Mitja 7. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2010 Opažam, da kadar v temah kliknem na link, mi ne odpre novega okenca, ampak link odpre kar iz LNF.Bi bilo fino, če bi tako kot prej odpiral linke v novem okencu. Urejeno Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 7. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2010 Ocenjevanje objav tudi še ne dela. Akcija ni uspela: Za danes si že porabil/a celotno kvoto pozitivnih ocen Rad bi bil bolj pozitiven! Sicer še enkrat pohvale. Nadgradnja takega sistema ni mala malica. Nastavil. še kar imam isti problem kot free Daj preverit prosim, če je kej boljš s temi blogi zdej... ne dela se. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpgjst mam zdej google chrome, mozillo, i-explorer, opero in flock: v noben ne deluje oz. pokaze vedno isto okno. da vidm se kvoto smajlijev: http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.giftrije. mogoce se boljs... bomo bolj pri besedah izbirali, kot pa se s smajliji pogovarjal. sej je leto knjige al kaj ze... Free: 1. Faj še enkrat poglej kako je z blogi 2. Vem že, kaj je problem z dodajanjem smeškotov. Samo še ne vem, kako naj ga rešim. Če si nastaviš standarden urejevalnik, potem ni problema http://www.lunin.net/forum/index.php?app=core&module=usercp 1 Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 7. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2010 hoj!v avatarju imam kategorijo, status opozorila. ali mi lahko nekdo razloži , kako s tem? lp Ne razumem vprašanja aha, a dizajn IP Board deluje primerno? Se mi zdi omejen. Sem preklopu na osnovni dizajn, ki dela vredu. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Jah, ta IP board - zdaj sem ga preimenoval v LoFI dizajn - je precej okrnjena verzija. To priporočam samo za kakšne res stare browserje pa to. Če je lunin dizajn pretemen potem preklopi na Osnovni dizajn v lisički je isto Ja, to nima veze z brskalnikom. To ima verjetno veze z nastavitvami foruma. Zdaj sem se ene 3 ure ukvarjal s tem, preverite prosim - morda je že rešeno, upam. Jaz ne morem gledati, ker vse vidim normalno Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 7. junij 2010 Prijavi Deli 7. junij 2010 Daj preverit prosim, če je kej boljš s temi blogi zdej... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/w00t.gif jeee ... super Mitja ... zdaj pa dela http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK-thumb.gif se oproščam tebi in free-ju k' sem bla tečna http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. junij 2010 Prijavi Deli 7. junij 2010 Ne razumem vprašanjasej sem že jaz odgovorila, očitno nisi opazil.(očitno se prej "warn" ni videl in je zdaj pač viden - jasno pod ikonco posameznega komentatorja, ker je prav zanj namenjen morebitni 'warn' - opozorilo). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. junij 2010 Prijavi Deli 7. junij 2010 jst pa nimam vidnega avatarja :_(pa men pri podanih linkih tut direktno iz LNF preklopi na link, namesto na nanovo odprt zavihek.aja, uporabljam mozillo pa še neky; a bo skos ta nočni look, al bo tut kej rumene? One druge opcije mi niso blizu.Sej je nočni ql, sam jst mam rajši rumeno, pa ono mežikajočo zvezdico al se zmišljujemo, kaj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. junij 2010 Prijavi Deli 7. junij 2010 ja, (najbrž) bodo še drugi dizajni.Vendar najprej je bilo potrebno bazično naštimat, da dela, ker je bila tale nadgradnja sistemsko zelo zahtevna.Tako da dodatni dizajni, smeškoti in podobno so v tem hipu drugotnega pomena. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. junij 2010 Prijavi Deli 7. junij 2010 ja, sej je ql. Bomo že počakal You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 7. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2010 jst pa nimam vidnega avatarja :_(pa men pri podanih linkih tut direktno iz LNF preklopi na link, namesto na nanovo odprt zavihek.aja, uporabljam mozillo pa še neky; a bo skos ta nočni look, al bo tut kej rumene? One druge opcije mi niso blizu.Sej je nočni ql, sam jst mam rajši rumeno, pa ono mežikajočo zvezdico al se zmišljujemo, kaj1. A je avatar zdaj OK? 2. Linki bi se tud moral že odpirat v novem oknu/tabu. 3. Spedenat tak dizajn foruma je kar en kos dela. Tkole od uča bi ocenu, da sem porabil kakšnih 100 delovnih ur najmanj. Tako da je vprašanje, ali bom šel delat še kakšen dodaten dizajn. Ker je potem to potrebno ob vsaki nadgradnji narediti znova. Se pravi, da bi lahko kar non stop to delal - in bi tudi z veseljem, če le nebi bilo treba delat tud za kruh. Tko pa... 4. Kakšna mežikajoča zvezdica? Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 7. junij 2010 Prijavi Deli 7. junij 2010 Katero verzijo explorerja imaš? Načeloma bi moral stvar delati na 7+mislim da imam explorer 8 sam nisem pa čist ziher Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. junij 2010 Prijavi Deli 7. junij 2010 1. A je avatar zdaj OK? 2. Linki bi se tud moral že odpirat v novem oknu/tabu. 3. Spedenat tak dizajn foruma je kar en kos dela. Tkole od uča bi ocenu, da sem porabil kakšnih 100 delovnih ur najmanj. Tako da je vprašanje, ali bom šel delat še kakšen dodaten dizajn. Ker je potem to potrebno ob vsaki nadgradnji narediti znova. Se pravi, da bi lahko kar non stop to delal - in bi tudi z veseljem, če le nebi bilo treba delat tud za kruh. Tko pa... 4. Kakšna mežikajoča zvezdica?1.Žal ne, no vsaj jst ga ne vidim. Mogoče kdo drug? Mela sem eno pošast od Marsinih slikc, taka modra z očmi zelo narazen pa režala se je kt prfukjena, pa zobe je mela ful narazen...v glavnem, dost mi je podobna in draga :o)Sem si jo pa izbrala iz Marsinih predlog avatarjev - če je zdej kaj lajžje, sam glede na tč.3 - pomoje ne. 2. Linki delujejo super duper, vse pohvale!! 3. A pol ne bom rumene? Sej vem, da težim, sam...bom zdej mal tih :o)Menda se bom že enkat navadila 4. To je bila ena zvezdica rumene barve (statična slika) na L zgornjem kotu na osnovni strani LNF foruma. Men je bila všeč, zihr jo je pa Marsa narisala, vsaj tak podoben stil/slog je imela. 5. Vem, da so spremembe potrebne, vendar pa jih na splošno jaz ne maram - moj problem, vem Je pa zdej zelo space look, no vsaj skafandra ne bom rabila Veliko sreče in pa vseeno, ne glede na moja nerganja, HVALA za vajin trud! You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 8. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2010 1.Žal ne, no vsaj jst ga ne vidim. Mogoče kdo drug? Mela sem eno pošast od Marsinih slikc, taka modra z očmi zelo narazen pa režala se je kt prfukjena, pa zobe je mela ful narazen...v glavnem, dost mi je podobna in draga :o)Sem si jo pa izbrala iz Marsinih predlog avatarjev - če je zdej kaj lajžje, sam glede na tč.3 - pomoje ne. 2. Linki delujejo super duper, vse pohvale!! 3. A pol ne bom rumene? Sej vem, da težim, sam...bom zdej mal tih :o)Menda se bom že enkat navadila 4. To je bila ena zvezdica rumene barve (statična slika) na L zgornjem kotu na osnovni strani LNF foruma. Men je bila všeč, zihr jo je pa Marsa narisala, vsaj tak podoben stil/slog je imela. 5. Vem, da so spremembe potrebne, vendar pa jih na splošno jaz ne maram - moj problem, vem Je pa zdej zelo space look, no vsaj skafandra ne bom rabila Veliko sreče in pa vseeno, ne glede na moja nerganja, HVALA za vajin trud! 1. Pa zdaj dela avatar? 2. Kul 3. NO, mogoče pa bo. Sam moram najprej vse pizdarije, ki so vmes nastale, zrihtat. Pol se lotim novega dizajna. 4. Še vedno ne štekam. Kakšna je bil ap afunkcija te zvezdice? A je bla na vsaki strani foruma? 5. Spremembe so nujne http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/whistling.gif . Včasih so večje, včasih so manjše. Tokrat je večja ampak se boste že navadli http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/Hydrogen.gif Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2010 Prijavi Deli 8. junij 2010 Cookie (pa mislim da sem ti že povedala tole, da je enkrat o točno tem že tekla debata): to NI moja ikona. So pa stilsko mal podobne mojim (ravno zato sva jih pa tudi vključila, ker so se nama zdele fajn).No in vidim da jo zdej že imaš oz. očitno torej dela. hm zdej pa ne vem več o kateri je govor. (ker praviš na osnovni strani LNF, zvezdica....)((sem mislila da misliš tole, ki si jo imela in ki jo imaš tudi zdaj)) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2010 Prijavi Deli 8. junij 2010 ... za kakšne funkcije še ne veste, npr. obstaja možnost, da poteka debatkica, kot en majhen chatek, ko lahko povabite (prek OSev se to dogaja) poljubno število gostov - forumovcev, kjer imate potem skupno debato, ki jo v tem primeru vsi dobivate na OS in vsi vse vidite. Kot rečeno, kot tak mali četek.Lahko poskusite: če ste recimo 3 ali 4 prijatelji (5, 6, 10...), pa ste lahko hkrati vsi na zvezi in imate svojo debato znotraj foruma - po OSih. OSi so drugače taki, kot jih poznate - OSEBNI. (da se ne bi kdo ustrašil, da vedno vsi vse vidijo ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2010 Prijavi Deli 8. junij 2010 Postali bomo strožji pri kriterijih objav, tako da preberite kdaj Pravila tudi, če jih že niste, da osvežite mal spomin.Npr. izrecno je rečeno (tako je bilo tudi že prej), da naj podpis ne bo večji, daljši... kot posti... Nadalje ne odpirajte tem, v katerih so same velike črke!Takšne teme bodo avtomatično takoj izbrisane (brez pojasnila). 1 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. junij 2010 Prijavi Deli 8. junij 2010 1. Pa zdaj dela avatar? 2. Kul 3. NO, mogoče pa bo. Sam moram najprej vse pizdarije, ki so vmes nastale, zrihtat. Pol se lotim novega dizajna. 4. Še vedno ne štekam. Kakšna je bil ap afunkcija te zvezdice? A je bla na vsaki strani foruma? 5. Spremembe so nujne http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/whistling.gif . Včasih so večje, včasih so manjše. Tokrat je večja ampak se boste že navadli http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/Hydrogen.gif1. Juhuhu, svoj avatar mam nazaj To je najlepši, najboljši, najavatar ever!!Tenkju penkju veri mač!! 4. Okrasno funkcijo je mela. Pač, tm je visela in to je bilo to. Tko kt slika na steni. Nič ne dela, sam visi tam Sej nima veze. Važn, da mam svoj avatar back Cookie (pa mislim da sem ti že povedala tole, da je enkrat o točno tem že tekla debata): to NI moja ikona. So pa stilsko mal podobne mojim (ravno zato sva jih pa tudi vključila, ker so se nama zdele fajn).No in vidim da jo zdej že imaš oz. očitno torej dela. hm zdej pa ne vem več o kateri je govor. (ker praviš na osnovni strani LNF, zvezdica....)((sem mislila da misliš tole, ki si jo imela in ki jo imaš tudi zdaj))Ne, pa nisi. No, vsaj z mano nisi mela te debatkice. Si jo mela pa ravnokar tko da, štekam za naprej Ja, kr stroga bodita En red mora bit You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 8. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2010 Postali bomo strožji pri kriterijih objav, tako da preberite kdaj Pravila tudi, če jih že niste, da osvežite mal spomin.Npr. izrecno je rečeno (tako je bilo tudi že prej), da naj podpis ne bo večji, daljši... kot posti...Nadalje ne odpirajte tem, v katerih so same velike črke!Takšne teme bodo avtomatično takoj izbrisane (brez pojasnila). Predlagam, da vsi preberete tole temo: Kako začeti PODPISI so sedaj omejeni sistemsko tako, da služijo svojemu namenu. Torej, da niso večvrstični romani ampak kratek podpis. VELIKE ČRKE V NASLOVU TEME so tudi sistemsko prepovedane. Načeloma sistem avtomatično prepozna in spremeni v male črke (upam). Za vse ostale "neubogljivosti" pa velja brisanje http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif 1 Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2010 Prijavi Deli 8. junij 2010 Predlagam, da vsi preberete tole temo: Kako začeti dbest si to pripravil. Grem probat odpret kričavo temo. VELIKE ČRKE V NASLOVU TEME so tudi sistemsko prepovedane. Načeloma sistem avtomatično prepozna in spremeni v male črke (upam).Aha, tko. Upam tud jaz (k mi je bedno brisat teme, vendar me moti vpitje, tako da sem prej dve temi ročno spremenila oz. zamenjala velike črke v male). ------------------- sem odprla zdaj novo temo z veliki črkami.Res se spemenijo v male, vendar če je naslov teme sestavljen iz večih besed, je vsaka beseda z veliko začetnico. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 8. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2010 Res se spemenijo v male, vendar če je naslov teme sestavljen iz večih besed, je vsaka beseda z veliko začetnico. Jah, vsaj to http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifTako je rešeno sistemsko... Pač, če ne bodo objavljal samih velikih črk potem tudi s tem ne bo problema http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2010 Prijavi Deli 8. junij 2010 ja, na podlagi tega bodo potem statusi priljubljenosti.Recimo če nekdo dobi za poste totalno plusev (ali pač minusov), vpliva to na njegov ugled (kot je bilo prej pri zvezdicah na osebni strani članov). recimo ravnokar sem ti dala plus za tvoj post (desno spodaj tik pod obrazcem za komentiranje) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2010 Prijavi Deli 8. junij 2010 Jp, sam še lepe stvari o vseh govort pa vse tak - z vsemi se strinjat itd. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 8. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2010 UGLED ČLANA Za ta ugled se seštevajo pozitivne in negativne ocene objav posameznega člana.Tako dobimo ugled člana in pa tudi oceno posamezne objave. In potem imaš na dnu vsake teme možnost filtriranja, torej da se ti ne pojavijo npr. objave z negativno oceno. OCENA ČLANA To so pa te zvezdice. Z njimi pa ocenjujemo samega člana, npr. na njegovem profilu.In potem povrečna ocena vseh glasov predstavlja oceno člana. KAKO OCENJEVATI Pri objavah upoštevajte tole: pozitivno ocenite tisto objavo, ki vam je kakorkoli pomagala pri vašem vprašanju/težavi. Ne ocenjujte pozitivno npr. lepih pozdravov, ali lepe fotke itd. Point tega je, da dobimo seznam res konkretnih in uporabnih objav.negativno pa ocenite vse butaste, žaljive ali kako drugače neprimerne objave. Smisel tega je, da imate potem člani možnost NE prikazati negativne objave. 1 Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2010 Prijavi Deli 8. junij 2010 aha, hvala, potem sem (tudi jaz) narobe razumela. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 8. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2010 aha, hvala, potem sem (tudi jaz) narobe razumela. Jap, komplicirano http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gifEEEEEhhhh, eno vprašanje za vse okoli smeškotov: ko se odpre urejevalnik za novo objavo, so na desni strani že takoj prikazani eni smeškoti.Če klikneš "Prikaži vse" se pač odpre seznam vseh smeškotov. Vprašanje: ali niso bili v prejšnji verziji drugačni ti smeškoti, ki se takoj odprejo? Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. junij 2010 Prijavi Deli 8. junij 2010 ja, jst tut narobe razumela tole okol ocenjevanja postov; pa tok pluskov sm že potalala Drgač pa tile hitri smeški so bli, pomojem, skos isti.Oni, ta počasni - ko morš ekstra kliknit, so bli tut taki kot so zdej, sam font ukazov je bil malo drugačen se mi zdi. Drgač pa sama oblika in zaporedje (menim) da je bilo isto. You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts