodje da ga naredim. sele ko ga bom naredil bo kdo lahko na njem sedel. sicer bi bila dva ki nimata kje sedeti.naravno je prejemati in dajati. in ce "pozabimo" na enega od teh dveh, porusimo ravnovesje in zbolimo. prav tako je v na svetu.nekateri veliko veliko jemljejo in premalo dajejo, medtem drugi zelo veliko dajejo in zelo malo dobijo.ampak vedno moramo najprej postaviti stroj, da lahko zacnemo proizvajati.zato mislim, da vredu da tistemu ki zeli ustvarjati omogocimo pogoje zato; a pomembno je tudi, da je to omogocanje dovolj argumetnitrano skozi rezultate. ...po vrh usega pa: vlada je poskrbela za svoje riti! si je nabavla drzavno obrambno enoto, a odgovoren vsak posameznik se je pa skrival v svoji luknjici!!! namest, da bi mnozico spustil v parlament!!!! parlament je drzavna stavba! je ustanova od vseh! po moje, bi se klosarji lahk notr prespaval mrzle in dezevne noci! in js osebno nisem bla nc presenecena nad razpletom dogodkov... kvecjemu sm pricakovala se hujse..., da bo kaka kamikaza od kje priletela... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. maj 2010 Prijavi Deli 20. maj 2010 Cist mozno.. ampak kot pravim ze vsaj dve leti tule po forumu...: eni se bodo zbudili iz vecnega sna (hvalabogu) in bo kar naenkrat drzava, vlada, kdorkoli pac o na oblasti (stranka itaq ni pomembna) bo kriv za vse, samo oni ne. Vse bodo drugi krivi, z njihovo 100 letno spanje ki so ga odsanjali v svojem "bednem" zivljenju. vse bodo krivi drugi, ker nimajo normalne place, ker so najemnine velike, ker je so cene hrane in osnovnih dobrin velike, ker nimajo stanovanja, ker nimajo sole, ker nimajo avta, obleke, kruha.. vse bodo krivi drugi. Oni sam pa nic. In potem bodo glavni in najbolj glasni in v prvih vrstah. tipicni primer je sedaj z arbitrazo.... 20 LET!!! pa se sedaj nobenemu od nas skoraj nic jasno zakaj, kako in kaj. ovce na kvadrat. druzba kjer je morala tako nizka, da vsak stremi najvec k temu da si nekaj pridobi, ne more reflektirati drugega kot pac to kar se vidi ze iz chikaga. Kako naj bodo mladi torej drugacni!? Sedaj bi jih poslali delat, ono tretje, v vojske, na prislina dela, ko pa je bil cas da prekonstuiramo sistem, izobrazevanje, vzgojo, postavimo prioritete, pa smo doma gledali televizijo in se sli pametovat po forumih! jeah rigth, in potem sodimo zakaj so taksni kot so. sami so se take naredili ane. mi pa nimamo prav nic pri tem! Resitve pa so kaj in kje?In kdo od nas se bo v resnici angaziral da neke konstruktivne resitve padajo dejansko na plodna tla in realnost bodocih generacij?Pa ne zgolj v lastni familiji, temvec malo ven v svet!?Ampak ja, taisti ki se danes najbolj bunijo, so se od nekdaj najbolj bunili, koliko pa tudi zares k tej druzbi prispevali da bi bilo bolje pa.... no, rezultati so taksni kot to. Mladi so nasa realnost in rezultat nasega dela.Ocitno bo potrebno se dosti vlagati. Glede njene izjave pred nekaj dnevi, da se zna zgoditi, da bo proti parlamentu poletelo kakšno jajce, je Šoba dejala: "Rekla sem, da glede na stanje v državi, kakšno je, me ne bi čudilo, da bi priletelo kakšno jajce. Morate pa vedeti, da jajca in granitne kocke niso isto. Nihče ni pričakoval takšnih dogodkov. Mogoče se sama vlada ne zaveda, v kakšni bedi živijo ljudje, in smo mi mogoče samo spustili duha iz stekleničke," je dejala Šoba. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. maj 2010 Prijavi Deli 20. maj 2010 ovce na kvadrat. druzba kjer je morala tako nizka, da vsak stremi najvec k temu da si nekaj pridobi, ne more reflektirati drugega kot pac to kar se vidi ze iz chikaga. Kako naj bodo mladi torej drugacni!? Sedaj bi jih poslali delat, ono tretje, v vojske, na prislina dela, ko pa je bil cas da prekonstuiramo sistem, izobrazevanje, vzgojo, postavimo prioritete, pa smo doma gledali televizijo in se sli pametovat po forumih! jeah rigth, in potem sodimo zakaj so taksni kot so. sami so se take naredili ane. mi pa nimamo prav nic pri tem! Resitve pa so kaj in kje?In kdo od nas se bo v resnici angaziral da neke konstruktivne resitve padajo dejansko na plodna tla in realnost bodocih generacij?Pa ne zgolj v lastni familiji, temvec malo ven v svet!?Ampak ja, taisti ki se danes najbolj bunijo, so se od nekdaj najbolj bunili, koliko pa tudi zares k tej druzbi prispevali da bi bilo bolje pa.... no, rezultati so taksni kot to. Mladi so nasa realnost in rezultat nasega dela.Ocitno bo potrebno se dosti vlagati. Se strinjam 100% Kdo se bo angažiral?Jaz, ki imam pol leta do penzije?Delavec ki z minimalno plačo poskuša preživljat družino?Ali tisti ki imajo moč in oblast da bi lahko kaj spremenili?Pa se tudi raje ukvarjajo sami s sabo. Na Kanalu A sta bila gosta predstavnika študentov in dijakov.Pa razen zavračanja odgovornosti tudi nista nič konstruktivnega povedala.Razen na koncu tistega kar je jasno vsakemu bedaku, torej tudi njima.Da se je zaradi včerajšnjih dogodkov treba zamislit.Da naj se vlada zamisli.Res je.Ker to se lahko ponovi, z drugimi udeleženci in v veliko večjem obsegu.Potrpljenje ljudi je napeto do konca. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. maj 2010 Prijavi Deli 20. maj 2010 Se strinjam 100% Kdo se bo angažiral?Jaz, ki imam pol leta do penzije?Delavec ki z minimalno plačo poskuša preživljat družino?Ali tisti ki imajo moč in oblast da bi lahko kaj spremenili?Pa se tudi raje ukvarjajo sami s sabo.Prva dva proti zadnjim, ki hočejo na vsak način ohraniti sistemski status quo. Imamo dve varianti sprememb: od zgoraj ali od spodaj. Od zgoraj še čakamo na kak primer, ker zgodovina takih primerov ne pozna (no ja, mogoče bi Gandhi lahko bil zasilni primer). Tudi zdaj se vladajoči na vso moč trudijo, da bi ohranili razmerja oblasti. Protest na tak način se je zgodil nekoliko prezgodaj, ko folku še ni jasno, kaj je njihov nasprotnik, pa da bodo prihajajoče reforme zadele vse sloje razen vladajočega. Se vidimo na protestih čez kako leto ali dve. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. maj 2010 Prijavi Deli 20. maj 2010 Prva dva proti zadnjim, ki hočejo na vsak način ohraniti sistemski status quo. Se vidimo na protestih čez kako leto ali dve. http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 20. maj 2010 Prijavi Deli 20. maj 2010 Žalostno je vse skupaj kar se dogaja, kar se bo dogajalo. Spremembe se morajo zgoditi, druge ni. Oblastniki, katerekoli opcije že, delujejo sebi v prid, oziroma so podrejeni lobijem in kapitalu. Vseh so polna usta takšnih in drugačnih besed... obljub... groženj.... pametovanj... mešanja megle in dreka... Leporečje, domoljubje (v narekovajih), metanje polen pod noge, obtoževanj, prelaganje odgovornosti drug na drugega, pranje rok ne bo pomagalo, pa tudi teoretiziranje ne. Nihče si ne upa, ne zna, ne zmore, noče narediti nič kar bi bilo res dobro za Slovenijo in državljane. Slovenija smo vsi - mali in veliki, stari in mladi, zdravi in bolani, bogati in revni, izobraženi in oni, ki to niso, kmetje, delavci, uslužbenci, menagerji, gospodarstveniki in politiki. Vsi rabimo streho nad glavo, kos kruha, učbenike za otroke, denar za plačilo položnic. Konec koncev vsi gradimo našo domovino, naši starši in njih starši so jo, pa Bog daj, da bodo imeli kaj graditi tudi naši otroci in njih vnuki. A tem, ki imajo škarje in platno res ni jasno, da jih ljudstvo postavi na njihov položaj, da jih ljudstvo plačuje in ljudstvo v zameno pričakuje, da bodo delali v dobro domovine in naroda. Oblastniki pa se ukvarjajo sami s seboj, si bašejo žepe in izčrpavajo vse po dolgem in počez in pohlevno služijo kapitalu, lobijem in peščici "mogočnežev", ki jih držijo v šahu. Brez reform ne bomo preživeli, enostavno ne. Ampak reforme morajo biti izpeljane v vseh sferah in tisti, ki imajo trenutno največ bi morali biti prvi, ki bi se odpovedali privilegijem in bonitetam. Konec koncev čemu se naj še odpove delavec z minimalno plačo!?! Morda tisti skromni strehi, ki si jo je prigaral s krvavimi žulji, razmajanemu avtu, ki mu zagotavlja, da sploh lahko pride v službo, otrokom.... čemu.... Spomnim se dvajset let nazaj s kakšnim upanjem, zanosom, vero smo zrli v prihodnost, kako močno smo verjeli v dobro in boljše... Danes me boli duša, ko vidim kaj se je zgodilo s to, meni tako ljubo deželico, kam so zginile srčnost, vrednote, zanos... Danes ne šteje človek - jaz - ti - on - Danes šteje samo velik račun, preračunljivost, brezobzirnost, pohlep... Drvimo v propad tako moralno kot gospodarsko in padec v to brezno bo strašen. Ogenj pogube po sežgal vse, a upam, da na tem pogorišču požene novo in prerojeno dobro. Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. maj 2010 Prijavi Deli 20. maj 2010 Ogenj pogube po sežgal vse, a upam, da na tem pogorišču požene novo in prerojeno dobro. Nobenega ognja pogube ni potrebno zanetiti, pač pa samo spoznati in priznati, da družba država ni nikogaršnja ali božja družba, ampak da je lastnik te družbe državljan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 20. maj 2010 Prijavi Deli 20. maj 2010 ceb poostrili kazni bi se clovk se bolj izogibali odgovornosti in jo prelagal... kje so pa nagrade?! sam z kaznovanji bi vsi skoz neki ukrepal...... Zraven poostrenih kazni bi valjda dali tudi kakšne ugodnosti za vzorne državljane. V mislih imam človečke ki so delovni, sposobni, se ne izogibajo stvarem, naredijo nekaj za državo....in seveda tudi priznajo svoje napake. Če nek manager uspešno vodi podjetje in ima to zaradi tega več dobička in to ne na račun delavca, potem si seveda tudi zasluži kakšen finančni dodatek, seveda vse nekak v normalnih razmerjih z ostalimi delavci.... Glede na to da sem nekaj časa delal kao v intervenciji, bi se kar strinjal z ugotovitvijo tistega človečka Vrečarja Iz PU...policisti so demonstrante spustili preblizu tako pomembne stavbe, imeli so premalo pooblastil...že samo dva policijska oklepnika in kakšna skupina specialcev v bližini bi dalo drugačen videz na miselnost človečkov a bodo kaj metal al ne...Me pa res zanima al so imel policajčki dovoljenje za uporabo plastičnih metkov oz. če so jih sploh imel... Jap, vidimo se na naslednjih demonstracijah...ko bodo štrajkali delavci...takrat pa najbolje da pridemo s pištolami, kalašniki, vržemo kakšno bombo, molotovke...in skurimo cel parlament in človečke v njem... ...zakaj ciljat samo v stoječe tarče, čas je za premikajoče tarče... pa kaj potem če pogine tudi kakšnih 5000. demonstrantov....vse večje revolucije v zgodovini so se začele z žrtvami... Pa upam da bodo ŠOU zaračunal tudi stroške oz. delovne ure delavcev ki so čistili pročelje, smetarje ki so pobiral smeti...in še drugi stroški ki so nastal pri temu...ne samo materialnih stroškov...Že premišljujem kje bo vlada dvbignila davke in trošarine da bo plačala stroške obnove...Hm, rekel bi da bencin in energenti...od tega smo pač državljani odvisni...A ni zanimivo bencin je na svetovnih borzah polovico cenejši kot takrat ko je bil v svetu najdražji, mi pa imamo samo par centov nižjo ceno kot takrat...Mogoče je pa čas da postanemo malo podobni kitajčkom, na kolo in v službo... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 20. maj 2010 Prijavi Deli 20. maj 2010 Nobenega ognja pogube ni potrebno zanetiti, pač pa samo spoznati in priznati, da družba država ni nikogaršnja ali božja družba, ampak da je lastnik te družbe državljan. Ta "ogenj pogube" že tli, včeraj mu je bilo dodanega nekaj vetra..... Ljudje se žgražamo nad dogajanjem pred parlamentom... z zavedanjem, če ne zavestno, pa globoko v sebi, da je to začetek konca... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. maj 2010 Prijavi Deli 20. maj 2010 Ta "ogenj pogube" že tli, včeraj mu je bilo dodanega nekaj vetra..... Ljudje se žgražamo nad dogajanjem pred parlamentom... z zavedanjem, če ne zavestno, pa globoko v sebi, da je to začetek konca...Jaz se ne zgražam nad početjem otrok, pač pa nad neumnostjo njihovih staršev, ki imajo moč in volilno pravico, da uzakonijo 3. ćlen ustave, ki pravi, da je kapital družbe država v lasti vseh državljanov, tudi otrok.Samo neumnost, ne pamet, bi lahko prinesla konec, zgodovina nas pa uči, da sta pamet in resnica še vedno zmagala pravočasno pred lažjo in neumnostjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. maj 2010 Prijavi Deli 20. maj 2010 transormacija se lahko razlicno izrazi. tudi skozi nasilje in nesprejemanje. zal Nobenega ognja pogube ni potrebno zanetiti, pač pa samo spoznati in priznati, da družba država ni nikogaršnja ali božja družba, ampak da je lastnik te družbe državljan. da. a otroci so tisti, ki bodo nekaj dejansko tudi spremenili. ta prehod energije moci se dogaja. novo lahko pride ko smo zmozni opustit staro. prej ne. Jaz se ne zgražam nad početjem otrok, pač pa nad neumnostjo njihovih staršev, ki imajo moč in volilno pravico, da uzakonijo 3. ćlen ustave, ki pravi, da je kapital družbe država v lasti vseh državljanov, tudi otrok.Samo neumnost, ne pamet, bi lahko prinesla konec, zgodovina nas pa uči, da sta pamet in resnica še vedno zmagala pravočasno pred lažjo in neumnostjo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. maj 2010 Prijavi Deli 20. maj 2010 da. ne me narobe razumet, nic osebno nate ne leti, temvec splosno pisem, bolj na mene samega. ker lazje mi je kle bit pameten kot v "svetu". Vsi se bomo mogli angazirat. Tako ali drugace. Vsak vsaj malo.Ne bomo se vec pogovarjali o tem kaksne filme smo gledali, temvec o tem kako bomo nekaj ustvarili in spremenili ter preziveli.No, zgleda da bo treba tako. Mladi se tega bojijo. Razumljivo. Ma kaj jaz vem, jst mislim da se vsaka vlada trudi nekaj storiti; a kako uspesna je, pa je druga stvar. Kot laik tesko sodim.nocem crno-beli gledat, ker ce pomislim kako slabse zivijo se kje drugje po svetu in kaj vseeno pa tule vseeno imamo, kako se folk preserava, ne morem rect da se zadeve ob tem da se slabsajo tudi na kaksnem podrocju izboljsujejo. ampak ce je bila zavest ljudi desetletja in stoletja vklescena v dolocena prepricanja in nacine ter strahove, je potrebno veliko casa, da se osvetli in premaga staro. to je vedno povezano s transformacijami posmameznika in sirse druzbe, ki pluje predvsem v skupnem zavedanju (kot ribe v jati). Ta je podlezna posameznim samostojnim ribam (ki gledajo izven jate) in tistim ki jate vodijo, ker imajo to moc. recimo ce pomislim kako pocasi se mi ljudje spreminjamo v real lifeu, potem tudi lahko malo razumemo, da se kot celota ne moremo razvijati zelo hitro. predvsem zato, ker ne poznamo dovolj lastnih in skupnih prioritet. Ce danes vprasamo 50 ljudi razlicnih let, kaj so njihove prioritete brez namigovanja, bomo verjetno dobili precej razlicen odgovore. Ugibam. Govorim o tistih, katere spremljajo cloveka v njem samem, kot njegove zelje, strasti.Ker tam kjer je clovekova strast, tam je tudi moc. ta vlada ima veliko dela tudi zaradi "neprimernega" dela prejsnjih vlad in pasivnosti ter premalo zavedanja nas ljudi, ki smo to dopuscali.vsaka vlada je dodala svoj minus in vsaka svoj plus, z vecjimi in manjsimi odstopanji.vlada je refleksija naroda, ki jo je tudi izbral. ce bi imel narod vec zavesti, bi tudi drugace izbral. drugace postavil, zastavil, omogocil in predlagal ter sprovedel.mislim da je tako. a morda tudi ni. napetost ljudi je "moderna".. ker je v prostoru vse vec prisotnega strahu in pomanjkanja visjega jaz. materializem, moc in nadvada sta postala "moralni" cilj podlezen strasti ki jo vodi egoizem. mladi so zmedeni in se hocejo znajt na svoj nacin. vse se sesuva na njihova ramena kot njihovo breme in zapuscina. oni imajo njihove karme in izzive prihodnosti. mi pa smo jim zapustili kar smo jim in kar jim se bomo. Se strinjam 100% Kdo se bo angažiral?Jaz, ki imam pol leta do penzije?Delavec ki z minimalno plačo poskuša preživljat družino?Ali tisti ki imajo moč in oblast da bi lahko kaj spremenili?Pa se tudi raje ukvarjajo sami s sabo. Na Kanalu A sta bila gosta predstavnika študentov in dijakov.Pa razen zavračanja odgovornosti tudi nista nič konstruktivnega povedala.Razen na koncu tistega kar je jasno vsakemu bedaku, torej tudi njima.Da se je zaradi včerajšnjih dogodkov treba zamislit.Da naj se vlada zamisli.Res je.Ker to se lahko ponovi, z drugimi udeleženci in v veliko večjem obsegu.Potrpljenje ljudi je napeto do konca. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 Mene samo skrbi kakšne zete bom dobila - ok eden kandidat za zeta je sicer vredik - pridno študira in na sploh nimam zdaj še nič kaj čez njega rečt - celo nože mi nabrusi, ker je izredno pohvalno (ker za brušenje nožev bi se skoraj morala doma na kolena metat...kandidat za zeta pa tole opravi ck..mimogrede -samo pol eno rundo preklinjam malo, ko se porežem ) sem pa razmišljala - kako težko je dobiti recimo mizarja - in to dobrega. Ko pa ga končno dobiš, pa te sezuje, da pol leta delaš za stopnice (recimo). Ali keramičarja - hudiča - najbolj poceni imajo 10 evrov na m2.Pa vodovodarja..in kako so iskani ti ljudje...in "moj" mizar ima končan lesarski faks pa je raje obrt odprl..hm..le zakaj Mladi se bojijo odrast. Samo to je. ampak vandalizem ni izgovor niti odgovor. ker zame pa to je Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 sem pa razmišljala - kako težko je dobiti recimo mizarja - in to dobrega. Ko pa ga končno dobiš, pa te sezuje, da pol leta delaš za stopnice (recimo). Ali keramičarja - hudiča - najbolj poceni imajo 10 evrov na m2.Pa vodovodarja..in kako so iskani ti ljudje...in "moj" mizar ima končan lesarski faks pa je raje obrt odprl..hm..le zakaj Še težje je dobit dobrega pečarja, če pa ga že dobiš pa sigurno čakaš mesec, dva da prideš na vrsto...keramičarji pa računajo tudi do 20. evrov na uro, še ploščice pridejo nekaj krat ceneje kot delo, je pa zanimivo da nekateri za polaganje na tleh računajo 10. evrov za po steni pa 12... Sem se ukvarjal z iskanjem delavcev za dokončanje kučice....Še dobro da sem se z večino že zmenil lansko leto, ker sedaj ko je gradbena sezona so vsi zasedeni...sem pa slišal da je dobro da jih vsake toliko časa malo pokontroliraš, če je res tako kot se zmeni...znajo takoj okrog prinest kakšno staro mamco...skratka zaračunajo delo in material pa sploh ne naredijo tistega...Se pa sprašujem zakaj je večina privat fasaderjev bosančkov al pa šiptarjev...pa tolk veliko denarja se tukaj obrača...še več se ga pa pri čiščenjun greznic...še z drekom se da zaslužit... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 Mogoče je pa čas da postanemo malo podobni kitajčkom, na kolo in v službo... mogoc je pa res cas, da postanemo bl podobni cloveskim bitjem... kolo je koristno za telo... koristno za naravo... Mladi se bojijo odrast. Samo to je. se odrasli niso vsi odrasli... tud to je. Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 Na Kanalu A sta bila gosta predstavnika študentov in dijakov.Pa razen zavračanja odgovornosti tudi nista nič konstruktivnega povedala.Razen na koncu tistega kar je jasno vsakemu bedaku, torej tudi njima.Da se je zaradi včerajšnjih dogodkov treba zamislit.Da naj se vlada zamisli.Res je.Ker to se lahko ponovi, z drugimi udeleženci in v veliko večjem obsegu.Potrpljenje ljudi je napeto do konca.Tole Šoba sem pomilovala samo do njenega včeraj.intervjuja. Baba take klati, da je joj. In po končanem študiju se želi zaposliti v javni upravi!?!Odgovarjat, tako kazensko, kot materialno!!! Če ne želi ŠOS in ostali organizatorji plačat nastale škode, pobrat, zaseč vse premoženje, ga prodat in poplačat škodo!!Preveč se je to razpaslo; vsi nekaj bi, ko pa pride do odgovornosti za nastalo pizdarijo, pa se vsi zgovarjajo drug na druzga :xx!: Pa razpustit štalo na ŠOSU, ŠOUMU in ostalih skupnoskledarskih proračunskih pijavkah!Študentje imajo, da študirajo! Mladi se bojijo odrast. Samo to je. ampak vandalizem ni izgovor niti odgovor. ker zame pa to jeTočno! In KDO je za to kriv?Kdo jih zavija v vatke in namesto njih odloča, dela...? Zato pa tudi ni moških/žensk, ampak so razvajeni mamini sinčki in očkove punčare. Ker se jim vse h riti prinese.Okol se padla, ko sem v nekem intervjuju brala, da 12-letni otrok, MORA zase poskrbet (od pranja, sušenja, likanja cot, do kuhanja preprostega obeda in da ja, gospodinjska pomoč je samoumevna, ne da se prerekaš s pamžem, al po odnesel posodo z mize v korito al ne) Pa nehite s pozivanjem h ognju :xx!: Kakšen očiščevalen ogenj, jebovas a ste vsi znorel al kuga Vsak naj pri sebi najprej poštima! Ni ti všeč plača/služba; zamenjaj jo! Niti všeč država, preseli/emigriraj se! Nauči se nekaj novega/drugega. Nehajte pričakovat, kje/kaj vse boste dobli, ker v življenju, dragi moji, ni NIČ zastonj! NIČ NI SAMOUMEVNO! Nehite bit v breme družbi, in sprejmite odgovornost za lastno življenje - al pa crknite. Ma ste kot oni črnci v afr.kampih, ko sam čakajo, kaj jim bo kej h rit padlo!Kdor ne želi študirati, naj ne študira. Naj gre delat (ceste pometat, železje zbirat, smeti brskat,..)!Jaz sem OB DELU študirala. Je trajalo fakin dlje in zelo, zelo malo žurov! Ma sem dokončala! Sam čakam free-ja, kako bo prišel sem ugotavljat, da je dobrin dovolj,samo prerasporedit se morajo Se morajo kurac! Delat je treba, ne pa jamrat pa filozofirat! Pa čakat, kje se bo drugim vzelo, da "bodo vsi imeli dost". Nehite mi s tem uravnilovkam, porkamotorka.V Naravi je, da brez nič, NI nič! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 Ah, Cookie od tle uravnilovka ...no seveda imamo takšne in drugačne študente, ne smemo posploševati. In ne bi se ravno strinjala, da imajo naši študentje super standard. Če imaš doma bogatijo je ok, če pa nimaš si pa na slabšem, kot povprečen študent spodnjega srednjega sloja v tujini. Pa tudi več možnosti študija in več možnosti zaposlitve imajo. Poznam študente, ki so imeli svojo garažo na faxu, ker kako pa drugače lahko sploh parkiraš svoj cabrio?? Seveda, da rabiš garažo. O tem, da se lahko pelješ z busom, še niso slišali. In pa take, ki so se čisto sami preživljali s tem, da so delali, ponavadi kelnarili vsak dan, da so lahko doštudirali in to v roku ali skoraj v roku. Večina jih pa živi s podporo staršev, nekaj si pa zaslužijo sami. Poznam take, ki delajo celo poletje in pa take, ki na to tudi pomislijo ne, saj so počitnice. To je čisto odvisno od standarda staršev. Če ni treba delati ne delaš, če moraš delati, delaš. Če hočeš keš je odvisno od tebe kako se znajdeš, legalno ali nelegalno. Je pa res, da ima večina študenterije avto takoj, ko dopolnijo 18. Drugačni časi so pač. V mojih smo se vozili s kolesom in busom, če je imel kdo motor ponavadi APN6 je bil že ful hud frajer o avtih pa sploh nismo vedeli, da obstajajo. Sem in tja ob vikendih, če je kak ata posodil avto je bil vrhunec tehnološkega doživetja. Avto so imeli večinoma tisti, ki so šli delat po srednji šoli in ne študentje. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 Vsak naj pri sebi najprej poštima! Ni ti všeč plača/služba; zamenjaj jo! Niti všeč država, preseli/emigriraj se! Nauči se nekaj novega/drugega. Nehajte pričakovat, kje/kaj vse boste dobli, ker v življenju, dragi moji, ni NIČ zastonj! :palec: Kapo dol.Joj, kako tole res za nekatere tukaj drži. Sam čakam free-ja, kako bo prišel sem ugotavljat, da je dobrin dovolj,samo prerasporedit se morajo Se morajo kurac! Delat je treba, ne pa jamrat pa filozofirat! Pa čakat, kje se bo drugim vzelo, da "bodo vsi imeli dost". Jap. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 Cookie je povedala vse, kar je za povedat!Bravo. noup... povedla je, ze povedano... le da je to zacinila z kupom nikalnic in kletvic... in se s tem kancek priblizala vandalizmu Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 noup... povedla je, ze povedano... le da je to zacinila z kupom nikalnic in kletvic... in se s tem kancek priblizala vandalizmu Kaj je kapica, si se že spočila od metanja z granitnimi kockami Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 bom sem dala, ker vidim, da se je tu debata razvila .... .... .... ....Fajn (sem videla kasneje pol da je pravzaprav se ena tema )Super je bilo prebrati tvoje mnenje o tem, zelo zdravo razmisljas, se strinjam s tem kar si napisala. ... jp, pa kj... k ej, gredo se tud, da se 5x vec investira v zdravila za impotenco in vecje prsi kt pa za alzheimerjevo... in cez cas, k bomo mel stare babe z orgomnimi joski in dedce z nabitimi tici, se bo vse to sprevrglo se v to, da se nben clo spomnu nebo, cemu tocn ze to sluzi in zkj je to koristno... se strinjam, Kapica, ampak ZAME sredstva NE opravicujejo ciljev (tu pa itak se slednjih ni bilo oz. meni nepravi - bolj za razne riti in ugodnosti)...Sicer pa, kaj zelis reci? Morda se bo s pricujoco dikcijo in manifestacijo nenadoma folk spravil na nabite joske in ustnice?? Hitro gre enim ena druga skupina ljudi lohk na jetra.Skratka, nekdo bo povedal, cesa nekdo drug ne sme imeti oz. boj med tem, v kaj se bo investiralo... al bodo to joske in lepotne operacije, al bo za raka, aids, VEDNO se bodo eni drugi pizdili, da zakaj pa prav tisto drugo. Ker pa je vec kot ocitno, kako smo si razlicni v prioritetah, je tako kot je. .... druzba kjer je morala tako nizka, da vsak stremi najvec k temu da si nekaj pridobi, ne more reflektirati drugega kot pac to kar se vidi ze iz chikaga. Kako naj bodo mladi torej drugacni!? Sedaj bi jih poslali delat, ono tretje, v vojske, na prislina dela, ko pa je bil cas da prekonstuiramo sistem, izobrazevanje, vzgojo, postavimo prioritete, pa smo doma gledali televizijo in se sli pametovat po forumih! jeah rigth, in potem sodimo zakaj so taksni kot so. sami so se take naredili ane. mi pa nimamo prav nic pri tem! Resitve pa so kaj in kje?In kdo od nas se bo v resnici angaziral da neke konstruktivne resitve padajo dejansko na plodna tla in realnost bodocih generacij?Pa ne zgolj v lastni familiji, temvec malo ven v svet!?Ampak ja, taisti ki se danes najbolj bunijo, so se od nekdaj najbolj bunili, koliko pa tudi zares k tej druzbi prispevali da bi bilo bolje pa.... no, rezultati so taksni kot to. Mladi so nasa realnost in rezultat nasega dela.Ocitno bo potrebno se dosti vlagati. Tudi zdaj se vladajoči na vso moč trudijo, da bi ohranili razmerja oblasti. Protest na tak način se je zgodil nekoliko prezgodaj, ko folku še ni jasno, kaj je njihov nasprotnik Nobenega ognja pogube ni potrebno zanetiti, pač pa samo spoznati in priznati, da družba država ni nikogaršnja ali božja družba, ampak da je lastnik te družbe državljan. :palec: Samo neumnost, ne pamet, bi lahko prinesla konec, zgodovina nas pa uči, da sta pamet in resnica še vedno zmagala pravočasno pred lažjo in neumnostjo. Mladi se bojijo odrast. Samo to je.Ja. To je, ampak ne 'samo to', pac pa tudi to.V bistvu je vse skupaj zalostno... nekako *narobe*... za neprave cilje na nepravi nacin ob nepravem casu. Mladi so dejansko nezadovoljni, ne vidijo perspektive, ceprav imajo stevilni dejansko prepolne riti, pa nekako nimajo vizije, ne predstavljajo si, kaj in kam naprej, prvic ker vidijo, kako je vse v k*, vsi goljufajo, vsakdo sam za svojo rit skrbi, in mladi so pac nase ogledalo, in drugic, ker kar naprej to poslusajo od *nas* oz. jih nenehno zasipamo se z dodatno tezo nekih svojih projekcij, preteklosti in tako dalje - z mladimi se pa tudi nimamo casa ukvarjat, ker mora folk po cele dneve garat, da bodisi lohk prezivi, bodisi da lahko gre v korak s temi norimi casi, trendi, potrosnistvom...In so mladi, logicno, zmedeni. Jasno da taki ukrepi (kakrsnokoli *ukinjanje*, zmanjsanje nekih pravic, ugodnosti) ne morejo bit sprejeti s ploskanjem oz. odobravanjem, se zlasti, ce se vidi oblastnike sparat sam pri kavicah.. Potem pa se zastonjski piri in jajca, sole prost dan, da se gres mal pajzdit pred parlament, GO! Pa hujskali so jih, zdaj se pa kao distancirajo. Standard slovenskih študentov je zagotovo eden najvišjih na svetu, če odštejem neke naftarske emirate.Slovenski študent v času svojega študija obrede celo Evropo, mnogi tudi svet, velika večina jih ima lastno prevozno sredstvo.Glede na to, da so pravzaprav edini potrošniki gostinskih storitev v LJ, jim absolutno ne gre tako zelo za nohte, da bi bila ogrožena njihova eksistenca.Da o zastonj študiju ne govorim.Ljubljanski redni študent, ima stroške s študijem nekaj sto evrov na leto.če zraven še dela, in ga mal podpirajo starši, je jasno. zakaj se mu tako zelo ne mudi odrasti, dokončati študij in se zaposliti na trgu dela kjer bo postal jebena številka v spopadu s konkurenco in predpostavljenimi. .... ..... Od tod tudi odnos do fakultet. vsak študent, nekritično hvali svojo, sploh ko jo konča, nima pa jajc d bi karkoli spremenil v času študija, tihi konformizem, moram kimat in se učit bedarije sam da dobim diplomo. Tudi po koncu, da si ne bi razvrednotil svoje diplome nima jajc povedat, kakšno sranje je bila fakulteta (oziroma profesorji) na katero je hodil.V tujini, ko faks plačaš, lahko tudi zahtevaš neko kvaliteto od učiteljev. Tukaj smo vsi samo tiho, da ja ne bi dvignili glaska, pa da ne bi imeli problemov..... In še nekaj. študentov je danes v tej državi pri teh potrebah po delu, absolutno preveč.nič ne bi škodilo, če v kaki generaciji ali dve, ne bi prav vsi šli na organizacijo dela in antropološke in pedagoške študije.se strinjam. ... [Šoba]... take klati, da je joj. In po končanem študiju se želi zaposliti v javni upravi!?!Odgovarjat, tako kazensko, kot materialno!!! Če ne želi ŠOS in ostali organizatorji plačat nastale škode, pobrat, zaseč vse premoženje, ga prodat in poplačat škodo!!Preveč se je to razpaslo; vsi nekaj bi, ko pa pride do odgovornosti za nastalo pizdarijo, pa se vsi zgovarjajo drug na druzga :xx!: Ni ti všeč plača/služba; zamenjaj jo! Niti všeč država, preseli/emigriraj se!Ni tako preprosto (ne eno ne drugo, sluzbe ne rastejo na drevju, saj se kvalificirani je ne dobijo - vsi hocjo studente ali "studente"), v drugem primeru pa se sploh ne strinjam.JAZ naj zamenjam drzavo? Zakaj ze? Men je kul ta drzava in si ne delam utvar, da je v grciji, na irskem, v islandiji, na kitajskem ali v severni koreji kaj boljse. Pa neumno je, da bi drzavljani ven spizdeval, namest nagonil *ven* tiste ki delajo shtalo. Zato je se toliko bolj zalostno, da so bile te demnostracije oz. da so bile TAKE. Namest da bi delavci strajkal, ki revezi edino delajo! Kaj si morjo mislit, da studenti (ki jim pravzaprav odzirajo delo, hkrati pa NE placujejo davkov) strajkajo, medtem ko so oni v sluzbah in delajo se zanje.Ni fer.Ni fer tudi do ostalih studentov. Ni pa fer, da so te mlade vceraj tako nemarno izkoristili za "zacet ulice" (oz. druge cilje). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.