Iknee 4. maj 2013 Prijavi Deli 4. maj 2013 jaz tudi raje ne komentiram nekaterih komentajev, se strinjam s tabo čebelica, jaz imam mačehoo in jo kličem mami,ker je ljubeče skrbela od 4 leta zame in sestro.....pa do 18mojega brata so dali v rejo innaj bi ga vsake štiri leta prestavljali,,,, samo res je da ponavadi vstanejo kar v isti družini,je pa res da še zdaj ne vem kje živi ker mi nočejo povedat, za posvojiteb je pa cela kolobacija. pri nas v vasi imamo družino ki ima svoje otroke pol pa še rejniške in ti popravici povem da rešili so otroke od zanemarjenja ne vidim pa resnično topline in preveč nekih pravil, ki otroke prav silijo v to da jih pol kršijo.je pa res vsaka družina je zgodba zasesociala je obup pri nas tudi preden rešijo otroke od zanemarjenja je velikokrat prepozno in ponavadi so prav biološke matere krive,socialna pa vedno potegne z njimi,žal.....jazb i take mame zaprla in ne samo vzela otrok. če so matere tiho ko mož pretepa njo in so otroci priča ali jih stric spolno zlorablja so še bolj krive kot tisti ki to počnejo.... sam prinas se vedno izgovarjajo na otrokovo zaščito v resnici jih pa še bolj naredijo žrtve zlorabe sistema. vse jebolj po zakonih ni pa nič na čustveni bazi.No, preberi si podčrtano. S tem se pač ne morem strinjati - a si se ti, ki se imaš za tako sočutno, sploh vprašala, zakaj NE MOREJO spregovoriti, a??!! In moj odziv je bil precej manj besen kot tvoj post, ki je, ja, zelo očitno agresiven. In na nestrinjanje se odzoveš še z večjo dozo obtoževanja ... Ne gre zate osebno, gre za tvoje težke obtožbe in dejanja, ki jih predlagaš. Tukaj sem se slučajno jaz zapela s tabo, v kaki drugi temi (npr. veganstvo, pa še veliko je tega) so se tudi drugi, ko si prišla s podobno agresivnimi obtožbami. Pomiri se in mal se zamisli, zakaj se odzivamo na tvoje poste. Lahko pa seveda, kot pravi Brezo, tudi tupiš dalje. Ampak jaz se bom spametovala in se ne bom več zapletala v tvoje obtožbe, saj kot sama praviš, itak veljajo zate. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 4. maj 2013 Prijavi Deli 4. maj 2013 No, preberi si podčrtano. S tem se pač ne morem strinjati - a si se ti, ki se imaš za tako sočutno, sploh vprašala, zakaj NE MOREJO spregovoriti, a??!! In moj odziv je bil precej manj besen kot tvoj post, ki je, ja, zelo očitno agresiven. In na nestrinjanje se odzoveš še z večjo dozo obtoževanja ... Ne gre zate osebno, gre za tvoje težke obtožbe in dejanja, ki jih predlagaš. Tukaj sem se slučajno jaz zapela s tabo, v kaki drugi temi (npr. veganstvo, pa še veliko je tega) so se tudi drugi, ko si prišla s podobno agresivnimi obtožbami. Pomiri se in mal se zamisli, zakaj se odzivamo na tvoje poste. Lahko pa seveda, kot pravi Brezo, tudi tupiš dalje. Ampak jaz se bom spametovala in se ne bom več zapletala v tvoje obtožbe, saj kot sama praviš, itak veljajo zate.dej če je tisto podčrtano zate agresija tudi prav....jaz se pač ne skrivam in povem svoje mnenje in ja vsako žensko bi zprla ki dovoljuje kakršnokoli nasilje nad otroki tisto o spolnih zlorabah pa nisi podčrtala pa kakšne manipulacije se greš tukaj,otročja si do konca. mama ki pusti da otroci gledajo kako jo mož pretepa in še vedno hoče biti z možem je zrela za psihiatrično bolnišnico tista pa ki dopušča spolno zlorabo je pa za zapahe. to je moje mnenje.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 4. maj 2013 Prijavi Deli 4. maj 2013 glede dveh različnih zgodb ja sem šla brati moje poste in se res lahko vidta dve različni zgodbi. samo še bi pa spremljali vse moje poste bi pa opazili da sem že govorila o svoji mačehi.moja mačeha se je pač preselila pol zaradi prepiranja od nas, ampak jo še vedno kličem mami,ker pač ni zdržala z mojim očetom, vse je pa resnica kar sem napisala,je pa težko vse napisati v en postu.pa dosti zdaj k pol res izgleda da tukaj iščem nekakšno pozornost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 4. maj 2013 Prijavi Deli 4. maj 2013 ravno tukaj imamo v rejništvu enega fanta in punco ker sta zaradi pretepanja in zanemrjanja uglošela in težko hodi deklica itd, mama je pa še vedno z očetom,ker jih pridejo na vsake toliko časa pogledat.a pa mislite da je mama dobila kakšno kazen ne samo oče, čeprav je dopustila da je mož naredil invalide iz otrok. je pa normalno da se ljudje težko odprejo saj jim večina ljudi sploh ne verjame ali pa pač ignorirajo ker se nočejo mešati,dokler ni prepozno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 6. maj 2013 Prijavi Deli 6. maj 2013 jaz tudi raje ne komentiram nekaterih komentajev, se strinjam s tabo čebelica, jaz imam mačehoo in jo kličem mami,ker je ljubeče skrbela od 4 leta zame in sestro.....pa do 18mojega brata so dali v rejo innaj bi ga vsake štiri leta prestavljali,,,, samo res je da ponavadi vstanejo kar v isti družini,je pa res da še zdaj ne vem kje živi ker mi nočejo povedat, za posvojiteb je pa cela kolobacija. pri nas v vasi imamo družino ki ima svoje otroke pol pa še rejniške in ti popravici povem da rešili so otroke od zanemarjenja ne vidim pa resnično topline in preveč nekih pravil, ki otroke prav silijo v to da jih pol kršijo.je pa res vsaka družina je zgodba zasesociala je obup pri nas tudi preden rešijo otroke od zanemarjenja je velikokrat prepozno in onavadi so prav biološke matere krive,socialna pa vedno potegne z njimi,žal.....jazb i take mame zaprla in ne samo vzela otrok. če so matere tiho ko mož pretepa njo in so otroci priča ali jih stric spolno zlorablja so še bolj krive kot tisti ki to počnejo.... sam prinas se vedno izgovarjajo na otrokovo zaščito v resnici jih pa še bolj naredijo žrtve zlorabe sistema. vse jebolj po zakonih ni pa nič na čustveni bazi. Ja očitno je imel ta fant srečo, ki ga jaz poznam, ker o rejniških družinah sem tudi jaz slišala marsikaj. So pa biološki starši imeli poleg njega še 2 hčere, ki so jih pa oni vzgojili.Vem, da so hčerkama zatajili brata... Jaz sicer tukaj bolj malo pišem, vendar se spomnem, da sem že nekje zasledila v tvojih odgovorih, da imaš mačeho in da neveš kje živi brat. Jaz upam, da ga boš našla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 9. maj 2013 Prijavi Deli 9. maj 2013 Ja očitno je imel ta fant srečo, ki ga jaz poznam, ker o rejniških družinah sem tudi jaz slišala marsikaj. So pa biološki starši imeli poleg njega še 2 hčere, ki so jih pa oni vzgojili.Vem, da so hčerkama zatajili brata... Jaz sicer tukaj bolj malo pišem, vendar se spomnem, da sem že nekje zasledila v tvojih odgovorih, da imaš mačeho in da neveš kje živi brat. Jaz upam, da ga boš našla.hvala ti, vem da bo nekoč prišel tudi ta dan, jaz tudi ne vem če on sploh ve za naju s sestrojaz mislim da bi se vseeno moralo povedati stvari otrokom da jim dorastejo in razumejo ,ker pol po ne vem koliko letih zveš da imaš še kakšnega brata ali sestro ali celo da tvoji starši niso biološki starši, doživiš velik šok.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.