NekdoK 10. junij 2010 Prijavi Deli 10. junij 2010 Zagotovo je kdo izmed vas gledal oddajo Hri-bar zadnjič ... kot veste ima na koncu vedno kakšnega dobrega izvajalca in tokrat se mi je res zdela odlična pevka Saša -> Kaj menite? A ima punca prihodnost na naši sceni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NekdoK 11. junij 2010 Avtor Prijavi Deli 11. junij 2010 (popravljeno) He he vidim, da si jo kar direktno nagovoril ... no, zdaj ji moramo tvojo sporočilo pa še osebno prenest, razen če ni morda tudi ona članica tega foruma Imaš pa prav, jaz sem bil pravzaprav kar presenečen, koliko dobrih izvajalcev se je našlo; sploh nisem vedel recimo, da imamo toliko svetovnih prvakov v nečem. Vsekakor je bila oddaja na višji ravni kot sem si mislil, ne glede pač da je šlo za čisti več ali manj prirejen "šovbiznis", torej da je bilo le malo stvari prepuščenih naključju. Torej bo kar držal tvoj komentar, da brez denarja oz. dobre ekipe, menedžerja v ozadju dokaj težko prodreš na katerikoli sceni. Sicer je bila pa Saša, skupaj z Mihatom, tudi dobra na talentih drži http://image.24ur.com/media/images///520xX/May2010//60462221.jpg Popravljeno 11. junij 2010 -> NekdoK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.