kapica 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 Kaj je kapica, si se že spočila od metanja z granitnimi kockami pa men je kr skoda granitnih kock za take ukrepe! a teb ni? drugac mam pa ze skoz na sumu, da se nism rodila lih zto, da bom pocivala... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 Men je kul ta drzava in si ne delam utvar, da je v grciji, na irskem, v islandiji, na kitajskem ali v severni koreji kaj boljse. najbrž si mislila, na južno korejo ... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 pa men je kr skoda granitnih kock za take ukrepe!Kaj granit, politike najbolj boli to, da so jih že otroci spregledali in jim kazali riti skozi okna palače demokracije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 se Timov komentar (on je sel, videl kako pa kaj, pa potem sel):"ce spricas solo, zato da se ga nalijes, pejt pa zuraj, izkoristi, ce gres pa demonstrirat, pa demonstriraj - in ne pit. " Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 Nekdanji delavci Steklarske nove prihajajo pred vladno poslopjeTili tule so "ponižni", milo "prosijo" samo za to, kar jim pripada.Opozarjajo na krivice, ki so jih deležni:"Za protest so se nekdanji delavci Steklarske nove odločili, ker jim država kot lastnica ni poplačala prispevkov za invalidsko in pokojninsko zavarovanje v višini 2,5 milijona evrov, po lanski uvedbi stečaja pa so ostali tudi brez odpravnin."http://24ur.com/novice/slovenija/zbrali-se...-poslopjem.htmlhttp://web.vecer.com/portali/vecer/v1/defa...010052105542802 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 Se nekaj fotk (avtor Bit Sever) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 Od tod tudi odnos do fakultet. vsak študent, nekritično hvali svojo, sploh ko jo konča, nima pa jajc d bi karkoli spremenil v času študija, tihi konformizem, moram kimat in se učit bedarije sam da dobim diplomo. Tudi po koncu, da si ne bi razvrednotil svoje diplome nima jajc povedat, kakšno sranje je bila fakulteta (oziroma profesorji) na katero je hodil.V tujini, ko faks plačaš, lahko tudi zahtevaš neko kvaliteto od učiteljev. Tukaj smo vsi samo tiho, da ja ne bi dvignili glaska, pa da ne bi imeli problemov. Zato pa tak srd bes in nemoč.. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 najbrž si mislila, na južno korejo ...ja, res sem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 Ce si moje brala, potem si videla da sem v enem delu pisal kot ti, samo malce lepse besede sem pa vseeno uporabil. Hocem rect, malo manj z napetostjo.Sicer pa, sej a ne govorimo o tem ze kar nekaj casa v temi o politkih. Torej ,da je od nas odvisno. Samo zavedanje tega se ne pomeni da to tudi znamo primerno sebi in okolju izvajat. Zato pa treba modrost, zavest itn. Tega se ucimo. Kar se dobrin tice pa ja, tako tudi res mislim. Ampak nisem rekel da zato ni potrebno delat, kot imas ti predstavo in vidim da se nekateri. (ala jst mislim da ti mislis... spet).Torej ce je dobrin dovolj, se ne pomeni, da ni potrebno delat! Pa tudi kaj komu sploh pomeni delo. Danes nekdo ki je uspeses, mu gre, se prezivlja, je studiral, se je znasel, je bil priden, pricakuje da bodo vsi po istem kopitu kot on. raven razumevanja in tolerantnosti na "visku". Kar pa se dela tice pa... no, vsak zase ve koliko zares prispeva k tej druzbi.V naravi je vse. A brez nic ni nic. Drzi. Vcasih pac nekoga "malce" odnese pa si nagrabi malo vec kot pa res potrebuje, kar pac brez nic ni nic. Potem pa je se zelo toleranten do tistih, ki niso imeli te srece. ha ha ha kako so besede razumljene kot posameznik sam zeli ....Sam čakam free-ja, kako bo prišel sem ugotavljat, da je dobrin dovolj,samo prerasporedit se morajo Se morajo kurac! Delat je treba, ne pa jamrat pa filozofirat! Pa čakat, kje se bo drugim vzelo, da "bodo vsi imeli dost". Nehite mi s tem uravnilovkam, porkamotorka.V Naravi je, da brez nič, NI nič! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 no, a je vecina odraslih vzgled? A se vecina odraslih vozi z busom? Ne. Zakaj pa bi potem oni, ce ni treba in ce imajo moznost.He he.. full tega gre v hitrost.. najprej smo hoteli vse hitreje in hitreje, sedaj pa ze tudi se pocasi zavedamo, da cas postaja luksuz in a hitrost dirigira potrosnisko razmisljanje in nenasitno kompenziranje z materialnim. ...no seveda imamo takšne in drugačne študente, ne smemo posploševati. In ne bi se ravno strinjala, da imajo naši študentje super standard. Če imaš doma bogatijo je ok, če pa nimaš si pa na slabšem, kot povprečen študent spodnjega srednjega sloja v tujini. Pa tudi več možnosti študija in več možnosti zaposlitve imajo.Poznam študente, ki so ... Je pa res, da ima večina študenterije avto takoj, ko dopolnijo 18. Drugačni časi so pač. V mojih smo se vozili s kolesom in busom, če je imel kdo motor ponavadi APN6 je bil že ful hud frajer o avtih pa sploh nismo vedeli, da obstajajo. Sem in tja ob vikendih, če je kak ata posodil avto je bil vrhunec tehnološkega doživetja. Avto so imeli večinoma tisti, ki so šli delat po srednji šoli in ne študentje. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 Kar se dobrin tice pa ja, tako tudi res mislim. Ampak nisem rekel da zato ni potrebno delat, kot imas ti predstavo. Torej ce je dobrin dovolj, se ne pomeni, da ni potrebno delat! Kar pa se dela tice pa... no, vsak zase ve koliko zares prispeva k tej druzbi.V naravi je vse. A brez nic ni nic. Drzi se zelo strinjam. (sem ze prej hotla pokomentirat tud te dobrine ki jih je omenla Cookie in tebe zraven, pa sem se tedaj osredotocila na drugo) Vsi se pa zavedamo, da tako ne bo slo vec dolgo in TUDI ZATO ta skoraj nekaksna *samomorilnost* folka, v bistvu apatija, a vse vec si dovolijo ("sej bo itak konc sveta" in podobno), tisti ki pa jim dogodki dihajo za vrat (*elita*), pa se seveda se toliko bolj oklepajo vsega, hlastajo po se vec, ker slutijo da se jim iztekajo zadnje ure tega uzivanja... Zgodil se bo nov sistem, svetovno, samo vprasanje, v kaj se bo obrnilo, kaze ne fajn... v temle hipu...Ker vse vodi kapital, kapital pa ima v rokah ena pescica folka v bistvu, ki nekako *upravlja* z ostalim folkom in s tem z vsem svetom. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 da. cas je. bo pa se kar nekaj bridke vode preteklo pri vsakem od nas... da bomo razumeli... bili hkrati trdni in odlocni, kot tudi ljubili in ne obsojali, ter podpirali drugacne od sebe, razumeli tiste ki so delali narobe in postavili primerne meje.lahko sodim staneta... jozeta, petra... ker niso v dejanjih in postopkih isti kot jaz, a to ne bo prineslo resitve. sprejeti drugacnost je lahko tesko hkrati pa ob tem stati za svojimi stalisci oz. ne postati pasiven. ne obsojati a hkrati postaviti mejo. iskati priblizevanje, ne razdaljo. ali kako je ze rekla...: "najboljsa pizza je tista, kjer je vseh sestavin v ravno pravem razmerju" in pravijo da nas zivljenje krese in izklesava tako dolgo, da postanemo ravno prav trdi, ravno prav mehki, ravno prav odlocni in ravno prav poslusljivi, ko je nas ravno prav med tem ko je drugih ravno prav itn... he he... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. maj 2010 Prijavi Deli 21. maj 2010 Zgodil se boProblem in rešitev problema sta tako kristalno jasna, da ju ne vidijo niti filozofi, ki se ukvarjajo z matematiko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. maj 2010 Prijavi Deli 22. maj 2010 Zgodil se bo nov sistem ...Dvomim, bi pa bilo lepo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. maj 2010 Prijavi Deli 22. maj 2010 Ni tako preprosto (ne eno ne drugo, sluzbe ne rastejo na drevju, saj se kvalificirani je ne dobijo - vsi hocjo studente ali "studente"), v drugem primeru pa se sploh ne strinjam.JAZ naj zamenjam drzavo? Zakaj ze? Men je kul ta drzava in si ne delam utvar, da je v grciji, na irskem, v islandiji, na kitajskem ali v severni koreji kaj boljse. Pa neumno je, da bi drzavljani ven spizdeval, namest nagonil *ven* tiste ki delajo shtalo. Zato je se toliko bolj zalostno, da so bile te demnostracije oz. da so bile TAKE. Namest da bi delavci strajkal, ki revezi edino delajo! Kaj si morjo mislit, da studenti (ki jim pravzaprav odzirajo delo, hkrati pa NE placujejo davkov) strajkajo, medtem ko so oni v sluzbah in delajo se zanje.Ni fer.Ni fer tudi do ostalih studentov. Ni pa fer, da so te mlade vceraj tako nemarno izkoristili za "zacet ulice" (oz. druge cilje). :palec: Ja, ni tako preprosto, bi bilo dobro malo premislit predno kdo butne ven tako modrost - zamenjaj če ti ni všeč.Pri 100 000 brezposelnih je seveda mala malca dobit službo... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a080.gif Tudi meni je tukaj všeč.Vlado in upravo plačujemo davkoplačevalci.In ker plačujemo, lahko tudi ZAHTEVAMO da dobro opravljajo svoje delo. Zaposleni v nekem podjetju so tudi plačani zato da dobro delajo.Če ne delajo dobro, dobijo nogo.Nikoli še nisem slišal da bi odšel tisti ki jih plačuje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. maj 2010 Prijavi Deli 22. maj 2010 Dvomim, bi pa bilo lepo. Ni kej dvomit, NEDVOMNO se bo zgodil. Taksna je narava vseh stvari. (ampak seveda ne vemo, na kaksen nacin se bo zgodil in kaksen sploh bo.... zadeve same peljejo, mi pa jih bomo moral znat ujet, pohopsat in izkoristit... menim, da za 3/4 ljudi to zal ne bo *lepo/dobro/prijetno/udobno/...* ker se ni cist do dna prislo... krize mislim... stacune so se vedno polne, bajte so, posesti so (folk ima po 5 fletov, par bajt), vsaj 2 avta/family sta, skratka, v povprecju ce pogledas na cesto oz. okol sebe, smo dalec od kake krize pravzaprav... Lokali polni, mladine v glavnem, avioni so polni, ..... kot sem pa ze stokrat napisala: ce si nekoga navadil na 100 obrokov dnevno, ga bos tezko pripravil, da bo zadovoljen s petimi - 5 obrokov?? umre. ) .... O jaz pa verjamem v to! Itak, ni kej verjet, to lahko vemo, prvic ker vidimo kaj se dogaja, se pravi iz prve roke, in hkrati tudi oddaljeno, z distance (iz zgodovine)...Kot zgoraj: taksna je narava vsega. Tudi meni je tukaj všeč.Vlado in upravo plačujemo davkoplačevalci.In ker plačujemo, lahko tudi ZAHTEVAMO da dobro opravljajo svoje delo. Zaposleni v nekem podjetju so tudi plačani zato da dobro delajo.Če ne delajo dobro, dobijo nogo.Nikoli še nisem slišal da bi odšel tisti ki jih plačuje... Natancno tako. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. maj 2010 Prijavi Deli 22. maj 2010 Ni kej dvomit, NEDVOMNO se bo zgodil. Taksna je narava vseh stvari. Seveda bodo in so spremembe, v to ne dvomim; dvomim pa v novost. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. maj 2010 Prijavi Deli 22. maj 2010 ja saj se mi je zdelo da to mislis...tud jaz sem razmisljala, ce lahko dejansko *zatrdim* da bo Nov... ... ker ponavad je bolj krozno nekako blo tole.. no a morda smo vse skup tolk spremenil, mal dvignil zavest ipak, da se bomo bolj pospeseno v spirali gibal, kar se ze dogaja, pa bomo pobrali iz vesolja oz. pac od nekje neko idejo, zavest, nekaj, da bomo vse skupaj spravili [se] na visji level... sklepam, mislim... slutim... da so to *zdaj* [pac recimo teh 20 let zadnjih, ko smo zacel mal bolj dvigovat zavest] nekaksne *predpriprave* za/na to.... in ker je prevec trenja med preteklostjo in sedanjostjo, med okostenelim/togim/starim/mlakuzhnim in lahkotnejsim/spiritualnim/modernim/novim/svezim...In bo skratka prislo do neke tocke (prostor/cas/kriticna masa), ko bo prislo do nekaksnega *poka*....Morda se to ne bo zgodilo naenkrat, a la *konc sveta* pa to ... ampak BO drugace ("novo"). (slogarce je treba vprasat ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. maj 2010 Prijavi Deli 22. maj 2010 itaq da bo. In itaq da je! narava vsega je, da se vse spreminja. zatorej je vedno novo.vsi se spreminjamo iz dneva v dan... bolj ali manj hitro in pocasi, pa cetudi samo v kaksni misli, razumevanju.Oz. ce ne samostojno, pa z reko zavesti vecine. Ampak se.Vsakdo od na se in se bo spreminjal na tistem podrocju, ki najbolj zavira pretok energije pri njem. Zato nihce od na ne bo "prisparan" Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. maj 2010 Prijavi Deli 22. maj 2010 Kaksno pa je vase mnenje o ravnanju policije?(tega ni menda se prav nihce izpostavil). Nekateri pravijo, da je delno odgovorna, ces da bi morali ukrepat ze prej in z vec sile, sama pa menim, da so ravnali zelo profesionalno in pravzaprav vsa cast, da so ohranili tako drzo... vsaj kolikor sem videla s parih posnetkov.Sem bila zelo presenecena, sem pricakovala vec sile.Ni macji kaselj, ohraniti mirne zivce in pokoncno drzo, medtem ko te ne samo pljuvajo in mecejo vate jajca, pac pa okol letijo tudi granitne kocke. Tiste, ki se jim zdi, da bi morali policaji ukrepati drugace kot so, pa imam na sumu, da bi v tem primeru pa to jih zmotilo - ces, kako nasilni so bili policaji itd. Nekje sem zasledila=pisalo, da naj bi metali granitne kocke nekaksni placanci, infiltriranci oz. da naj bi celo prisle IZ parlamenta, vendar se na Bitovi fotki, ki sem jo objavila vceraj, lepo vidi, da je poletela od zunaj, od nekega dijaka najbrz, skratka mladega fanta, ni bil videti kot kak 'vohun' ali infiltriranec. Tudi Bit pa je, ko je fotkal, dobil jajc v lase. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. maj 2010 Prijavi Deli 22. maj 2010 Kaksno pa je vase mnenje o ravnanju policije?(tega ni menda se prav nihce izpostavil).Se pridružujem tvojemu mnenju, izjemno korektno in profesionalno, po tistem kar sem videl na posnetkih, fotkah ... Vsaka jim čast. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. maj 2010 Prijavi Deli 22. maj 2010 Moje mnenje je da so pokazali na cigavi strani je pamet. In zato vsa jim cast, da niso uporabljali sile, ko pa bi jo lahko.Po podatkih je bilo ranjenih 8 ali 9 policistov. Kako hudo ne vemo. Pa tudi oprema ki so jo nosili ni povsem imuna na udarce in silo. To placujejo drzavljani. Dvomim pa, da v bodoce, glede na to, da sedaj nanje letijo kritike (sej drugega itaq nismo pricakovali) ne bodo se vedno tako "pasivno" spremljali unicevanje skupnega imetja.Unicevanje imetja je kaznivo dejanje in ga je potrebno kazensko preganjati. Demonstracije gor ali dol. In ker se kot ljudje kot moralna bitja z vestjo, vedno moramo prilagajat okoliscinam, ne pa samo zakonom, je vprasanje kaj bi v tem primeru morala storiti policija. Ali spremljati ali pa prekiniti vandalizem. Zakonsko morda ja, moralno, preracunljivo in modro pa verjetno ne. Mislim, da so bili pametni in rajsi niso posegali, kajti ce bi to storili, bi morda res prislo do vecjega "sranja" in bi se zacel resnejsi upor, ki bi lahko prerasel v resnejsi boj s ciljem. Takrat bi se neka iluzija mi-oni dejansko spremenila v mi-oni oz. z nasprotnima si stranema.A na take provokacije s strani nezdravih energij, pac ni primerno odgovarjat na nezdrav nacin, kajti odgovor z nasiljem je lahko tudi namen nasilne provokacije.Nasilje vedno vodi v novo nasilje, saj je akcija kot akcija vedno tudi vzgled. Kakrsnakoli pac je, se v zavesti cloveka odslikuje kot vzgled, kot mozen in sprejemljiv nacin za doseganje cilja. In kadar oseba ki ni bila delezna primerne vzgoje in nima razjanjenih stalisc, se lahko zgodi, da se v odgovor nerazumevanju zatece k nasilnemu resevanju problemov, ceprav to morda ne bi bilo potrebno. Namrec ce izgubljenemu, tecnemu in zafurstiranemu das priloznost in razlog da se skaslja, se tudi bo. Ce bi imel ob tem dovolj zavesti, bi bil se hvalezen, da je dobil priloznost in bi to znal ceniti; a ponavadi ni tako. Tako pa jim policija ni dala pravega razloga za upor, temvec je (morda) vecina studenterije ostala pri tem da strajkajo pa se sami tocno ne vedo zakaj. (ugibam). Te "demonstracije" itaq niso bile zaradi stalisc ki so jih imeli, temvec zaradi negotovosti, strahu in predvsem nerazumevanja in pomanjkljive vzgoje.No, ampak o tem imamo ze drugo temo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. maj 2010 Prijavi Deli 22. maj 2010 Če ni Petra Majdič, je pa Katja Šoba "Kako je vendar mogoče, da politični in moralni marginalci, kakršne so vse v sredo udeležene študentske organizacije, do temeljev pretresejo družbo? Zato, ker so napadli simbolični dom demokracije? To že ne more biti edini razlog. Ker mesto ni bilo nikoli v svoji zgodovini grajeno za kaj bolj množičnega kot za nekaj gruč ljudi, ki se v svojem miroljubnem meščanskem samozadovoljstvu srečujejo na križiščih? Nedvomno, vsaj deloma. A glavni razlog je, da se v Sloveniji vsakdo zdi bolj pomemben, dober, slab, neumen, pameten, družbeno koristen, nevaren, liderski, škodljiv, usodnosten, kot pa v resnici je - in to tako v lastnih očeh kot tudi v očeh drugih. Samo zato lahko to malo huliganstvo, ki smo ga videli to sredo, izpade kot direkten napad na demokracijo in kot izraz dokončnega propada družbenih vrednot. Pač radi pretiravamo." Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. maj 2010 Prijavi Deli 22. maj 2010 Če ni Petra Majdič, je pa Katja Šobaheh. sem ravno brala to kolumno, pa hotla ciritat nekaj druzga, pa vidim da si istocasno tudi ti jo bral ocitno. (ker sem imela vmes se telefon) "... Javne manifestacije v centru Ljubljane - pa naj gre za kulturne prireditve ali politične mitinge - so zaradi svoje pogostnosti, masovnosti, nabildanosti, razuzdanosti, nesnažnosti in izpraznjenosti postale tako irelevantne in marginalne, da lahko njihovo pomembnost merimo samo še s stopnjo nevšečnosti, ki jih povzročajo stanovalcem, uslužbencem, trgovcem, ponudnikom gostinskih storitev in mimoidočim. ..." aja pa se tole:"... V Sloveniji je lahko kdorkoli slon v trgovini s porcelanom - kaj šele razuzdana študentarija. Ljubljana sama je že po defaultu trgovina s porcelanom. In obratno: nasprotne tendence izpadejo tako, kot bi postavili kredenco s porcelanom v slonji hlev. ..." Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. maj 2010 Prijavi Deli 22. maj 2010 Se strinjam s Crnkovičem, da je bil otroški pevski zbor pred parlamentom samo fotokopija naše mladosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.